Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ

Virginia

Recommended Posts

Petalouditsa,

όπως λέει και η Έλενα είναι πολλά!

Προχθές παρέλαβα φωτό από την βάπτιση του γιού μου.

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα τον φωτογράφο και τον άνθρωπο που έκανε την βιντεοκάλυψη ο οποίος εργάζεται και σε τηλεοπτικό κανάλι.

Τους ίδιους θα χρησιμοποιήσω και στην βάπτιση της ανηψιάς μου τον Σεπτέμβριο στην ΑΘήνα.

Τιμές

1) Φωτογράφιση στην εκκλησία 200 ? (περιλαμβάνει και το βιβλίο με τα δείγματα που θα σου δώσει για να διαλέξεις). Μετά η χρέωση είναι ανά φωτογραφία και διάσταση. Η μικρότερη έγχρωμη διάσταση 13Χ18 είναι 1 ?.

2) Video Κάλυψη στην εκκλησία = 350 ? και παραδίδονται 2 κόπιες DVD με πλήρες menu.(μοντάζ, τίτλοι, μουσική επένδυση)

Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ.

Μπορώ να σου δώσω και το DVD να δεις και φωτογραφίες που είναι πολύ καλής ποιότητας η εκτύπωση (ματ, όχι γυαλιστερές).

Φιλικά,

Μαίρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 429
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορτσια ο φωτογραφος μου ειναι απιστευτος και τον συστηνω ανεπιφυλακτα αλλα απο λεφτα δεν ερω καθολου. Τον ειχα στο γαμο μου και δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος που να μην εχει ενθουσιαστει με το αλμπουμ και ποτε κανιες δεν ξαναδε τετοιο πρωτοτυπο αλμπουμ. Η βαφτιση μας δεν εγινε ακομα αλλα τον πηραν ΟΛΕΣ ,ου οι φιλες στη βαφτιση και οι φωτογραφιες του ειναι το κατι αλλο,.Μπορειτε απλα να τον συνατησετε και να δειτε τη δουλεια του.Ειναι πρωτα απο ολα καλος ανθρωπος μετα καλος επαγγελματιας.

• 2 εβδομάδες μετά...

Τελικά μείναμε πολύ εχυαριστημένοι από την φωτογράφο...Οι φωτογραφίες της είναι πολύ ωραίες!

Σήμερα την περιμένουμε να μας φέρει τα άλμπουμ!

Τελικά μείναμε πολύ εχυαριστημένοι από την φωτογράφο...Οι φωτογραφίες της είναι πολύ ωραίες!

Σήμερα την περιμένουμε να μας φέρει τα άλμπουμ!

΄

Αφροδιτη χαρηκα τελικα που μεινατε ευχαριστημενοι και τωρα ειδα οτι βαφτισες το παιδακι σου στις 13 ιουνιου την ημερα των γενεθλιων μου. Πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη απο το αλμπουμ.

k4xS.jpg

• 4 εβδομάδες μετά...

Οντως έμεινα πολύ ευχαριστημένοι και οι φωτογραφίες αν και ήταν σκοτεινή η εκκλησία είναι πολύ ωραίες.

Η σύνθεση του άλμπουμ μας αρέσει και η Δήμητρα σεβάστηκε τα γούστα μας και το έκανε όπως το ζητήσαμε.

Εχθές μας έφερε και τα δώρα μας, κορνίζες κτλ...

Πολύ καλός άνθρωπος και εξυπηρετική.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Petalouditsa,

όπως λέει και η Έλενα είναι πολλά!

Προχθές παρέλαβα φωτό από την βάπτιση του γιού μου.

Σου συστήνω ανεπιφύλακτα τον φωτογράφο και τον άνθρωπο που έκανε την βιντεοκάλυψη ο οποίος εργάζεται και σε τηλεοπτικό κανάλι.

Τους ίδιους θα χρησιμοποιήσω και στην βάπτιση της ανηψιάς μου τον Σεπτέμβριο στην ΑΘήνα.

Τιμές

1) Φωτογράφιση στην εκκλησία 200 ? (περιλαμβάνει και το βιβλίο με τα δείγματα που θα σου δώσει για να διαλέξεις). Μετά η χρέωση είναι ανά φωτογραφία και διάσταση. Η μικρότερη έγχρωμη διάσταση 13Χ18 είναι 1 ?.

