Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αλλαγες συνηθειας υπνου μωρού

pitsikoki

Recommended Posts

Προβλημα βαρους δεν εχουμε, ειναι κ 6 μηνων σχεδον, αρχισε κ φρουτοκρεμα που την καταβροχθιζει με ενθουςιασμο. Την ππιλα δεν την κραταει στο στομα του στον υπνο, μολις κοιμηθει βαρια τη φτυνει κ δν την αναζηταει, οποτε δν νομιζω να του κοβει γευματα. Εγω απλως αγχωνομαι μηπως απο την επιθυμια για υπνο δικο μου συνεχομενο ή εστω χωρις τη μεταμεσονυχτια αντληση παραβλεπω τις αναγκες του. 

Το ξερω οτι οι συνηθειες υπνου αλλαζουν, αν κ ο δικος μας απο νωρις, μολις ξεπεραστηκε το θεμα βαρους, δν ξυπνουσε συχνα. Κ ισως να κοιμοταν κ πιο νωρις σερι αν δν ημουν τοσο σχολαστικη   με την ωρα του φαρμακου του. θα μπορουσα απλα να το δινω πρωι μεσημερι βραδυ χωρις αγχος για το 8ωρο κ να απεφευγα καποια ξυπνηματα εδω κ δυο μηνες. Και λεει ξαφνικα να αλλαξει κ ν αρχισει να ξυπναει τωρα χωρις λογο κ να σκεφτομαι γιατι δεν τον αφηνα να κοιμηθει οταν μπορουσε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 684
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Έσπερος είπε:

Προβλημα βαρους δεν εχουμε, ειναι κ 6 μηνων σχεδον, αρχισε κ φρουτοκρεμα που την καταβροχθιζει με ενθουςιασμο. Την ππιλα δεν την κραταει στο στομα του στον υπνο, μολις κοιμηθει βαρια τη φτυνει κ δν την αναζηταει, οποτε δν νομιζω να του κοβει γευματα. Εγω απλως αγχωνομαι μηπως απο την επιθυμια για υπνο δικο μου συνεχομενο ή εστω χωρις τη μεταμεσονυχτια αντληση παραβλεπω τις αναγκες του. 

Το ξερω οτι οι συνηθειες υπνου αλλαζουν, αν κ ο δικος μας απο νωρις, μολις ξεπεραστηκε το θεμα βαρους, δν ξυπνουσε συχνα. Κ ισως να κοιμοταν κ πιο νωρις σερι αν δν ημουν τοσο σχολαστικη   με την ωρα του φαρμακου του. θα μπορουσα απλα να το δινω πρωι μεσημερι βραδυ χωρις αγχος για το 8ωρο κ να απεφευγα καποια ξυπνηματα εδω κ δυο μηνες. Και λεει ξαφνικα να αλλαξει κ ν αρχισει να ξυπναει τωρα χωρις λογο κ να σκεφτομαι γιατι δεν τον αφηνα να κοιμηθει οταν μπορουσε!!

Θα τα δεις στην πραξη όλα !! Εύχομαι να συνεχίσει να κοιμάται σερί!

Η δική μου κοιμόταν σερι από δύο μηνών 11-8 στο Πορτ μπεμπέ αρχικά και μετά στην κούνια της. Πέρασε ένα διάστημα με μικρά ξυπνήματα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο ...ξανακοιμοταν  σχετικά εύκολα. Τις τελευταίες μέρες είναι σαν να έχω άλλο παιδί (δόντι που βγαίνει;; Άγχος αποχωρισμού;;όλα μαζί;;) Στην κούνια δεν θέλει με τιποτα...ξυπνάει ,σηκώνεται και τσιριζει. Έτσι "κοιμόμαστε "και οι τρεις στο κρεβάτι όπου κοντεύω να βγω ς τελικό..επειδή φοβάμαι μην την πλακωσω στον ύπνο και στριμώχνομαι στη γωνία. Εκεί που παλιά δεν πολυηθελε την συγκοιμηση τώρα είναι η μόνη λύση για να κοιμηθεί λίγο! 

