Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας. Είμαι κι εγώ νέο μέλος, αλλά διαβάζω το forum εδώ και χρόνια και έχω λύσει πολλές απορίες. Έχω ένα κοριτσάκι 4 ετών κι ένα αγοράκι 1,5. Σκέφτηκα να μοιραστώ την πείρα μου. Μένω Θεσσαλονίκη.:)

Καλως ήρθατε Χαρά και Χρύσα!!! Εμένα με λένε Βάσια και έχω 2 μωράκια διδυμάκια! Ελπίζω να τα λέμε!!!

Καλή συναίχεια!!!

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

κοριτσια γεια σας και εγω καινουργια ειμαι αλλα διαβαζω το forum αρκετο καιρο.Ονομαζομαι Μεμη και εχω ενα κοριτσακι 7,5 ετων την< ομορφια μου>:P:p:p:p:p

Ελπιζω να τα λεμε συχνα.

γειαααααα σας,

με λένε Ρία, απο Θεσσαλονίκη και σας διαβάζω καιρό τωρα! Είμαι αρραβωνιασμενη και συζώ με τον αντρούλη μου, και σκεφτόμαστε να παντρευτουμε και να κάνουμε μωράκια, αφού και οι δυο τα λατρεύουμε. συμβουλεύομαι από τώρα το forum σας, και έχω μάθει πολλάαα πολλααα πράγματα εδώ μέσα!

να σας ζήσουν τα παιδάκια σας....φιλιάαααα:)

Διαφημίσεις

Είμαι η Ελένη και είμαι δασκάλα. Έχω κάνει μετεκπαίδευση στην ειδική αγωγή. Παντρεύτηκα τον Ιούλιο του 2008 και μένω Αθήνα. Θέλω ν' αποκτήσω ένα παιδάκι. Είμαι όμως αγχωμένη και φοβάμαι γιατί είμαι 41 ετών, έχω δισκοκοίλη η οποία μου παρουσιάστηκε τον Ιούνιο 2009 με πόνο στο πόδι από μία κίνηση που έκανα στη γυμναστική. Δισκοπάθεια παρουσίασα τον Ιανουάριο 2008 όταν σήκωσα βάρος. Επιπλέον νιώθω πόνο κατά την επαφή με αποτέλεσμα να την αποφεύγω. Επίσης από όσα έμαθα στην ειδική αγωγή για τις αναπηρίες έχω φοβηθεί πάρα πολύ. Αγαπώ όμως τα παιδιά τόσο που αν μάθω ότι θ' αποκτήσω ανάπηρο παιδί προτιμώ να το κρατήσω παρά να κάνω έκτρωση. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά εκπαιδεύονται ν' αναπτύσσουν τις δυνατότητές τους ό,τι αναπηρία και να έχουν. Απλά χρειάζεται υπομονή και θέληση από τους γονείς και αποδοχή της αναπηρίας του παιδιού τους. Ήρθα εδώ και θέλω να σας διαβάζω ελπίζοντας ότι θα καταφέρω να διώξω τους φόβους μου, να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου και ν' αποκτήσω παιδί. Τη δισκοκοίλη την αντιμετωπίζω με ηλεκτρική θερμοφόρα, ζώνες, έμπλαστρα, ζεστά μπάνια, ειδικό πλατοκάθισμα στο αυτοκίνητο, προσέχοντας να μη σηκώνω βάρη και με σωστή διατροφή για να μην αποκτήσω περιττά κιλά.

Καλησπέρα Χρόνια πολλά (λόγω Πάσχα). Είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα να ευχηθώ όλα τα παιδάκια του κόσμου να έχουν υγεία και να μην υποφέρουν, να είναι κάτω από μια ζεστή αγκαλιά και να νιώθουν ασφαλή.

:ppcsksa5

Γεια σε όλες σας!!!!

Διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό :)!!!

Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και ήδη διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου!!!!!

Είμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη και η ευτυχία μου δεν περιγράφεται...

Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Είναι πολύ σημαντικό για τις νέες μανούλες να έχουν έναν τρόπο να εκφράσουν τις αγωνίες τους, αλλά και να μοιραστούν τις χαρές τους και τις εμπειρίες τους.

Καλώσήρθα λοιπόν κι εγώ...:oops: φιλιά σε όλες!!

Σωτήρης, Δημήτρης κ Αθηνά!!:wink:

κορίτσια καλώς ήρθατε στην παρέα. ό,τι χρειαστείτε, είμαστε πολλές,είμαστε εδώ για να τα λέμε, να στηρίζουμε η μία την άλλη. να χαίρεστε τα νινάκια σας και με το καλό όσες περιμένουν ή επιθυμούν να γίνουν μανούλες.

elenitheof η δουλειά σου είναι αξιοθαύμαστη.εύχομαι από καρδιάς να γίνεις σύντομα μανούλα!η ηλικία είναι κάτι το σχετικό. εγώ είμαι 33 στα 34 και θέλω πολλά παιδάκια.έχω την κορούλα μου 6 μηνών, καισαρική. δεν σταματώ να ελπίζω. εμπιστεύομαι στον Μεγαλοδύναμο το όνειρό μου.

φιλιά πολλά σε όλες!

καλησπερα ονομάζομαι Κατερινα και είμαι 25 χρονών διαβαζω καιρο το forum και πραγματικα εντυπωσιάζομαι...ειχα μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη πριν 3 μήνες και τώρα φοβάμαι να ξαναπροσπαθήσω.η διαγνωση ηταν μύλη κύηση,,,,,οποια συμβουλή σας θα ήταν πολύ χρήσιμη..ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

γεια σε ολους:)

ειμαι σχεδον 25 χρονων και πλεον 6 εβδομαδες εγκυος.το γνωριζω εδω και μια βδομαδα.ειχα ηδη μια πολυ ασχημη εμπειρια στο νοσοκομειο.η μητερα μου δε συμφωνεί με την αποφαση μου και αυτο με επηρεαζει πολυ.δεν εχω καποια φιλη που να ειναι εγκυος ή να έχει παιδακι.αναρωτιομουν αν γινονται συναντησεις των μελων του φορουμ real time.βρισκομαι στη θεσσαλονικη και θα με ενδιεφερε παρα πολυ να γνωρισω κάποια μελλουσα μανουλα

ευχαριστω πολυ:)

Γειά σας και απο μένα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό τώρα και σήμερα αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος του φόρουμ.

Ευχομαι σε όλες τις μέλλουσες μαμάδες να έχουν τέλειες εγκυμοσύνες και γερά παιδιά, καθώς υγεία και ευτυχία σε όλες τις μάνες και στα παιδιά τους.

m5JCp3.png

Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το parents.gr και βρήκα πολλές συμβουλές και απαντήσεις στους προβληματισμούς μου. Με λένε Βάγια και είμαι μητέρα δυο παιδιών, ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και ένα μπόμπιρα που σε λίγες μέρες θα γίνει ενός έτους (24 Απριλίου). Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας.! :-P

Καλησπερα κι απο μενα!!!Ειμαι η Γιωτα ειμαι 27χρονων παντρεμενη και προσπαθουμε για το 1ο μας παιδακι.Εχουμε ενα θεματακι με το σπερμα,κατα τα αλλα καλα!

Εκανα μια αποτυχυμενη σπερματεγχυση κ τωρα περιμενω να αδιαθετισω για να ξεκινησω τις ενεσουλες της εξωσωματικης:D!!

Ελπιζω να τα λεμε συχνα γιατι οι αποριες στο μυαλο μου πανε κ ερχονται:lol::lol::lol::lol:

Καλως σας βρηκα!

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα! Με λένε Μαρία και η μικρή μου Αναστασία είναι 2,5 μηνών. Είμαι φρέσκο μέλος και πρόθυμη να βοηθήσω αλλά και να βρω απαντήσεις σε δικές μου απορίες! Χαίρομαι που βρήκα τυχαία το forum αυτό. Είναι πολύ χρήσιμο!

