Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα,ειμαι νεα στην παρεα αλλα σας παρακουλουθω σιωπηλα για αρκετο καιρο!εγω δεν δυκολευτηκα στο να μεινω εγκυος αλλα στο τελικο αποτελεσμα!!!δυστυχως η ειχα ασχημη εγκυμοσυνη απο την αρχη,ξεκινησα με αποκολληση κ τελικα ενω ολα εδειχνα μια χαρα στην 20η εβδομαδα αρχισαν μικρες συσπασεις οπου στον μεγαλο υπερηχο στην 23 ο γιατρος μου το επιβεβαιωσε και αρχισαμε χαπια,το αποτελεσμα μια μερα μετα να γεννησω...το κοριτσακι μας αντεξε αν και μικρουλι για 15 μερες στη εντατικη,παλευε αλλα ολα ηταν κατα του...τοσο μικρο...ενιωσα τοσο αχρηστη,τοσο υπευθυνη για οσα τραβηξε το μικρο μου...ηταν τοσο μικρο...Και επειτα οταν ολα τελειωσαν αρχισαμε να ψαχνουμε την αιτια,τι πηγε στραβα...και τοτε τα ειδα ολα.Ποσες γνωμες,ο καθενας ελεγε οτι ηθελε,απιστευτο παρεμποριο,και τι θελω,ΑΠΛΑ να κανω ενα παιδι γερο κ ευτυχισμενο,αυτο τιποτα αλλο!!!Τελος παντων οι εξετασεις μου ειναι καλες εκτως απο μια εχω θρομβοφιλια,αν το λεω σωστα οποτε την επομενη φορα θα πρεπει να παρω την αναλογη αγωγη,τοσο απλο!!!συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα αλλα μαλλον εχω την αναγκη να τα δω και γραμμενα μπας κ τα καταλαβω καλυτερα!!!σας ευχαριστω!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά Αννούλα μου. Μην έχεις άγχος. Μερικές φορές ο Θεός μας στέλνει διάφορες δοκιμασίες για να μας κάνει πιο δυνατούς (στο λέω εκ πείρας...).

Να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα θα έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου.

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά Αννούλα μου. Μην έχεις άγχος. Μερικές φορές ο Θεός μας στέλνει διάφορες δοκιμασίες για να μας κάνει πιο δυνατούς (στο λέω εκ πείρας...).

Να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα θα έχεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου.

σε ευχαριστω!!!!!εμαθα να σκεφτομαι θετικα κ ολα θα πανε καλα!!!!:)

Καλησπέρα και από μένα σας θαυμάζω για το υπέροχο φορουμ με τις απίστευτες πληροφορίες.Το ανακάλυψα πριν λίγες μερες όπου έψαχνα πληροφορίες και μικροβιολογικό για να κάνω την β΄ χοριακή διοτι είχα μια ανωμαλία στον κύκλο μου ο οποίος γενικότερα είναι πολύ σταθερός και ηθελα να δω αρχικά με συσταση του γιατρού μου βέβαια εαν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης..διότι: αρχικά 17 Ιουλίου είχα την προηγούμενη περίοδο..και περίμενα την επόμενη γύρω στις 15 με 17 Αυγουστου..όμως στις 7 Αυγουστου είχα για 3 μερες ελαχιστο αίμα (όχι στο εσώρουχο) δεν έβαλα καν σερβιετάκι μου είπε ο γιατρος να δουμε αν υπάρχει περιπτωση εγκυμοσύνης γιατι αυτο δεν θα ειναι καλό αν παλι όχι απλα ειναι μια ανωμαλία του κύκλου..εγω δεν πήγα για την εξέταση τότε και έχθές 18 Αυγούστου έγινε παλι το ίδιο με το λίγο σκούρο αίμα το οποίο συνεχίζω να έχω αλλά όχι σαν κανονική περίοδο..είναι διαφορετικό..Ξερω ότι αυτά όλα δεν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης αν και πολύ θα το ήθελα..αλλά μήπως θα μπορουσατε να μου πείτε εαν ξέρετε εφ όσον έχω αυτό το λίγο αίμα οφελεί να παω να κάνω την εξέταση θα δείξει τιποτα??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρω

