Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάρες και καλό μήνα!!!:-) Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα γιατί είμαι της άποψης όταν οι γυναίκες συζητούν όλα τα προβλήματα θα χαθούν!! :wink:

Προσωπικά δεν είμαι ακόμα μανούλα,βρήκα εχθές το sait στην αναζήτησή μου για τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης,αν και απο ότι έχω καταλάβει χωρίς άγχος περί του θέματος όλα είναι πιο ''φωτεινά'' :!:

Εύχομαι ότι καλύτερο για όλες σας!!! :-)

Προτιμώ την ανωριμότητα , από την ωριμότητα που προσεγγίζει τα όρια του σάπιου. ;)

:lol::lol:

xristinaki mou eimai egkyos!!!!!euxomai se oses prospathoun na ginoun ghgora manoules!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:κατερινακι μου τρελαθηκα διαβασα το μηνυμα κ συγκινηθηκα παρα παρα πολυ.χαιρομε για εσενα κ για τον αντρα σου οσο δε φανταζεσαι γιατι ξερω οτι το θελατε οσο τιποτα αλλο ποτε το εμαθες?πως εισαι κοριτσι μου? δεν πιστευω να χαζευεις απο τωρα τα μωρουδιακα?:lol::lol: τωρα λοιπον μπορω να σου πω καλη εγκυμοσυνη να χεις καλη μου ολα θα πανε καλα :lol:ειδες που στο λεγα οτι ολα θα πανε καλα? τωρα σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου:lol: τα χω χαμενα θελω τοσα να σου πω που δεν ξερω πραγματικα τι να σου πρωτογραψω λοιπον να μη χαθεις να τα λεμε οτι απορια εχεις εδω ειμαι εγω πολλα φιλια κ συγχαρητηρια:lol:

xeraitw oles tis manoules tou site!!!eimai i athina,dianuw tin prwti mou egumosuni k eimai polu xaroumeni pou sas anakalupsa gia na mporw k egw na moirazomai tous provlimatismous mou me esas pou sigoura tha tous katalavenetai kalutera apo ton kathena.......euxomai se oles oti kalutero k kuriws ugeia se esas k sto zouzouni pou megalwnei stin koilitsa sas!filia polla!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και όλους και από εμένα.Είμαι ο Δημοσθένης και ελπίζω (εφ'όσον πάνε όλα κατ'ευχήν) τέλος Ιουνιού να είμαι και εγώ ένας ακόμα χαζομπαμπάς (το πρώτο παιδάκι μας).Πάω κατευθείαν στα θέματα που με απασχολούν γιατί έχω πελαγώσει (σχετικά με διάφορες αγορές) και θα χρειαστώ την βοήθεια των εμπειρότερων.

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:κατερινακι μου τρελαθηκα διαβασα το μηνυμα κ συγκινηθηκα παρα παρα πολυ.χαιρομε για εσενα κ για τον αντρα σου οσο δε φανταζεσαι γιατι ξερω οτι το θελατε οσο τιποτα αλλο ποτε το εμαθες?πως εισαι κοριτσι μου? δεν πιστευω να χαζευεις απο τωρα τα μωρουδιακα?:lol::lol: τωρα λοιπον μπορω να σου πω καλη εγκυμοσυνη να χεις καλη μου ολα θα πανε καλα :lol:ειδες που στο λεγα οτι ολα θα πανε καλα? τωρα σε λιγους μηνες θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου:lol: τα χω χαμενα θελω τοσα να σου πω που δεν ξερω πραγματικα τι να σου πρωτογραψω λοιπον να μη χαθεις να τα λεμε οτι απορια εχεις εδω ειμαι εγω πολλα φιλια κ συγχαρητηρια:lol:

na sou pw th alhtheia xwris na se kserw hthela toooso na sto pw!!! to apogeuma tha paw gia xoriakh!!elpizw na einai ola kala!!tha ta lem ennoeitai!!filakia

Καλησπέρα, με λένε Μαρία και έχω 2 αγοράκια 3 και 2 χρονών. Παρακολουθώ αρκετό καιρο το forum και πιστεύω πως βοηθάει πολύ τους γονείς. Εδώ και ένα μήνα περίπου είμαι και στο parents cafe και έχω βρει και εκεί τις internetikes φιλεναδίτσες μου. Φιλιά σε όλους και ελπίζω να τα λέμε και από εδώ συχνά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

epeidh eixa entona symptwmata lew den nomizw na einai periodou kai phra kai ekana shmera to prwi to pshfiako test kai mou evgale 2-3 evdomades egkyos!!trellathika prwi prwi!!!oxi twra xazeuw ti apagoreuetai....xaxaxa