1 hour ago, Dust pink είπε:

Η δική μου κοιμόταν σερι από δύο μηνών 11-8 στο Πορτ μπεμπέ αρχικά και μετά στην κούνια της. Πέρασε ένα διάστημα με μικρά ξυπνήματα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο ...ξανακοιμοταν  σχετικά εύκολα. Τις τελευταίες μέρες είναι σαν να έχω άλλο παιδί (δόντι που βγαίνει;; Άγχος αποχωρισμού;;όλα μαζί;;) Στην κούνια δεν θέλει με τιποτα...ξυπνάει ,σηκώνεται και τσιριζει. Έτσι "κοιμόμαστε "και οι τρεις στο κρεβάτι όπου κοντεύω να βγω ς τελικό..επειδή φοβάμαι μην την πλακωσω στον ύπνο και στριμώχνομαι στη γωνία. Εκεί που παλιά δεν πολυηθελε την συγκοιμηση τώρα είναι η μόνη λύση για να κοιμηθεί λίγο! 

Αν κολλούσες την κούνια στο κρεβάτι σας?

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

πρίν από 1 λεπτό , marakiz είπε:

Αν κολλούσες την κούνια στο κρεβάτι σας?

Το δοκίμασα ...δεν ξεγελιέται. Κλαίει σε σημείο που της κόβεται η ανάσα. Μόλις κάνω την κίνηση να την ακουμπήσω στο στρώμα της κούνιας ακόμη και κοιμισμένη ξυπνάει και χτυπιέται.

Την έχουμε στη μέση και εκεί ηρεμεί. Και πάνω που ελεγα να την αλλάξω δωμάτιο μιας και κοιμόταν χωρίς θέματα. Το πρόβλημα είναι ότι και το μεσημέρι θέλει συγκοιμηση για να κοιμηθεί .

3 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Λογικά ένα παιδί που είχε καλές συνήθειες ύπνου δεν τις χαλάει χωρίς λόγο. Κάνε λίγο υπομονή. Πόσο είναι;

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Lenia16 είπε:

Λογικά ένα παιδί που είχε καλές συνήθειες ύπνου δεν τις χαλάει χωρίς λόγο. Κάνε λίγο υπομονή. Πόσο είναι;

10 μηνών είναι. Όλη την μέρα είναι μια χαρά και το βράδυ αρχίζει το πρόβλημα. Βγάζει δόντι τώρα αλλά γενικά βλέπω ότι έχει μεγάλη ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό ακόμη και με άνθρωπους που γνωρίζει. Ο Πανίκος σταματάει μόλις την βάλω στο κρεβάτι μας, εκεί κοιμάται αμέσως. Τι να πω ίσως είναι περαστικό γιατί δεν βλέπω να κάνω μεταφορά στο δικό της δωμάτιο για αρκετούς μήνες...

3 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Το δοκίμασα ...δεν ξεγελιέται. Κλαίει σε σημείο που της κόβεται η ανάσα. Μόλις κάνω την κίνηση να την ακουμπήσω στο στρώμα της κούνιας ακόμη και κοιμισμένη ξυπνάει και χτυπιέται.

Την έχουμε στη μέση και εκεί ηρεμεί. Και πάνω που ελεγα να την αλλάξω δωμάτιο μιας και κοιμόταν χωρίς θέματα. Το πρόβλημα είναι ότι και το μεσημέρι θέλει συγκοιμηση για να κοιμηθεί .

To στη μέση δυστυχώς απαγορεύεται δια ροπάλου, είναι από τους βασικούς κανόνες ασφαλούς συγκοίμησης ότι το μωρό κοιμάται ανάμεσα στη μαμά και στον τοίχο ή σε κάγκελο και ποτέ ανάμεσα σε δύο γονείς.

4 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

To στη μέση δυστυχώς απαγορεύεται δια ροπάλου, είναι από τους βασικούς κανόνες ασφαλούς συγκοίμησης ότι το μωρό κοιμάται ανάμεσα στη μαμά και στον τοίχο ή σε κάγκελο και ποτέ ανάμεσα σε δύο γονείς.

Δυστυχώς εδώ και μια εβδομάδα που αντιμετωπίζω το πρόβλημα εχώ δοκιμάσει κάθε πιθανή λύση χωρίς επιτυχία, και σε ημιδιπλο κολλημένο στον τοίχο μαζί μου αλλά πάλι εσκαγε στο κλάμα και κάγκελο στο κρεβάτι αλλά σηκωνόταν όρθια κλαίγοντας. Η το αφήνω όλη νύχτα να πλανταξει η μένουνε ξάγρυπνοι αφού μόνο έτσι ηρεμεί και τουλάχιστον κοιμάται εκείνη για λίγο. Η κατάσταση είναι απελπιστική και εύχομαι παροδική.

