Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270822608910&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:GB:1123#ht_666wt_1064

Χθες κερδισα αυτο το σουτιενακι...τι να καμνω η 2μοιρη???

Με εθισατε στα fantasie:rolleyes:

Τιμουλα απαιχτη εεε???

Τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Καλα για τη τιμη δε το συζητω καν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

Χτυπησα στο ebay απο πωλητη που στελνει Ελλαδα πολλα παιδικα ελαφρως μεταχειρισμενα ρουχαλακια: 21 δημοπρασιες, 42 κομματια στο συνολο. Στις περισσοτερες δημοπρασιες δεν υπηρχε ανταγωνισμος, οποτε για ολα αυτα πρεπει να πληρωσω 36,60 λιρες. Πριν ξεκινησω να χτυπαω, εστειλα μηνυμα στον πωλητη να μαθω τα μεταφορικα (γιατι δεν τα εγραφε στην αγγελια) και μου ειπε 3 λιρες για το πρωτο κομματι και οτι κανει combined posting. Βλακεια μου που δεν ζητησα να μαθω ποσο χρεωνει το καθε εξτρα κομματι, μεγαλη βλακεια. Γιατι τωρα ο πωλητης θελει 45 λιρες μεταφορικα! ...

Δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα μιας και με 3 λιρες μεταφορικα στο πρωτο κομματι, στην ουσια χρεωνει 2 λιρες για καθε επομενο οποτε θεωρητικα οντως ειναι συνεπης στο γεγονος οτι κανει combine shipping.

Ομως υπαρχει μια μικρη περιπτωση (που δεν το νομιζω) να υπολογισε τα πραγματα σαν κανονικο δεμα, οποτε το κοστος ειναι οντως δυσβασταχτο.

Ρωτησε τον τι βαρος εχουν τα ρουχα και παρακαλεσε τον να σπασει τα ρουχα σε δεματα των 2 κιλων και να τα στειλει σαν μικρο δεμα.

Τα δυο κιλα κοστιζουν περιπου 12 λιρες

Ποσο να ζυγισουν πια μικρα ρουχαλακια; Καν'τον να καταλαβει οτι γνωριζεις ποσο κοστιζει η αποστολη οποτε το ποσο που ζηταει ειναι αδικαιολογητα υψηλο μηπως και φοβηθει το feedback.

Στην τελικη, αν δεις οτι δε σε συμφερει, συζητησε μηπως ακυρωσεις εντελως τη συναλλαγη.

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν αγοράσει παπούτσια Kickers αν έχουν άνετη φόρμα? Η μικρή μου είναι 13 μηνων κ η πατούσα της είναι 12 εκ. Τώρα φοράει 21 νούμερο κ σκεφτόμουν να της πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο για να τα φοράει το χειμώνα με κάλτσα. Το θέμα όμως είναι ότι έχει χοντρο κουντεπιέ κ παπούτσια που είναι μεν στο νούμερο της δεν της μπαίνουν.

τα kickers έχουν πολυυυ ανετη φόρμα, ωστόσο επειδη εχουμε κι εμεις το ίδιο πρόβλημα παίρνουμε πάντα παπουτσια με αυτοκόλλητο (ή γλώσσα) ή τα δίνουμε στον τσαγκάρη να τα "ανοίξει" με 3 ευρώ.

Διαφημίσεις

chatziko και annagrig, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Ακολουθησα τις συμβουλες σας (κατι αντιστοιχο σκφτομουν αλλωστε και εγω) και μου απαντησε οτι η τιμη που μου δινει ειναι για κουριερ που ειναι το πιο φθηνο που βρηκε γιατι το ταχυδρομειο του ζητησε 85 λιρες! Οσο για το σπασιμο του δεματος σε περισσοτερα, μου ειπε οτι θα το δει αυριο και θα μου απαντησει. Το καλο ειναι οτι μοιαζει συννενοησιμος και με διαθεση να βοηθησει. Και το συμπερασμα ειναι οτι παντα πρεπει να ρωταμε ποσο ακριβως θα στοιχισει το combined shipping.;)

Παντως, η αγορα εξακολουθει να με συμφερει γιατι τα ρουχαλακια ειναι παρα πολλα και σε πολυ καλη κατασταση (ετσι τουλαχιστον φαινεται στις φωτο), οποτε για τη δουλεια που τα θελω ειναι τελεια.

