Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλως σας βρηκα! Ειμαι η Ναντια, εχω εναν γιο 2 μηνων. Εγω κι ο συζυγος μου ειμαστε τρελογονεις!!! το περιμεναμε 5 χρονια το θαυματακι μας. Φιλια

na sas shsei o kouklos paidia na eiste geroi na ton xaireste.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αισθάνομαι ότι μαλλον εχω καθυστερήσει να μπώ στην παρέα σας... είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδω αλλά εγώ εχω ήδη 7 παιδιά από 10 έως 18... ίσως μπορώ να φανώ χρήσιμη με την εμπειρία μου:D

alhtheia;;;;;;;;;;;;;;;po-po!!!! na sou zhsoun.

γεια σας!!!:):)

ειμαι καινουργια εδω και σκεφτηκα να γραψω κατι:).ειμαι 35 χρονων εχω ενα παιδακι το οποιο γινεται μεθαυριο 2 ετωνμπικα εδω γιατι εχω αναγκη για κουβεντουλα μιας και ειμαι συνεχεια σπιτι και εφοσον οι περισσοτερες γυναικες επιλεγουν καριερα απο το να καθισουνε σπιτι....δεν εχω ευκαιριες για πολλες φιλιες...αυτα τα λιγα για μενα:)

kai egw kainourgia eimai edw kai den kserw kala kala na to xrhshmopoiw to olo thema eimai kai egw mama enos agorioy 4,5 sta 5

Kαλησπέρα κορίτσια είμαι η Μαρία ( βρεφονηπιοκόμος ) είμαι απο Χανιά αλλά τα τελευταία χρόνια μένω Πειραιά και φυσικά καινούργια στο forum δεν έχω δικά μου παιδιά αλλά τρελαίνομαι γι' αυτά και κάποια μέρα αν θέλει ο καλός θεούλης ίσως αποκτήσω και εγώ δικά μου. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας.[/QU

eisai en energia vrefonhpiokomos h oxi akoma;

Διαφημίσεις

καλημερα με λενε Αθηνα και ειμαι 35 χρονων, ευχομαι τα καλυτερα σε ολες τις μανουλες αλλα και στις μελλουσες, ειναι η πρωτη μου δημοσιευση αλλα παρακολουθω τα θεματα κατα καιρους για να βλεπω και να νιωθω την χαρα ολων σας και να δινεται θαρρος και ελπιδα σε ολες τις υπολοιπες που προσπαθουμε.........ευχομαι καλη συνεργασια και καλη συνεχεια σε ολες

Γεια σας κοριτσια!!!!! Το ονομα μου ειναι Βασιλικη και αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση ειναι η πρωτη φορα που κανω εγγραφη σε forum γενικα οποτε συγχωρεστε μου κανενα λαθακι.....Ειμαι παντρεμενη 10 μηνες αλλα εχουμε 8 χρονια σχεση με τον αντρα μου και τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε προσπαθειες για παιδακι. Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!:D:D:D:D

nQjip3.png

γεια σασ μανουλεσ!!!:-D:-D:-Dμπηκα κ εγω στο κλαμπ πριν απο 10,5 μηνεσ με μια κουκλαρα:-P να χαιρομαστε τα παιδακια μασ κ να κανουμε και αλλα,εγω ηδη πρηζω τον αντρα μου αλλα δεν το βλεπω συντομα κ ολο του λεω οτι θελω να ειμαι μικρη μαμα με μεγαλα παιδια για να ειμαστε φιλοι!!!

ειμαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια:D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!! Το ονομα μου ειναι Βασιλικη και αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση ειναι η πρωτη φορα που κανω εγγραφη σε forum γενικα οποτε συγχωρεστε μου κανενα λαθακι.....Ειμαι παντρεμενη 10 μηνες αλλα εχουμε 8 χρονια σχεση με τον αντρα μου και τους τελευταιους 2 μηνες κανουμε προσπαθειες για παιδακι. Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!:D:D:D:D

βασιλικη εχουμε πολλεσ ομοιοτητεσ.και εγω με τον αντρουλη μου εχοθμε σχεση 8 χρονια κ στον τριτο μηνα των προσπαθειων ηρθε το μπεμπακι μου!!!μονο ποθ εμενα δεν με εχει παντρευει.αυτο θα γινει τον ιουλιο μαζι με βαπτιση...τον τυλιξα χαχαχα;););)

αισθάνομαι ότι μαλλον εχω καθυστερήσει να μπώ στην παρέα σας... είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδω αλλά εγώ εχω ήδη 7 παιδιά από 10 έως 18... ίσως μπορώ να φανώ χρήσιμη με την εμπειρία μου:D

ελα????ποσα????να σοθ ζησουν οι θησαυροι σου κ να σε γεμιζουν χαρεσ.:eek:

Με λένε Γωγώ. Είμαι σχεδόν νέα μαμά εδώ και 3 χρόνια δηλαδή και καινούργια στο forum. Έχω ένα υπέροχο κοριτσάκι και μέχρι στιγμής μια υπέροχη κυρία έμενε μαζί της το πρωί. Πρέπει όμως να τη στείλω παιδικο σταθμό και πολύ προβληματίζομαι για τα σχετικά.

