Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω, τα δωράκια για τα παιδάκια είναι απαραίτητα; Σε λίγους μήνες θα κάνω και εγώ γενέθλια στην μικρή μου και διαβάζω ότι δίνετε κάποια μικροδωράκια στα πιτσιρίκια. Εγώ πάλι σε όσα παιδικά πάρτυ έχω πάει τελευταία ως θεία, νονά και φίλη αλλά και πρόσφατα με το κοριτσάκι μου δεν μας έχουν δώσει κάτι αλλά ούτε και στα άλλα παιδάκια!!!!!!!!!!!!!! Γνωρίζω ότι δώρα φέρνουν τα καλεσμένα παιδάκια στον/στην εορτάζουσα και όχι το αντίθετο. Άν κάνω λάθος και μου έχει ξεφύγει κάτι, διορθώστε με..........

Δεν ειναι απαραιτητο απλα ειναι κατι που εχει καθιερωθει σε πολλες οικογενειες.Εμας πχ οιγονεις μου διναν στα παρτυ μας δωρα και παιρναμε και εμεις τοτε.Σε παρτυ που εχω παει εγω τη μικρη αλλοι δινουν και αλλοι οχι .Δεν θα σου πει κανεις τιποτα αν δεν δωσεις αλλα και να δωσεις δεν ειναι απαραιτητο να ξεφραγκιαστεις....

Εμεις τον πρωτο χρονο δεν δωσαμε κατι-δεν το σκεφτηκαμε.Φετος δωσαμε Στα αγορακια αυτοκινητακι και στα κοριτσακια Σετ δαχτυλιδακι κοκαλακι απο το zumbo.Kαλο για ολες τις ηλικιες και το ενα και το αλλο.Τα βαλαμε σε ωραιοτατες σακουλιτσες που τις πουλανε για δωρακια σε παρτυ και μεσα σε καθε σακουλοτσα εκτως απο το δωρο σοκολατακια ευρω.Μας κοστησε καθε σακουλιτσα 1,5 ευρω και ολα τα παιδακια καταχαρηκαν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 105
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Εγώ τελικά στα γενέθλια της κόρης μου πήρα διαφορετικά δωράκια ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, τα συσκεύασα και έδεσα με κορδέλα (φούξια για τα κορίτσια και πράσινη για τα αγόρια) καρτελάκι με το όνομα του κάθε παιδιού!Τα δώρα που επέλεξα ήταν:κούκλες για τα μικρά κοριτσάκια, κουκλόσπιτo, ξύλινα puzzle, αυτοκινητάκια για τα αγόρια, ψαράκια (σε συσκευασία με καλάμι ψαρέματος), φωτογραφική μηχανή minnie και mickey (για τα μεγαλύτερα παιδιά που μπορούσαν να βγάλουν φωτογραφίες), καδράκια με τυπωμένο σχέδιο σχεδια που τα ζωγραφιζουν μόνα τους (την ιδέα μου την έδωσε η φίλη v & a) κλπ. Μέσα σε κάθε σακούλα έβαλα και ένα παραμύθι του Αισώπου και μία σοκολάτα με χαρτί περυτιλίγματος και επάνω κολλημένη η ευχαριστήρια κάρτα!Όλα τα παραπάνω ήταν ένας συνδυασμός όσων αποκόμισα από το forum, γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!Πάντως άκουσα πολύ καλά λόγια και τα παιδάκια ξετρελάθηκαν!!!!

Λοιπον και εγώ εφτιαξα δωράκια για τα γενέθλια του μικρού μου... Σακουλάκια που γράφουν Happy Birthday. Και μέσα έβαλα ένα μπλοκ ζωγραφίκης ( που έφτιαξα μόνη μου από το internet απο colouring pages) και πήρα μπογιές απο το jumbo με 0.50 λεπτα. έγινε πολυ όμορφο... Ξέχασα να αναφέρω έξω στην σακουλίτσα έφτιαξα κονκάρδες με τα ονόματα των παιδιών - για να τα βάλουν μετα στην τσαντουλα τους το χειμώνα.

Το εξώφυλο απο την ζωγραφική είναι σαν την πρόσκληση όπου γράφει _ Για να βάλουμε λίγο χρώμα στα απογευματα μας_

1gGKp3.png

Ωραίες ιδέες! Βάλτε καμία φωτο να δούμε αν έχετε.

Gavramid Που βρήκες σοκολατάκια ευρώ? Μάλλον θα τα χρειαστώ για το πάρτυ του μικρού μου το Σεπτέμβρη αν καταλήξουμε η τούρτα να είναι πειρατικό καράβι όπου τα δωράκια των μικρών θα είναι χάρτινα κουτιά θυσαυρού γεμισμένα με λιχουδιές. Γενικά για αυτό το θέμα έχω βρει πολλά και για τη διακόσμιση.

Τωρα αν η τούρτα μας είναι κάστρο ιπποτών δεν έχω ιδέα τι να είναι τα δωράκια και η υπόλοιπη δικαόσμιση.

