Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

mata

Recommended Posts

Τι κακό κι αυτό με τα μπουφάν και τους αντρες. Ο σύζυγος μου το έθεσε ξεκάθαρα χθες, πρέπει να βρούμε μια λύση για τα μπουφαν και τα ρούχα μου είπε. Κι εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι από την τρύπα....

Μάλλον θα πάρω να γεμίσω το σπίτι με κρεμάστρες. Το κακό είναι ότι τα ρούχα της δουλειά του που τα ξαναφοράει την επομένη μυρίζουν καθώς δουλεύει μέσα σε πτηνοτροφεία και δεν τα θέλω στην κρεβάτοκάμαρα και ο ίδιος δεν τα θέλει στο μπαλκόνι.

Θα ψάξω για κανα πλαστικό ντουλάπι με μικρό βάθος γύρω στα 30-35 εκ να το χωρέσω στο διάδρομο.

οικατ και εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό με τις σελίδες περιοδικών. Και τα έβαζα χύμα σε ένα πλαστικό ντοσιέ με έλασμα. Περιττό να σου πω ότι ποτέ δεν ανέτρεξα σε αυτά. Ασε που αν το ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις και ένα είδος συστήματος αρχειοθέτησης για να τα βρίσκεις εύκολα.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 971
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κακό κι αυτό με τα μπουφάν και τους αντρες. Ο σύζυγος μου το έθεσε ξεκάθαρα χθες, πρέπει να βρούμε μια λύση για τα μπουφαν και τα ρούχα μου είπε. Κι εγώ πρέπει να βγάλω το φίδι από την τρύπα....

Μάλλον θα πάρω να γεμίσω το σπίτι με κρεμάστρες. Το κακό είναι ότι τα ρούχα της δουλειά του που τα ξαναφοράει την επομένη μυρίζουν καθώς δουλεύει μέσα σε πτηνοτροφεία και δεν τα θέλω στην κρεβάτοκάμαρα και ο ίδιος δεν τα θέλει στο μπαλκόνι.

Θα ψάξω για κανα πλαστικό ντουλάπι με μικρό βάθος γύρω στα 30-35 εκ να το χωρέσω στο διάδρομο.

τι πρόβλημα έχει στο μπαλκόνι αν μυρίζουν; Για να μη φαίνονται; Αν είναι βάλε εκεί τη ντουλαπίτσα.

οικατ και εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό με τις σελίδες περιοδικών. Και τα έβαζα χύμα σε ένα πλαστικό ντοσιέ με έλασμα. Περιττό να σου πω ότι ποτέ δεν ανέτρεξα σε αυτά. Ασε που αν το ξεκινήσεις θα πρέπει να έχεις και ένα είδος συστήματος αρχειοθέτησης για να τα βρίσκεις εύκολα.

φοβάμαι πως έχεις δίκιο. Και γω παλιά τα έβαζα σε ένα ντοσιέ χύμα και ποτέ δεν ήξερα τι έχω κι αν το έχω. Κι έχουν δουλειά για να γίνουν αλλά μερικά άρθρα τα θέλω, δε θέλω και να τα πετάξω. :roll: Τι να πω; Πάντως όταν αναζητώ πληροφορίες η πρώτη δουλειά είναι να ψάξω στο ίντερνετ. Να πω στον άντρα μου να τα πετάξει κρυφά όταν θα λείπω; Θα χαρεί ιδιαίτερα!! :-D

Τι λετε βρε κορίτσια; Να πεταξω τις θηκες ή να κάνω κάτι άλλο;

oikat μια λυση που εφαρμοσα για τα Cd-dvd ειναι να τα τοποθετησω σε ¨μπομπινες¨αυτες που φιλοξενουν τα αδεια δισκακια προς εγγραφη.

εχω εξαφανισει ολες τις θηκες ειδικα απ τις babrie που γινοταν ενας τρελλος χαμος,κι ετσι τα εχω αναλογα με τις κατηγοριες τους,ταινιες babrie,παιδικα διαφορα,κτλ.(βεβαια οι θηκες εχουν μετακομισει σε μια μεγαλη σακουλα στην κατω αποθηκη στην πυλωτη)

οσο για τα αρθρα απο εφημεριδες και περιοδικα που μ ενδιαφερουν και δεν θελω κι εγω να τα πεταξω θα συμφωνησω με την φιλη πιο πανω να τοποθετηθουν σε διαφανειες κι απο κει σε ενα ντοσιε κλασερ,ετσι εχω κανει και με τις ιατρικες μας εξετασεις,στην αρχη τις πρωτες και επειτα τις νεοτερες;)ετσι εχω ενα αρχειο για τον καθενα μας.