Καλησπέρα, ονομάζομαι Λένα, μένω στην Ξάνθη και έχω έναν γιο τριών χρονών και 2 μηνών. Τον Αύγουστο που μας πέρασε είχα μια άτυχη κύηση που διακόπηκε στις 11,5 εβδομάδες. Τώρα που πέρασε ο καιρός (και με το παραπάνω) σκέφτομαι για δεύτερο παιδάκι, αν και προβληματισμένη... Το άγχος και η ανασφάλεια με την άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί γενικά, οι όλο και αυξανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας και τέλος η αποβολή που είχα με φρενάρουν από την μία, από την άλλη όμως με τι να συγκρίνεις την ευτυχία του να έχεις χαρούμενες παιδικές φωνές μέσα στο σπίτι!!! Ελπίζω η παρέα εδώ να έχει την υπομονή να ακούσει τους προβληματισμούς μου αλλά και όπως μπορώ να βοηθήσω (αν και με μικρή σχετικά πείρα) όποιον μπορώ! Καλώς σας βρήκα! :D

Επεξεργάστηκαν by elenichr27
επιλογή τύπου ειδοποίησης: επιθυμώ άμεση ειδοποίηση απάντησης μέσω email

Kfozp3.png

QMtCp3.png

γεια σε ολους:)

ειμαι σχεδον 25 χρονων και πλεον 6 εβδομαδες εγκυος.το γνωριζω εδω και μια βδομαδα.ειχα ηδη μια πολυ ασχημη εμπειρια στο νοσοκομειο.η μητερα μου δε συμφωνεί με την αποφαση μου και αυτο με επηρεαζει πολυ.δεν εχω καποια φιλη που να ειναι εγκυος ή να έχει παιδακι.αναρωτιομουν αν γινονται συναντησεις των μελων του φορουμ real time.βρισκομαι στη θεσσαλονικη και θα με ενδιεφερε παρα πολυ να γνωρισω κάποια μελλουσα μανουλα

ευχαριστω πολυ:)

γεια σου με λενε χριστινα ειμαι 24 κ εχω μια κορη 1ο μηνων για εμενα καλο ειναι να παρεις την αποφαση μαζι με τον πατερα του παιδιου γιατι στην ουσια εσας αφορα το θεμε κ μευα τις γιαγιαδες αληθεια η γνωμη του ποια ειναι ??

Καλησπερα και απο εμενα! με λενε γεωργια και ειμαι μητερα ενος αγοριου 3 1/2 μηνων. Ευχομαι ολοι να ειμαστε υγειης, ευτυχισμενοι και ενωμενοι να μεγαλωσουμε σωστα και γερα παιδια....Ελπιζω να μας δωσει τη χαρα ο Θεος να ακουσουμε απο τα παιδια μας ενα απλο ευχαριστω μετα απο πολλα χρονια για την αγαπη και τις αρχες που θα τους δωσουμε...

καλησπερα μολις εκανα την εγγραφη μου και εισαι η πρωτη που ¨συναντησα" ειμαι αρκετα ασχετη πωσ λειτουργει αυτο και πωσ μπορω να ρωταω διαφορα;;;

:roll:

Καλημερα κι απο μενα!!! το ονομα μου εναι Αθανασια ειμαι 30 ετων και εχω 2 κορες Αγγελικη 12 ετων και Σοφια 10 ετων.. συχγαρητηρια για το forum σας ειναι πολυ χρησιμο γενικος για ολες τις μαμαδες και μπαμπαδες...

Γεια σας και καλώς σας βρήκα! αυτή την εβδομάδα έκανα την πρώτη επίσκεψη σε γυναικολόγο και μου είπε πως είμαι πέντε εβομάδων έγκυος! έχουμε τρελλαθεί από χαρά με τον αρραβωνιστικό μου!

• Δημιουργία νέου...