14 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

10 μηνών είναι. Όλη την μέρα είναι μια χαρά και το βράδυ αρχίζει το πρόβλημα. Βγάζει δόντι τώρα αλλά γενικά βλέπω ότι έχει μεγάλη ανασφάλεια τον τελευταίο καιρό ακόμη και με άνθρωπους που γνωρίζει. Ο Πανίκος σταματάει μόλις την βάλω στο κρεβάτι μας, εκεί κοιμάται αμέσως. Τι να πω ίσως είναι περαστικό γιατί δεν βλέπω να κάνω μεταφορά στο δικό της δωμάτιο για αρκετούς μήνες...

Καλημέρα, πρώτα απ όλα να σ πω ότι σε συμπονω κ συμπασχω... Κ γιατί αυτό?? Όταν ήταν 9 περίπου μηνών ή μικρή μου από εκεί που κοιμόταν μόνο στην κούνια της κ δεν ήξερα τι θα πει να κοιμάται στο κρεβάτι μου ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί κ άλλαξε ριζικά το παιδί μου στο θέμα του του ύπνου. Ξυπνούσε ανά μισή ώρα κ έκλαιγε, οπότε σηκωνομουν την κοιμιζα κ μετά πάλι τα ίδια.. Ώσπου αγανακτισμενη που δεν κοιμομουν κ εξουθενωμενη την πήρα στο κρεβάτι μου κ πλέον μπορώ να κοιμηθώ κ εγώ.. Βέβαια πλέον η μικρή μου είναι 18,5 μηνών κ έχει καθιερωθεί να κοιμάται μαζί μας. Κ γενικά με όσες γνωστές μου μιλησα κ κοιμούνται μαζί  με τα παιδιά, μου είπαν ότι γυρω στον 9ο με 10ο μήνα έγινε! Αυτό που καταλαβα είναι ότι εκείνη την περίοδο αρχίζουν μεγαλώνουν κ περνάνε άγχος αποχωρισμού, από εκεί που ήταν μικρά κ ένιωθαν ότι είναι ένα με την μαμά καταλαβαίνουν ότι είναι δύο διαφορετικές οντότητες κ φοβούνται να μην μας χάσουν.

14 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Να κάνω μία χαζή ίσως ερώτηση, χωρίς βέβαια να σε αμφισβητω αλλά γιατί το να κοιμάται το μωρό δίπλα στον ένα γονέα κ στον τοίχο θεωρείται ασφαλές αλλά το να κοιμάται στη μέση θεωρείται επικίνδυνο? Για να αποτραπεί να το πατήσουν στον ύπνο οι γονείς ή για κάποιον άλλον λόγο?? Κ από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να κοιμάται ανάμεσα?? Γιατί φαντάζομαι 4-5 χρόνων δεν υπάρχει πρόβλημα..

@mama16 σορυ για την καταχρηση του θεματος αλλα μια που σε πετυχα: οταν το μωρο σου αρχισε να κοιμαται τα βραδια εσυ εκανες μεταμεσονυχτια αντληση που λενε οτι ειναι αναγκαια για την παραγωγη;

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Έσπερος είπε:

@mama16 σορυ για την καταχρηση του θεματος αλλα μια που σε πετυχα: οταν το μωρο σου αρχισε να κοιμαται τα βραδια εσυ εκανες μεταμεσονυχτια αντληση που λενε οτι ειναι αναγκαια για την παραγωγη;

Νομίζω ότι πλέον δε χρειάζεται, 5 κ κάτι δεν είναι ο γιος σου;

ναι, 5μιση περασμενους. ειχα μια μικρη πτωση τις τελευταιες εβδομαδες στην ποσοτητα αλλα τωρα με το κοψιμο του νυχτερινου κ την πρωινη φρουτοκρεμα χρειαζομαι ελαχιστο συμπληρωμα. συντομα θα μπουν κιαλλες τροφες οποτε αν διατηρησω την παραγωγη θα κοπει η φορμουλα, γι αυτο φοβαμαι μην τη χαλασω τωρα που ειμαι στο τσακ. Αλλα ειναι πειρασμος ο συνεχομενος υπνος! Διαβασα παντως διαφορα αμερικανικα μπλογκ που εχουν πολλες πληροφοριες για αντληση κ ελεγαν μαμαδες οτι τα καταφερναν κ χωρις νυχτερινη -ή την επανεφεραν πού κ πού αν εβλεπαν μειωση. 

