Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Γειά σας κι απο εμένα!!!

Δεν ειμαι νέα εδώ..σας διαβαζω εδω και ενα χρονο... ομως πλεον ειμαι κι εγω μια mammy-to-be και ειπα να ξεκινησω να συμμετεχω ενεργά! Καλως σας βρήκα λοιπόν!

Τα πιό ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρίσκω !

Παρακολουθώ το forum εδώ και λίγο καιρό και το βρίσκω πάρα πολύ ενδιαφέρον!

Είμαι κι εγώ μια από τις wannabe μανούλες (βέβαια μόλις αρχίσαμε τις προσπάθειες) και βρίσκω πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να αναλύονται στην παρέα σας.

Εύχομαι σε όλους και όλες ότι καλύτερο !

καλημέρα !

Σχεδόν ότι έχω ψάξει τον τελευταίο καιρό στο γκουγκλ, εχω βρει την απαντηση απο αυτο εδώ το φόρουμ, γιαυτό και έκρινα σκόπιμο να γραφτω.

Να στε καλα, και θα τα λεμε λοιπόν :)

Καλημέρα κι από εμένα. Είμαι η Νίκη, μαμά ενός δίχρονου κούκλου (μην ακούσω τίποτα περί κουκουβάγιας, αντικειμενικά μιλάω) και στην αρχή της δεύτερης εγκυμοσύνης μου.

Ό,τι απορία έχω πάντα εδώ τρέχω εδώ και καιρό να βρω τη λύση της κι έτσι είπα να παρουσιαστώ.

Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα :P

6Oeqp3.png

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!

Κ ΜΕ Τ ΚΑΛΟ Κ Τ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!

Κ ΕΓΩ ΝΕΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΆΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Τ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ 3,5 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ, ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!

DUC3p3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας...σήμερα επιτέλους αποφάσισα να κάνω εγγραφή στο site. είμαι η χαρούμενη μανούλα της Ράνιας η οποία αισιώς έκλεισε τα 2 χρόνια, και όλο τον καιρό-απο την εγκυμοσύνη μέχρι και τώρα- συμβουλεύομαι το site για διάφορες πληροφορίες...

as1cCAg0g410010MDQyODI0ZHwwMDc1NmR8dG8gcmFuYWtpIG1vdSBlaW5haS4uLg.gif

Καλημερα και απο μενα , ειμαι παλιο μελος του φορουμ , ειχα σταματησει για ενα διαστημα και τωρα επανηλθα , η αληθεια ειναι οτι ειχαμε διαφωνησει αρκετα τοτε αλλα δεν πειραζει ενα φορουμ ειναι και για να διαφωνουμε και για να συμφωνουμε και για να μαθαινυμε νεα πραγματα . Βικυ με λενε οπως λεει το νικ μου ειμαι η μαμα του Κωνσταντινου 3 ετων και 7 μηνων , της Μαριας 2 ετων ακριβως και περιμενουμε το 3ο παιδακι μας πλεον σε 8 μηνες . Καλως σασ βρηκα και παλι .

QRyOp2.png

Καλησπέρα!!! Είναι δύο μήνες τώρα που ενημερώνομαι από το φόρουμ για διάφορα θέματα που με απασχολούν λόγω της πρώτης μου εγκυμοσύνης.

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του parents.gr αλλά και στους ειδικούς που μέσα από αυτό συμβουλεύουν και ενημερώνουν όσους προσπαθούν, πρόκειται να αποκτήσουν ή έχουν ήδη παιδιά...

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι κάπου υπάρχουν άνθρωποι που περνούν τις ίδιες καταστάσεις και αγωνίες με σένα και μπορείς να πάρεις ή να δώσεις κουράγιο μέσα από τις κοινές εμπειρίες σας.

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, να χαίρεστε τα παιδάκια σας οι γονείς, με το καλό να δεχτούμε τα δικά μας οι μέλλουσες μαμάδες και μπαμπάδες και σε όσους προσπαθούν να γίνουν γονείς εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!!!

Καλησπέρα κι από εμένα.Με λένε Δήμητρα και είμαι η τρισευτυχισμένη μαμά του γλυκού μου "Ποκοπίκου" που είναι 3.5 μηνών.

Διάβαζα το φόρουμ από τον 5ο περίπου μήν της εγκυμοσύνης μου και συνεχίζω να το συμβουλεύομαι σε κάθε απορία που έχω για το μικρό μου αγγελούδι.