Καλησπέρα και από μένα σας θαυμάζω για το υπέροχο φορουμ με τις απίστευτες πληροφορίες.Το ανακάλυψα πριν λίγες μερες όπου έψαχνα πληροφορίες και μικροβιολογικό για να κάνω την β΄ χοριακή διοτι είχα μια ανωμαλία στον κύκλο μου ο οποίος γενικότερα είναι πολύ σταθερός και ηθελα να δω αρχικά με συσταση του γιατρού μου βέβαια εαν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης..διότι: αρχικά 17 Ιουλίου είχα την προηγούμενη περίοδο..και περίμενα την επόμενη γύρω στις 15 με 17 Αυγουστου..όμως στις 7 Αυγουστου είχα για 3 μερες ελαχιστο αίμα (όχι στο εσώρουχο) δεν έβαλα καν σερβιετάκι μου είπε ο γιατρος να δουμε αν υπάρχει περιπτωση εγκυμοσύνης γιατι αυτο δεν θα ειναι καλό αν παλι όχι απλα ειναι μια ανωμαλία του κύκλου..εγω δεν πήγα για την εξέταση τότε και έχθές 18 Αυγούστου έγινε παλι το ίδιο με το λίγο σκούρο αίμα το οποίο συνεχίζω να έχω αλλά όχι σαν κανονική περίοδο..είναι διαφορετικό..Ξερω ότι αυτά όλα δεν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης αν και πολύ θα το ήθελα..αλλά μήπως θα μπορουσατε να μου πείτε εαν ξέρετε εφ όσον έχω αυτό το λίγο αίμα οφελεί να παω να κάνω την εξέταση θα δείξει τιποτα??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρω

καλησπερα και καλη αρχη κ σε σενα στο φορουμ,μαζι ξεκινησαμε στο σαιτ!!!γιατι δεν κανεις ενα τεστ για να εισαι σιγουρη,κ γιατι ογιατρος σου σου ειπε οτι δεν θα ειναι καλο?

Διαφημίσεις

Καλή αρχή μας λοιπόν...Βασικά λάθος διατυπωση ο γιατρός είπε όχι απαραιτητα οτι δεν είναι καλό αλλά ότι πρεπει να το δούμε άμεσα σε περίπτωση εγκυμοσύνης.και θα με εβλεπε΄μεσα στο Αυγουστο σε εκτακτα ραντεβού που θα έβαζε..Σκεφτομαι να πάω το πρώη να κάνω την εξέταση ή να πάρω ένα τέστ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα δείξει εφόσον έχω αίμα..μηπώς η μονη σιγουρη λύση είναι να με δει ο γιατρός?

Evangelia καλυτερα περιμενε κανα 2 μερες να δεις ποση ροη αιματος θα εχεις κ μετα κανε ενα τεστ ή καλυτερα εξεταση αιματος!!!οπως κ να χει συντομα σου ευχομαι να εχεις τα καλυτερα νεα!!!

Καλησπέρα και από μένα σας θαυμάζω για το υπέροχο φορουμ με τις απίστευτες πληροφορίες.Το ανακάλυψα πριν λίγες μερες όπου έψαχνα πληροφορίες και μικροβιολογικό για να κάνω την β΄ χοριακή διοτι είχα μια ανωμαλία στον κύκλο μου ο οποίος γενικότερα είναι πολύ σταθερός και ηθελα να δω αρχικά με συσταση του γιατρού μου βέβαια εαν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης..διότι: αρχικά 17 Ιουλίου είχα την προηγούμενη περίοδο..και περίμενα την επόμενη γύρω στις 15 με 17 Αυγουστου..όμως στις 7 Αυγουστου είχα για 3 μερες ελαχιστο αίμα (όχι στο εσώρουχο) δεν έβαλα καν σερβιετάκι μου είπε ο γιατρος να δουμε αν υπάρχει περιπτωση εγκυμοσύνης γιατι αυτο δεν θα ειναι καλό αν παλι όχι απλα ειναι μια ανωμαλία του κύκλου..εγω δεν πήγα για την εξέταση τότε και έχθές 18 Αυγούστου έγινε παλι το ίδιο με το λίγο σκούρο αίμα το οποίο συνεχίζω να έχω αλλά όχι σαν κανονική περίοδο..είναι διαφορετικό..Ξερω ότι αυτά όλα δεν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης αν και πολύ θα το ήθελα..αλλά μήπως θα μπορουσατε να μου πείτε εαν ξέρετε εφ όσον έχω