Gavramid Που βρήκες σοκολατάκια ευρώ? Μάλλον θα τα χρειαστώ για το πάρτυ του μικρού μου το Σεπτέμβρη αν καταλήξουμε η τούρτα να είναι πειρατικό καράβι όπου τα δωράκια των μικρών θα είναι χάρτινα κουτιά θυσαυρού γεμισμένα με λιχουδιές. Γενικά για αυτό το θέμα έχω βρει πολλά και για τη διακόσμιση.

Τωρα αν η τούρτα μας είναι κάστρο ιπποτών δεν έχω ιδέα τι να είναι τα δωράκια και η υπόλοιπη δικαόσμιση.

Για το κάστρο των ιπποτων μπορεις μικρές συσκευασίες Playmobil ιπποτες & και για τα κορίτσια αντίστοιχα νεράιδες ή βασιλόπούλες ...

Διακόσμηση καστράκια και φυσικά η πρόσκληση ιπποτική ... για τα αγοράκια μπορείς να φτιάξεις και ψευτικα σπαθάκια να μοιράσεις και στα κορίτσια τιαρες

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

Στο zumbo εχει μαζι με τις αλλες σοκολατες που πουλανε διχτακια με νομισματα ευρω.Αν το ψαξεις λιγο θα τα βρεις

• 1 month later...

Εμείς μοιράσαμε σοκολάτες με ξεχωριστά περιτυλίγματα. Δυστυχώς των κοριτσιών δεν θυμήθηκα να τα βγάλω φωτογραφία. Σας δείχνω 2 αγοριών, τους πιτσιρικάδες τους κάναμε ιππότες με τη φατσούλα τους και στα μωρά έβαλα κολαζ φωτογραφιών δικιές τους μαζί με τον εορτάζοντα.

http://img824.imageshack.us/img824/5876/pa030408.jpg

Εχει πολλα δωρακια για τα παρτυ στο ebay.....

http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=party+fillers&_sacat=0&_odkw=pary+fillers&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

εγω για το παρτυ της κορης μου πηρα αυτα...καλα ειναι μεγαλη βεβαια 8 χρονων αλλα εχει ωραια πραγματακια και για μικρα παιδακια πολυ πολυ φτηνα....

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350322321959&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

ειναι παιχνιδακι κατι σαν τριλιζα...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Διαφημίσεις

και ερωτώ;

γιατι το παιδί που εχει γενέθλια κάνει δώρα;

από τα χρόνια μας ξεραμε οτι το δωρο το ροσφέρει αυτος που είναι ο καλεσμένος, οχι ο οικοδεσπόητης.

γιατι;;;;;; ο οικοδεσπότης τοοοοοσα δε προσφέρει; το σπίτι του; το φαγητό του; τον παιδότοπο;

age.png

Χαχα!!!!δεν εχεις αδικο....εχουμε μπει σε ενα λουκι αστα να πανε!!!

τι σημαίνει "εχουμε μπει στο λούκι"

εμεις που δε συμφνωούμε γιατι να το κανουμε; τωρα με την οικονομική στενότητα, ολοι θα ηθελαν να μη το κανουν.

ε;

age.png

γιαυτο παμε και παιρνουμε σαβουρες με 0,50 ευρω! τα παιδια ομως ενταξει ειναι.

ουτε σβουρα. αλλο μπορει να μην εχει επιπλεον 0,50 ευρω ή να θελει να το διαθέσει στο υπολοιπο παρτυ... πχ να καλεσει 1-2 παιδιά επιπλέον

age.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνήσω με την Ισμήνη και εγώ πρώτη φορά το είδα σε ένα πάρτυ που πήγαμε όταν ο μικρός ήταν ακόμη μωράκι. Μου έκανε εντύπωση θετική εκείνη τη στιγμή. Μετά όμως που το ανέλυσα λιγάκι με τον εαυτό μου (:lol:) σκέφτηκα ότι πολύ ξενόφερτη μου κάνει αυτή η χειρονομία και ενώ στα δευτερα γενέθλια το κάναμε και εμείς φέτος στα τρίτα δεν το έκανα. Καθότι κάναμε ένα πάρτυ σε έναν εξωτερικό χώρο με δραστηριότητες για τα παιδιά και το θεώρησα πολύ να δώσω και δώρο. Βέβαια ένα πιτσιρικάκι με ρώτησε θα μου δώσεις και δώρο;;;;;;;;;;;Η απάντηση ήταν ότι το δώρο είναι το πάρτυ με τις διάφορες δραστηριότητες και ευτυχώς δεν την είδα να το πολυσκέφτεται...

xZBdp3.png

θα συμφωνήσω με την Ισμήνη και εγώ πρώτη φορά το είδα σε ένα πάρτυ που πήγαμε όταν ο μικρός ήταν ακόμη μωράκι. Μου έκανε εντύπωση θετική εκείνη τη στιγμή. Μετά όμως που το ανέλυσα λιγάκι με τον εαυτό μου (:lol:) σκέφτηκα ότι πολύ ξενόφερτη μου κάνει αυτή η χειρονομία και ενώ στα δευτερα γενέθλια το κάναμε και εμείς φέτος στα τρίτα δεν το έκανα. Καθότι κάναμε ένα πάρτυ σε έναν εξωτερικό χώρο με δραστηριότητες για τα παιδιά και το θεώρησα πολύ να δώσω και δώρο. Βέβαια ένα πιτσιρικάκι με ρώτησε θα μου δώσεις και δώρο;;;;;;;;;;;Η απάντηση ήταν ότι το δώρο είναι το πάρτυ με τις διάφορες δραστηριότητες και ευτυχώς δεν την είδα να το πολυσκέφτεται...

