Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

glykia mou jeni-jeni se eyxaristo gia tis symvoules sou:smile:.. to thema einai pos exo ena themataki me tous gynaikologous.. exo metakomisei xilies fores kai exo allaxei 500... tora teleytaia olo leo tha pao kai olo to anavallo... ithela na se rotiso kati... ekana kati metriseis kai eida oti tha eixa woriksia apo 4 mexri ennia.. ekeines tis meres(opos kai oles tis ypoloipes xi xi!!;)) ekana oti ;eprepe..:oops: apo xthes me exei piasei enas ponos xamila stin koilia aforitos omos ton opoio eixa kai ena mina prin stis oothikes diladi... leo mporei na einai kryoma...:rolleyes: alla meta skeftomai les na einai tipote allo???????:D.. ti les kai sy.. opos vlepeis mperdeway katastasi.....:?::!:

βασικα δεν ειμαι και γιατρος αλλα θα σου πω οτι και εγω ειχα κατι αναλλογο οταν προσπαθουσαμε για παιδακι και το ιδιο σκεφτομουνα και εγω...ελεγα,γιατι με ποναει?ειμαι εγκυος μηπως?ή μηπως ειχα μεινει και απεβαλα (μακρια απο δω),ολα τετοια σκεφτομουνα,δεν ξερω να σου πω,αλλα ισως να κουραστηκες,ισως να ειναι και ψυχολογικο-λεω...

μου εχουνε πει οτι καποιες φορες-οχι παντα ομως,τις μερες ωορρηξιας υπαρχει ενας πονος χαμηλα,ισως να ειναι και αυτο,το ειχα παθει και εγω αλλα δεν ειναι αφορητος ο πονος,ειναι συνυθισμενος..

αυτα λοιπον,δεν ξερω αν βοηθησα ή αν μπερδεψα χειροτερα:confused:

συνεχισε την προσπαθεια,και κοιτα να περνας οσο καλυτερα μπορεις αυτες τις στιγμες με τον αντρα σου;)

θα περιμενω νεα σου!!!φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:razz:kalimera.. exeis dikio mporei na einai apo tin kourasi kai to agxos trexo vlepeis eimai akoma foititria kai trexo se kati seminaria parallila kai opos katalavaineis den zo kai mesa stin apolyti iremia..:).. o ponos simera einai ligoteros opote mallon tha einai oorixia kai ego tha ta kano tragika:oops:... na xairesai tin koroula sou einai panemorfi...:lol:

καλημέρα και απο μένα σε όλες τις παλιές, νέες και μέλλουσες μαμάδες (αντε και μπαμπάδες,για να μην εχουν και αυτοί παράπονο!) .Είμαι 26 ετων,λέγομαι Μαρία (Μαράκι πλέον για σας γιατι γίναμε φίλοι!!!) και ανήκω στην κατηγορια μέλλουσα μαμά (και ταυτοχρονα νεο μελος στο site!) :) Η αλήθεια ειναι πως σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρο (ειναι πολυ καιρος 6 μηνες άραγε?) απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος τέλος πάντων, όμως είμαι και εγώ μια απο τις πολλές που κρατούσαμε την ανωνυμία μας και απλά διαβάζαμε και ενημερωνόμασταν...Ηρθε η ώρα νομίζω να δώσω και εγώ το παρών.....να βοηθήσω και να βοηθηθώ σέ θέματα που μας απασχολούν όλους σχετικά με τα ζουζουνάκια μας, αλλα και βέβαια να κάνω νεες φίλες και φίλους!!!!!!! Μια γλυκια καλημέρα σε όλους και πολλά πολλά φιλάκια..Τώρα πια..... θα τα λέμε συχνα!!!! :)

NG2kp2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Ποσο καιρο εχω να μπω?Χαθηκαμε τελιως!!!!!!

Μεγαλες αλλαγες βλεπω.....

Ελπιζω να ειστε ολες καλα μαζι και τα ζουζουνια σας!

Εγω ειμαι καλα, αλλα δεν μπορω να μπω γιατι μας εκοψαν το ιντερνετ στη δουλεια,δυστυχως!

Ευχομαι να ειστε καλα.....μου εχετε λειψει πολυ!

Ντιντι,Ελενη,Μουκιτσα,Αννουλα,Ερη μου,Ελι.......μου λειπετε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρηκα την ευκαιρια και μπηκα τωρα απο μια φιλη!

Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!

Καλα χριστουγεννα σε ολες ευχομαι,να ειστε ολες καλα!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:razz:kalimera.. exeis dikio mporei na einai apo tin kourasi kai to agxos trexo vlepeis eimai akoma foititria kai trexo se kati seminaria parallila kai opos katalavaineis den zo kai mesa stin apolyti iremia..:).. o ponos simera einai ligoteros opote mallon tha einai oorixia kai ego tha ta kano tragika:oops:... na xairesai tin koroula sou einai panemorfi...:lol:

γεια σου!!χαιρομαι που μου ειπες οτι εισαι καλυτερα!!!!ολα θα πανε καλα θα το δεις!!και ξερεις τι εχω παθει??διαβαζω απο τοτε που γραφτηκα ολες τις ανησυχιες των γυναικων εδω μεσα για το αν θα μεινουν εγκυες?ποτε?κ.τ.λ.

και εχω αρχισει και τα ζω ολα αυτα λες και ειναι μια δικια μου εκυμοσυνη (που ελπιζω συντομα να ερθει):D και ανησυχω πραγματικα και εγω,και οταν ανακοινωνει καποια κοπελα οτι ειναι εγκυος χαιρομαι παρα πολυ και ανυπομονω να μας πει και το ''ΓΕΝΝΗΣΑ'' και πηγανε ολα καλα!!!!!!αυτες λοιπον ειναι οι σκεψεις μου και χαρηκα που τις μοιραστηκα μαζι σας!!!

ετσι θα ζησουμε και την δικη σου ιστορια-σιγουρα!!!

σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια (για την κορουλα μου),μια φωτογραφια λεει λιγα πραγματα,απο κοντα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

ειναι ενα πολυ καλο παιδακι (οχι επειδη ειναι δικο μου),εξυπνο και πολυ βολικο!!!δεν μ εχει κουρασει ουτε ενα λεπτο απο την ωρα που γεννηθηκε!!

λοιπον σταματαω να μιλαω για την μικρουλα γιατι δεν φτανουνε ολες οι σελιδες του κοσμου να γραψω γι αυτην!!:D

Διαφημίσεις

kalhmera se olous! xairomai pou epitelous sta 35 mou anakalipsa to thauma ths dhmiourgias. peritto na sas pw pws oi apories mou einai polles xwris na sugkrinontai me thn ikanopoihsh kai thn xara mou. apekthsa prin apo 3 mhnes to prwto mou koritsaki kai eimai super!!!!. Euxomai kai eplizw sthn voitheia ton pio empeirwn mamadwn! gia paradeigma hdh exw ena special request pou afora sthn euresh paidiatrou! auton pou exw ton exw sapisei sta erwthmata...alla me kanei na psiloniwthw asxhma....tha ithela loipon kamia kalh protash gia paidiatro pou na einai panw apo ola katatopistikos kai na antilambanetai ti shmainei na apoktas paidi gia prwth fora pragma pou shmainei pws tipote den einai autonohto kai pws ola einai kainourgia! (sta plaisia tou logikou panta milame! ) opote sto diatauta an exete upopsin sas kapoio paidiatro sto kentro ths thessalonikhs pleaseeee helppp the bigmama! euxaristw !

γεια σου!!χαιρομαι που μου ειπες οτι εισαι καλυτερα!!!!ολα θα πανε καλα θα το δεις!!και ξερεις τι εχω παθει??διαβαζω απο τοτε που γραφτηκα ολες τις ανησυχιες των γυναικων εδω μεσα για το αν θα μεινουν εγκυες?ποτε?κ.τ.λ.

