Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Καλησπερα σας!!

Το ονομα μου ειναι Μυρτω κ εχω ενα γιο 2 χρονων!Βρηκα το forum ψαχνοντας σημερα κατι που αφορουσε το γιο μου. Συγχωρεστε με αλλα πρωτη φορα χειριζομαι κατι αναλογο κ δεν ειμαι κ πολυ καλη στο χειρισμο.Τα θεματα σας ειναι πολυ ενδιαφεροντα!Ευχομαι ολα τα παιδια του κοσμου να ειναι παντα καλα μεσα στις αγκαλιες των ανθρωπων που τους αγαπουν!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα. Με λένε Θανάση και είμαι πατέρας ενός 4χρονου μπόμπιρα του Αντρίκου. Προσπαθώ να καταλάβω πως΄μπορεί κάποιος να κινηθεί μέσα στο forum. Πως ρωτά, πως απαντά. Είμαι λίγο "μπουζούκι" σ' αυτά. Αν κάποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.

Καθε αρχη και δυσκολη. θα τα κατεφερεις με λιγο ψαξιμο.Οταν ψαχνεις ενα θεμα, χρησιμοποιησε την αναζητηση (πανω δεξια). Εγω στην αρχη δεν ηξερα πως να ψαχνω τις εξελιξεις των θεματων που παρακολουθουσα. Τωρα, κοιτω τα <<τελευταια μηνυματα>> κι ετσι ειμαι ενημερωμενη. Επισης, θυμαμαι επικεφαλιδες συγκεκριμενων θεματων (πχ.οικογενεια) και τα βρισκω ευκολοτερα. Ηαληθεια ειναι οτι ειχα ζητησει κι εγω βοηθεια. Περισσοτερες πληροφοριες για το φορουμ θα βρεις στην πρωτη επικεφαλιδα (αν θυμαμαι καλα λεει :οσα πρεπει να ξερετε για το forum. Και παλι καλως ορισες και να χαιρεσαι τον Αντρικο σου.

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα!!!!Ειμαι η Αλεκα κ εχω 2 κοριτσακια Μαρια 3,5 κ μπουμπουδιτσα 5,5μηνων ευχομαι μεσα απο το φορουμ αυτο να μαθουμε πολλα για τα παιδακια μας κ γενικα να φανη χρησιμο σε αποριες κ θεματα ιατρικα(μενουμε σε νησι κ δεν υπαρχει παιδιατρος).Καλος σας βρικαμε λοιπον!!!!

Καλημέρα σε όλους και καλώς ήλθατε στην παρέα μας νέα μέλη! MariAngie πότε γέννησες την μπουμπουδίτσα σου; Έχω κι εγώ μία κόρη στην ίδια ηλικία, γέννησα 9/10! Θα έχουμε να πούμε πολλά!!!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Καλησπέρα σε όλους τους γονείς και σε όσους επιθυμούν να γίνουν γονείς. Παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό το forum και πραγματικά πιστεύω πως προσφέρει βοήθεια γατί όλοι έχουμε απορίες και αγωνίες για διάφορα θέματα.Παντρευτήκαμε με τον αντρούλη μου που λατρεύω πριν 2 μήνες κ θέλουμε, ευχόμαστε κ προσπαθούμε;) να γίνουμε σύντομα γονείς. Εύχομαι σε όλους ότι επιθυμούν, υγεία κ ευτυχία σε όλους και στα παιδάκια σας!

Καλημερα σε ολους και απο εμενα!!!!ειμαι η ελιζα και εχω 3 γλυκα παιδακια!!!διαβαζω αρκετο καιρο το forum και ειναι πραγματικα πολυ καλη παρεα!!!να ειστε ολοι καλα !!!

Καλο πασχα !!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολους...ειμαι καινουρια εδω στο forum, ειμαι η Ελιζα και εχω δυο παιδακια, και θα ηθελα σας παρακαλω να μου πει καποιος πως μπορω και εγω να ανοιξω ενα θεμα συζητησης.

