Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυναικολόγος στη Λάρισα να κάνει φυσιολογικούς τοκετούς.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Σιγά σιγά σκεφτόμαστε να βάζουμε μπροστά για παιδάκι με τον άντρα μου. Αυτό που με απασχολεί είναι πως δεν έχω κάποιον γυναικολόγο. Πήγα κατα καιρούς σε διάφορους για τεστ παπ, εξετάσεις, προγεννητικό έλεγχο κλπ αλλά κανένας δεν μου έβγαλε εμπιστοσύνη.
Τελευταία φορά μάλιστα που έκανα εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και ΤΕΣΤ ΠΑΠ, πήγα σε κάποιον που θεωρείται πολύ γνωστός και κορυφή στη Λάρισα, όσες ξέρω σε αυτόν πάνε και δεν κάνει καισαρικές σαν τους περισσότερους για να μη χάνουν χρόνο, αλλά μου φάνηκε πολύ αδιάφορος. Με το ζόρι απαντούσε, τον ρωτούσα διάφορα και δεν μου έδινε πληροφορίες του τα έβγαζα με το τσιγκέλι. Παρ'όλα αυτά είναι ο μόνος που όσες ξέρω τις ξεγέννησε φυσιολογικά. Θα ήθελα έναν φυσιολογικό τοκετό και όχι κάποιον που να έχει εύκολη λύση την καισαρική και σε 10 λεπτά τελειώσατε. Δεν λέω ότι αποκλείω την καισαρική. Εαν υπάρξει επιπλοκή και χρειαστεί εννοείται θα γίνει, αλλά σαν έσχατη λύση, όχι σαν πρώτη επιλογή.
Βέβαια αυτό είναι και στην προσωπική κρίση του καθενός, άλλη μου είπε ότι της βγάζει εμπιστοσύνη, εγώ έφυγα απο τον συγκεκριμένο με πολλές απορίες και απογοητευμένη, δεν θα τον προτιμούσα αφήστε που περίμενα 3 ώρες γιατί γινόταν χαμός.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Καλή σου μέρα!! Σε ποιον γιατρό πήγες? Εγώ έχω τον ριζο, γέννησα φυσιολογικα την κορούλα μου πριν 14 μήνες,που ουσιαστικά μόνος του την γέννησε φυσιολογικά, εγώ είχα εξαντληθεί από τις εξωθήσεις κ με δυστοκία ώμων, δυσκολευόταν να γεννηθεί το μωρό, παρόλα αυτά δεν ήθελε με τίποτα καισαρική. Είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία εγκυμοσύνης και τοκετού,και αυτός είναι κ ο λόγος που μου λείπει πολύ η όλη φάση της εγκυμοσύνης.βεβαια είναι λίγο ιδιαίτερος στον τρόπο του, οπότε η έχεις καλή χημεία ή όχι μαζί του!! Με το καλό!!

• 8 months later...
On 7/11/2018 at 5:10 ΠΜ, Maraki88 είπε:

Καλή σου μέρα!! Σε ποιον γιατρό πήγες? Εγώ έχω τον ριζο, γέννησα φυσιολογικα την κορούλα μου πριν 14 μήνες,που ουσιαστικά μόνος του την γέννησε φυσιολογικά, εγώ είχα εξαντληθεί από τις εξωθήσεις κ με δυστοκία ώμων, δυσκολευόταν να γεννηθεί το μωρό, παρόλα αυτά δεν ήθελε με τίποτα καισαρική. Είχα μια πολύ όμορφη εμπειρία εγκυμοσύνης και τοκετού,και αυτός είναι κ ο λόγος που μου λείπει πολύ η όλη φάση της εγκυμοσύνης.βεβαια είναι λίγο ιδιαίτερος στον τρόπο του, οπότε η έχεις καλή χημεία ή όχι μαζί του!! Με το καλό!!

Καλησπέρα. Έκανα καιρό να μπω και τώρα το είδα.
Δυστυχώς δεν έχω φτάσει στο στάδιο του γυναικολόγου, καθώς ακόμη δεν μπορώ να συλλάβω. Οπότε με απασχολεί προς το παρόν αυτό. Βιάστηκα να βρω γυναικολόγο χωρίς να ξέρω αν καταφέρω τελικά να κάνω παιδί.
Γκρέτσης είναι ο γιατρός. Έχω ακούσει τα καλύτερα, και πήγαν όσοι ξέρω εκεί, απλά εμένα δεν μου είχε βγάλει κάτι θετικό, ήταν πολύ ψυχρός και λιγομίλητος, με το ζόρι να μου εξηγήσει κάποια πράγματα.
Μακάρι να μείνω σύντομα έγκυος και θα βρώ και τον γιατρό σιγά σιγά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...