και εχω αρχισει και τα ζω ολα αυτα λες και ειναι μια δικια μου εκυμοσυνη (που ελπιζω συντομα να ερθει):D και ανησυχω πραγματικα και εγω,και οταν ανακοινωνει καποια κοπελα οτι ειναι εγκυος χαιρομαι παρα πολυ και ανυπομονω να μας πει και το ''ΓΕΝΝΗΣΑ'' και πηγανε ολα καλα!!!!!!αυτες λοιπον ειναι οι σκεψεις μου και χαρηκα που τις μοιραστηκα μαζι σας!!!

jeni-jeni mou eimai sigouri oti eisai mia yperoxi manoula opote kai to koritsaki sou tha einai exisou...:grin:makari oles oi manoules tou kosmou na exoun yperoxes egymosines kai akoma pio kales gennes... tora pou prospatho kai ego gia paidaki katalavaino tin agapi tis manas mou kalytera... dystyxos emena i mama mou einai makria apo do pou meno kai den mporo na elpizo stin voitheia tis....:-( toulaxiston an kai ta petherika mou itan kalyteroi anthropoi na eixa kapou na vasisto.. alla mou exoun vgalei ton adoxasto 2 xronia tora...:mad: fantasou na kano kai paidi... oli tin ora klaio:roll:. menoun dipla mas gia na katalaveis... mporei kai gi ayto na min mporo na kano moraki me tosi stenaxoria... oxi toso i pethera mou oso o petheros mou.. kanei ton kalo kai xafnika petaei to farmaki tou... tous exo sixathei.. alla den mporo na kano tipota.. vlepeis to spiti mas to edosan aytoi.. tlp tina leme sorry pou polylogo proi proi alla mou exoun spasei ta neyra.... tora eytyxos to teleytaio examino fygame apo kei alla tha xanagyrisoume.. alla ti na to kaneis ego spoudazo akoma kai pigaino 5 fores tin evdomada ekei...kai me arxizei o ante min ton po tora.. troei o gios mou? pinei o gios mou? klanei o gios mou? sygnomi kiolas... oute i mana tou etsi... ton teleytaio kairo me koitane kai me ypopsia kai kala pos kai den meno egyos... mipos exo kai anaparagogiko provlima... asta sou leo xalia...meta leo giati den meno egyos.. me tosi grousouzia pos???????:confused:..ax manoula mou glukia mou... kai o antras mou eno xerei oti einai o pateras toy mpoufos olo ton dikaiologei, einai megalos anthropos kai tetoia siga ton megalo 60 xronon...ti na po pia... tora an kano paidi tha mou kanei dyo mines pali ton glykanalato kai meta pali ta idia...tous kakopefto kiolas... asta xilia sorry alla exei ftasei o kompos sto xteni pleon..:evil:

Καλησπέρα σε ολη την παρεα του φορουμ,βρηκα το site μιας και τον τελευταιο καιρο με ενδιαφερουν πολύ τα θεματα με εγκυμοσυνη και παιδακια μιας και ειμαι στον τριτο μηνα μου (το πρωτο μου παιδακι)και γενικα με μια ματια ειδα πολύ χρησιμα αρθρα και πληροφοριες!!!:-D

jeni-jeni mou eimai sigouri oti eisai mia yperoxi manoula opote kai to koritsaki sou tha einai exisou...:grin:makari oles oi manoules tou kosmou na exoun yperoxes egymosines kai akoma pio kales gennes... tora pou prospatho kai ego gia paidaki katalavaino tin agapi tis manas mou kalytera... dystyxos emena i mama mou einai makria apo do pou meno kai den mporo na elpizo stin voitheia tis....:-( toulaxiston an kai ta petherika mou itan kalyteroi anthropoi na eixa kapou na vasisto.. alla mou exoun vgalei ton adoxasto 2 xronia tora...:mad: fantasou na kano kai paidi... oli tin ora klaio:roll:. menoun dipla mas gia na katalaveis... mporei kai gi ayto na min mporo na kano moraki me tosi stenaxoria... oxi toso i pethera mou oso o petheros mou.. kanei ton kalo kai xafnika petaei to farmaki tou... tous exo sixathei.. alla den mporo na kano tipota.. vlepeis to spiti mas to edosan aytoi.. tlp tina leme sorry pou polylogo proi proi alla mou exoun spasei ta neyra.... tora eytyxos to teleytaio examino fygame apo kei alla tha xanagyrisoume.. alla ti na to kaneis ego spoudazo akoma kai pigaino 5 fores tin evdomada ekei...kai me arxizei o ante min ton po tora.. troei o gios mou? pinei o gios mou? klanei o gios mou? sygnomi kiolas... oute i mana tou etsi... ton teleytaio kairo me koitane kai me ypopsia kai kala pos kai den meno egyos... mipos exo kai anaparagogiko provlima... asta sou leo xalia...meta leo giati den meno egyos.. me tosi grousouzia pos???????:confused:..ax manoula mou glukia mou... kai o antras mou eno xerei oti einai o pateras toy mpoufos olo ton dikaiologei, einai megalos anthropos kai tetoia siga ton megalo 60 xronon...ti na po pia... tora an kano paidi tha mou kanei dyo mines pali ton glykanalato kai meta pali ta idia...tous kakopefto kiolas... asta xilia sorry alla exei ftasei o kompos sto xteni pleon..:evil:

