Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πανεπιστημιακο νοσοκομειο Λαρισας

cristina.

Recommended Posts

Τζίνα μου καλωσόρισες!!!

Εμένα με παρακολουθεί ήδη ο Νταφόπουλος και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένη. Πρόσφατα λοιπόν καθώς περίμενα τη σειρά μου γνώρισα μια κυρία από Καρδίτσα, η οποία μου είπε πως ήρθε συστημένη στον Νταφόπουλο από μια φίλη της που μένει στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία προσπαθούσε επί 10 χρόνια να κάνει παιδί και είχε κάνει αρκετές εξωσωματικές αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που επισκέφτηκε τον Νταφόπουό στο ΠΓΝΛ και κάνοντας μια θεραπεία που της έδωσε έμεινε έγκυος και αυτή τη στιγμή έχει δύο υγιέστατα παιδάκια!

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!

Καλή σου επιτυχία και χωρίς άγχος σε ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις!

Hc7Np3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ καινούρια στο forum και ψάχνω να δω αν έκανε σωστή επιλογή που επέλεξα το Πανεπιστημιακό της Λάρισας για εξωσωματική. Με παρακολουθεί Ο Μεσσήνης, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ έχω υδροσάλπιγγα και οι προηγούμενοι γιατροί μου είχαν πει να κάνω πρώτα λαπαροσκόπηση και μετά εξωσωματική ώστε να μην έχουμε αποβολή, ο Μεσσήνης μου είπε να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία?

DrHNp3.png

Κορίτσια συγγνώμη τώρα είδα τα μηνύματα. Ο Νταφόπουλος δέχεται Τρίτη απόγευμα. βέβαια έχει πολλές κυρίες που παρακολουθεί. Και εγώ πήγα μετά το δευτερο μήνα γιατί είχα διαβήτη κύησης (δεν περίμενα και την εγκυμοσύνη και αγχώθηκα), ρώτησα διαφορες κοπέλες και 2-3 γνωστους μου γιατρούς (άλλης ειδικότητας) και τώρα βλέπω ότι καλά έκανα.

Στην πρώτη επίσκεψη μου ζήτησε να μπω 2-3 μέρες στο νοσοκομείο για να παρακολουθήσουμε το ζάχαρο και να κάνουμε όλες τις εξετάσεις.

Εκείνες τις μέρες πέρασαν όλοι οι γυναικολόγοι. Κάποιος από τους παραπάνω με αντιμετώπισαν και με μια δόση ειρωνίας. Πίστεψα ότι η εγκυμοσύνη μου δεν έχει πολλές ελπίδες. Ευτυχώς ο Ντ. ήταν θετικός, πάντα με το χαμόγελο.

Αυχενική γίνεται στο νοσοκομείο αλλά πρέπει να κλείσεις ραντεβού πολύ καιρό πριν

Για τον Λιαλιο εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου ότι την ημέρα που είχαν προγραμματισμένες καισαρικές άργησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα η κοπέλα που ήταν σ΄αυτόν να χάσει τη σειρά της (για μερικές ώρες) και άλλη κοπέλα να μπει στο χειρουργείο πολύ νωρίτερα χωρίς να έχει έρθει κανένας δικός της.

Εντάξει άνθρωπος είναι και μπορεί να συμβεί στον καθένα αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσω το άγχος και τα κλάματα των κοριτσιών που μάλιστα έφτασαν στον τοκετό μετά από πολλές προσπάθειες....

Αυτό δεν το είχα γράψει για να μην αγχωθούν άδικα κάποιες κοπέλες που τις παρακολουθούσε

Ξαναλέω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Είμαι και εγώ καινούρια στο forum και ψάχνω να δω αν έκανε σωστή επιλογή που επέλεξα το Πανεπιστημιακό της Λάρισας για εξωσωματική. Με παρακολουθεί Ο Μεσσήνης, αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ενώ έχω υδροσάλπιγγα και οι προηγούμενοι γιατροί μου είχαν πει να κάνω πρώτα λαπαροσκόπηση και μετά εξωσωματική ώστε να μην έχουμε αποβολή, ο Μεσσήνης μου είπε να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία?

εγώ για τον καθηγητή έχω ακούσει μόνο καλά λόγια. άσε που τον έτρεμαν όλοι (νοσηλευτικό προσωπικό) και μάλιστα τον είχα ακούσει να κάνει φασαρία στις μαίες για κάποια κοπέλα που παρακολουθούσε (κάτι είχε δει που δεν του άρεσε και ήταν υπεύθυνες οι νοσοκόμες)

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο Κ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ .. ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ??? ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ.. ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΕΣΣΙΝΗ... ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΕΣΣΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ..