αυτό το λίγο αίμα οφελεί να παω να κάνω την εξέταση θα δείξει τιποτα??? σας ευχαριστώ εκ των προτέρω

Γεια σε ολες.ειναι η πρωτη μου επισκεψη στο site.τελειο.οσο για σενα φιλη μου μαλλον εχεις συμπωματα εγκυμοσυνης.Εγω μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω ειχα καφε υγρα.την 1 μερα καθηστερησης εκανα τεστ και ητν αρνητικο.πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να παω σε λιγες μερες για εξεταση.πηγα και ειδαμε σακο

Τωρα εχω 1 αγγελουδι 18 μηνων.

ελπιζω να συμβει το ιδιο και σε σενα.

περιμενω νεα σου

SHjup3.png

Καλησπέρα σε όλες,και από μένα,είναι το πρώτο μου post.Έψαχνα κάτι πληροφορίες και το είδα και είναι αξιόλογο.Ευχομαι όσες αντιμετωπίζουν προβλήματα να μην αγχώνονται και εύχομαι σε μένα να μου φέρει ο Θεούλης γρήγορα ένα υγιές μωράκι,γιατί μετά από ένα χρόνο γάμου είπαμε να βάλουμε μπροστα και για νινί.Ξέρω όμως ότι ο δρόμος των προσπαθειών που έχω να τραβήξω είναι μεγάλος καθώς διαβάζω συνέχεια ότι από τη στιγνή που ένα ζευγάρι βάλει μπρος για παιδί μπορεί να περάσει και ένας ολοκληρος χρόνος μέχρι να καταφέρει γονιμοποιηση!!!Ελπίζω να τα καταφέρω νωρίτερα γιατι το θέλω πολυ πολυ!!!Καλή μας αρχή λοιπον.

age.png

Καλησπερα και απο εμενα, σας ανακαλυψα τυχαία και χωρις δευτερη σκεψη ειπα να γραφτω σαν καινουργια μανουλα που ειμαι. Εχω ενα αγγελουδακι αγορακι 3 μηνων και ειμαι πολυ ευτυχισμενη. Το ιδιο και ο μπαμπας του :D. Αυτα προς το παρον θα τα πουμε και παλι συντομα.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και όλους! Είμαι και έγω καινούρια μανούλα και συμμετέχω για πρώτη φορά στο φόρουμ αυτό. Έχω δύο ψυχούλες. Αγοράκια και οι δύο. Το ένα 4 μηνών και το άλλο 21 μηνών. Χαίρομαι πολύ για την αρχή αυτή.

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Είμαι και εγώ καινούρια μαμα στο φόρουμ αυτό. Έχω και εγώ δύο ψυχούλες αγοράκια. Το ένα είναι 4 μηνών και το άλλο 21 μηνών. Χαίρομαι πολύ για αυτή την αρχή!:D

καλησπερα κοριτσια και αγορια φυσικα!εγω ειμαι μαμα ενος 7χρονου αγοριου και εγκυουλα 5 εβδομαδων.Μπαινω εδω και πολυ καιρο και με εχετε βοηθησει με διαφορες αποριες που ειχα τωρα ομως αποφασισα να γινω και γω μελος.Μακαρι να μη ξαναπατησω στην δουλεια μου απο Δευτερα να καθομαι σπιτι και να κανουμε παρεα.Αχ! αυτο το κρατος καμια εγκυος δεν θα επρεπε να εργαζεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Γεια σας.ειμαι & εγω καινουργια αλλα δεν ειμαι μανουλα.Ειμαι 17 χρονων & ειμαι απο θεσ/νικη & εχω μια ξαδερφουλα που ειναι 7 μηνων.