γεια σου και παλι!!στεναχωρηθηκα πολυ μ αυτα που μου ειπες,κριμα να σου φαιρονται ετσι!!!σιγουρα παιζει ενα μεγαλο ρολο και η στεναχωρια στην προσπαθεια σου για ενα μωρακι...

παντου γινονται αυτα παντως,ξερω και εγω γνωστους μου σε τετοια φαση-ασχημη..

αν θελεις στειλε μου και π.μ να τα λεμε καλυτερα,και να γνωριστουμε και πιο καλα!!σ ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια..(που εχεις πει στο προηγουμενο μηνυμα)

φιλικα!!jeni-jeni:)

Καλησπέρα σε ολη την παρεα του φορουμ,βρηκα το site μιας και τον τελευταιο καιρο με ενδιαφερουν πολύ τα θεματα με εγκυμοσυνη και παιδακια μιας και ειμαι στον τριτο μηνα μου (το πρωτο μου παιδακι)και γενικα με μια ματια ειδα πολύ χρησιμα αρθρα και πληροφοριες!!!:-D

γεια σου και σε σενα μαιρη!!καλως ηρθες στο φορουμ!!εισαι στο καταλληλο μερος για να λυσεις τις αποριες σου,να μαθεις πολλα πραγματα και να δωσεις πολλα επισης!!με το καλο το μωρακι σου!!να πανε ολα καλα και σε 6 μηνες να κρατας και εσυ στην αγκαλιτσα σου το πρωτο σου δημιουργημα!!:)

Διαφημίσεις

kalhmera se olous! xairomai pou epitelous sta 35 mou anakalipsa to thauma ths dhmiourgias. peritto na sas pw pws oi apories mou einai polles xwris na sugkrinontai me thn ikanopoihsh kai thn xara mou. apekthsa prin apo 3 mhnes to prwto mou koritsaki kai eimai super!!!!. Euxomai kai eplizw sthn voitheia ton pio empeirwn mamadwn! gia paradeigma hdh exw ena special request pou afora sthn euresh paidiatrou! auton pou exw ton exw sapisei sta erwthmata...alla me kanei na psiloniwthw asxhma....tha ithela loipon kamia kalh protash gia paidiatro pou na einai panw apo ola katatopistikos kai na antilambanetai ti shmainei na apoktas paidi gia prwth fora pragma pou shmainei pws tipote den einai autonohto kai pws ola einai kainourgia! (sta plaisia tou logikou panta milame! ) opote sto diatauta an exete upopsin sas kapoio paidiatro sto kentro ths thessalonikhs pleaseeee helppp the bigmama! euxaristw !

γεια σου!καλως ηρθες στο φορουμ!!δε νομιζω πρωτα απ ολα οτι πρεπει να νιωθεις ασχημα για τις αποριες σου και τις ερωτησεις σου προς τον παιδιατρο σου!!!να εισαι σιγουρη οτι (αν οχι ολες) αλλα αρκετες πιστευω εδω μεσα μαμαδες στο πρωτο παιδακι ετσι ειμασταν,ολο αποριες και ερωτηματικα μας περιτριγυριζαν!!!εγω επαιρνα καθε λιγο και λιγακι στην αρχη την παιδιατρο μου και την ρωτουσα τα παντα!!!δεν μπορεις να φανταστεις τι ερωτησεις...μεχρι π.χ αν θα πρεπει να αναψω το κλιματιστικο:?: (η μαμα μου φωναζε -την ζαλισες την γυναικα),αλλα εγω ηθελα να ειμαι σιγουρη οτι θα τα κανω ολα καλα!!ακομα και τωρα που ειναι 3ων ετων η κορουλα μου οτιδηποτε θελω την παιρνω κατεθειαν,και αν καμια μερα αισθανθω ασχημα και εγω,βαζω τον αντρα μου και παιρνει.. χα χα!!