ευχαριστω πολυ και θα χαρω να γνωριστουμε και να τα λεμε.

καλημερα σε ολους!!!ειμαι η πενυ και εχω ενα κοριτσακι!!διαβαζω καιρο το forum και ειναι τρομερα ενδιαφερον!!!σε 2 μηνες βαπτιζω την κορουλα μου και ειμαι στο τρεξιμο:roll:...θελω να φτιαξω μονη μου το βαζακι με το γλυκο!!!εχει φτιαξει καποια για να μου πει?φιλια:P:p

images?q=tbn:ANd9GcQCq3X5S-2yPg_SyFBeeZeyjJ1hM8wf9UNqBygrOWeudgv0o8w&t=1&usg=__io2o1KFqc8ndF7glVFfAx0R4cgE=

καλημερα σε ολους!!!ειμαι η πενυ και εχω ενα κοριτσακι!!διαβαζω καιρο το forum και ειναι τρομερα ενδιαφερον!!!σε 2 μηνες βαπτιζω την κορουλα μου και ειμαι στο τρεξιμο:roll:...θελω να φτιαξω μονη μου το βαζακι με το γλυκο!!!εχει φτιαξει καποια για να μου πει?φιλια:P:p

καλησπερα πενυ, και εγω εφτιαξα μονη μου τις μπομπονιερες των παιδιων μου. στο δευτερο ειχα φταξει και εγω βαζακι αλλα οχι με γλυκο....μπορεις να βαλεις χρωματιστα παιδικα κουφετακια , ετσι εκανα εγω, και αμεσως εδεινε χρωμα στο βαζακι.

μπορεις να βρεις υφασματακια σε οτι χρωματα θες και να τα κοψεις και με ενα λαστιχακι να τα στερεωσεις στο καπακι και πανω απο το λαστιχακι να δεσεις την κορδελα . σου προτεινω να μην ειναι φαρδια κορδελα δεν παει και πολυ σε αυτη την μπομπονιερα.

μπορω να σε βοηθησω σε οτι θελεις σχετικα με αυτο, εχω ασχοληθει στο παρελθον με μπομπονιερες και κατι ξερω.

να σου ζησει το κοριτσακι σου και ευχομαι καθε ευτυχια

Καλησπέρα! Με λένε Ελευθερία και έχω ένα κοριτσάκι 50 ημερών. Παρακολουθώ καιρό το Forum, σχεδόν από την πρώτη στιμή που έμαθα ότι είμαι εγκυος και ομολογώ ότι μου δώσατε απάντηση σε πολλές απορείες μου, σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους. Ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα.

γεια σας κι από μένα!είμαι 27 χρονών και έχω ένα μικρό μπεμπουλίνο μόλις τεσσάρων μηνών!!!!με ενδιαφέρουν πολύ τα θέματα του site!!!και εύχομαι να βρω και εγώ κάποιες πληροφορίες για μικροθεματάκια που ψάχνουν απαντήσεις σχετικά με τον μπέμπη μου!!

Διαφημίσεις

γεια σας. ειμαι η Άθη από την Αλεξανδρούπολη. γεννησα με καισαρική μια υπεροχη κορουλα στις 4 του Μάρτη! ειμαι εδω για να μαθω πεορισσοτερα για τη φροντιδα του μωρου μου, και να ανταλλαξουμε αποψεις.. επισης να βρουμε μαζι λυσεις σε αποριες μας. φιλια σε ολες τις μανουλες!

