Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Γεια σε όλους και από μένα !μόλις χθες μπήκα στην παρέα σας,είμαι 29 χρονών δύο χρόνια παντρεμένη και πριν μία βδομάδα έμαθα ότι είμαι εγκυος,έχω τρελλαθεί από τη χαρά μου , και έγω ανυπομόνω να πάω πρώτη φορά στο γιατρό ...'ολη μέρα διαβάζω το site σας!Καλώς σας βρήκα και χαρηκα πολυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σε όλους και από μένα !μόλις χθες μπήκα στην παρέα σας,είμαι 29 χρονών δύο χρόνια παντρεμένη και πριν μία βδομάδα έμαθα ότι είμαι εγκυος,έχω τρελλαθεί από τη χαρά μου , και έγω ανυπομόνω να πάω πρώτη φορά στο γιατρό ...'ολη μέρα διαβάζω το site σας!Καλώς σας βρήκα και χαρηκα πολυ...

Καλως ηρθες viki μελλουσα μαμα στο φορουμ θα τα λεμε.....:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα, είμαι και εγώ καινούργιο μέλος στο φορουμ, το οποίο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έχω μια κορούλα 9 1/2 μηνών και είναι όλη μου η ζωη. Ευχομαι όλα τα παιδάκια του κόσμου να έχουν την υγεία τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι η Αντυ. Πρωτα να ευχηθω στις μαμαδες να σας ζησουν τα παιδακια σας κ στις μελλουσες μαμαδες με το καλο τα μωρακια σας στις αγκαλιες σας.Ειμαι κ εγω καινουρια στο φορουμ αν κ απο καιρο παρακολουθω διαφορες συζητησεις.Σε λιγους μηνες θα γινω μαμα στο πρωτο μου παιδακι,αυριο μπαινω στον πεμπτο μηνα.Θα κανω ενα ζωηρο αγορακι,αν κρηνω απο τις τρελες τουμπες που κανει .θα ηθελα να ρωτησω τις μαμαδες τι πραγματα χρειαζονται στην αρχη ,μιας κ ξεκιναω το ψαξιμο.Οτι πληροφορια εχετε δεκτη.Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Καλησπέρα κι από μενα και πολλά συγχαρητήρια σάυτούς που εμπνεύστηκαν αυτό το σαιτ!!!!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ιδιωτικά δημοτικά σχολεία στην Πεύκη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σε όλους και όλες!

Όχι, δεν είμαι πρωινός τύπος, το αντίθετο θα έλεγα.. Είμαι νέο μέλος, παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ, με έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι μαμά εδώ και 16 μήνες, έχω ένα υπέροχο αγοράκι... το οποίο εδώ και ώρα με ξύπνησε! Ξαγρύπνησα και σκέφτηκα να κάνω την πρώτη μου δημοσίευση.

Καλώς σας βρήκα!:)

EkcAp3.png

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΕΝΟΣ 10 ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ... ΚΛΑΣΙΚΗ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ! :-D

Καλημέρα κι από μένα!!! Νέο μέλος στην παρέα σας! Δυστυχώς όχι ακόμα μανούλα... αλλά το προσπαθώ κι ελπίζω να τα καταφέρω. Εύχομαι σε όλες τις μαμάδες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και στις υπόλοιπες που προσπαθούμε να έχουμε γρήγορα μια καλή εγκυμοσύνη!

Καλημέρα σε όλους σας,

είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στον θαυμάσιο κόσμο σας και είμαι λίγο "τρακαρισμένη"!

Έχω διαβάσει αρκετά θέματά σας κατά περιόδους κι επειδή τα βρήκα πολύ ενδιαφέροντα, αποφάσισα να μπω κι εγώ στην παρέα σας.

Χαιρετώ όλη την μεγάλη παρέα!!!!

:oops: margarita1969

Διαφημίσεις

γεια σασ και απο εμενα !!!!ειμαι καινουρια και εγω και ειμαι στην φαση που προσπαθω να μεινω εγκυος ελπιζω οτι αυτο το σαββατοκυριακο ισωσ τα καταφερω!!!!!!!

Καλησπέρα, είμαι και εγώ καινούρια στο site και χαίρομαι που θα μπορέσω να μάθω και να ενημερωθώ για πολλά θέματα και διαδικασίες...Βέβαια η κλασική ερώτηση ατάκα "Εγώ πότε θα γίνω μάνα;", παραμένει και εύχομαι σύντομα να απαντηθεί για όλες!:P

• Δημιουργία νέου...