Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Είμαι καινούργια και γράφω για πρώτη φορά. Πρίν 1 εβδομάδα έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι εγώ είχα παλίμδρονή πριν 3 μήνες και τώρα περιμένω με αγωνία να έρθει η βδομάδα που θα ακούσω καρδούλα για να ηρεμήσω λίγο από το άγχος που με τρώει...

>

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα παιδιά...Καινουρια κι'εγώ, εχω 2 κορούλες 3,5 χρόνων κ 19 μηνών..! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.. Εχω μια απορία...! Αν θελω να δημοσιεύσω ενα νεο θεμα για συζητηση, πού πάω;;; Απο'δω γράφω ή στην αρχικη στο forum;; (Μη γελάσετε..) :D

Καλημερα! Πηγαινεις στην κατηγορια που θεωρεις οτι ταιριαζει το θεμα σου, πας κατω κατω (κατω απο τη λιστα με τα θεματα που υπαρχουν ηδη) και θα δεις ενα πλαισιο που λεει ''Νεο Θεμα'', το πατας και γραφεις οτι θες.

Μην ξεχασεις τον τιτλο!

καλησπερα κοριτσια!ειμαι νεο μελος!μου αρεσουν πολυ τα θεματα που συζητιουνται στο φορουμ!αυριο κλεινω τον πρωτο μηνα κυησης και Θεού θελοντος τον ιουνιο θα εχουμε μωρακι!υπαρχει καποιο σημειο που πρεπει να παω για να συζητησω με κοπελες που βρισκονται στον πρωτο μηνα?μηπως εκει που λέει 1ο τριμηνο?ευχαριστω!καλη συνεχεια!:P;)

Διαφημίσεις

Καλησπερα Κοριτσια,

ειμαι και εγω νεα στο φορουμ σας, και με αρεσουν πολυ τα θεματα που υπαρχουν...

Ειμαι 28 ετων, απο θεσσαλονικη και μενω απο το 2006 στην πατρι8α...

ειμαι γεννημενει και μεγαλομενει στην γερμανια... Το 2006 απο σημερα σε αυριο αποφαθισα να ερθω ελλα8α και να'μαι λοιπον... :D

Μενω με τον αρραβονιαστικο μου ε8ω και 3,5 χρονια μαζι και το καλοκαιρι 2011 θα παντρευτουμε... Μεχρι στιγμης ακομα 8εν εχουμε παι8ακι αλλα ευχομαστε καποια μερα και εμεις να εχουμε την τιμη να γνωρισουμε την μεγαλυτερη ευτιχια... :D:D:D

Θα χαρω πολυ να γνωρισο κοριτσια απο κοντα και μακρια....

Φιλακια Μπουμπουλινα :-P:razz::-P

Καλησπέρα! Είμαι νέο μέλος, και εύχομαι σε όλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Ανακάλυψα το forum και το παρακολουθώ εδώ και δύο μήνες, από τότε που άρχισα να ψάχνω για συμπτώματα εγκυμοσύνης... όταν με το καλό αξιωθώ να αποκτήσω το δικό μου μωράκι, θα συμμετέχω και στα υπόλοιπα θέματα!

l4Cxp2.png

κορίτσια καλησπέρα.Με λένε ντινα και έχω 2μηνών αγοράκι.Διαβάζω τις σελίδες του parents πολύ πριν μείνω εγκυος. Με εχουν βοηθήσει αρκετά και τώρα που είμαι όλη μέρα σπίτι αποφασισα να συμμετέχω.

Καλησπερα σε ολους!! Με λενε Ανδριαννα και εχω δυο πανεμορφα πιτσιρικια:ενα γιο 7 ετων και μια κορη 3 ετων!!! Στο parents ουσιαστηκα δεν ειμαι καινουρια γιατι εχω γραφτει πολυ καιρο και παρακολουθω τα θεμετα απλως δεν ειχα συστηθει....:P και παλι καληπερα!