Νομίζω ότι ο ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ είαναι στη ομάδα του ΜΕΣΣΙΝΗ. (δεν κόβω και το κεφάλι μου.)

Σίγουρα είναι στις εξωσωματικες και έχει πολλές γυναίκες που παρακολουθει

Διαφημίσεις

Να τονίσω ότι μιλάω για τον Νταφόπουλο Κων/νο γιατί υπάρχει και ο Νταφόπουλος Αλέξανδρος (είναι μικρότερος αδερφός του Κων/νου). Τον δευτερο δεν τον γνωρίζω αλλά με είχε ρωτήσει κάποτε μια νοσηλευτρια σε ποιον από τους δυο πηγαίνω. Το 2008 επαιρνε ειδικότητα τώρα δεν ξέρω αν είναι στο ΠΝ ή αλλού

και η αναισθησιολόγος που συνεργάζεται ο γκαράς τέλεια και η ψυχολογική υποστήρηξη κατά τη διάρκεια του τοκετού πολύ καλή

ΜΠΑΡΕΚΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΘΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ..

οσο για τον ΜΜΕΣΙΝΗ δεν υπαρχουν σχολια ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ολοι η ομοδα ειναι υπεροχη γενισα δυο παιδακια και μου φρθικαν υπεροχα παρτεταμενουσν δυσκολουσ τοκετουσ και ηταν στο πλευρο μου

.....

Akamatra μου έχουμε την ίδια ημέρα γενέθλια με το παιδάκι σου!!! ΄Δηλαδή με τον παιδίατρο δεν έμεινες ευχαριστημένη??? Τελικά έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη με τον Νταφόπουλο. Έχω πολύ αγωνία και άγχος!!!

Δεν ήξερα κανένα παιδιατρο εκεί. Μετά από 3 μέρες όταν περιμέναμε για το εξιτήριο ο παιδ. που την εξέταση μου είπε ακριβώς: "Δεν μπορείς να πάρεις το παιδί σου γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα. Θα το κρατήσουμε για παρακολούθηση, εξετάσεις και αν χρειαστεί θα το δει παιδοκαρδιολόγος". έπαθα σοκ.

Ο άντρας μου τηλ. αμέσως στον παιδίατρο που βλέπει το γιο μας (12 χρονών τώρα) ο οποίος αμέσως ζήτησε να μου μιλήσει (γιατί καταλαβε) με ηρέμησε ότι θα είχε φανεί αμέσως αν υπήρχε πρόβλημα και μας έκλεισε ραντεβού σε ιδιώτη παιδοκαρδιολόγο (ένας είναι στη Λάρισα). Πήγαμε μετά από δυο ώρες, βρήκε την καρδιά του μωρού μια χαρά (αλλά δεν είχε κλείσει τελείως ο βοττάλειος πόρος ο οποίος κλείνει στις 3 μέρες από τη γέννα αλλά όπως είπε ο παιδοκαρδιολόγος δεν σημαίνει ότι στις 3 μέρες και 1 λεπτό πρέπει να έχει κλείσει σε όλα τα μωρά)

Φύγαμε από τον ειδικό ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Πήγαμε στο Π.ν και οι παιδίατροι άρχισαν να μας λένε ότι μπορεί να πάθει αυτό, εκείνο.... Μάλιστα μας έκαναν παρατηρηση που βρήκαμε μόνοι μας τον παιδοκαρδιολόγο.

Ο Νταφόπουλος με πήρε στο γραφείο του, τηλ. στον παιδοκαρδιολόγο, έβαλε ανοικτή ακρόαση, δεν είπε στον άλλον ότι ακούω και όταν τελείωσε μου είπε ότι αφού ο ειδικός τα βρήκε όλα καλά να μην κάθομαι και ακούω τις ...... του καθενός

Τελικά το μωρό έμεινε λίγες μέρες στο Π.Ν δεν βρήκαν κάτι, ο πόρος έκλεισε τις επόμενες μέρες όπως είχε προβλέψει ο ειδικός.

Τώρα είναι 2 χρονών και δεν έχει περάσει ούτε μια ίωση.....

Τα συμπεράσματα δικά σου και τονίζω ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. όλοι ήξεραν τον συγκεκριμένο γιατρό και στα επισκεπτήρια έλεγαν γελώντας να τον αποφύγουμε γιατί πάλι θα μας πεθάνει τα μωρά. Εγώ απαντούσα ότι δυστυχώς τον πετυχα στην αρχή

akamatra μου επειδή τώρα μπήκα στο forum, εξωσωματικη έκανες με τον νταφόπουλο?

Εγώ δεν έκανα εξωσωματική.