της μικρης ξεκινα απο την εγκυμοσυνη και συνεχιζει,οι δικες μας απο τον γαμο και επειτα.

oikat μια λυση που εφαρμοσα για τα Cd-dvd ειναι να τα τοποθετησω σε ¨μπομπινες¨αυτες που φιλοξενουν τα αδεια δισκακια προς εγγραφη.

εχω εξαφανισει ολες τις θηκες ειδικα απ τις babrie που γινοταν ενας τρελλος χαμος,κι ετσι τα εχω αναλογα με τις κατηγοριες τους,ταινιες babrie,παιδικα διαφορα,κτλ.(βεβαια οι θηκες εχουν μετακομισει σε μια μεγαλη σακουλα στην κατω αποθηκη στην πυλωτη)

οσο για τα αρθρα απο εφημεριδες και περιοδικα που μ ενδιαφερουν και δεν θελω κι εγω να τα πεταξω θα συμφωνησω με την φιλη πιο πανω να τοποθετηθουν σε διαφανειες κι απο κει σε ενα ντοσιε κλασερ,ετσι εχω κανει και με τις ιατρικες μας εξετασεις,στην αρχη τις πρωτες και επειτα τις νεοτερες;)ετσι εχω ενα αρχειο για τον καθενα μας.

της μικρης ξεκινα απο την εγκυμοσυνη και συνεχιζει,οι δικες μας απο τον γαμο και επειτα.

πολύ καλή η ιδέα σου με τις μπομπίνες! Για τη μικρή αυτό θα εφαρμόσω και στο μπαουλάκι θα βάλω τα δικά μου! :lol:

Έτσι λέω να τα κάνω τα φυλλάδια. Πιο καλά από το να τους κάνω τρύπες που μπορεί να πέσουν πάνω στα γράμματα. Θα ξεκινήσω και έτσι ελπίζω να τελειώσω κιόλας! Ουφ! Κουράγιο! Πάντως θα είμαι πολύ πολύ αυστηρή για να μην κρατήσω περιττά πράγματα.

Τα ιατρικά έτσι τα έχω και γω και είναι βολικά.

Διαφημίσεις

kel θα μπορούσες να το βάλεις σε μια σακούλα σαν αυτές που βάζουν τα χαλιά. Επίσης, να κάνεις μια πατέντα δικιά σου με κούτες. Και τέλος, είχα πάρει από το σούπερ μια κούτα που έχει ύψος 60 + 20 το κομμάτι που κλείνει από πάνω και πλάτος 37. Αν δε βρεις κάτι που σε βολεύει και θέλεις μπορώ να στη δώσω.

Kel έχει δίκιο η oikat πάρε από τον περιπτερά 3 κούτες από αυτές που βάζουν τα τσιγάρα (κάποιες από αυτές είναι αρκετά χοντρές και έχουν ύψος) ένωσε τες στο πλάι και έτοιμη η κούτα για το δέντρο :-P

Ναι το ΙΚΕΑ εχει ποικιλια κι εγω πριν απο λιγο χαζευα τον καταλογο τους και ειδα οτι εχει αρκετα.Αλλο μαγαζι δεν ξερω,αυτα με τα ειδη οικιακης χρησης ισως?

z1QBp3.png UKB8p3.png

Καμιά λύση οργάνωσης για τις σελίδες από περιοδικά;

Μια καλή λύση είναι να τις πετάξεις :shock: αφού πρώτα τις σκανάρεις:lol::lol::lol:.

Αυτό έχω κάνει εγώ και καθώς έχω βάλει τίτλους, βρίσκω γρήγορα αυτό που ζητώ.

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

kel εκανα βόλτα τη μικρή μου και είδα μαγαζί που πουλά χαρτοκιβώτια. Θα σου στείλω πμ με τηλέφωνο και δ/νση. Επίσης, όποια άλλη κοπέλα θέλει ας μου πει.