2) Video Κάλυψη στην εκκλησία = 350 ? και παραδίδονται 2 κόπιες DVD με πλήρες menu.(μοντάζ, τίτλοι, μουσική επένδυση)

Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου πμ.

Μπορώ να σου δώσω και το DVD να δεις και φωτογραφίες που είναι πολύ καλής ποιότητας η εκτύπωση (ματ, όχι γυαλιστερές).

Φιλικά,

Μαίρη

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ το τηλέφωνο ή το email του φωτογράφου. Σας ευχαριστώ πολύ!

Τελικα μιλησα με το φωτογραφο και θελει 900 με ολα μεσα και τα αλμπουμ και ολα και 1 ωρα στο κεντρο μετα και φωτογραφηση στο στουντιο 2 φορες γιατι μεσα στο αλμπουμ βαζει 2-3 φωτογραφιεες απο το στουντιο και αποτι ειδα σε αλλες του δουλειες αυτο ειναι καταπληκτικη. Και στο εξωφυλλο του αλμπουμ εχει τυπωμενη φωτογραφια του μωρου.Το αλπουμ του ειναι ψηφιακο και οχι αναλογικο αυτο με τις φωτογραφεις που τις πιανεις δηλ. Ειναι σαν περιοδικο. Κανει και απο το αλλο αλλα αυτο που σας λεψ ειναι απιθανο και πολυ πρωτοτυπο και δεν τοχω ξαναδει. Δεν ξερω ποσο παιρνουν οι αλλοι αλλα μονο αν δειτε τη δουλεια του και τον ιδιο θα καταλαβετε πως αξιζει τα λεφτα του.

φιλια

Κορίτσια γνωστό φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη μου ζήτησε 850 ευρώ για ψηφιακό,4 dvd,50 φωτογραφίες κλπ. και 650 για το κανονικό άλμπουμ.δεν είναι πολλά;έχετε υπόψιν κάτι φθηνότερο;

Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ το τηλέφωνο ή το email του φωτογράφου. Σας ευχαριστώ πολύ!

Μόλις είδα την ανακοίνωσή σου και σου έστειλα πμ με τα στοιχεία του.

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς κλείσαμε 650 με 4 ψηφιακά άλμπουμ (2 μεγάλα για γονείς κουμπάρους και 2 μικρά για παππούδες), 4 DVD, 80 φωτογραφίες κανονικές (δεν θυμάμαι ακριβώς και πόσες μεγάλες) και δώρο και μια φωτογραφία κολλημένη σε ένα ξύλο... σαν κάτι εικόνες τις κάνουν έτσι... πολύ ωραίο τέλος πάντων... δεν το περιγράφω και πολύ καλά... αυτά. Πολύ καλή τιμή τη θεωρώ παντως

Διαφημίσεις

Κορίτσια γνωστό φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη μου ζήτησε 850 ευρώ για ψηφιακό,4 dvd,50 φωτογραφίες κλπ. και 650 για το κανονικό άλμπουμ.δεν είναι πολλά;έχετε υπόψιν κάτι φθηνότερο;

Θα πρέπει να προσέξεις την ποιότητα του ψηφιακού άλμπουμ και δεν εννοώ την παρουσίαση αλλά το υλικό του. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά από συμπιεσμένο χαρτί κακής ποιότητα το οποίο σε 2-3 χρόνια μπορεί να χαλάσει και να είναι άχρηστο. Να ξέρεις ότι πολλές φορές ότι πληρώνεις παίρνεις. Στα λέω γιατί την έχει πατήσει φίλη μου με φθηνό φωτογράφο και το είχα ψάξει λίγο καλύτερα μετά εγω.

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς κλείσαμε 650 με 4 ψηφιακά άλμπουμ (2 μεγάλα για γονείς κουμπάρους και 2 μικρά για παππούδες), 4 DVD, 80 φωτογραφίες κανονικές (δεν θυμάμαι ακριβώς και πόσες μεγάλες) και δώρο και μια φωτογραφία κολλημένη σε ένα ξύλο... σαν κάτι εικόνες τις κάνουν έτσι... πολύ ωραίο τέλος πάντων... δεν το περιγράφω και πολύ καλά... αυτά. Πολύ καλή τιμή τη θεωρώ παντως

Στείλε μου σε παρακαλώ πμ!