κατερινακι καλημερα καλη μου τι κανεις?ειναι νωρις ακομα για πολλα συμπτωματα οπως σου ειχα ξαναπει κ εγω συμπτωματα περιοδου ειχα κ ελεγα γιατι δεν μου ηρθε ακομα??? το στηθος τουμπανο σου λεω αφου στο γραφειο με κοιταγαν οι αλλες οι κοπελες κ λεγανε τι εκανε στο στηθος η χριστινα?:oops::oops::oops:οταν ημουν 2 μηνων ειχα κατι τασεις για εμετο κ εμετο:cry: ασε ....αλλα μετα τους 4 μηνες αρχισα να βλεπω σιγα σιγα κοιλιτσα....σταματησαν κ οι τασεις για εμετο α! κ εσκαγα πολυ απτην αρχη της εγκυμοσυνης που να φανταστεις ειμαι πολυ κρυουλιαρα....γραψε να μου πεις τι εγινε με τη χοριακη αν κ στανταρ εισαι πιστευω αυτα τα τεστ σε εμενα ποτε δεν εκεναν λαθος οπως κ σε φιλες μου. ο αντρας σε τι κατασταση βρισκεται? πεταει σε πελαγη ευτυχιας να φανταστω? εμενα ηταν μονιμα με ενα χαμογελο κ μετα αρχισε να γινετε υπερπροστατευτικος σε βαθμο που μου σπαγε τα νευρα θα τα δεις κ εσυ..φιλακια:D

Διαφημίσεις

na sou pw th alhtheia xwris na se kserw hthela toooso na sto pw!!! to apogeuma tha paw gia xoriakh!!elpizw na einai ola kala!!tha ta lem ennoeitai!!filakia

κ εγω κατερινακι σειχα στο μυαλο μου χαρηκα πολυ για τα ευχαριστα θα τα πουμε....

Καλημέρα σε όλες και όλους και από εμένα.Είμαι ο Δημοσθένης και ελπίζω (εφ'όσον πάνε όλα κατ'ευχήν) τέλος Ιουνιού να είμαι και εγώ ένας ακόμα χαζομπαμπάς (το πρώτο παιδάκι μας).Πάω κατευθείαν στα θέματα που με απασχολούν γιατί έχω πελαγώσει (σχετικά με διάφορες αγορές) και θα χρειαστώ την βοήθεια των εμπειρότερων.

δημοσθενη καλωσηρθες στο φορουμ οτι θες να ρωτησεις εδω ειμαστε..

ευχομε καλη εγκυμοσυνη στη γυναικα σου να πανε ολα καλα (κ εσυ να εχεις πολυ υπομονη γιατι εμεις οι γυναικες απο τις ορμονες στη διαρκεια της εγκυμοσυνης ειμαστε λιγο καπως η καθεμια με τον τροπο της).αν κ σε βλεπω απο τωρα χαζομπαμπα:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ KOΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 3ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΔΗΛ.ΛΑΘΟΣ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

Εγώ δεν είμαι καινούργια καινούργια αλλά στη λαχτάρα μου να ψάξω το forum είδα λίγο αργά ότι τα νέα μέλη γράφουν εδώ. Σήμερα είπα να συστηθώ επιτέλους -κάλλιο αργά παρά ποτέ :P

Βρήκα το site κάνοντας μια αναζήτηση για ...το ψυχολογικό κομμάτι της αυτοάμυνας (πως να δείξεις ότι δε φοβάσαι και γενικά να αντιδράσεις αν κάτι σου συμβεί στο δρόμο). Άσχετο, το ξέρω. Και μου έβγαλε μέσα σ' όλα "αυτοάμυνα στα νήπια"!!! Άλλο πάλι και τούτο -λέω. Κι επειδή με ενδιαφέρουν τα παιδιά (είχα βρει και παλιότερα πάλι κατά λάθος βιντεάκια με νήπια στο εξωτερικό που τους μαθαίνουν να επιπλέουν και να μην πνίγονται, οπότε λέω κάτι παρόμοιο θα είναι), μπήκα και... κόλλησα με το forum.

Ελπίζω να μην αργήσω να γίνω μαμά και να κολλήσω περισσότερο.

Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ KOΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 3ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΔΗΛ.ΛΑΘΟΣ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ!ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....