Patpan μου είχε περάσει από το μυαλό αλλά να σου πω την αλήθεια βαριεεεεεεμαι να τις σκανάρω! :oops: Είναι καλή λύση όμως! Λες μετά να έκανα και εκτύπωση; :mrgreen: Ουφ! Αδιόρθωτη είμαι! Πάντως χωρίς πλάκα τώρα έχω αρχίσει να κόβω αυτά που θέλω... Βρε κορίτσια το μισό περιοδικό είναι διαφημίσεις!

Έλεγα να έκανα ψώνια μόνη αλλά με βλέπω ν'αγγαρεύω τον άντρα μου να με πηγαίνει ΙΚΕΑ. Ευτυχώς είναι κοντα.

Επειδή πλέον στο ίντερνετ βρίκσεις τα πάντα, θα πρότεινα να κρατάς μόνο τα πολύ σημαντικά άρθρα που θέλεις και να τα αρχειοθετείς κανονικά σαν να ήσουν σε γραφείο. Δηλαδή μέσα σε κλασέρ με διαχωριστικά ανά θέμα (ή κρίνε εσύ το πως). Όταν όμως γεμίσει το κλασέρ (δηλαδή θα έχεις μαζέψει πάααααρα πολλές σελίδες), για κάθε καινούριο που βάζεις, θα πετάς ένα παλιό. :-)

εχω δυο μπουμπουκακια

Koριτσια μου σας ευχαριστω πολυ που μου προτεινατε τις ιδεες σας. Να'στε καλα.

oikat μου αν μπορεις στειλε μου με π.μ. τα στοιχεια του καταστηματος με τα χαρτοκιβωτια.

Σε ευχαριστω πολυ

Κορίτσια καλησπέρα, τα φώτα σας!

Επειδή με έχει πιάσει οίστρος να συμμαζέψω μέχρι και το παραμικρό χαρτάκι και γενικά να τα τακτοποιήσω όλα, που μπορώ να βάλω τις εργασίες που φέρνει η μικρή απο τον παιδικό?

Χριστουγεννιάτικες κάρτες, καλαθάκια, καμπανάκια, πασχαλινα κλπ? Να τα βάλω σε κουτί αλλά μετά που? δεν έχω χωρο στη ντουλάπα. Εσείς τι κάνετε?

Και κάτι άλλο!βολεύει στο παιδικό πίνακας ανακοινώσεων αυτούς με το φελλό? Τι βαζετε?

φωτο δεν θέλω γιατι έχω κορνίζες και έχω κάνει ολόκληρο τοίχο στο διάδρομο.

Διαφημίσεις

Επειδή με έχει πιάσει οίστρος να συμμαζέψω μέχρι και το παραμικρό χαρτάκι και γενικά να τα τακτοποιήσω όλα, που μπορώ να βάλω τις εργασίες που φέρνει η μικρή απο τον παιδικό?

Χριστουγεννιάτικες κάρτες, καλαθάκια, καμπανάκια, πασχαλινα κλπ? Να τα βάλω σε κουτί αλλά μετά που? δεν έχω χωρο στη ντουλάπα. Εσείς τι κάνετε?

Και κάτι άλλο!βολεύει στο παιδικό πίνακας ανακοινώσεων αυτούς με το φελλό? Τι βαζετε?

δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά αυτό το κουτί δε χωράει ούτε στη ντουλάπα του παιδικού; Έστω στο πάνω μέρος της; Ειδάλλως σε κάποια αποθήκη ή ντουλάπα εξωτερικού χώρου.

Στον πίνακα ανακοινώσεων τι θα βάζεις;

Ισως θα μπορουσες να το βολεψεις κατω απο καποιο κρεβατι? Η αν ειναι ομορφο το κουτι μπορεις να το εχεις και καπου να φαινεται πχ στη βιβλιοθηκη.

Πινακα ανακοινωσεων δεν εχω ,αν ειχα ενδεχομενως να εβαζα ζωγραφιες των παιδιων.

Με τις αποδειξεις που πρεπει να μαζευουμε τι κανετε?Εχετε βρει καμια λυση?

Υ.Γ. Ανακοινωση για Ειρηνη..ρημαδοσυρταρο τελος!!