Καλησπέρα. Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς τιμές για βάπτιση ο δικός μου όμως φωτογράφος στον γάμο εχει πολύ καλές τιμές και πραγματικά άψογη δουλεια. Αψογη. Για το γάμο πριν τρία χρόνια πληρώσαμε 1200 ευρώ για δερμάτινο άλμπουμ με 120 μεγάλεσ φωτογραφίες, 2 δερμάτινα μικρά με 50 φωτογραφίες για τους κουμπάρους, καλύψη όλης της δεξίωσης 6 dvd Και ένα video clip με στιγμιότυπα του γάμου. Επίσης στο αλμπουμ έκανε και γύρω στις δεκα φωτο σαν ψηφιακές ( περιλαμβάνουν πολλές παράδειγμα σε μία είναι η εκκλησία και γύρω γύρω μικτότερες από τον στολισμό ). Αυτο μου άρεσε πολύ γιατι υπάρχουν πολλές φωτο που μόνες τους δεν θα μπορούσαν να μπουν. Οποια ενδιαφέρεται μπορώ νατης στείλω πμ. Αξίζει πάντως τον κόπο

• 2 εβδομάδες μετά...

KAKANIS PHOTOGRAPHY THE BEST!!!!

ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΑΣ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΑ , ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!!!

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 72 , 2310 712921

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ

Διαφημίσεις

Μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του ?

1019079kc28jf2qog.gif

Τελικα μιλησα με το φωτογραφο και θελει 900 με ολα μεσα και τα αλμπουμ και ολα και 1 ωρα στο κεντρο μετα και φωτογραφηση στο στουντιο 2 φορες γιατι μεσα στο αλμπουμ βαζει 2-3 φωτογραφιεες απο το στουντιο και αποτι ειδα σε αλλες του δουλειες αυτο ειναι καταπληκτικη. Και στο εξωφυλλο του αλμπουμ εχει τυπωμενη φωτογραφια του μωρου.Το αλπουμ του ειναι ψηφιακο και οχι αναλογικο αυτο με τις φωτογραφεις που τις πιανεις δηλ. Ειναι σαν περιοδικο. Κανει και απο το αλλο αλλα αυτο που σας λεψ ειναι απιθανο και πολυ πρωτοτυπο και δεν τοχω ξαναδει. Δεν ξερω ποσο παιρνουν οι αλλοι αλλα μονο αν δειτε τη δουλεια του και τον ιδιο θα καταλαβετε πως αξιζει τα λεφτα του.

φιλια

Κορτσια ο φωτογραφος μου ειναι απιστευτος και τον συστηνω ανεπιφυλακτα αλλα απο λεφτα δεν ερω καθολου. Τον ειχα στο γαμο μου και δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος που να μην εχει ενθουσιαστει με το αλμπουμ και ποτε κανιες δεν ξαναδε τετοιο πρωτοτυπο αλμπουμ. Η βαφτιση μας δεν εγινε ακομα αλλα τον πηραν ΟΛΕΣ ,ου οι φιλες στη βαφτιση και οι φωτογραφιες του ειναι το κατι αλλο,.Μπορειτε απλα να τον συνατησετε και να δειτε τη δουλεια του.Ειναι πρωτα απο ολα καλος ανθρωπος μετα καλος επαγγελματιας.

μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια του???

1019079kc28jf2qog.gif

γεια σας κοριτσια .

Ο φωτογραφος μου μας ειπε οτι θα μας δωσει cd με τα δειγματα φωτογραφιων αλλα θα μου τις κανει πιο μικρες για να μπορω να τις ανεβασω στο ιντερνετ γιατι δεν ανεβαινουν με τιποτα αυτες που εχει.Αυτο τι σημαινει οτι θα ειναι χαμηλης αναλυσης ? Μηπως γνωριζετε?

