Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες,

παρακολουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις κ με έχουν βοηθήσει. εχθές αποφάσισα να γραφτώ κ εγώ.

εδώ κ 2 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να αποκτήσουμε μωράκι. έχω σταθερό κύκλο κ οι προσπάθειες γίνονται τις γόνιμες μέρες. μετά την ωορρηξία οι ενοχλήσεις που είναι σαν πόνοι περιόδου ( πρησμένο στήθος, κοιλιά, τσιμπήματα κάτω χαμηλά ) συνεχίζονται ακόμα κ σήμερα. εχθές περίμενα να αδιαθετήσω αλλά τίποτα. με έχει φάει η αγωνία. λέτε να είμαι τόσο τυχερή ?

καλημέρα σε όλες,

παρακολουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις κ με έχουν βοηθήσει. εχθές αποφάσισα να γραφτώ κ εγώ.

εδώ κ 2 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να αποκτήσουμε μωράκι. έχω σταθερό κύκλο κ οι προσπάθειες γίνονται τις γόνιμες μέρες. μετά την ωορρηξία οι ενοχλήσεις που είναι σαν πόνοι περιόδου ( πρησμένο στήθος, κοιλιά, τσιμπήματα κάτω χαμηλά ) συνεχίζονται ακόμα κ σήμερα. εχθές περίμενα να αδιαθετήσω αλλά τίποτα. με έχει φάει η αγωνία. λέτε να είμαι τόσο τυχερή ?

Καλησπέρααααααααα,

με το καλό με το καλό! Εγώ η αλήθεια είναι ότι έμεινα έγκυος χωρίς να το καταλάβω και σε ηλικία 22 χρονών .. δεν έχω ιδέα από μωρά και όλα αυτά αλλά έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις και θα έρθει από μόνο του!! :rolleyes:Μακάρι να είσαι τυχερή αλλά και τώρα να μην είσαι έγκυος θα ηρεμήσεις και θα μείνεις.. και είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις τέλεια μαμά γιατί το θες πολύ.. ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.. ;)

καλό βράδυ ... :P:p

Καλησπερα κοριτσια!

Ειμαι 22 χρονων κ μολις χθες εμαθα οτι θα γινω μαμα! δηλαδη εχω δυο θετικα τεστ και 6 μερες καθυστερηση. Δεν το εχουμε συνειδητοποιησει ακομα ουτε εγω ουτε το αγορι μου, αυριο ομως ολα θα επιβεβαιωθουν(η οχι...) με την χοριακη που θα κανω. Μπορει να ειμαστε πολυ μικροι και σε πολυ δυσκολη κατασταση οικονομικα αλλα δεν μπορω να μην ειμαι χαρουμενη με μια τετοια ειδηση οπως και να'χει!! ελπιζω σε αυτο το φορουμ να βρω παρεουλα να τα λεμε για τις κοιλιτσες μας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααααααα,

με το καλό με το καλό! Εγώ η αλήθεια είναι ότι έμεινα έγκυος χωρίς να το καταλάβω και σε ηλικία 22 χρονών .. δεν έχω ιδέα από μωρά και όλα αυτά αλλά έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να χαλαρώσεις και θα έρθει από μόνο του!! :rolleyes:Μακάρι να είσαι τυχερή αλλά και τώρα να μην είσαι έγκυος θα ηρεμήσεις και θα μείνεις.. και είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις τέλεια μαμά γιατί το θες πολύ.. ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.. ;)

καλό βράδυ ... :P:p

Γεια σου!! κ εγω καπως ετσι ειμαι.. για πες ποσο εχεις παει? πως το αντιμετωπισαν οι δικοι σου, οι δικοι του κ τι κανατε μεταξυ σας μεχρι τωρα? (Αν επιτρεπεται ολα αυτα βεβαια, με συγχωρεις αν ρωταω πολυ προσωπικα πραγματα,απλα κ εμενα τα ιδια με περιμενουν και με τρωνε!!)

Γεια σου!! κ εγω καπως ετσι ειμαι.. για πες ποσο εχεις παει? πως το αντιμετωπισαν οι δικοι σου, οι δικοι του κ τι κανατε μεταξυ σας μεχρι τωρα? (Αν επιτρεπεται ολα αυτα βεβαια, με συγχωρεις αν ρωταω πολυ προσωπικα πραγματα,απλα κ εμενα τα ιδια με περιμενουν και με τρωνε!!)