τι καθομαι κ λεω τωρα σ' εσας που εχετε τοση ελλειψη υπνου! πεταξτε με εξω απο το θεμα!!!

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Κοίτα εγώ την έδινα γάλα το βράδυ μέχρι που χρονισε κ το θηλαστρο στους 11,5 μήνες το σταμάτησα.. Έως τότε εβγαζα το βράδυ αλλά τώρα είναι αναλόγως κ πόσο τρώει στερεές το παιδάκι σου. Αν δίνεις αρκετό ακόμα γάλα εάν σταματήσεις να βγαζεις βράδυ θα μειωθεί λογικά η ροή. Αλλά τι ώρα κοιμάσαι? Μπορείς να βγαζεις κατά τις 12 το βράδυ κ μετά πάλι στις 6..

πρίν από 27 λεπτά , Έσπερος είπε:

ναι, 5μιση περασμενους. ειχα μια μικρη πτωση τις τελευταιες εβδομαδες στην ποσοτητα αλλα τωρα με το κοψιμο του νυχτερινου κ την πρωινη φρουτοκρεμα χρειαζομαι ελαχιστο συμπληρωμα. συντομα θα μπουν κιαλλες τροφες οποτε αν διατηρησω την παραγωγη θα κοπει η φορμουλα, γι αυτο φοβαμαι μην τη χαλασω τωρα που ειμαι στο τσακ. Αλλα ειναι πειρασμος ο συνεχομενος υπνος! Διαβασα παντως διαφορα αμερικανικα μπλογκ που εχουν πολλες πληροφοριες για αντληση κ ελεγαν μαμαδες οτι τα καταφερναν κ χωρις νυχτερινη -ή την επανεφεραν πού κ πού αν εβλεπαν μειωση. 

τι καθομαι κ λεω τωρα σ' εσας που εχετε τοση ελλειψη υπνου! πεταξτε με εξω απο το θεμα!!!

Εμενα κοιμάται καμιά φορά με το ένα πόδι έξω απτό κρεβάτι θεοστραβα ή με το μαξιλάρι πάνω της κ προτιμώ να πέσει από να επιχειρήσω να την ισιωσω κ να ξυπνησει, για να καταλάβεις. Οπότε ίσως συμβουλεύω σε λάθος βάση!:P

πρίν από 29 λεπτά , mama16 είπε:

Κοίτα εγώ την έδινα γάλα το βράδυ μέχρι που χρονισε κ το θηλαστρο στους 11,5 μήνες το σταμάτησα.. Έως τότε εβγαζα το βράδυ αλλά τώρα είναι αναλόγως κ πόσο τρώει στερεές το παιδάκι σου. Αν δίνεις αρκετό ακόμα γάλα εάν σταματήσεις να βγαζεις βράδυ θα μειωθεί λογικά η ροή. Αλλά τι ώρα κοιμάσαι? Μπορείς να βγαζεις κατά τις 12 το βράδυ κ μετά πάλι στις 6..

Xmm τώρα αν πω ότι τα τρία τελευταία βράδια που σταμάτησα το τάισμα κοιμάμαι 11.30-7 θα με καταραστείτε και θα μου κάνετε βουντού... Αλλά είπα να το αξιοποιήσω γιατί δεν ξέρω μήπως τον Ιούλιο που θα είμαστε διακοπές αναστατωθεί και αρχίσει να ξυπνάει. Προχθές και χθες το πρωί έβγαλα με τη μία άντληση όσα περίπου θα έβγαζα αν είχα κάνει νυχτερινή και πρωινή. Σήμερα όμως έβγαλα κάπως λιγότερο. Αν βγάλω και αύριο λιγότερο, θα σηκώνομαι σε κάποιο από τα ξυπνήματα να βγάζω κάποια βράδια για να μην ξεχνιέται ο οργανισμός. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Έσπερος είπε:

Xmm τώρα αν πω ότι τα τρία τελευταία βράδια που σταμάτησα το τάισμα κοιμάμαι 11.30-7 θα με καταραστείτε και θα μου κάνετε βουντού... Αλλά είπα να το αξιοποιήσω γιατί δεν ξέρω μήπως τον Ιούλιο που θα είμαστε διακοπές αναστατωθεί και αρχίσει να ξυπνάει. Προχθές και χθες το πρωί έβγαλα με τη μία άντληση όσα περίπου θα έβγαζα αν είχα κάνει νυχτερινή και πρωινή. Σήμερα όμως έβγαλα κάπως λιγότερο. Αν βγάλω και αύριο λιγότερο, θα σηκώνομαι σε κάποιο από τα ξυπνήματα να βγάζω κάποια βράδια για να μην ξεχνιέται ο οργανισμός. 