Μωρο μου ηρθες για να μου αλλαξεις την ζωη.Σ αγαπω!!!

Ακριβώς αυτό σημαίνει. Ο δικος μου πάντως μας τις είχε δώσει σε κανονική ανάλυση.

γεια σας κοριτσια .

Ο φωτογραφος μου μας ειπε οτι θα μας δωσει cd με τα δειγματα φωτογραφιων αλλα θα μου τις κανει πιο μικρες για να μπορω να τις ανεβασω στο ιντερνετ γιατι δεν ανεβαινουν με τιποτα αυτες που εχει.Αυτο τι σημαινει οτι θα ειναι χαμηλης αναλυσης ? Μηπως γνωριζετε?

όποιος ενδιαφέρεται για φωτογράφο για βάφτιση στη Θεσσαλονίκη έχω να σας συστήσω την δικιά μου....έκανε τέλεια δουλειά (και να σκεφτείται ότι την βρήκα από το ιντερνετ)

αν θέλετε δείγμα ή πληροφορίες στείλτε μου πμ...μιλάμε για πραγματικά οικονομική λύση, χτες που είδα το αποτέλεσμα δεν το πίστευα!

Καλησπέρα σας,

εμεις την πατησαμε με τον Φωτογραφο μας. Δεν ηταν ακριβος αλλα μας πηρε 200 ευρω επιπλέον για να παραστει στη δεξιωση. Οι φωτογραφιες που μας εβγαλε από τη δεξιωση ηταν 10 (μην κουραστει και πολύ!!!) και καμια με το μωρακι μας !!!

Οταν τον ρωτησα επ αυτου μου απαντησε '' οτι δεν ειχε παρει σαφεις οδηγιες και οτι δεν ηθελε να ειναι..αδιακριτος!!!!'' , ενω του ειχα πει επακριβως τι θελαμε από αυτον.

Να κατσει ομως σε τραπεζι και να φαει και να πιει ηξερε ο κυριος!!!!

Μακρια λοιπον από τον ΚΑΛΑΒΡΕΝΤΖΟ (Χαρ. τρικουπη 18) γιατι οι συνεργαζομενοι με αυτον φωτογραφοι ειναι γελοιοι !!!!!!

Ακουω εδω κατι τιμες και εχω φριξει....τελικα αθηνα-θεσ/νικη ειναι πολυ ακριβοι οι φωτογραφοι. Το θυμαμαι και απο το γαμο μας.

Εμεις για τη βαπτιση δωσαμε 160 ευρω για τη βιντεοσκοπιση, 50 ευρω αμοιβη για τη φωτογραφιση και 200 ευρω για την εκτυπωση των φωτογραφιων μας. Ηταν ολα πολυ καλα. (http://www.photogonia.gr/)

Στην Τηνο ομως.

• 2 months later...

καλησπέρα κορίτσια..

μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και μένα?ψάχνω φωτογράφο για την βάπτιση της κορούλας μου και όσους έχω ρωτήσει ζητάνε από 900? και πάνω. έχετε τίποτα υπ'όψιν σας για Αθήνα?

ευχαριστώ!!

τα παιδιά μας είναι η ελπίδα μας για ένα πιο όμορφο αύριο..

καλησπέρα..μήπως μπορείς να μου δώσεις και μένα τα στοιχεία του?

σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..

τα παιδιά μας είναι η ελπίδα μας για ένα πιο όμορφο αύριο..

• 3 εβδομάδες μετά...
καλησπέρα κορίτσια..

μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και μένα?ψάχνω φωτογράφο για την βάπτιση της κορούλας μου και όσους έχω ρωτήσει ζητάνε από 900 και πάνω. έχετε τίποτα υπ'όψιν σας για Αθήνα?

ευχαριστώ!!

αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, έχω έναν στα νότια προάστια, έμεινα πολύ ευχαριστημένη, μας έδωσε 780 φωτό σε σιντί, υψηλής ανάλυσης.... μαζί με το βίντεο μας ζήτησε 450Ε.

και επειδή έκανε πολύ καλή δουλειά με τις φωτός εκ των υστέρων φτιάξαμε και ψηφιακά (1μεγάλο+3μικρά) +350Ε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...