αλλα η παιδιατρος μας ειναι κορυφη!!της εχω απολυτη εμπιστοσυνη,και πανω απ ολα ειναι ανθρωπος!!!συγνωμη αν σε κουρασα!!αλλα μ επιασε!!!

αλλα δυστυχως ειμαστε στο βολο εμεις,δεν ειμαστε στην ομορφη θεσ/νικη για να σε βοηθησουμε με την ερευνα σου!!

να σου ζησει η κορουλα σου!!να την δεις οπως επιθυμεις!!(αχ φανταζομαι τι ζουζουνακι μικρουτσικο θα ειναι ε??εμενα μεγαλωσε τωρα....-μαλλον θελω δευτερο ε??????):oops:

καλημερα και απο μενα καλως σας βρηκα.

ειμαι η Καλλια 26 ετων και ειμαι μόλις 6 εβδομαδων. ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε ειναι κατι που θελαμε πολυ σαν ζευγαρι και δοξα το Θεο το πετυχαμε αμεσως. δεν ξερω πολλα πραγματα και μου συστησε μια φιλη το sait σας.

ευχομαι σε ολες σας να ειστε καλα ευτυχισμενες και υγιης εσεις και οικογενια σας....

γεια σου και σε σενα μαιρη!!καλως ηρθες στο φορουμ!!εισαι στο καταλληλο μερος για να λυσεις τις αποριες σου,να μαθεις πολλα πραγματα και να δωσεις πολλα επισης!!με το καλο το μωρακι σου!!να πανε ολα καλα και σε 6 μηνες να κρατας και εσυ στην αγκαλιτσα σου το πρωτο σου δημιουργημα!!:)

Σε ευχαριστω πολύ και εσυ να χαιρεσαι την κορούλα σου και καθε επιθυμια σου να πραγματοποιηθει!!!!:-D:grin::-D

Παντως ειναι η μεγαλύτερη ολοκλήρωση και ευτυχια και ανυπομονω απο τωρα να περασει ο καιρος.....με τον αντρα μου εχουμε δρομολογησει απο τωρα τι θα κανει κτλ χαζοπραματα.:lol:

Καλησπερα κ απο μενα...Σας ανακαλυψα τυχαια ψαχνοντας κατι ιατρικο,εχω ενα γιο περιπου 5 μηνων τον Επιμενιδη που τον αγαπω τρελλα κ κανω σαν χαζοχαρουμενη νεα μαμα....Ειναι πολυ ησυχος,τσαχπινης κ ζουζουνης....

Καλησπερα κ απο εμενα!Το ονομα μου ειναι Ευη και παρακολουθω το φορουμ περιπου ενα χρονο αλλα πρωτη φορα γραφω!!!Εχω περασει ηδη τους 2 πιο ομορφους μηνες της ζωης με την ζουζουνιτσα μου!!!!Δεν υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα!!!!Κ το πιο υπεροχο ειναι οτι ηρθε την ημερα των γενεθλιων μου!!!Τι πιο ομορφο για δωρο?? :)

line_flow_rose_beg_minie_time_1254888000_text_e720f7e1ecefe3e5ebe9f4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σου και παλι!!στεναχωρηθηκα πολυ μ αυτα που μου ειπες,κριμα να σου φαιρονται ετσι!!!σιγουρα παιζει ενα μεγαλο ρολο και η στεναχωρια στην προσπαθεια σου για ενα μωρακι...

παντου γινονται αυτα παντως,ξερω και εγω γνωστους μου σε τετοια φαση-ασχημη..

αν θελεις στειλε μου και π.μ να τα λεμε καλυτερα,και να γνωριστουμε και πιο καλα!!σ ευχαριστω και παλι για τα καλα σου λογια..(που εχεις πει στο προηγουμενο μηνυμα)

φιλικα!!jeni-jeni:)

ego na deis pos stenaxoriemai..:? simera pira kai alli stenaxoria kopika stin odigisi pali... ayto to axgos tha me faei emena... ti einai to p.m pou mou eipes na sou stelno? kai go thelo na gnoristoume kalytera na ta leme xereis aytes oi kouventoules einai megali voitheia!!:-D

Καλησπερα κ απο εμενα,σας διαβαζω εδω κ 1 1/2 χρονο περιπου.Σημερα αποφασισα να συμμετεχω κ εγω,εδω σ'αυτο το χωρο.