γεια σου ειμαι 24 κ εχω μια κορη 15 μηνων

μου εκανε εντυπωση που αν κ εισαι 17 χρονων μπηκες σε φορουμ γονιων

εννοω το ενδιαφερον σου μπραβο.\

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα!!!!ξερω γι αυτο το foroum καιρο απο την ξαδερφουλα μου.... και συχνα πυκνα σας παρακολουθουσα!!!!σημερα εμαθα πως ειμαι εγκυος!!!!!και ειπα να μπω κι εγω στην ενεργο δραση!!!!!

BYMup3.png

Γεια σας κι απο μενα!!!!ξερω γι αυτο το foroum καιρο απο την ξαδερφουλα μου.... και συχνα πυκνα σας παρακολουθουσα!!!!σημερα εμαθα πως ειμαι εγκυος!!!!!και ειπα να μπω κι εγω στην ενεργο δραση!!!!!

Me το καλο.Σου ευχομαι μια Ησυχη Υπεροχη & Καλη εγκυμοσυνη.

Γεια σε ολες.ειναι η πρωτη μου επισκεψη στο site.τελειο.οσο για σενα φιλη μου μαλλον εχεις συμπωματα εγκυμοσυνης.Εγω μια εβδομαδα πριν αδιαθετησω ειχα καφε υγρα.την 1 μερα καθηστερησης εκανα τεστ και ητν αρνητικο.πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να παω σε λιγες μερες για εξεταση.πηγα και ειδαμε σακο

Τωρα εχω 1 αγγελουδι 18 μηνων.

ελπιζω να συμβει το ιδιο και σε σενα.

περιμενω νεα σου

Καλημερά Ντίνα, κι εγω έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό την παρασκευή και εμεινα ΄σίγουρη όλο το σκ. Σημερά μπηκα και είδα το μήνυμα σόυ και αρχισα πάλι να σκέφτομαι την β χοριακή, λέω να περιμένω να τελειώσει εντελώς το αίμα διότι εγώ έχω και αίμα τωρα 3-4 μέρες και νόμιζω ότι μου ήρθε η περίοδος, έλεγα να περιμένω να καθαρίσω εντελώς και μετά να κάνω το 2ο τεστ επιβεβαίωσης. Μακάρι να ήμουν αν και δεν το προσπαθώ αυτή τη περίοδο αν και πολύ θα το ήθελα..

Καλησπέρα σας! Είμαι η Έφη, 30 ετών, σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά τώρα είπα να κάνω και την εγγραφή μου γιατί προσπαθούμε για παιδάκι :wink: και όλο και κάτι θα θέλω να ρωτήσω.... τα φιλιά μου σε όλους.

Γεια σας! Λέγομαι Ράνια και είμαι 36 ετών. Είμαι 8 εβδομάδων έγκυος και χθες άκουσα για πρώτη φορά τον χτύπο της καρδιάς του μωρού μου στον υπέρηχο!

Θέλω τόσο πολύ να πάνε όλα καλά και εύχομαι το ίδιο σε όλες τις κοπέλες που θέλουν ή πρόκειται να αποκτήσουν παιδί!

Σίγουρα θα τα λέμε συχνά από δω και μπρος!

:-D

Πού θα βρω κάποιο από αυτά τα ωραία στικεράκια που βάζετε στην υπογραφή σας και δείχνουν τους μήνες της εγκυμοσύνης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

γεια σου Ρανια. κι εγω καινουρια στο forum ειμαι.μέρες τώρα προσπαθούσα κι εγω να βάλω στικερ στην υπογραφη μου. Πάτα στο google : parents ticker και θα σε βγάλει στη σελιδα του parents που σου δινει λεπτομερείς οδηγιες για το πως να βάλεις στικερ αλλά και που να βρεις.

XkK0p3.png

• Δημιουργία νέου...