Περί άντλησης κτλ δεν έχω εμπειρία για να σου πω. Με τον ύπνο πάντως τώρα που έστρωσε ,κοίταξε να το εκμεταλλευτείς!! 

2 ώρες πρίν, Έσπερος είπε:

Εντάξει λογικό να μην αντεχεις κ να θέλεις να κοιμηθεις. Ας μην ξυπνάς κ αν τυχον δεις μείωση μετά ας κάνεις μία άντληση ακόμα την μέρα. Τώρα που θα μπουν κ περισσότερες στερεές λογικά θα πίνει ακόμα λιγότερο γάλα..

Εχθές κοιμήθηκε στην κούνια, ξύπνησε 1-2 φορές με έντονο κλάμα την πήρα αγκαλιά αλλά τίποτα... Ξάπλωσαμε μαζί στο άλλο δωμάτιο με κολλημένο το κρεβάτι στον τοίχο..σηκωνόταν όρθια και χτυπούσε τον τοίχο κλαίγοντας...κατέληξα πάλι να την βάλω στο δικό μας όπου την πήρε ο ύπνος το πρώτο 5 λεπτό....μετά από 15' την μετεφερα κοιμισμένη στην κούνια...ευτυχώς συνέχισε τον ύπνο της χωρίς ξύπνημα. 

Σήμερα έβαλα το χέρι μου στο στόμα της και  ένιωσα να γρατζουναει. Έσκασε το πρώτο δόντι κάτω.

On 20/6/2018 at 10:58 ΠΜ, mama16 είπε:

Να κάνω μία χαζή ίσως ερώτηση, χωρίς βέβαια να σε αμφισβητω αλλά γιατί το να κοιμάται το μωρό δίπλα στον ένα γονέα κ στον τοίχο θεωρείται ασφαλές αλλά το να κοιμάται στη μέση θεωρείται επικίνδυνο? Για να αποτραπεί να το πατήσουν στον ύπνο οι γονείς ή για κάποιον άλλον λόγο?? Κ από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να κοιμάται ανάμεσα?? Γιατί φαντάζομαι 4-5 χρόνων δεν υπάρχει πρόβλημα..

Μέχρι τουλάχιστον το χρόνο, η συγκοίμηση θεωρείται ασφαλής και δε συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο βρεφικού θανάτου, υπό προϋποθέσεις:

το μωρό κοιμάται μόνο δίπλα στη μαμά, η μαμά θηλάζει (έστω και όχι αποκλειστικά, δυστυχώς η συγκοίμηση είτε με αδέρφια, με τον μπαμπά είτε  ακόμη και με τη μαμά αν δίνει μπουκάλι δε θεωρείται το ίδιο ασφαλής), δεν καπνίζει, δεν υποφέρει από διαταραχές ύπνου,δεν καταναλώνει αλκοόλ ή φάρμακα που φέρνουν ύπνο, δεν είναι παχύσαρκη, το στρώμα είναι σχετικά σκληρό, το μωρό δεν φασκιώνεται και δεν κοιμάται μπρούμυτα. 

4 ώρες πρίν, Dust pink είπε:

Χθες το βράδυ πάλι κλάματα παρόλο που βγήκε το δόντι. Πάλι από την αρχή... 

Εμένα συνήθως έχει άστατο ύπνο μεχρι και δυο-τρεις μέρες αφού σκάσει το δόντι. Υπομονή! 

