Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

καλημερα ηρθα κι εγω στην παρεα σας ειμαι εγκυος στην 13η εβδομαδα και εχω ανησυχησει με λιγο αιμα που ειδα πριν 2 μερες.εκανα αυχενικη τη Δευτερα και δεν υπηρχε αποκολληση πλακουντα και ο γιατρος μου μου ειπε οτι ειναι αποκολληση υμενων. αν καποιος γνωριζει κατι ας με ενημερωσει.. αρχισα να παιρνω utrogestan salospir και trofocard αλλα εχω πολυ αγχος..

καλημερα! καταρχας δεν πρεπει να εχεις αγχος κ πρεπει να εισαι ξεκουραστη αποσα εχω ακουσει για παρομοιες πριπτωσεις δυσκολο ναμην εχεις αγχος βεβαια καταλαβαινω ..... μια γνωστη μου ειχε αιμα κ στις δυο εγυμοσυνες της κ ο γιατρος της της ειπε ξεκουραση οχι δουλειες οχι στεναχωριες οχι αγχος κ γεννησε δυο υγιεστατα κοριτσακια πηγανε ολα καλα! ευχομαι το ιδιο δυναμη κ σε σενα:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας.καινουρια και εγω!με λενε γεωργια και το αγορακι μου ειναι 15 μηνων. ολοι αυτοι οι διαλογοι ειναι υπεροχοι!ωραιο πραγμα να μοιραζεσαι τισ ανυσηχιες και τις αποριες σου με ατομα που αισθανεσαι οτι περνανε τα ιδια!!ελπιζω να ενταχθω στη παρεα!καλως σας βρηκα!!αληθεια που βρισκεται αυτεσ τις ωραιες εικονες που λενε την ηλικια των παιδιων?

NNPYp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!

ειμαι 8 μηνες παντρεμενη και αισιως αποφασισαμε να βαλουμε μπρος για μωρακι!!

ελπιζω να μη δυσκολευτουμε και συντομα να μπορω να συμμετεχω ενεργα στα επιμαχα θεματα του forum!!

78xyp2.png

Z1jep2.png

Γεια σας και απο μας (μαμα-μπαμπα και γιος)!!!Αν και σας διαβαζουμε εδω και 1 1/2 με 2 χρονια...γιναμε προσφατα μελοι του σιτε σας!!!

Εχουμε μεινει πολυ ικανοποιημενοι με ολες τις πληροφοριες που διαβαζουμε!!!

Ελπιζω να μας κανετε παρεα!!!;););)

καλησπέρα!!!καλή αρχή και σε μένα! μιας και τους υπόλοιπους μήνες θα σας διαβάζω ανελλειπώς!!!!

Έχω όμως μια μεγάλη απορία:

Υπάρχει κάποιος γιατρός που να είναι ταυτόχρονα σε ιδιωτικό και δημόσιο μαιευτήριο ώστε να μου τον προτείνετε?είμαστε στην αναζήτηση γιατρού και πελαγώνουμε!!!

Κάθε πληροφορία δεχτή!

γεια σου peppi δε γνωρίζω κατά πόσο γίνεται να είναι κάποιος γιατρός σε ιδιωτικό κ δημόσιο ταυτόχρονα, ωστόσο αν θες μπορώ να σου δώσω το τηλ του δικού μου γιατρού, είναι στο μητέρα είναι απίστευτα υπομονετικός κ κυρίως συνεργάσιμος κ πολύ καταρτισμένος στην επιστήμη του..

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας.Με λενε Ματουλα,σας παρακολουθω,απο τοτε που εμεινα εγγυος και τωρα το μωρακι μου ειναι 3 μηνων.καποιες φορες επερνα μερος και εγω στις συζητησεις σας απο του αδερφου μου το laptop και ετσι δεν ειχα αμεση επαφη μαζι σας.τωρα ομως που εχω δικο μου ειπα να μπω και σωστα στην πολυ ωραια παρεα σας.

Κοριτσια γεια σας.Με λενε Ματουλα,σας παρακολουθω,απο τοτε που εμεινα εγγυος και τωρα το μωρακι μου ειναι 3 μηνων.καποιες φορες επερνα μερος και εγω στις συζητησεις σας απο του αδερφου μου το laptop και ετσι δεν ειχα αμεση επαφη μαζι σας.τωρα ομως που εχω δικο μου ειπα να μπω και σωστα στην πολυ ωραια παρεα σας.