Καλησπέρα καλησπέρα,

καταρχήν δεν γίνεσαι αδιάκριτη.. το αντίθετο .. Παίρνω και κουράγιο που δεν είμαι η μοναδική.. :P:p Εγώ έκλεισα την όγδοη εβδομάδα και προχωράω. Ο φίλος μου η αλήθεια είναι ότι έχει χαρεί πάρα πολύ... τόσο που δεν το περίμενα( καλό αυτό) :lol:!!! Προς το παρόν δεν ξέρει κανένας άλλος τίποτα. Είμαστε και εμείς σε μία περίεργη φάση από άποψη οικονομική αλλά πιστεύω θα τα βγάλουμε πέρα.. ακόμα δεν το έχω συνηδητοποιήσει καλά καλά.. τώρα που η κοιλιά μου αρχίζει να μεγαλώνει αρχίζω να το πιστεύω και εγώ. Δεν ξέρω να σου πω πως θα το ανακοινώσουμε στους δικούς μας.. δεν θα είναι εύκολο αλλά υποθέτω ότι αφού είναι δική μας απόφαση θα μας στηρίξουν.. Είμαι πολύ τρομαγμένη να σου πω την αλήθεια.. ψάχνω γιατρό, νοσοκομείο.. κοιτάμε σπίτι έτσι ώστε να τα έχουμε όλα έτοιμα και να το ανακοινώσουμε.. πφφ.. θα δείξει.. !!Είπα "θέλω και μπορώ " και θα κάνω τα πάντα για φέρω αυτό το μωρό στο κόσμο.. όταν πήγα για χωριακή η μικροβιολόγος με είδε που δεν μιλούσα και μου λέει. αν είσαι έγκυος είσαι πολύ τυχερή.. και μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει αυτό το δώρο που σου έκανε ο Θεός.. και έχει δίκιο. Τα πτυχία, τα λεφτά, τα ταξίδια και όλα αυτά έρχονται και φεύγουν.. η μητρότητα όμως είναι απλά ένα θαύμα .

Γεια σας κι απο μενα!!!!! Με λενε Φροσω και διανυω την 19η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου.....Και πραγματικα ειναι οι πιο ομορφες εβδομαδες της ζωης μας!!!!

Ζουμε το ...... Ονειρο!!!

fgTap2.png

Γεια σας κι απο μενα!!!!! Με λενε Φροσω και διανυω την 19η εβδομαδα της εγκυμοσυνης μου.....Και πραγματικα ειναι οι πιο ομορφες εβδομαδες της ζωης μας!!!!

Με το καλό.. εύχομαι να είναι υγιέστατο και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!! α! και με ένα πόνο που λένε!!:-D:grin::-D:grin:

καλησπερα και απο εμενα!Ειμαι η Σοφια απο τα Χανια και περιμενω το πρωτο μου παιδακι σε 3 μηνες απο τωρα !!!Η χαρα μου ειναι απεριγραπτη και ανυπομονω να νιωσω το φοβερο συναισθημα της μητροτητας

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

γειά σας και από εμένα! χαίρομαι πολύ που ήρθε η στιγμή να γράψω στο όμορφο μαμαδοφόρουμ σας! είμαι μόλις 7 βδομάδων και αγωνιώ να πάνε όλα καλά για το μωράκι μας! να είστε όλες καλά με υγεία και αγάπη!

Καλησπέρα κι από μένα! Είναι η πρώτη δημοσίευση. Παρακολουθώ χρόνια τις εξελίξεις στο forum, που με έχει βοηθήσει πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Είμαι ήδη μανούλα και επιθυμούμε δεύτερο παιδάκι. Σκεφτόμαστε πολύ την εξωσωματική λόγω ηλικίας μου, 38. Ζούμε εξωτερικό και το καλοκαίρι στην Ελλάδα πλέον θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες. Θα εκτιμούσα κάποιες πληροφορίες όσον αφορά στις μεθόδους και γενικά πράγματα που θα έπρεπε να γνωρίζω για να ξεκινήσω από κάπου. Ευχαριστώ. Εύχομαι σε όλες, όλους τα καλύτερα!!

καλησπερα και απο εμενα. Λεγομαι Νικη και εχω 2 κουκλιτσες τη μυρτω και την αριαδνη 12 μηνων....διδυμες, πανεμορφες και πανεξυπνες...και εγω βεβαια η κουκουβαγια τους!

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα. Λεγομαι Νικη και εχω 2 κουκλιτσες τη μυρτω και την αριαδνη 12 μηνων....διδυμες, πανεμορφες και πανεξυπνες...και εγω βεβαια η κουκουβαγια τους!

kalos irthame ....re niki ..kai gia mirasou empiries pos ta bgazis pera me tis mpempes exis boi8ia i moni sou....ego ime k lali egkios eno o nikandros ine 8 minon peripou....k ta exo di ligo skoura giati ime moni mou telios edo kai as min ime axaristi o theos itan panta paron..mexri stigmis ...