καλησπερα!βλεπω δεν ειμαι η μονη με θεματα υπνου!!!απο 40 ημερων και λιγο νωριτερα κοιμοταν σερι το βραδυ 12-6,12-7 πολλεσ φορεσ και 1-6, 1-7!!αντε να ζητουσε καμια φορα την πιπιλα μια φορα το βραδυ!βεβαια ολη μερα δν κοιμοταν αντε κανα δεκαλεπτο στην αγκαλια!!τωρα ειναι  6 μηνων και εδω και κανα μηνα κανει πολυ αστατο κυκλο,μπορει να να κοιμηθει 12-1 ,κανα μισαωρο μετα αρχειζει στριφογυριζει,κλαιει στον υπνο του,καθε πεντε λεπτα πιπιλα,και κατα τισ 4 ξυπναει κλαιγοντας,μια δυο φορεσ τον εχω κοιμησει παλι και ξυπναει αργοτερα για γαλα!δεν μπορω να καταλαβω και αγχωνομαι το βλεπω ετσι που κλαει και με κοιταζει και εγω δεν μπορω να κανω τιποταα..μπορει να ειναι γιατι θα βγαλει καποιο δοντακι??εχει πολυ φαγουρα και τα ουλα του ειναι πολυ σκληρα!!

4 ώρες πρίν, sweety** είπε:

καλησπερα!βλεπω δεν ειμαι η μονη με θεματα υπνου!!!απο 40 ημερων και λιγο νωριτερα κοιμοταν σερι το βραδυ 12-6,12-7 πολλεσ φορεσ και 1-6, 1-7!!αντε να ζητουσε καμια φορα την πιπιλα μια φορα το βραδυ!βεβαια ολη μερα δν κοιμοταν αντε κανα δεκαλεπτο στην αγκαλια!!τωρα ειναι  6 μηνων και εδω και κανα μηνα κανει πολυ αστατο κυκλο,μπορει να να κοιμηθει 12-1 ,κανα μισαωρο μετα αρχειζει στριφογυριζει,κλαιει στον υπνο του,καθε πεντε λεπτα πιπιλα,και κατα τισ 4 ξυπναει κλαιγοντας,μια δυο φορεσ τον εχω κοιμησει παλι και ξυπναει αργοτερα για γαλα!δεν μπορω να καταλαβω και αγχωνομαι το βλεπω ετσι που κλαει και με κοιταζει και εγω δεν μπορω να κανω τιποταα..μπορει να ειναι γιατι θα βγαλει καποιο δοντακι??εχει πολυ φαγουρα και τα ουλα του ειναι πολυ σκληρα!!

Μπορεί να είναι από δόντια... Υπομονή!

4 ώρες πρίν, sweety** είπε:

Με το πρώτο ξύπνημα βαζε γελη στα ούλα του. Αν είναι δόντια κάπως θα ανακουφιστεί. 

Μέσα στην μέρα πότε κ πόσο κοιμάται? Δώδεκα κοιμάται? Νωρίτερα δεν νυσταζει?

του βαζω απο αυτο  για τα ουλα δεν δειχνει να του κανει και τιποτα!!

συνηθως κοιμαται το βραδυ κατα τισ 12 (εχει φαει 11 και τεταρτο με και μιση) απο 5μιση μεχρι 7 το πρωι θα πιει το γαλα του!μετα θα κοιμηθει παλι..οχι κατευθειαν ..πχ αν φαει 5μιση θα κοιμηθει 6μιση 7!αν φαει 7 θα κοιμηθει 8μιση και σχεδον παντα μεχρι 10 -11!!!11μιση τρωει την φρουτοκρεμα!1μιση -2 θα νυσταξει παλι οπου θα κοιμηθει για καμια ωρα..3μιση τρωει παλι !μετα για μεσημερι  να κοιμηθει 4μιση-πεντε μεχρι εξι εφτα!!κατα τισ 9 νυσταζει παλι αλλα οχι για πολυ για κανα μισαωρο!!και μετα παλι 12 -12μιση.παραδειγμα η μερα που περασε:κοιμηθηκε 12μιση ξυπνησε για γκρινια στισ 4 το πρωι τον ταισα στισ 5μιση κοιμηθηκε καται τισ 6μιση και ξυπνησε 10μιση!!11μιση φρουτοκρεμα.μετα κοιμηθηκε 1 μεχρι 2. εφαγε στισ 3μιση και κοιμηθηκε στισ 5 μεχρι 7 και τεταρτο!7μιση εφαγε την κρεμα του.μετα δεν ξανακοιμηθηκε και ειχε και πολυυ γκρινια εφαγε τωρα στισ 11 και τεταρτο και κοιμηθηκε στισ 12!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...