Περιεχει: γυαλια ηλιου οικογενειας,φορτιστες κινητων,κουτακι με μικροβλακειες,μια διαφανεια με τους τελευταιους λογαριασμους,μπλοκακι για σημειωσεις και στυλο!!

z1QBp3.png UKB8p3.png

Τις αποδειξεις και πριν το μέτρο αυτο τις μάζευα και μαζευω σε μια μικρη φυσαρμόνικα σαν αυτή! μπορεις να γράψεις στην καρτέλα με μαρκαδόρο τι περιεχει η καθε ενότητα και οταν το καταργήσεις με λιγο οινοπνευμα σβηνει το μαρκαδοράκι και ξαναγράφεις! Εμενα μου έχει λυσει τα χερια εχω δυο, ενα για τις αποδειξεις και ενα για τα παγια μεχρι να πληρωθουν εκει μπαινουν μετά μπαινουν στην μεγάλη φυσαρμονικα!

http://www.plaisio.gr/Consumables/Filling/Ringbinders-Files/Expanding-Files/Q-Connect-Expanding-File-A4-13-Pockets-KF0127.htm

Τέτοια φυσαρμόνικα χρησιμοποιώ και εγώ για τους εκκρεμείς λογ/σμούς και όταν πληρωθούν στο συρτάρι για αρχειοθέτηση. Τις αποδείξεις προσωρινά τις κρατάω σε ένα φάκελο μέσα στην φυσαρμόνικα, όταν γίνει το νομοσχέδιο και τις καταχωρήσω όπως θα αποφασιστεί μετά θα τις βάλω είτε σε ένα κουτί από παπούτσια όλες μαζί είτε θα τις διατρήσω και μια μια σε ένα κλασερ πλαστικό με το μεταλικό έλασμα.

Οταν θα τις καταχωρώ λέω να τις αριθμώ κιόλας για να τις βρίσκω σύντομα γιατί κάποιες θα τις χρειαστώ αφού θα αποτελούν εγγυήσεις για ηλεκτρικά είδη.

Αλλη λύση που σκέφτομαι τώρα είναι να μπαίνουν ημερολογιακά σε μια σελίδα Α4 δηλ. να τις στεραιώνω με το συρραπτικό σε λευκές κόλλες Α4 που θα αρχειοθετούνται μετά σε κλασέρ μεγάλο τύπου σκαγ.

Πως σας φαίνεται αυτή η λύση?

Αυτό άκουσα κι εγώ αλλά έως να ψηφιστεί το νομοσχέδιο μήπως ζητάνε κι άλλα στοιχεία? Είναι τρελλοί αυτοί οι....... πολιτικοί!

Μάλλον εγκαταλείπω την ιδέα για πίνακα με φελλό γιατί είδα κατι κορνιζες σε πορτοκαλί χρώμα όπως είναι και το δωμάτιο και λέω να μεγενθύνω φωτο και να τις βάλω. Τώρα για το κουτί, πρέπει να το καταχωνιάσω κάπου, πάλι χώρο και για αυτό να βρω!

Τις αποδείξεις τις έχω βάλει σε ένα ντοσιέ με αυτάκια! Βέβαια χύμα μην φανταστείτε ότι θα κάνω πίνακα στο xls. Πραγματικά πως το σκέφτηκαν αυτό δεν κατάλαβα, λες και θα πάει η γιαγιά ή ο παππούς που μένει σε απομακρυσμένο χωριό να δώσει πίνακα με αποδείξεις. Τι να πω!

Καλημέρα και απο εμένα εγώ τα βάζω μαζί με τα εποχιακά δηλ.τώρα που μας έιχαν κάνει χριστουγεννιάτικα τα μαζεψα μαζί με τα Χριστουγεννιάτικα όποτε του χρόνου θα τα στολίσουμε κάπως έτσι πιστεύω ότι είναι καλύτερα.;)

Τις αποδείξεις τις κρατούσα πάντα για να έχω μια εικόνα του τι ξοδεύω. Τις βάζω σε κλασερ http://www.plaisio.gr/Consumables/Filling/Lever-Arch-Files/Bantex-Lever-Arch-File-A4-4Cm-1415.htm

με διαχωριστικά αριθμών 1-12

http://www.plaisio.gr/Consumables/Filling/Indexes-Dividers/Q-Connect-Pp-A4-1-12-KF34023.htm

κ τις τοποθετώ ανα μήνα. Συρραπτικό, περφορατέρ κ συνδετήρες κ είναι τακτοποιημένες

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...