Έχω ένα γιο 12 χρονών, δεν είχα πάρει σοβαρά το θέμα 2ου παιδιού (διορίστηκα και έχω γυρίσει μόνη μου, με το παιδί τη μισή Ελλάδα οπότε μου φαινόταν αδιανόητο να τρέχω δυο μωρά εδώ και εκεί, είχα και μια αποβολή), είχα κύστη στις ωοθήκες, εφυγε με φαρμακα, έμεινα έγκυος, είχα διαβήτη κύησης και έψαχνα γιατρό. επειδή μένω στα Φάρσαλα και ο Νταφόπουλος είναι από εδώ έμαθα και πήγα σ΄αυτόν στον 3ο μήνα.

Έκανα το 1ο στα 28 και το δευτερο στα 37 μου χρόνια. Απλά τις ώρες που περιμέναμε στο ιετρείο ήταν πολλές κοπέλες που είχαν κάνει εξωσωματική

Διαφημίσεις

έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Πανεπιστημιακό της Λάρισας, για αυτό πήρα την απόφαση να κάνω εκεί την πρώτη μου προσπάθεια. έχω αγχωθεί πολύ και ψάχνω πληροφορίες για όλα.

DrHNp3.png

Kalispera koritsia eimai kainourgia sthn parea sas.Exo mia koroula 8 xronon kai tora eimai egkios sto deutero paidaki mou.Tha genniso kai ego sto Panepistimiako sti Larissa.Exo giatro ton k.Ntafopoulo.Epeidi exete prosopiki peira sto thema exo kapoies apories.Pos einai to prosopiko?To moro to exei i mama sto domatio mazi tis?Kai an nai kai stin kaisariki?(mia pou tha kano kaisariki)Poses meres se kratane?Plironeis tipota?Paidiatros erxete apo mesa apo to nosokomeio i kaleis apo ekso?kserete kanenan kalo paidiatro entos i ektos nosokomeiou?Sas zalisa ligo e???:P

Γειά. Να χαίρεσαι την κόρη σου και Με το καλό να απόκτησεις το μωράκι σου. Εγώ γέννησα το Νοέμβριο του 2008 (οπότε κάποια πράγματα μπορεί να έχουν αλλάξει.

Το μωρό το έχεις μαζί σου στο δωμάτιο. Συνήθως στις καισαρικές βοηθάνε οι μαίες ειδικά την πρώτη μέρα. Μένεις μέσα 3 μέρες. Στην καισαρική δεν πληρώνεις κάτι στο νοσοκ.(ενώ με Φ.τ πληρώνεις γύρω στα 300 ευρώ)

Παιδιατροι έρχονται από το νοσοκομείο.

Εγώ παιδιατρο έχω τον Ζυγογιώργο Αστέριο (αλλά έχουμε ξεκινήσει εκεί πριν από 13 σχεδόν χρόνια). Είμαι ευχαριστημένη. Βέβαια για πιο νέους γιατρούς δεν ξέρω να σου πω. Σίγουρα τα κορίτσια που μένουν στη Λάρισα θα σε βοηθήσουν περισσότερο.

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι ο ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ είαναι στη ομάδα του ΜΕΣΣΙΝΗ. (δεν κόβω και το κεφάλι μου.)

Σίγουρα είναι στις εξωσωματικες και έχει πολλές γυναίκες που παρακολουθει

ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΒΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΕΣΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.....:|

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

θα διαφωνησω για τον Νταφοπουλο γιατι εγω 9 γνωστες μου γεννησαν 9 φυσιολογικους εκανε;). η ακαματρα εχει δικιο σε αυτο που λεει επειδη ασχολειτε με εξωσωματικες εχει πολλες διδυμες κυησεις αρα και καισαρικες.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.... ΤΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ! ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ.... ΤΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ! ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??

ναι ξερω μονο μια κοντινη μου που εκανε 2 παιδακια και τα 2 στον νταφοπουλο. καλα πραγματα μου ειπε, εκ των υστερων εμαθα οτι ειχαμε τον ιδιο γιατρο. εγω ειχα πολυ δυσκολο 2ο τοκετο και ''τον εχω πολυ ψηλα''

οτι και να ακουσω ασχημο για αυτον εμενα μου φτανει που ζει ο γιος μου. προχτες γεννησε και η κουμπαρα μου :D 15 ωρες παιδευοταν αλλα για καισαρικη δεν εκανε λογο στις 3 τα ξημερωματα την ξεγεννησε ολες τις ωρες εκει ηταν (οχι ακριβως απο διπλα :lol: )

ΒΑΣΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΒΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΜΕΣΣΙΝΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΣ.....ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ.....:|

απαντησεσ μονη σου ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

με το καλο κοπελα μου σου ευχωμαι τα κηλητερα εγω γεννησα με την χριστινα βερυκουκη ιδικευομενη ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...