Δήμητρα

Διαφημίσεις

γεια σας! είμαι καινούρια στην παρέα κι έχω ένα 2χρονο γιο ονόματι Λάμπρος.

ελπίζω να μπορούμε να συζητάμε τα διάφορα (πολλά τελικά) που προκύπτουν με τα μικρά αυτά ζουζούνια.

καλησπερα και απο μενα,χαιρομαι ιδιαιτερα που βρισκομαι αναμεσα σε τοσους γονεις που μπορουν και ανταλασουν αποψεις και προβληματισμους μεταξυ τους...

Ειμαι η Βασω 35 χρονων και μητερα 3 παιδιων,13,12 και 5 ετων,ευχομαι το καλυτερο σε ολα τα παιδια του κοσμου,γιατι μονο με αυτα μπορουμε να συνεχιζουμε την καθε μερα μας.:P:p:p!!!

καλημερα!!!ειμαι μητερα ενος μπεμπακου 5 μηνων και παρʽοτι παρακολουθω το site απο τη στιγμη που εμεινα εγκυος τωρα αποφασισα να γινω μελος.Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους τους γονεις και τα ζουζουνια τους!!!!

Καλημέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για τις όμορφες και ενημερωτικές συζητήσεις σας! Καινούρια στην παρέα, αν και παρακολουθώ καιρό το site σας! Είμαι πρόσφατη χαζοθεία (μόλις 3 μηνών) και μέλλουσα μαμά, στο πρώτο μου μωράκι!

dev133pfs__.png

Καλησπέρα κορίτσια! Παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετό καιρό, βρίσκοντας απαντήσεις στις δικές μου απορίες αφού είμαι κι εγώ στις προσπάθειες για ένα ζουζουνάκι! Και έτσι είπα ας γίνω και μέλος για να συμμετέχω ενεργά :-)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι η Γιούλη, μια μαμά ενός υπερκινητικού γκρινιάρη αλλά, πανέμορφου και αξιολάτρευτου μπέμπη 5 μηνών. Καιρός ήταν και για μένα να γίνω μέλος αφού φανατικά μελετάω εδώ και 2 χρόνια διάφορα θέματα στο parents.

line_m122_beg_40_time_1272600000_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα να μαι και εγω ενα χαζομπαμπας πριν ερθει ακομα στην αγκαλια μου η μικρη μας...τα χριστουγεννα θα ειναι ενα απο τα καλυτερα δωρα που θα λαβουμε κ εγω κ η γυναικα μου....ειναι το πρωτο κ γιαυτο με εχουν εφοδιασει απο τωρα οι γνωστοι μου πανες,οχι για το μωρο αλλα για μενα !!!!!!!!!!!

Ηγυναικα μου δεν ασχολειτε με φορουμ ετσι πηρα εγω την πρωτοβουλια που ασχολουμε πολλα χρονια

Χαιρετω κ ππαλι κ τα λεμε μεσα απο το ζεστο και το πιο γλυκο φορουμ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΑΜΑ 2 ΑΓΟΡΙΩΝ 11,5 ΚΑΙ 7,5 ΕΤΩΝ. ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.:D

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια εδω!!!ειμαι εγκυος 8βδομαδων και εχω φοβερο αγχος γιατι ειχα μια παλλινδρομη πριν 3 μηνες και φοβαμαι πολυ μην παθω το ιδιο χτες πηγα και ακουσα καρδουλα!!!!!sos πως να ηρεμησω?????

γεια σας κοριτσια ειμαι καινουργια εδω!!!ειμαι εγκυος 8βδομαδων και εχω φοβερο αγχος γιατι ειχα μια παλλινδρομη πριν 3 μηνες και φοβαμαι πολυ μην παθω το ιδιο χτες πηγα και ακουσα καρδουλα!!!!!sos πως να ηρεμησω?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ . ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

ΕΥΗ;)

Καλησπέρα παιδιά...Καινουρια κι'εγώ, εχω 2 κορούλες 3,5 χρόνων κ 19 μηνών..! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.. Εχω μια απορία...! Αν θελω να δημοσιεύσω ενα νεο θεμα για συζητηση, πού πάω;;; Απο'δω γράφω ή στην αρχικη στο forum;; (Μη γελάσετε..) :D

uADxp3.pngΑγάπες μου .... HqIgp3.png

• Δημιουργία νέου...