καλημερα κατερινακι! τι μου λες τωρα βρε κοριτσι μου? τι γκαντεμια ειναι αυτη? εγω οσες φορες εκανα αυτο το τεστ οτι μου εβγαινε ηταν.τωρα οσο αφορα τη χοριακη καπου σ'αυτο το φορουμ ειχα διαβασει οτι μια κοπελα ειχε κανει χοριακη κ της ειχε βγει αρνητικη ενω ηταν εγκυος!!! κοιτα οτι κ να ναι μην απογοητευεσαι.περιμενε για την ημερομηνια που ειναι να σου ρθει η περιοδος κ μια μερα μετα αν δεν σου ρθει το πρωι παρε παλι ενα διπλο !!!τεστ κ καντο κ κοιτα τι θα βγει..μην στεναχωριεσαι.θα τα ξαναπουμε φιλια.

παω σημερα στο μικροβιολογικο να παρω την αρνητικη μου χοριακη!!μου λεει αδιαθετησες?λεω οχι και μου κανει εξεταση ουρων και βγαινει θετικοτατο!!!μου ξαναπαιρνει αιμα και θα ξερω το απογευμα!!!μου λεει η εκανε λαθος η βοηθος μου η ειναι εξωμητριο!!!δηλαδη απο που το καταλαβαινει αυτη αυτο!!καποιος παιζι μαζι μου δεν εξηγειται αλλιως.......

καλησπέρα!εδω και καιρο ειχα γινει μελος αλλα δεν ειχα ποτε χρονο για να μπω αλλα τωρα θα εχω(λογω περιστασεων) αφθονο χρονο να μιλαμε.χαιρομαι πολυ που ειμαι κοντα σας.

κορίτσια καλησπέρα και του χρόνου. Είμαι καινούρια στο forum σας και έχω ένα θεματάκι για συζήτηση.Έχω ήδη δύο παιδάκια 4 και 2,5 χρονών. Είδα τελευταία περίοδο στις 29/12/09 και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Τους τελευταίους μήνες αδιαθετούσα δυο μέρες από την αναμενώμενη ημερομηνία. Έκανα δύο τεστ φαρμακίου και βγήκαν αρνητικά και μια β' χωριακή εχθές 3/2/10 επίσης αρνητική.Σήμερα μίλησα με τη γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα. Να περιμένω μια εβδομάδα και αν συνεχίσει η καθυστέρηση, τότε να κάνω κι άλλο τεστ. Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ, υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;

ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΕΙΠΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1390 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΩ!!!!!!!!!!!![/quote

;):Dκατερινακι δεν ξρω αν το εχεις συνηδητοποιησει αλλα εχεις μωρακι καλη μου σε περιπου οχτω μηνες θε ειναι στην αγκαλια σου :D:D:D:Dαπλα τωρα πρεπει να επισκεφτεις τον γυναικολογο σου....μα καλα σε ποιον οηγες να σου κανει τη χοριακη? τη λαθη ειναι αυτα που κανουν?

κορίτσια καλησπέρα και του χρόνου. Είμαι καινούρια στο forum σας και έχω ένα θεματάκι για συζήτηση.Έχω ήδη δύο παιδάκια 4 και 2,5 χρονών. Είδα τελευταία περίοδο στις 29/12/09 και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Τους τελευταίους μήνες αδιαθετούσα δυο μέρες από την αναμενώμενη ημερομηνία. Έκανα δύο τεστ φαρμακίου και βγήκαν αρνητικά και μια β' χωριακή εχθές 3/2/10 επίσης αρνητική.Σήμερα μίλησα με τη γυναικολόγο μου και μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα. Να περιμένω μια εβδομάδα και αν συνεχίσει η καθυστέρηση, τότε να κάνω κι άλλο τεστ. Πείτε μου τη γνώμη σας σας παρακαλώ, υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;

πιστευω οτι δεν εισαι εγκυος γιατι κ γω για ενα μεγαλο διατημα 3 μηνων παλια δεν μου ειχε ερθει η πριοδος εκανα τεστ φαρμακειου αρνητικα χοριακη αρνητικα (οταν μια γυναικα ειναι εγκυος οι ορμονες ανεβαινουν κατακορυφα )κ πηγα στον γιατρο κ μου ειπε οτι ειχα κυστες πολυ μικρες κ φυγανε απο μονες τους αυτα ελπιζω να βοηθησα πηγαινε στη γυναικολογο να σε εξετασει

ευχαριστώ για την απάντηση. Την πήρα τηλέφωνο τη γυναικολόγο μου και μου είπε σε μια βδομάδα να ξανακάνω τεστ αν δεν μου έχει έρθει περίοδος. οπότε δεν μου το ξέκοψε. Θα δούμε.

• Δημιουργία νέου...