Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσούδια, είμαι και εγώ νέο μέλος, με λένε Φωτεινή και μόλις το Σάββατο που πέρασε μάθαμε με τον αντρούλη μου, ότι είμαι έγκυος...εύχομαι σε όλες τις μαμάδες να χαίρονται τα παιδάκια τους και σε όλες τις εγκυούλες καλή μας λευτεριά!

7rL3p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα μανουλες.Με λενε Αννα και εχω ενα αγορακι 6 μηνων.Το Γιαννακι μου.Χαιρομαι που θα ειμαι εδω μαζι σας.Σας παρακολουθω απο οταν εμεινα εγκυος.Εχω βρει πολλες απαντησεις στα ερωτηματα μου απο εσας.

Καλησπέρα κι απο μενα "συνάδελφοι" γονείς! Είμαι κι εγώ μια νέα χαζομαμά ενός κούκλου μπέμπη 6 μηνών. Διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό θέματα στο forum που με έχουν βοηθήσει αρκετά και ιδιαίτερα σε σχέση με το θηλασμό, καθώς για έξι μήνες θήλασα αποκλειστικά... και συνεχίζω...! Ελπίζω να ανταλλάξω κι εγώ εμπειρίες, να βοηθήσω όσο μπορώ τις καινούριες και να βοηθηθώ από τις εμπειρότερες. :-)

1xEIp2.png?WXROkIaN

line_m123_beg_micky_time_1273636800_text_cf20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e8e7ebdce6e5e920e1eafcece120eae1e920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

:-D:grin:
Καλη μερα μανουλες και μπαμπαδες του parents. Ειμαι κι εγω νεα μαμα. Γεννησα στις 24 Αυγουστου το κοριτσακι μου αλλα σας διαβαζω απο την εγκυμοσυνη μου και με εχετε βοηθησει ολοι σας πολυ. Σας ευχαριστω.

:-D:grin:

Να' σαι καλα. Ευχαριστω. Βαλε μια φωτογραφια της μπεμπουλινας σου να την δουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Καλησπέρα σε όλους! Γράφτηκα σήμερα στο φορουμ καθώς αποφασισαμε με τον αντρα μου να αποκτησουμε μωρακι! Ειμαστε στο σταδιο του τσεκ απ με μια σειρα απο εξετασεις προκειμενου να σιγουρευτουμε οτι ολα ειναι καλα και συνεχιζουμε! Χρειαζομαι τη στηριξη ολων εσας που εχετε περασει απο το σταδιο της αναμονης εγκυμοσυνης και της εγκυμοσυνης... Ειμαι καπως φοβισμενη στην ιδεα... αν και θελω πολυ ενα μωρακι! Ευχαριστω!:lol:

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα και συντομα να κρατας αγκαλια το μωρακι σου. Ειναι μια συγκλονιστικη εμπειρια. Καλη δυναμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Καλησπέρα με λένε Φώτη και έχω μια κορούλα 8 1/2 ετών

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας

Η ιστοσελίδα είναι καταπληκτική και μπορεί να βρει κανείς απαντήσεις σε οτιδήποτε θέλει

Και πάλι Μπράβο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα και συντομα να κρατας αγκαλια το μωρακι σου. Ειναι μια συγκλονιστικη εμπειρια. Καλη δυναμη.

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Θα ενημερωνω για νεοτερα! Να χαιρεσαι το μικρουλι σου!

an1cMeT0g410000NTA4MTgxZHw2NzI5MTUwZGF8SCBtaWtyaSBtYXMgQXRoYW5hc2lhIGVpbmFp.gif

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νέα μαμά κι έχω μια γλυκιά μπεμπούλα μόλις 35 ημερών! Είμαι εντελώς καινούρια στο φόρουμ. Σας ανακάλυψα λίγες μέρες αφού γύρισα από το μαιευτήριο και βοηθήθηκα πολύ από τα τόπικ του θηλασμού. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι δουλεύουν για αυτό το φόρουμ και σε όλους τους γονείς που συμμετέχουν. Εύχομαι όσοι προσπαθείτε για μωράκι γρήγορα να αποκτήσετε καθώς και οι γονείς να χαίρεστε τα παιδιά σας!

lwXH.png

w94ip2.png

Γεία σας κι από μένα, σας παρακολουθώ από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου καθημερινά και για ό,τι με απασχολεί πρώτα απ' όλα μπαίνω στην παρέα σας, σήμερα η κορούλα μας είναι 45 ημερών και αποφάσισα να γραφτώ κι εγώ στην παρέα σας μήπως μπορέσω κι εγώ να βοηθήσω κάποια κοπέλα όπως με βοηθάτε κι εσείς τόσο καιρό με τις εμπειρίες σας !!!

L7PWp2.pngfkgNp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας. Ειμαι καινουργια εδω, μου μιλησε μια φιλη μου και αποφασισα να γινω μελος. Εγω εχω ενα κοριτσακι 13 μηνων, την Νεφελη! Ειναι κουκλα και τσαχπινα αλλα ομολογω οτι μερικες φορες με τρελαινει...

Χαιρομαι πολυ που μπηκα στην παρεα σας!!!

Καλημέρα σε όλες σας ! Μέσα στην αγωνία μου να μεγαλώσω τον 6 μηνών γιο μου με τη δυνατή μεγαλύτερη ασφάλεια ( ψυχική και σωματική) ανακάλυψα αυτό το forum και έχω κατενθουσιαστεί από τις γνώσεις, την εμπειρία που έχουν αποκτήσει τα μέλη - μαμάδες του, αλλά και από τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ σας. Εύχομαι σε όλες σας να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!

Καλησπερα και καλως σας βρηκα΄.Με λένε Βάσια ειμαι 34 ετών, μενω στην Αλεξανδρούπολη και ειμαι μια τρομοευτυχοφοβισμένη μέλλουσα μαμα των 7 εβδομάδων. Ηδη έχω αρχίσει και ριυφαω σαν γαλα ολες τις πληροφοριες του φορουμ!!!!

img

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 1ο ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

MRzpp3.png

FOIQp3.png

Καλησπερα , ειμαι η Χριστινα και μολις μπηκα στη σελιδα .Διαβασα τυχαια αποσπασματα μεσα στο net και μου αρεσε.Εχω μια κορη 11 χρονων και τον αλλο μηνα περιμενω να ερθει στον κοσμο και το αγορακι μου . Ευχομαι σε ολες τις μανουλες να χαιρονται τα παιδακια τους και να τα καμαρωνουν οπως επιθυμουν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 1ο ΜΑΣ ΜΩΡΑΚΙ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.

Καλησπέρα, μακάρι να σου πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου. Αν θες την συμβουλή μου, δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα στη ζωή από αυτό που νιώθεις όταν σε κοιτάζει το μωράκι σου, γι' αυτο αξίζει τον κόπο η αναμονή. Καλή υπομονή! :!::wink:

Καλησπερα! Χαιρομαι πολυ που εγινα κι εγω μελος αυτης της ομορφης παρεας! Με λενε Ηλιοδωρα ειμαι σχεδον 37 και περιμενω το πρωτο μου μωρακι τον Μαιο! :P Ευχομαι σε ολους και ολες τα καλυτερα! :D

• Δημιουργία νέου...