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι καινούρια, όμως διαβάζω το φόρουμ από τότε που έμεινα έγγυος και με έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι από Θεσσαλονίκη και περιμένω το πρώτο μου παιδάκι στις αρχές Δεκεμβρίου!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Ονομάζομαι Ελένη και διαβάζω το φόρουμ εδώ και ένα χρόνο. Αποφάσισα να γίνω μέλος μόλις έμαθα για την εγκυμοσύνη μου. Είναι η πρώτη φορά που μένω έγκυος και είμαι σίγουρη ότι θα με με βοηθήσετε σε διάφορα ζητήματα, καθώς όλα θα είναι πρωτόγνωρα για μένα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :wink:

γεια σας. ειμαι μητερα τριων αγοριων 17,12 κ 5 ετων.παρακολουθω εδω κ καιρο τις συνομιιες σας κ μου αρεσουν . το μικρο μου αγορακι ειχε σπασει το ποδι το μαιο του 2009 απο τοτε τρεχουμε στους γιατρους γιατι τον φεβρουαριο του 2010 το ποδι του στραβωσε. επαθε βλαισογωνια κ ακομα δεν εχει βρεθει λυση, αν καποια γνωριζει κατι γι αυτο ας μου απαντησει, ευχαριστω

Γειά σας. Είμαι κι εγώ νέα στο forum. Έχω 2 παιδιά, τον Παναγιώτη 5ετ. και την Όλγα 16 μηνών. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιστοσελίδας και φυσικά όλους τους γονείς για τα τόσο εποικοδομητικά θέματα που αναρτάτε και βοηθούν κι εμάς τους, σχετικά, νέους.

Καλη μερα μανουλες και μπαμπαδες του parents. Ειμαι κι εγω νεα μαμα. Γεννησα στις 24 Αυγουστου το κοριτσακι μου αλλα σας διαβαζω απο την εγκυμοσυνη μου και με εχετε βοηθησει ολοι σας πολυ. Σας ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους! Γράφτηκα σήμερα στο φορουμ καθώς αποφασισαμε με τον αντρα μου να αποκτησουμε μωρακι! Ειμαστε στο σταδιο του τσεκ απ με μια σειρα απο εξετασεις προκειμενου να σιγουρευτουμε οτι ολα ειναι καλα και συνεχιζουμε! Χρειαζομαι τη στηριξη ολων εσας που εχετε περασει απο το σταδιο της αναμονης εγκυμοσυνης και της εγκυμοσυνης... Ειμαι καπως φοβισμενη στην ιδεα... αν και θελω πολυ ενα μωρακι! Ευχαριστω!:lol:

an1cMeT0g410000NTA4MTgxZHw2NzI5MTUwZGF8SCBtaWtyaSBtYXMgQXRoYW5hc2lhIGVpbmFp.gif

καλησπερα σε ολους μολις εγινα κ εγω μελος της πολυ ομορφης παρεας σας.αποφασισα να συμμετασχω λογω του οτι ειμαι ηδη στην 10η εβδομαδα εγκυμοσυνης μου ,αν και το φορουμ το επισκεπτομαι συχνα πυκνα απο την πρωτη μερα καθυστερησης που ειχα.θεωρω οτι ειναι το καλυτερο φορουμ που εχει δημιουργηθει!

καλησπερα σε ολους μολις εγινα κ εγω μελος της πολυ ομορφης παρεας σας.αποφασισα να συμμετασχω λογω του οτι ειμαι ηδη στην 10η εβδομαδα εγκυμοσυνης μου ,αν και το φορουμ το επισκεπτομαι συχνα πυκνα απο την πρωτη μερα καθυστερησης που ειχα.θεωρω οτι ειναι το καλυτερο φορουμ που εχει δημιουργηθει!

Καλως ηρθες και με το καλο το μικρουλι σου!!:-)

N9Urp2.pngGowOp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΕ ΣΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΛΠ.:P:p:p

9rLVp3.png

καλησπερα κοριτσια και απο μενα.ειμαι νεο μελος εδω.δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη ενοτητα για να συστηθω γιατι λιγο εχω μπερδευτει με το cafe σας.ειμαι και εγω μια νεα μαμα και εδω και 8 μηνες και κατι εχω το φατσακι μου αγκαλια.ελπιζω να τα λεμε.καλως σας βρηκα

eNortjKzUjI0MrSwMFSyBlwwFXoC0g,,66.png

proud-pumping-mom.gif

Καλημέρα!

Είμαι η Χριστίνα, είμαι 26 ετών και πριν 3 βδομάδες μάθαμε με τον φίλο μου ότι περιμένουμε μωράκι! Έχω τόσο άγχος για το αν θα είναι καλά το μωρό μας, την Πέμπτη αναμένουμε να ακούσουμε καρδούλα. Ουφ, αυτά! Φιλιά

• Δημιουργία νέου...