Και παλι σας ευχαριστω και τις δυο για τις συμβουλες σας!:P

yleap2.png In10p2.png

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν αγοράσει παπούτσια Kickers αν έχουν άνετη φόρμα? Η μικρή μου είναι 13 μηνων κ η πατούσα της είναι 12 εκ. Τώρα φοράει 21 νούμερο κ σκεφτόμουν να της πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο για να τα φοράει το χειμώνα με κάλτσα. Το θέμα όμως είναι ότι έχει χοντρο νουντεπιέ κ παπούτσια που είναι μεν στο νούμερο της δεν της μπαίνουν.

Δεν ξερω τι μετρηση δινει το size chart της Kickers, αλλα ενα εικοσιδυαρι που εχω προχειρο kickers, εσωτερικα ειναι σχεδον 13,5 (13,3 για την ακριβεια)

Ομως και τις δικες μας τα πιο πολλα Kickers τις χτυπανε στο κουντεπιε και καταληξαμε στα clarks που εχουν μεγεθη και στο φαρδος.

Θέλω να ρωτήσω τις μανούλες που έχουν αγοράσει παπούτσια Kickers αν έχουν άνετη φόρμα? Η μικρή μου είναι 13 μηνων κ η πατούσα της είναι 12 εκ. Τώρα φοράει 21 νούμερο κ σκεφτόμουν να της πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο για να τα φοράει το χειμώνα με κάλτσα. Το θέμα όμως είναι ότι έχει χοντρο κουντεπιέ κ παπούτσια που είναι μεν στο νούμερο της δεν της μπαίνουν.

εάν τώρα σου φοράει 21 σε δύο μήνες περίπου και με κάλτσα κιόλας θα θέλεις σίγουρα 22. Οπως είπαν και παραπάνω να πάρεις σίγουρα με αυτοκόλλητο. Και εμάς με αυτοκόλλητο μας βολεύουν λόγο κουτουπιέ.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Διαφημίσεις

ελλαδαρα μου! το πηρα 12 ευρω απο εβαυ

http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200656847647&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123

εχτες το τσεκαρα, 24 ευρω στο ριβερ

να πω οτι ΔΕ ξετρελλαθηκα χοχοχοχοχοχο ...ουφφφφφ

kKZUp2.png

καλημερα . Σε ευχαριστω. Μου φαινεται ενα τετοιο θα χτυπησω. Με τα littlewoods εμεινες ευχαριστημενη ? Εχουν εκπτωσεις στις ηλεκτρικες τους συσκευες

Για τον αρτοπαρασκευαστή απόλυτα ευχαριστημένη. Κατά μακρόν βρήκα τη συσκευή φθηνότερα και έλαβα με κουριερ. Για τα ρούχα, από ποιότητα οκ αλλά όπως είπα σε άλλο ποστ, τα έλαβα μετά από ενάμιση μήνα αφού τα είχα ξεγράψει και αφού βέβαια, μου είχαν κάνει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Πάντως από αρτοπαρασκευαστή δε βλέπω να έχουν κάποιον οικονομικό σήμερα...

AMl8p2.png s30Tp2.png

hello!!!!

κοριτσια που μπορω να βρω αντρικα adidas stan smith μαυρο χρωμα?????

κοιταξα ηδη

jjbsports

ebay

sportsdirect

mandmdirect

kai amazon http://www.amazon.co.uk/Adidas-Black-Leather-Smith-Tennis/dp/B002FA3PCS/ref=sr_1_24?s=shoes&ie=UTF8&qid=1317226646&sr=1-24 μονο αυτα, που δεν ειναι πωλητης το αμαζον.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Ειδικα για τα kickers, εγω θα σου προτεινα, αν υπαρχει η δυνατοτητα, να τα δοκιμαζες σε καποιο μαγαζι πριν τα παραγγειλεις. Ο γιος μου φοραει αυτη την στιγμη το 22 νουμερο. Παρηγγειλα 2 ζευγαρια kickers Νο 23 και εχω μια μικρη αγωνια μηπως τελικα δεν προλαβει να τα βαλει τον χειμωνα γιατι αυτη την στιγμη του ειναι τεραστια!!! Σαν παπουτσωμενος γατος ειναι ο δολιος! :P Φανταζομαι οτι σε καναδυο μηνες και με καλτσα θα του ειναι ok (ελπιζω δηλαδη), αλλα πραγματικα τα kickers εχουν τεραστια φορμα!

