Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλησπέρα είμαι η Βιργινία 30 χρονων μαμά δυο κοριτσιών, της Νίνας 6,5 ετων και της μπεμπας προσεχώς Κατερίνα 7 μηνών.Παρακολουθώ καιρό το φορούν σας διαβάζω,μου δίνεται απαντήσεις σε όσα με απασχολούν και τώρα ήρθε η ωρα να εγγράφων και νασυστηθω.!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

καιρό διαβάζω το φόρουμ σας μιας και αναζητήσεις που έκανα στο google με οδηγούσαν σε αυτό.

Το όνομα μου είμαι Λευτέρης και είμαι πατέρας ενός αγγέλου δύο ετών !

Καλώς σας βρήκα!:wink:

Καλησπέρα απο Σαλαμίνα! Είμαι η Σοφία 26 χρονών κ γραφτικα στο foroum διοτι εχει πολλεσ πληροφορίεσ περι εγκυμοσύνησ καθώσ ειμαι 18 εωδομαδων έγκυος κ έχω απορίες..

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες και όλους κι απο μενα!

Ειμαι πολυ ενθουσιασμενη που ειμαι στην παρεα σας μαζι με τον 22 εβδομαδων γιο μου στη κοιλιτσα μου. Ειμαι σιγουρη οτι θα ειστε πολυ καλη παρεα σε οσα ερχονται.......

ATuyp3.png

Καλησπέρα!είμαι και εγώ νεα στο forum, αν και εδώ και ένα χρόνο το συμβουλεύομαι συνέχεια....μπήκα και εγώ στη δύσκολη διαδικασία της εξωσωματικής και προσπαθώ να βρω μια άκρη γιατι πραγματικά καθε φορά που βλέπω ένα γιατρό εχω περισσότερες απορίες από πριν....οι τιμές από τις αρμονικές με έχουν τρελάνει,λίγη βοήθεια απ'όλους!!!!!

kalispera kai apo mena me lene despoina kai exw dyo panemorfa paidakia(eimai ligo koykoybagia) o megalos moy 6,5i kai i mikri moy 3.5 eixa graftei palia kai egrafa kata tin diarkeia tis prvtis moly egkymosynis meta eixa mplexei ypoxrewseis blepete kai to stamatisa opote eimai san na eimai kainoyrgia eyxomai na ta leme me oles tis miteroyles kai mi bebaia:D

Διαφημίσεις

Κalispera manoules kai mpampades! Gia prwti fora grafw sto forum. Exw 2 paidakia, ena gio 5 etwn kai mia mikroula sxedon 3wn. Xreiazomai kai tin voitheia sas! Edw kai kairo exoume xasei ayto to panaki ypnou, to eixame parei apo to Jumbo mazi me formaki. Pane sxedon 11 mines kai i mikri mou akoma klaiei kai to zita! Sas parakalw ean kapoia apo esas to exei kai den to xreiazetai gia to paidaki tis as mas skeftei, giati "poname" poly!

Eyxaristw oles tis manoules gia tin katanoisi!!

panaki2.jpg

Καλημέρα κι από μένα! Έγραψα και στους μπαμπάδες , αλλά ας γράψω κι εδώ.

Νίκος από Αθήνα. Θα γίνω πατέρας σε λίγους μήνες για πρώτη φορά.

Λίγο αγχωμένος αλλά πολύ πολύ χαρούμενος!!!

:D

Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας! Είσαι ήδη μπαμπάς, γιατί το έχεις συνειδητοποιήσει! Σε λίγους μήνες και με την βούλα!!! Με το καλό να σφίξετε στην αγκαλιά σας το νέο μέλος της οικογένειας!:-P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι μια νέα μαμα μιας κόρης 5μιση μηνών και παρακολουθώ απο την εγκυμοσύνη τις συζητήσεις στο forum. Έχω αρκετές απορίες και θέλω να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα θέματα, οπότε καλως σας βρήκα!

Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας! Είσαι ήδη μπαμπάς, γιατί το έχεις συνειδητοποιήσει! Σε λίγους μήνες και με την βούλα!!! Με το καλό να σφίξετε στην αγκαλιά σας το νέο μέλος της οικογένειας!:-P

Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές σου!! :)

Όλα πανε καλά μέχρι στιγμής και ο γενετιστής μας είπε τον περασμένο μήνα κατα 80% κοριτσάκι!! Περιμένουμε τώρα τη β΄επιπεδου..

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι μια νέα μαμα μιας κόρης 5μιση μηνών και παρακολουθώ απο την εγκυμοσύνη τις συζητήσεις στο forum. Έχω αρκετές απορίες και θέλω να ανταλλάξουμε απόψεις για διάφορα θέματα, οπότε καλως σας βρήκα!

tottou kalws irthes! Oti theleis mporeis na me rwtas! Xara mou na boithisw mia kai den eimai prwtara mama :P Na xairesai tin kouklitsa sou!

filakia

Καλές μου μανουλες καλησπερα... με λενε νατασα και εχω ενα κοριτσακι 4,5 χρονών! παρακολουθουσα πολυ το φορουμ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου, αλλα στην συνεχεια εχασα επαφη, λογω των αυξημενων υποχρεωσεων. οσο μεγαλωνει ομως η κορη μου νιωθω την αναγκη να μοιραστω μαζι σας προληματισμους, ιδεες, καταστασεις... ετσι αποφασια να διαθεσω ωρες απο τη ζωη μου εδω!ελπιζω να με βοηθησετε και να σας βοηθησω! καλη αρχη να ευχηθω λοιπον

Καλές μου μανουλες καλησπερα... με λενε νατασα και εχω ενα κοριτσακι 4,5 χρονών! παρακολουθουσα πολυ το φορουμ κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου, αλλα στην συνεχεια εχασα επαφη, λογω των αυξημενων υποχρεωσεων. οσο μεγαλωνει ομως η κορη μου νιωθω την αναγκη να μοιραστω μαζι σας προληματισμους, ιδεες, καταστασεις... ετσι αποφασια να διαθεσω ωρες απο τη ζωη μου εδω!ελπιζω να με βοηθησετε και να σας βοηθησω! καλη αρχη να ευχηθω λοιπον

καλημερα νατασσα!!!να σου ζησει η κορουλα σου κατ αρχην.τι σε προβληματιζει?εδω ειμαστε να βοηθησουμε

• Δημιουργία νέου...