Koριτσια καλημερα κ απο εμενα...Ειμαι πολυ αγχωμενη..31 δεκεμβριου εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γυναικολογο...πριν ενα μηνα περιπου ο γιατρος μου ειχε δωσει lyrica γιατι ειχα προβλημα με την μεση μου το οποιο ειναι πολυ δυνατο..Μολις εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο τα σταματησα αμεσως...υπολογιζω σε 1,5 -2 εβδομαδες αφου ειχε γινει η συλληψη...Θελω να ελπιζω πως ολα θα πανε καλα κ δεν θα εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με το μωρακιιι ...ανησυχω πολυ :(

Koριτσια καλημερα κ απο εμενα...Ειμαι πολυ αγχωμενη..31 δεκεμβριου εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γυναικολογο...πριν ενα μηνα περιπου ο γιατρος μου ειχε δωσει lyrica γιατι ειχα προβλημα με την μεση μου το οποιο ειναι πολυ δυνατο..Μολις εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο τα σταματησα αμεσως...υπολογιζω σε 1,5 -2 εβδομαδες αφου ειχε γινει η συλληψη...Θελω να ελπιζω πως ολα θα πανε καλα κ δεν θα εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με το μωρακιιι ...ανησυχω πολυ :(

Ολα θα πανε καλα , μην ανησυχεις

μονο χαρα να εχεις για το μωρακι σου ;)

Καλησπέρα , πρώτη δημοσίευση ... ελπίζω να είστε όλες καλά και χρόνια πολλά ! Θα ήθελα μια ειλικρινή απάντηση για τα ποσοστά που έχω να μείνω έγκυος με εξωσωματική. Είμαι 40 ετών , δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος . Έχω σοκολατοειδής κύστες και στις 2 ωοθήκες , βουλωμένες και τις 2 σάλπιγγες , έχω εγχειρηθεί στις ωοθήκες αλλά οι κύστες επανήλθαν, επίσης υπάρχει ενδομητρίωση και συμφύσεις . Μου ανέφεραν γυναικολόγοι ότι μόνο με ξένα ωάρια μπορώ να μείνω έγκυος , κάτι που δεν με ενοχλεί καθόλου. Απλά διάβασα στο διαδίκτυο ότι είναι δύσκολη μια επιτυχία με όλες αυτές τις παθολογίες . Υπάρχει κάποια κοπέλα που να είχε τα ίδια προβλήματα με μένα και να κατάφερε να συλλάβει; Και σε ποιο κέντρο και με ποιο γιατρό ; Πόσες προσπάθειες χρειάστηκαν ; Δεν έχω προσπαθήσει πριν και φοβάμαι , φοβάμαι κυρίως την οικονομική εκμετάλλευση γιατί τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα !Βλέπετε δεν υπάρχει ούτε απεριόριστος χρόνος , ούτε απεριόριστο χρήμα ! Σας ευχαριστώ πολύ !

Καλησπέρα σε όλες κ ολους κ χρόνια πολλά! Καινούρια κ εγώ κ ακόμα ψαχνω πως μπορω να ανοιξω καινουριο θέμα κ αν υπάρχει ηδη πως μπορώ να το ξέρω σίγουρα? Αν γνωρίζετε παρακαλώ πείτε μ..

Έχω μια πριγκίπισσα που είναι η ζωή μου!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Χαίρομαι που η πρώτη μου δημοσίευση ξεκινά με ευχές. Εδώ και δέκα μήνες είμαι και εγώ μια μαμά. Πραγματικά αισθάνομαι πως τώρα βρήκα το απόλυτο νόημα της ζωής μου και δεν βλέπω την ώρα που θα έρθει κ άλλο ένα μωρακι. Το γεγονός όμως ότι θηλάζω το μωρό μου έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχω αδιάθετησει ακόμη. Πιστεύετε πως είναι αδύνατο να μείνω έγκυος όσο βρίσκομαι σε αυτή τη φάση?

Καλησπεραα και χρονια πολλα κοριτσια!

Ειμαι new mummy!

Μολις γραφτηκα και ανυπομονω να συμμετασχω στις συζητησεις σας! :-D

Επεξεργάστηκαν by boorboolithra
κατι ξεχασα

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!Είμαι η Μαρία και αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση.Παρακολουθώ το forum εδώ και καιρό και έχω βοηθηθεί σε αρκετά θέματα.

Δεν είμαι ακόμα μανούλα και ελπίζω να γίνω σύντομα...

• Δημιουργία νέου...