Ο πωλητης απο το ebay μου απαντησε. Τα ρουχα ζυγιζουν περιπου 4 κιλα, θα τα σπασει σε δυο δεματα και τα μεταφορικα βγαινουν 25 λιρες. Πολυ καλυτερα απο τις 45. Ολα καλα, λοιπον, και σας ευχαριστω και παλι! ;)

yleap2.png In10p2.png

Χτυπησα αυτη τη φορμα (λιγο μεγαλη παει για του χρονου)

http://www.ebay.co.uk/itm/190579316260?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

και περιμενω να παραλαβω αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/300601276595?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πηρα και τα γνωστα μπλουζακια next 3 με 5 λιρες τα οποια ειναι σουπερ

http://www.ebay.co.uk/itm/130547890487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ;)

Χτυπησα αυτη τη φορμα (λιγο μεγαλη παει για του χρονου)

http://www.ebay.co.uk/itm/190579316260?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

και περιμενω να παραλαβω αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/300601276595?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Πηρα και τα γνωστα μπλουζακια next 3 με 5 λιρες τα οποια ειναι σουπερ

http://www.ebay.co.uk/itm/130547890487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ;)

Πολύ ωραία ολα, κ η φορμίτσα κ το ζακετάκι! Καλοφόρετα

Κ καλά που τα θυμήσατε τα μπλουζάκια, μολις τσιμπησα μια τριάδα για τον ανιψιο! Ευχαριστωωωω!!

ααα ξέχασα τσίμπησα κ αυτό σε δημοπρασία

http://www.ebay.co.uk/itm/260861521836?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_634wt_1037 στα 12ευρώ...not bad!

Κοριτσια μπορειτε να μου πειτε κ εμενα ενα site οπου θα μπορω να ψωνιζω οικονομικα απο γαλα ,κρεμες εως σαμπουαν κ πιπιλες για το μωρο?? δεν ξερω αν αξιζει κ ερχετε πιο οικονομικα αλλα εχω ακουσει οτι σου τα φερνουν κ στην πορτα σου..

κορίτσια δεν θυμάμαι μέχρι πότε εξαργυρώνονται τα gymbucks.. αλλα έχω 50$ που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω.. αν τα θέλει καμία να στείλει πμ.. α! και αν είστε πολλές θα τα πάρει η πρώτη...

Να πώ κάτι ?

Αλλά μην πέσει φατούρος ε ?8-)8-):cool:

Οκτώβρης μπήκε ......... μήπως πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα χριστουγεννιάτικα δώρα των παιδιών ??????????

Να αρχίσουμε να ρίχνουμε ιδέες στο τραπέζι ?????????:wink::wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Παρέλαβα σήμερα τα παντοφλάκια για τον μικρό μου inch blue και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλά.Δεν έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια από άλλα 'τύπου inch blue' αλλά ο μικρός ξετρελάθηκε.Το μόνο αρνητικό της υπόθεσης (εκτός του ότι τα βρήκα έξω από την εξώπορτα του κτιρίου μας για πολλοστή φορά, γκρρρρ!) είναι πως δεν είχε απόδειξη μέσα.

Πιστεύω πως είναι πολύ καλη λύση για μεσα στο σπίτι για ένα 3χρονο που τρέχει όλη την ώρα.Με τις κοινές παντόφλες ή τα καλτσοπάντοφλα έπεφτε συχνά.Βέβαια,ο χρόνος θα δείξει....

Birginia ναι γιατι να μη το στειλουν? Ο κλασικος κ σιγουρος τροπος ειναι να το βαζεις στο καλάθι σου κ να προχωράς σε check out κ να βλεπεις αν δεχεται να σε αφησει να κανεις place your order.

Εμενα με αφηνει αρα λογικά αφήνει κ εσενα....

Ειχε παρατηρηθει οτι δεν στελνει πχ μαξιλάρια σετ, διακοσμητικά βαρια κτλπ , σε ρουχα μεχρι στιγμής δεν εχει ακουστει κάτι.

Mα ποσο εξυπηρετικη εισαι!!!!!! Αφου παρηγγειλα, τα φορεματα εφαγα πορτα απο την καρτα μου! Οποτε ακυρο το γκρι παλτουδακι. Μα πες, δεν ειναι απαιχτο???

Παρελαβα και εγώ χτες παντοφλίτσες από inch blue. Ο μικρός κάθεται και χαζεύει το σχέδιο με τα βατραχάκια. Με ένα πρώτο test drive ειδα ότι ευτυχώς δεν γλιστράνε, γιταί δεν το έχουμε ακόμα το περπάτημα και συχνά έπεφτε.

Ο πωλητής από το ebay ακόμα δεν μου έχει αφήσει feedback. Τι να κάνω; Καμιά ιδέα;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...