καλημερα ματουλα! καλωσηρθες στο φορουμ με λενε χριστινα κ εχω μια κορη 7 μιση μηνων εσυ αγορακι η' κοριτσακι εχεις? να σου ζησει το μικρο σου!

:)

ευχαριστουμε πολυ tsika. καλως σας βρηκαμε!!!

κουκλος ο μπεμπης σου! 15 μηνων ειπες? εχω μια κορη 7 μιση μπορι να σας τον παρουμε τον κουκλο για γαμπρο;)

τον βαφτισες τον μικρουλη?εμεις λεμε οταν κλεισει ενα χρονο η μικρη μου να τη βαφτισουμε.

καλημερα ματουλα! καλωσηρθες στο φορουμ με λενε χριστινα κ εχω μια κορη 7 μιση μηνων εσυ αγορακι η' κοριτσακι εχεις? να σου ζησει το μικρο σου!

Καλημερα και σε εσενα Χριστινα και καλως σας βρηκα!Ευχαριστω..και εσενα να σου ζησει η κορουλα σου,αγορακι ειναι το μωρο μου.

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες σας στο forum. Ειμαι η Δήμητρα και ενω σας διαβάζω δυόμιση χρόνια τώρα σήμερα αποφάσισα και να εγγραφτώ. Εχω ένα κοριτσάκι 21 μηνών από όπου πήρα και το nickname μου.

Γεια σας είμαι η Γωγώ και έχω μια μπέμπα 4 μηνών,την Τζουτζούκα.

Έτσι την έλεγε ο άντρας μου από τότε που ήταν στην κοιλίτσα και ακούει σε αυτό και τώρα.

Παρακολουθώ το forum από όταν έμεινα έγκυος και ειλικρινά με βοήθησε πολύ!

Καλή αρχή λοιπόν...

Υ.Γ Έχω φτιάξει το ticket αλλά πείτε μου πως θα το βάζω από κάτω?

Δεν κάνει copy-paste!!

Thank You

γεια σας ειμαι η χρυσα κ εχω διδυμακια 11 μηνων 1 εβδομαδας...τον Αγγελο μου κ την μικρη Βικτωρια-δεσποινα!Επισης να σας πω οτι ειμαι νεα εδω κ πολυ ασχετη!

γεια και χαρα κοριτσια! ειμαι η βασια και εχω τεσσερα υπεροχα παιδια. Τρια κοριτσια και ενα αγορι. Καλη χρονια σε ολες μας στα παιδια μας και στους αντρες μας!!!!!

Γεια σας και απο εμενα.η κορουλα μου ειναι 2 ετων & 4 μηνων!

γεια και χαρα κοριτσια! ειμαι η βασια και εχω τεσσερα υπεροχα παιδια. Τρια κοριτσια και ενα αγορι. Καλη χρονια σε ολες μας στα παιδια μας και στους αντρες μας!!!!!

να σου ζησουν!!!!!!!!!!! η κολλητη νου εχει 3 παιδακια και την θαυμαζω!!!!!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Γειά σας κορίτσια, καλωσορίσατε.

Είμαι η Στέλλα και μέχρι 18 Ιανουαρίου περιμένω να μας σκάσει μύτη ο Μικρός μας Πρίγκιπας...

Χρόνια πολλά,με το καλό ο νέος χρόνος και να μας φέρει υγεία,ειρήνη,αγάπη,χαρά και ευτυχία στα σπιτικά όλων μας....

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!! Με ένα πόνο!!!!!!!!!

[/url]

Γεια σας και απο μενα ειμαι η Λινα και ειμαστε στην προσπαθεια ...

Γειά σου λινα!!!!! Με το καλό .καλή επιτυχία!μακάρι να μάθουμε ευχάριστα νέα σου σύντομα!

[/url]

γεια σε ολους! ειμαι η μαμα ενος πριγκιπα 25 μηνων και καινουρια στη παρεα σας. να μαστε ολοι καλα με τα παιδακια μας γερα!!

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

• Δημιουργία νέου...