ya sas :) eimai 16 xronwn k paw deutera likeiou....prin 2 meres m teleiwse i periodos m k apofasisame me to agori mou na oloklirwsoume...to provlima omws einai oti den eixame profulakseis...efarmosame ti methodo tou ''travigmatos'' . alla k pali eimai para polu kaxupopti k pisteuw pws eimai eguos:sad: sas parakalw peite mou eimai para polu stenaxwrimeni...ginetai na meineis eguos apo ta ugra pou vgainoun prin o antras teleiwsei??:-(

ya sas :) eimai 16 xronwn k paw deutera likeiou....prin 2 meres m teleiwse i periodos m k apofasisame me to agori mou na oloklirwsoume...to provlima omws einai oti den eixame profulakseis...efarmosame ti methodo tou ''travigmatos'' . alla k pali eimai para polu kaxupopti k pisteuw pws eimai eguos:sad: sas parakalw peite mou eimai para polu stenaxwrimeni...ginetai na meineis eguos apo ta ugra pou vgainoun prin o antras teleiwsei??:-(

με γυρισες χρονια πριν με αυτες τις αποριες λοιπον ειναι πολυ δυσκολο να μεινεις εγκυος ετσι αλλα διολου απιθανο γιατι μαυτη τη μεθοδο ποτε δεν εισαι εκατο της εκατο σιγουρος αν εγινε το μοιραιο πριν 72 ωρες πηγαινε σενα κοντινο φαρμακειο κ παρε το χαπι της επομενης αλλα μια συμβουλη μην κανεις ποτε τπτ χωρις προφυλαξη δεν αξιξει να ταλαιπωρηθεις απο τοσο μικρη με τετοια στο λεω γιατι κ εγω κοντα στην ηλικια σου την πατησα μια φορα....προσεχε καλη μου την επομενη φορα με προφυλαξεις ακου κ κανεναν παθων να ειναι ο ορος σου αυτος ελπιζω κ ευχομαι ν μακουσεις κ να πανε ολα καλα:-D

ναι μπορεί να μείνεις έγκυος! όσο για τις προφυλάξεις... την επόμενη φορά ξέρεις πια τί θα κάνεις. εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα!μίλησε στη μητέρα σου και πήγαινε σε γυναικολόγο μαζί της. μην το τραβήξεις μόνη σου αυτό και μην εμπιστεύεσαι άσχετους (φίλους) σε τέτοια ζητήματα. είναι σοβαρό.

Καλησπερα κοριτσια. Με λενε Ντινα εχω ενα κοριτσακι 5,5 χρονων και ειμαι εγκυοσ στο δευτερο 14ευδομαδων. παρακολουθω τισ συζητησεισ σασ ειναι πολλυ ενδιαφερουσεσ και θελω να συμετασχω κι εγω γιατι κι εγω εχω διαφορεσ αποριεσ σχετικα με το θεμα

καλησπερα ειμαι νεο μελος σας διαβαζω καιρο αλλα τωρα αποφασισα να συμμετεχω και εγω στις συζητησεις σας και να λυνουμε μαζι τις αποριες μας, εχω ενα αγορακι 4,5 την ψυχη μου οπως τον αποκαλω και προσπαθω για το δευτερο ευχομαι να ειμαστε ολοι υγιεις και να χαιρομαστε τα παιδακια μας

...και από μένα...είμαι η Μαρία, εργαζόμενη μητέρα μιας ζωηρής κοράκλας 5 ετών...διαβάζω από χτες το forum και ομολογουμένως το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον...μα πάνω απ'όλα με ανακούφιση ανακαλύπτω ότι όλες λίγο-πολύ περνάμε το ίδιο "πακέτο":) με σπίτι-οικογένεια-παιδιά-συζύγους κλπ. Θα προσπαθήσω να συμμετέχω όσο μπορώ...φυσικά λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως...(συν τοις άλλοις εργάζομαι σε βάρδιες:!:)και ελπίζω να λύσω αρκετές απορίες μου και να αισθανθώ "κοντά" σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κοινά προβλήματα.

Φιλικά

Γεια σας κι από μένα κι από 'δω, αν κι έχω ήδη ποστάρει σε άλλα θέματα :D.

Είμαι η Μαρία από Θεσσαλονίκη κι έχω ένα μικρό διαολάκι 14 μηνών.

Χαίρομαι που είμαστε πολλοί και μπορούμε ν' ανταλλάσουμε εμπειρίες.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

• Δημιουργία νέου...