Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα. Χαιρομαι πολυ που βρηκα το φορουμ. Περιμενω το μωρακι μου το Μαιο και ειναι το πρωτο μου. Απο οσο ειδα υπαρχουν πολυ ωραια θεματα. Καλως σας βρηκα λοιπον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι απο μενα. Χαιρομαι πολυ που βρηκα το φορουμ. Περιμενω το μωρακι μου το Μαιο και ειναι το πρωτο μου. Απο οσο ειδα υπαρχουν πολυ ωραια θεματα. Καλως σας βρηκα λοιπον

καλωσηρθες στο φορουμ κ εγω μαιο γεννησα περυσι βεβαια τη μικρη μου........

Καλως ηρθες georgiamami τα παιδια μας εχουν τις ιδιες ηληκιες και εγω καινουρια ειμαι εδω.:-)

smartaki09 γεια σου. Σε θυμαμαι απο προηγουμενα μηνυματα σου. Και απο τη σταση σου σε κεινο το θεμα εκρινα πως επραξες οπως νομιζω οτι θα εκανα κι εγω.Εκτος απο ενα σημειο. Χαιρομαι, που ειμαστε κοντα στα παιδια μας ...ακομα.

Καλε, ολο μικρουλες μαμαδες υπαρχουν εδω. Με εχουν γυρισει πολλα χρονια πισω και νιωθω υπεροχα.Εσυ?

Καλημερα georgiamami θα ειμαστε κοντα στα παιδια μας οσο μας χρειαζονται,θα ηθελα να μου πεις σε ποιο σημειο διαφωνεις γιατι μου αρεσει να ακουω γνωμες και να διορθωνομαι.Αν θελεις μπες στο θεματακι που ειχα ανοιξει και γραψε.ΝΑΙ και εμενα με γυρισαν πολλα χρονια πισω και μου αρεσει που αν τα συγκρινω ηταν διαφορετικες οι τοτε αγωνιες με τις τωρα:)

Καλημέρα. Είμαι μανούλα δίχρονων διδύμων, του Χάρη και της Αλεξάνδρας. Παρακολουθώ τις συζητήσσεις στο forum πολύ καιρό, και αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος. Καλώς σας βρήκα.

[sIGPIC][/sIGPIC]Χάρης και Αλεξάνδρα 27/01/2008

Διαφημίσεις

Μπορει καποιος-α να βοηθησει? Ειμαι σχετικα νεα στο phorum και ενω συμμετεχω σε συγκεκριμενα θεματα, θελω να παρακολουθω τις νεες αναρτησεις στα συγκεκριμενα. Δυσκολευομαι ως προς την αναζητηση τους. Πρεπει να απομνημονευω τους τιτλους θεματων ή υπαρχει πιο ευκολος τροπος????? Σας ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες:D!!!Παρακολουθώ και εγώ καιρό τις συζητήσεις στο Forum και πρόσφατα αποφάσισα να γίνω μέλος για να μοιράζομαι μαζί σας όλες μου τις απορίες και ανησυχίες μου!!!Καλώς σας βρήκα λοιπόν εύχομαι σε όλες σας τα καλύτερα!!!:wink:

my son is my angel

Kαλημέρα, είμαι μια μέλλουσα μανούλα (μόλις 6 εβδομάδων).Διαβάζω απο καιρό το forum και μόλις έμαθα τα ευχάριστα αποφάσισα να γίνω μέλος.

Εχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά και απλά θέλω να το μοιράζομαι με κάποιον- κάποιους

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι καλή τύχη σε όλεσ μας

Kαλημέρα, είμαι μια μέλλουσα μανούλα (μόλις 6 εβδομάδων).Διαβάζω απο καιρό το forum και μόλις έμαθα τα ευχάριστα αποφάσισα να γίνω μέλος.

Εχω πολύ άγχος να πάνε όλα καλά και απλά θέλω να το μοιράζομαι με κάποιον- κάποιους

Ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι καλή τύχη σε όλεσ μας

Καλησπέρα dez001 να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!! :P

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

Διαφημίσεις

γεια σας και από μένα!!!!!

Είμαι πολύ καιρό μέλος του φόρουμ αλλά πρώτη φορά γράφω!!!

Είμαι έγκυος στον 6ο μήνα και περιμένω το πρώτο μου μωρακι (αγοράκι), να έρθει τον Ιούνιο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μάλλον και από τα υπόλοιπα θέματα!!!!

r1iFp3.png

Καλωσήλθατε στην παρέα μας! Εύχομαι να έχετε υπέροχες εγκυμοσύνες και όλα να πάνε καλά! Απολαύστε τις ομορφότερες αυτές στιγμές της ζωής σας!!!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Διαφημίσεις

Δεχομαστε με χαρα την παρουσια ενος αντρα στη παρεα μας. Ειναι πολυ σημαντικο να ακουμε και την αλλη πλευρα. Ελπιζουμε να σε βοηθησουμε αλλα και να μας βοηθησεις. Να χαιρεσαι το γιοκα σου.

Καλησπέρα σας! Είμαι ο Άρης 45 ετών έχω ένα γιό 12 χρονών και ετοιμάζομαι για νεοφερθέν μέλος στην οικογένεια! Καλώς σας βρήκα!

Γειά σου Άρη! Καλοσώρισες!!!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και αυτό που έρχετε να είναι γερό και δυνατό!!!!! :)

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

Καλημερα και απο εμενα. Ειμαι νεα μαμα ενος μπεμπακου 6 1/2 μηνων. Πιστευω πως εχω πολλα να μαθω μεσα απο τις δικες σας εμπειριες {Το ΚΙΚΑ KU ειναι nick name, το ονομα μου ειναι Σταυρουλα).

an1cE-a07KB0010MDAwOGQ0fDkwMjI5NWRhfE9VUiBCQUJZIElT.gif

Καλημέρα και απο εμένα! Είμαι το Μαράκι και είμαι μια πανευτυχής και ξετρελαμένη μανούλα της μικρής Νεφέλης που σήμερα κλείνει τον 14ο μήνα της!!!

Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, να τα καμαρώνουμε και να γεμίζουν τις ψύχες ακόμα περισσότερο κάθε ημέρα που περνάει!!!

Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα!!!

καλημέρα σε όλους!

ονομάζομαι Ελένη, και πριν μία εβδομάδα επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες μας ... είμαι έγκυος στο πρώτο μας μωράκι!!!

το forum είναι καταπληκτικό! το διαβάζω εδώ και 1 χρόνο περίπου και έχω μάθει πολλά. από εδώ και πέρα θα συμμετέχω και πιο ενεργά μιας και η αγωνία μου για άμεση βοήθεια σε ότι νέο μας προκύπτει θα είναι μεγάλη...

σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα!:D:D:D

Γειά σας κοπέλες!

Είμαι καινούργια στο site αλλά το διαβάζω περίπου ένα χρόνο.Έχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες κυρίως για τις νέες μανούλες και τα "στραβάδια"!(και γω μέσα).Είμαι σε εγκυμοσύνη 24 εβδομάδων,είναι το π΄ρωτο μου παιδί και θα γεννήσω αρχές Ιουλίου. Θα τα λέμε συχνότατα!Καλή μέρα σε όλες τις μανούλες και τα μπεμπέ τους.

• Δημιουργία νέου...