Να σας πω λιγα πραγματα για μενα.. εχω μια κορουλα 6 ετων(απο τον 1ο μου γαμο) κ τα τελευταια 2 χρονια εχω παντρευτει ξανα κ προσπαθουμε με το συζηγο για μωρακι αλλα...υπαρχουν καποια εμποδια που μας δυσκολευουν.

Ο αντρας μου δεν εχει δικα του παιδια.Βεβαια,πριν 1 χρονο ανακαλυψαμε οτι ειχε κυρσοκηλες κ αυτο ειχε ως αποτελεσμα το σπερμα του να μην ειναι φυσιολογικο(ολιγοασθενοσπερμια).Εκανε την επεμβαση πριν 3 μηνες κ τωρα περιμενουμε σε λιγες μερες που θα ξανακανει σπερμοδιαγραμμα να δουμε αν καταφεραμε κατι μετα την επεμβαση.Μπηκαμε στη διαδικασια πριν την επεμβαση,και καναμε 2 σπερματεγχυσεις,με μηδεν αποτελεσμα βεβαια.

Εχω αρχισει και κουραζομαι λιγο απ'ολη αυτη την κατασταση,κυριως ψυχολογικα.Αυτος ειναι κ ο λογος που θελησα να γραφτω στο site,να μπορω να επικοινωνω με ανθρωπους που μπορουν να με καταλαβουν,να μπορω να πω τις σκεψεις μου κ τα συναισθηματα μου.

Δεν θελω να σας κουρασω,απλα ηθελα να με γνωρισετε λιγακι...

Αυτα προς το παρον κ θα χαρω πολυ να τα λεμε.

Γεια σας και απο εμενα με λένε Ειρήνη και πριν μια βδομάδα έμαθα οτι είμαι έγκυος.

Το οτι προς το παρον νοιωθω σαν να αφορα καποιον αλλον και οχι εμένα είναι φυσιολογικό ή είμαι περίεργή? Μήπως φταίει το ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμη την καρδούλα του?:confused::roll::shock:

ego na deis pos stenaxoriemai..:? simera pira kai alli stenaxoria kopika stin odigisi pali... ayto to axgos tha me faei emena... ti einai to p.m pou mou eipes na sou stelno? kai go thelo na gnoristoume kalytera na ta leme xereis aytes oi kouventoules einai megali voitheia!!:-D

γεια σου και παλι!!!π.μ ειναι προσωπικο μηνυμα,ειναι στην αρχικη σου σελιδα αν δεν γνωριζεις,εκει που λεει welcome απο κατω!!μπορεις να πας και στο προφιλ μου και εχει εκει να μου στειλεις προσωπικο μηνυμα...απλα θα τα βλεπεις εκει που σου ειπα πριν!!!

θα περιμενω νεα σου!!

Καλησπερα και απο μενα ,καλως σας βρηκα!!!!Ειμαι η μαρσι ειμαι 30 χρονων και πριν απο 2 μηνες απεκτησα τα διδυμα μωρα μου ,ενα αγορακι και ενα κοριτσακι!Γεννησα μετα απο αρκετα δυσκολη εγκυμοσυνη στης 30 εβδομαδες.Μετα απο 40 μερες παραμονης των μωρων μου σε ΜΕΝΝ ιδιωτικη,επιτελους τα κραταω στην αγκαλια μου!Χαιρομαι πολυ που σας βρηκα και που μπορω να μοιραζομαι τις αποριες και τις αγωνιες μου μαζι σας!:)

as6Sp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες του forum. Με λένε Ειρήνη είμαι 35 χρονών και μαμά ενός μπεμπούλη 2 μηνών και 3 ημερών.Διαβάζω από την αρχή της εγκυμοσύνης μου όσα γράφονται στο συγκεκριμένο forum και ομολογουμένως με έχει βοηθήσει απίστευτα σε πολλές φάσες. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που θα βρίσκομαι ανάμεσα σας και θα τα λέμε παρεούλα και στα εύκολα και στα δύσκολα.

καλημερα ειρηνη να σου ζησει το μωρακι σου καλως ηρθες στο φορουμ με λενε χριστινα κ εχω μια μπεμπα 6 μιση μηνων ειμαι ξετρελαμενη μερα με τη μερα κανει κ κατι καινουργιο.

• Δημιουργία νέου...