Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα σε όλους και σε όλες!

Παιδάκι δεν έχω ακόμα κι εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να αποκτήσω σύντομα! Και εγώ, όπως πολλές κοπέλες εδώ μέσα, ανακάλυψα αυτό το forum ψάχνοντας στο ιντερνετ τις περιπτώσεις που το παιδάκι αργεί να έρθει... Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους!

Αφροδίτη

Γειά σας και απο εμένα κορίτσια και χαίρομαι ιδιαίτερα για την όμορφη παρέα και για την σωστή δουλειά που κάνετε.;) Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειες σας.

Με λένε Άννα,έχω ένα γιο 20 μηνών τον Νικόλα και μένω στο Κερατσίνι.:D

Αυτά προς το παρόν απο εμένα,τρέχω σφαίρα στις δημοσιεύσεις για παιδικούς σταθμούς.;)

Καλημέρα! Διαβάζω το forum απ' τη στιγμή που ανακάλυψα ότι θα γίνω μανούλα σε περίπου 6 μήνες από τώρα! Με βοηθάει σε πάρα πολλά πράγματα και το μόνο που έχω να δηλώσω είναι συγχαρητήρια στον δημιουργό και βέβαια σε όλες τις υποψήφιες και νυν μαμάδες που χτίζουν κάθε μέρα αυτή τη σελίδα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μένα. Παρακολουθώ το forum απο την αρχή της εγκυμοσύνης μου. Τωρα περιμένω με αγωνία το μωρό μου. Το forum με βοήθησε σε πολλά θέματα και σοβαρα και λιγότερο σοβαρα, από τα βλαστοκύτταρα μέχρι το παιδικό καρότσι και τα σελτεδάκια... Ευχαριστώ:)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ 3 ΠΑΙΔΩΝ ΗΙΚΙΑΣ 6 Η ΜΕΓΑΛΗ 3ΣΙΜΗΣΗ Η ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ 28 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!! ΕΥΜΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!!!

Kαλησπέρα κορίτσια είμαι η Μαρία ( βρεφονηπιοκόμος ) είμαι απο Χανιά αλλά τα τελευταία χρόνια μένω Πειραιά και φυσικά καινούργια στο forum δεν έχω δικά μου παιδιά αλλά τρελαίνομαι γι' αυτά και κάποια μέρα αν θέλει ο καλός θεούλης ίσως αποκτήσω και εγώ δικά μου. Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΜΕ ΛΕΝΕ JOANP ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΛΗ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ 3 ΧΡΟΝΩΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. "Η ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ"

Καλησπέρα σε όλες/όλους!

Είμαι η Δήμητρα και έχω τρία παιδιά.Η παρέα σας φαίνεται πολύ ωραία και ελπίζω να μου αφήνουν τα πιτσιρίκια μου χρόνο για να την επισκέπτομαι συχνά!

Καλό σας βράδυ!

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

Καλημέρα σας. Είμαι η Κατερίνα και έγινα μητέρα πριν από 2 μήνες και 10 ημέρες. Συμβουλεύομαι εδώ και αρκετό καιρό το forum σας και με έχει βοηθήσει πολύ. Χαίρομαι που έγινα κι εγώ μέλος κι έτσι θα μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις σας αλλά και να με βοηθήσετε σε κάποια θέματα που είμαι άπειρη.:D

Καλησπέρα σας, με λένε Αννιτα και είναι η πρώτη μου δημοσίευση, μια ώρα προσπαθούσα να βάλω τικεράκι και ακόμα δεν ξέρω αν το έκανα σωστα.

Ευχομαι σε όλες τις κοπέλες καλή επιτυχία με την εγκυμοσύνη τους και σε όσες ήδη απέκτησαν το μωράκι τους να σας ζήσουν.

Σε όσες προσπαθούν δεν θα γράψω τώρα κάτι αλλά σε άλλο θέμα, κυρίως για αυτό έκανα εγγραφή...

as1cJIr0g410020MDA4MTE1OWJ8MDAwMTUxMmJ8eW91ciB0ZXh0.gif

I'am 6 weeks and 2 days.

αισθάνομαι ότι μαλλον εχω καθυστερήσει να μπώ στην παρέα σας... είναι η πρώτη μου δημοσίευση εδω αλλά εγώ εχω ήδη 7 παιδιά από 10 έως 18... ίσως μπορώ να φανώ χρήσιμη με την εμπειρία μου:D

γεια σας!!!:):)

ειμαι καινουργια εδω και σκεφτηκα να γραψω κατι:).ειμαι 35 χρονων εχω ενα παιδακι το οποιο γινεται μεθαυριο 2 ετωνμπικα εδω γιατι εχω αναγκη για κουβεντουλα μιας και ειμαι συνεχεια σπιτι και εφοσον οι περισσοτερες γυναικες επιλεγουν καριερα απο το να καθισουνε σπιτι....δεν εχω ευκαιριες για πολλες φιλιες...αυτα τα λιγα για μενα:)

• Δημιουργία νέου...