καλό λοιπον ειναι να ξεκινήσουμε οι γονείς να το παιρνάμε στα παιδακια μας αυτο. οταν ειμαστε καλεσμένοι πηγαίνουμε δώρο. οταν ειμαστε οικοδεσπότες το δωρο μας ειανι το πάρτυ, η προσκληση, η τούρτα, οι δραστηριότητες κλπ κλπ

νομιζω σιγα σιγα... θα τα καταφέρουμε;

age.png

καλό λοιπον ειναι να ξεκινήσουμε οι γονείς να το παιρνάμε στα παιδακια μας αυτο. οταν ειμαστε καλεσμένοι πηγαίνουμε δώρο. οταν ειμαστε οικοδεσπότες το δωρο μας ειανι το πάρτυ, η προσκληση, η τούρτα, οι δραστηριότητες κλπ κλπ

νομιζω σιγα σιγα... θα τα καταφέρουμε;

έτσι λέω και εγώ...άντε να δούμε!

και αποθηλασε επιτελους!

Κι εμένα με ρώτησαν φέτος αν θα τους δώσω και δωράκι 2-3 παιδάκια, και τους απάντησα γλυκά γλυκά πως θα σας δώσει η κοπέλα που σας ψυχαγωγεί.

Αυτά!.......

τι σημαίνει "εχουμε μπει στο λούκι"

εμεις που δε συμφνωούμε γιατι να το κανουμε; τωρα με την οικονομική στενότητα, ολοι θα ηθελαν να μη το κανουν.

ε;

καλα μην πυροβολεις,φυσικα και θα κανει ο κθενας ο,τι νομιζει και οπως μπορει.....

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Θεωρώ λάθος όποιος το κάνει χωρίς να το θέλει ή χωρίς να το αντέχει η τσέπη του! Προσωπικά τις σοκολάτες τις έφτιαξα με το γιο μου, το ευχαριστήθηκε γιατι με βοηθούσε με τις κολλες και τις έδινε με μεγάλη χαρα στους φίλους του.

Eμάς στο σχολείο που δίνουμε πολύ φθηνά δωράκια στα παιδιά, μας είπε η δασκάλα ότι το κάνουμε για να μαθαίνουν τα παιδιά να δίνουν και να παίρνουν.Προσφέρουν τα ίδια με χαρά το δώρο στον εορτάζοντα και ξέρουν ότι και αυτά με τη σειρά τους θα πάρουν στο τέλος ένα συμβολικό δωράκι.

Eμάς στο σχολείο που δίνουμε πολύ φθηνά δωράκια στα παιδιά, μας είπε η δασκάλα ότι το κάνουμε για να μαθαίνουν τα παιδιά να δίνουν και να παίρνουν.Προσφέρουν τα ίδια με χαρά το δώρο στον εορτάζοντα και ξέρουν ότι και αυτά με τη σειρά τους θα πάρουν στο τέλος ένα συμβολικό δωράκι.

Συμφωνώ με το συμβολικό το οποίο μπορεί να είναι ένα γλυκάκι, ένα μπαλονάκι κλπ...

όχι όμως να πηγαίνεις να ψωνίζεις δώρα από καταστηματα με συσκευασίες κλπ...

και αποθηλασε επιτελους!

Κι εμένα μ' αρέσει να ετοιμάζω δωράκια για τα παιδιά που έρχονται στα πάρτυ μας. Μου αρέσει η αναζήτησή του, η προετοιμασία του και οι σοκολάτες με το ευχαριστήριο μήνυμα που τα συνοδεύουν στις οποίες φτιάχνουμε το περιτύλιγμα ανάλογα με το θέμα του πάρτυ. Γενικότερα δεν βρίσκω τίποτε κακό σ' αυτό. Οι κόρες μου χαίρονται όταν δίνουν τα δωράκια στους φίλους τους και οι φίλοι τους ακόμη παραπάνω, οπότε είναι όλοι ευχαριστημένοι. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να ζοριστείς οικονομικά για να το κάνεις, είναι κάτι εντελώς προεραιτικό, αν όμως έχει κάποιος την οικονομική δυνατότητα δεν βρίσκω το λόγο να μην χαρίσει και κάτι στο παιδάκι που τίμησε τον εορτάζοντα με την παρουσία του!

• 2 εβδομάδες μετά...

δεν ξέρω πως θα σου φανεί ως σκέψη αλλά υπάρχει και η δυνατότητα της κονκάρδας και του t-shirt. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό όταν συνδυάζεται με το θέμα του προσκλητηρίου αν θες ρίξε μια ματιά στο edit admin στο κομμάτι για τα παρτυ!

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Μ
διαφήμιση

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...