Γειά σας μανούλες! :-D

Αν και έχω ήδη κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, μόλις συνειδητοποίησα πως δεν έχω συστηθεί. Είμαι μία νέα μανούλα κι εγώ και ο μικρός μου γίνεται ενός έτους σε λίγες εβδομάδες. Αν και η οικογένειά μας είναι αντισυμβατική μιας που είμαστε όλοι βίγκαν - χορτοφάγοι που δεν τρώνε κανένα ζωικό παράγωγο- (πράγμα παράξενο για τα ελληνικά δεδομένα), πιστεύω να βρω καλή παρέα σε αυτό το φόρουμ. Φιλιά σε όλες και στα μωράκια σας.

age.png

There are two lasting bequests we can give our children. One is roots. The other is wings. ~Hodding Carter, Jr.

βασιλικη εχουμε πολλεσ ομοιοτητεσ.και εγω με τον αντρουλη μου εχοθμε σχεση 8 χρονια κ στον τριτο μηνα των προσπαθειων ηρθε το μπεμπακι μου!!!μονο ποθ εμενα δεν με εχει παντρευει.αυτο θα γινει τον ιουλιο μαζι με βαπτιση...τον τυλιξα χαχαχα;););)

Ααααχχχχ!!!! Μπραβο βρε να το χαιρεστε το ζουζουνακι σας!!!! Οσο για το γαμο σιγα καλε αφου ειστε τοσα χρονια μαζι ειστε σαν παντρεμενοι!! Και εγω ειχα σκεφτει γαμο και βαφτιση μαζι αλλα αγχωθηκα γιατι ειναι λιγο τρεξιμο. Να σε ρωτησω κατι η συλληψη εγινε σε γονιμη μερα?? Εχω μπερδευτει λιγο με αυτο το θεμα.φιλακια!!:confused::confused:

nQjip3.png

Διαφημίσεις

Με λένε Βασιλική και μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. Καλώς σας βρήκα! ;)

Καλημερα βασιλικη καλως ορισες!!!!συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο και το μωρακι σου!!!!!!! εγω ειμαι στις προσπαθειες προς το παρον:wink::wink:.φιλια πολλα!!!!:D:D:D

nQjip3.png

Γεια σας είμαι η Αντιγόνη. Έχω των Κωνσταντίνο 3 1/2 και χτες έμαθα πως είμαι έγγειος.

Εύχομαι σε όλες να βλέπουν το παιδάκια τους πάντα καλά!!!!!!!!!

καλημερα στα χανια απο χανια

αντε με το καλο;);););)

καλησπερα!!με λενε ιωαννα ειμαι 26 χρονων και ειμαι μαμα 5 παιδιων!!4 αγορακια και ενα και μοναδικο κοριτσι!!!ειμαστε απο θεσσαλονικη!!!!

ευχομε οτι καλυτερο για ολεσ τισ μανουλεσ και ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

Εμένα με λένε Άννα και είμαι από Θεσσαλονίκη και στις 22-03 γέννησα το πρώτο μου παιδάκι...την μπέμπα Ελισάβετ...είμαι ξετρελαμένη αλλά και τρομερά αγχωμένη...!!! Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πόσο ανάμεικτα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει ένα τόσο δα μωρουλάκι!

c:pzzetta

Καλημέρα σας και απο εμένα, με λένε Άννα είμαι απο Ηρακλειο,

και ελπιζω σύντομα να μπω και εγω στο κλαμπ των γονιων!!

ειμαστε παντρεμενοι με τον καλο μου 8 μηνες!!

ευχομαι σε ολες σας να χαιρεστε της οικογενειες σας!!

παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο και μου αρεσουν

πολυ οι συμβουλες και οι συζητησεις σας...

συγχαρητηρια!!

Καλημέρα σε όλους! είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε φορουμ και έχω ένα άγχος. Δεν είμαι σίγουρη ότι κάνω όλα τα βήματα σωστά ώστε να μπορώ να γράφω μηνύματα. Εγώ έχω μία κόρη 19 μηνών που είναι και η ζωή μου!:)

Φαντάζομαι όμως οτι όλες οι μαμάδες αισθάνονται το ίδιο...

eNortjK1UjI3N7I0VbIGXDAS4QKq72.png

Γεια σας και απο εμενα..αυτη ειναι η πρωτη μου δημοσιευση..αν και σας διαβαζω εδω και 4-5 μηνες περιπου!!Εχω βοηθηθει πολυ απο το forum,ανησυχιες και αποριες που ειχα:-)

Ευχαριστω πολυ και ειμαι και εγω εδω να μοιραστω -και ισως ετσι βοηθησω και εγω- τις δικες μου εμπειριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

A whole new world!!ti 1 week leei??7 minwn koritsara exw!!

• Δημιουργία νέου...