Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

καλημερα σε ολους καλωσηρθανε τα νεα μελη μας θα ηθελα να ρωτησω κατι ....χθες εκει που η μπεμπα μου (8 μιση μηνων ειμαστε τωρα) ετρωγε το δαχτυλο μου καταλαβα οτι εσκασε η μυτουλα απτο δοντακι ξερει καποια να μου πει περιπου ποτε θα το δω το δοντι δηλαδη ποσο κανει να βγει ολοκληρο το δοντι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!Είμαι στην 15η εβδομάδα και περιμένω το πρώτο μου μωράκι (αγοράκι) μέχρι 9 Αυγούστου πρώτα ο θεός. Με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια και όσοι έχετε ήδη να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Παρακολουθώ από την ημέρα που γέννησα το parents.gr και πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ γιατί βρήκα πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα μου ως νέα μητέρα. Τώρα πια που το κοριτσάκι μου είναι ήδη 20 μηνών αισθάνομαι ότι μπορώ να γίνω κι εγώ μέλος της παρέας σας.!

Γειά σας κορίτσια. Ηρθα κι εγώ στην παρέα αυτού του καταπληκτικού φόρουμ! Εχω μια κόρη 5 μηνών. Διαβάζω καθημερινά πολλά θέματα αλλά μόλις χθές έκανα εγγραφή. Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας...

καλημερα σε ολους καλωσηρθανε τα νεα μελη μας θα ηθελα να ρωτησω κατι ....χθες εκει που η μπεμπα μου (8 μιση μηνων ειμαστε τωρα) ετρωγε το δαχτυλο μου καταλαβα οτι εσκασε η μυτουλα απτο δοντακι ξερει καποια να μου πει περιπου ποτε θα το δω το δοντι δηλαδη ποσο κανει να βγει ολοκληρο το δοντι?

Και η δικη μου 8μιση ειναι εχουμε 1 ολοκληρο και 1 μισο ακομα. Τωρα βγαινει. Περιμενε και σε καμια εβδομαδα θα το δεις να ξεπροβαλει....και καλα δαγκωματα.

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια. Ηρθα κι εγώ στην παρέα αυτού του καταπληκτικού φόρουμ! Εχω μια κόρη 5 μηνών. Διαβάζω καθημερινά πολλά θέματα αλλά μόλις χθές έκανα εγγραφή. Να χαιρόμαστε τα αγγελούδια μας...

Καλως ηρθες στην παρεα μας μπεμπεκι.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΛΙΗ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ Κ 4 ΜΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΖΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η Α Σ Χ Ε Τ Η!

ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ.

1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ(ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ)

2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΕΥΘΥΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

:PΚαλημέρα,είμαι η Ντινα και προσπαθώ να στειλω για πρωτη φορα μηνυμα. Διαβαζω πολυ καιρο τωρα το forum .Εχω 2αγορακια ο Γιωργος μου θα ειναι σε λιγο 3ετών και ο Γιαννης μου 19 μηνων.

Και η δικη μου 8μιση ειναι εχουμε 1 ολοκληρο και 1 μισο ακομα. Τωρα βγαινει. Περιμενε και σε καμια εβδομαδα θα το δεις να ξεπροβαλει....και καλα δαγκωματα.

γαριδουλα καλημερα να σου ζησει η μικρουλα σου ευχαριστω για την απαντηση. χθες μου εριξε ενα καλο δαγκωμα :lol::lol::lol: κ ειχε πολυ πλακα γιατι οταν της εδινα την κρεμουλα ακουγα στο κουταλακι το δοντακι που ακουμπαγε..της δικιας σου σε ποσες μερες βγηκε ολοκληρο το δοντακι ? και μετα απο ποσο καιρο βγαλατε το δευτερο?

Καλησπέρα, διαβάζω το site εδώ και λίγες μέρες και αποφάσισα να μπω κι εγώ στην παρέα σας. Είμαι στην 26η εβδομάδα της κύησης και περιμένω κοριτσάκι, την Μαρία Ειρήνη.

Κοριτσια , γεια σας , εχω κανει τωρα εγγραφη και προσπαθω να κανω νεο νημα για γνωριμια

Ενω μπορω να γραψω απαντηση εδω μεσα δεν μπορω να ανοιξω εγω νεο θεμα

Μπορει καποια απο εσας να με βοηθησει;

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολουs ειμαι καινουρια στο site και ευχομαι ολεs πολυ συντομα να κραταμε απο εναν αγγελο στην αγκαλια μαs

Επεξεργάστηκαν by santy
εχω ενα κοριτσακι 4 ετων και θελει αμεσα αδερφακι με λενε κυριακη και ειμαι 27 ετων

Καλησπέρα από Κρήτη!!!

Είμαι η Νατάσσα και μόλις χτες έκλεισα τον 2ο μήνα...Παράξενο είναι...Δεν ξέρω πως είναι να γίνεσαι γονιός (γεννιέσαι ή γίνεσαι...?), αλλά ο σύντροφός μου κι εγώ είμαστε ξετρελαμένοι και ΠΟΛΥ αγχωμένοι επίσης....

squsqusvi20100923_2_My+child+is.png

Melenie mou, eisai i zoi mas!!!

oOjYp2.png

γεια σας και απο εμενα!

ονομαζομαι μινα!!ειμαι εγκυος στον μπεμπουλη μου που αν κατσει στα αυγα του <γιατι ειναι κιολας απο το κεφαλι αρκετα χαμηλα και φοβομαστε για προωρο> θα γεννηθει 20-26 απριλιου!!σας διαβαζω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου!!!ευχομαι σε ολες με το καλο να αγκαλιασουν τα μωρακια τους και οσες εχουν γεννησει να τα βλεπουν αντα ευτυχισμενα!!

D1Uip3.png

alohaaa!!Το όνομά μου είναι Κατερίνα και σε μερικούς μήνες (κατά τον Αύγουστο) θα αριβάρει η νεραϊδούλα μας:mrgreen:Εχω μπεί αρκετές φορές σαν επισκέπτρια αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να το επισημοποιήσω!!Καλως σας βρήκα λοιπόν:D

fhhQp2.png

Είμαι μανούλα ενός αγοριού 5 ετών και πριν 3 περίπου μήνες απέκτησα και μια γλυκιά κορούλα. Η ζωή μας έχει αλλάξει από μία μετάθεση που συνέπεσε με την εγκυμοσύνη μου και τον τοκετό μου γιαυτό και είμαστε στη φάση της προσαρμογής... Νέος τόπος - νέο μέλος στην οικογένεια!!!

Καλησπέρα!

Είμαι η Σοφία και διαβάζω το forum εδώ και αρκετό καιρό. Μου αρέσουν πολύ τα θέματα και έχω βρει απαντήσεις σε πολλές απορίες μου. Καλή συνέχεια!

Ελπίζω να κατάφερα να βάλω και το tickerάκι!

preg.png

2IW7p3.png

xwifp2.png

Γεια σας!

Είμαι κι εγώ η Σοφία, διαβάζω κι εγώ το forum αρκετό καιρό, μόλις σήμερα έκανα εγγραφή. Χλωμό όμως να δείτε τικεράκι από μένα! Αυτά είναι εφαρμοσμένα μαθηματικά για μας τους άσχετους... Σας θαυμάζω απεριόριστα!

• Δημιουργία νέου...