Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα, είμαι καινουρια στο φόρουμ... σας βρήκα τυχαία όταν γκούγκλαρα για να μάθω τα συμπτώματα της εγκυμωσύνης. Τελικά το τεστ βγήκε θέτικο!!!!!! Εχω να μάθω πολλά από εσας και σίγουρα η βοήθειά σας θα μου είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συγχαρητηρια fressia!!! Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη! Θα δεις είναι φοβερη εμπειρία. Εγώ έχω ξεμυαλιστεί. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πραγματικά!

XkK0p3.png

Καλως ηλθες!Αχ fessia Συγχαρητήριααααααααα! Και εγώ είμαι στις προσπάθειες για το δεύτερο και ανυπομονώ και το δικό μου τεστ να βγει θετικό! χι ! χι !

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και απόλαυσε τις στιγμές αυτές είναι τέλειες εκπληκτικές κ μοναδικές!

line_feet_beg_41_time_1250654400_text_cf20d3f4ddf6e1edeff220e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια.

Ονομαζομαι χριστίνα και απο τον προηγούμενο μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειεσ για μωράκι με τον άντρα μου.Ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα..

Σου εύχομαι σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!!:D

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες τις τρελομαμάδες!!!!!!!!!!!!!! Είμαι η Όλγα και σας γνωρίζω την πανέμορφη κοράκλα μου!!!!!!!!!Είναι η Ελενίτσα (αφάπτιστη ακόμα) και είναι 6,5 μηνών.

Παρακολουθώ τις συζητήσεις σας από τον πρώτο μήνα γεννησής της και επιτέλους ήρθα και εγώ στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ :P

Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι η Βασιλική 33 ετών και είμαι μουσικοπαιδαγωγός. Ασχολούμαι χρόνια με την εισαγωγή των μικρών ανθρωπάκων στο θαυμαστό κόσμο της μουσικής. Έχω στη διάθεσή μου πληθώρα μουσικών επιλογών και πληροφοριών για την ένταξη των παιδιών στη μουσική δραστηριότητα-δημιουργία. Όσοι γονείς επιθυμούν να με ρωτήσουν κάτι ευχαρίστως να βοηθήσω εφόσον μπορώ... Καλώς σας βρήκα! :-)

Γεια σας. Me λένε Δήμητρα και είμαι καινουρια στο forum. Σας διαβάζω ερκετό καιρό και είναι αλήθεια ότι έχω βοηθηθεί πάρα πολύ. Δεν έχω ακόμη παιδάκι αλλά ελπίζω να έρθει σύντομα.Καλώς σας βρήκα.

καλησπερα και απο εμενα!με λενε Γιωτα ειμαι 30 χρονων και μανουλα μιας πανεμορφης κουκλιτσας 12 μηνων!παρακολουθω το site εδω και πολυ καιρο και τωρα που ειμαι μαζι σας χαιρομαι ιδιαιτερως!:P:p:p

PRW0p2.pngORfXp3.png

Διαφημίσεις

Μπαίνω πολύ καιρό στο forum και διαβάζω πολλά και ενδιαφέροντα θέματα αλλά μόλις τώρα αποφάσισα να γραφτώ (επιτέλους)! Με λένε Μαρία και έχω 2 κορίτσια ηλικίας 8 και 3 ετών!

Foknest :P

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Πριν απο μια εβδομάδα,έμαθα οτι έιμαι έγκυος και πέταξα απο τη χαρά μου επειδή προσπαθούσαμε καιρό!Τώρα εχω μπεί στο τριπάκι και μετράω χοριακή,ψάχνομαι να μάθω ποιός πόνος είναι φυσιολογικός και ποιός όχι,αν θα πρέπει να εχω αναγούλες ή όχι και διάφορα άλλα.Να είμαστε καλά όλες,όσες είναι έγκυες καλή υπομονή,όσες είναι μανούλες να χαίρονται τα βλαστάρια τους!

Καλώς σας βρήκα!!!

Ελένη

Καλησπέρα σε όλες.

Με λενε Γιάννα. Αν και παρακολουθώ καιρό το forum και με εχει βοηθήσει πολύ μολις πριν λιγα λεπτά εγινα μέλος και αυτό εξαιτίας του συζύγου που επέμενε. Εχω μια κορούλα 10 μηνών.

Καλό βράδυ

UeNTp3.png

Γειά σας, είμαι η Ελπίδα. Όλα όσα έκανα σ'αυτόν τον κόσμο κι είμαι περήφανη γι'αυτά, φαίνονται στην υπογραφή μου!

Εντάξει, όχι μόνο! Αλλά είναι τα μπουμπούκια μου!

Αν και παρακολουθώ καιρό το forum κι εγώ, μόλις πριν λίγο έγινα μέλος!

Λουκάς, 16,5 ετών

Νίκος, 14 ετών

Βίβιαν, 11,5 ετών

Χριστίνα, 7 ετών

Γιώργος και Ελπίδα, 46 και 43 ετών, 20 χρόνια παντρεμένοι!

• Δημιουργία νέου...