Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΝΟΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ , 5 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.... ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ

Καλησπέρα κι από μένα. Ειμαι μανούλα ενός κοριτσιού 1 'ετους της Κωνσταντίνας και παρακολουθώ το forum από την εγκυμοσύνη μου. Σήμερα αξιώθηκα η άχρηστη να γράψω όμως πρώτη φορά. Και χαίρομαι ΤΟΟΟΣΟ πολύ.

Καλησπέρα σε όλους! Αν και είμαι γραμμένη πανω απο εναχρόνο, είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω!!! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!

Με λένε Πασχαλιά, είμαι 31 ετών και έχω 3 παιδιά.Ο γιος μου είναι 9,5 ετών, η κόρη μου 4,5 ετών και η μπέμπα μου 4,5 μηνών!!! Ο σύζυγος είναι 38 ετών και τρελλένεται για τα μωρά μας!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είναι γερά και προπάντων καλότυχα!!!:P

Γεια σας!! Με λενε Ηλιακτιδα ειμαι 30 ετων και ειμαι στη 16 εβδομαδα κυησης! Ειμαι μια ευτυχισμενη γυναικα πλεον που ανυπομονει να νοιωσει το μωρακι της!

Καλως σας βρηκα!

dev310pp___.png

Διαφημίσεις

καλησπερα, παρακολουθω το site μηνες τωρα και με εχει βοηθησει πολυ σε όλα...έχω ηδη γραψει 2-3 φορές αλλά τώρα και επίσημα!!!ειμαι παντρεμενη απο τον Οκτωβριο του 2009 και τωρα περιμένουμε το κοριτσάκι μας...καλως σας βρηκα!!!!! :D

bV6Dp3.png

καλησπερα, παρακολουθω το site μηνες τωρα και με εχει βοηθησει πολυ σε όλα...έχω ηδη γραψει 2-3 φορές αλλά τώρα και επίσημα!!!ειμαι παντρεμενη απο τον Οκτωβριο του 2009 και τωρα περιμένουμε το κοριτσάκι μας...καλως σας βρηκα!!!!! :D

καλωσηρθες στο φορουμ αντε με το καλο το μωρακι σας:-Dεγω μια μικρη ενος ειναι γλυκα κ ευτυχια μεγαλη τα μωρακια

καλησπερα!!με λενε ιωαννα ειμαι 26 χρονων και ειμαι μαμα 5 παιδιων!!4 αγορακια και ενα και μοναδικο κοριτσι!!!ειμαστε απο θεσσαλονικη!!!!

ευχομε οτι καλυτερο για ολεσ τισ μανουλεσ και ολα τα παιδακια του κοσμου!!!

5

καλησπερα ιωαννα εχω μια κορη ενος ετους ειναι η ζωη μου μου εκανε εντυπωση που εχεις 5 παιδακια πως τα καταφερνεις :?:μπραβο σου ομως δεν θα μπορουσα να πω οτι δεν θα τα επαιζα με 5 παιδακια απο θεμα κουρασης σου λεω μπραβο:-D

Καλημέρα και από μένα!!!

Είμαι 27 χρονών και 2 χρόνια παντρεμένη!

Τώρα θα ξεκινήσουμε και εμείς με τον αντρούλη μου για παιδάκι!!!

Ελπίζω σύντομα να έχω να σας πω νέα. Καλή συνέχεια σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και στις μανούλες να χαίρονται τα βλαστάρια τους! Φιλιά!!!

Qxemp2.png

Γειά σας , είμαι η Βίκη από Αθήνα,Είμαι 40 ετών , μητέρα δύο αγοριών , του Βαγγέλη 12 ετών και του Αλέξανδρου Σπυρίδων 5 ετών.Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου.

Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΤΟΚΕΤΟ. ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 10 ΜΗΝΑ.

γεια σας και καλως σας βρηκα...με λενε μαρια ειμαι στα ...τοσα τελος παντων και μενω στην ιεραπετρα της κρητης...φυσικα μετα απο πολυ κοπο τωρα ειμαι εγκυος 18εβδομαδων σε ενα μπεμπαρο δυο μετρα...(υπερβολες της μανας)

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια και απο μένα! Μολις χθες ανακάλυψα αυτό το φόρουμ και είμαι ενθουσιασμένη. Είμαι λοιπόν 27 χρονών και παντρευτήκαμε με τον καλό μου τον Σεπτέβριο του 2009, δηλαδή 8 μήνες παντρεμένοι!!! Μόλις τον προηγούμενο μήνα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις προσπάθειές μας να κάνουμε ενα παιδάκι και λίγες μέρες μετά την απόφασή μας λόγω δουλειάς χρειάστηκε να φύγει (απρόοπτα) ο αντρούλης μου για μερικούς μήνες (δεν ξέρουμε πόσους):-(:-(:-(. anyway

Εύχομαι σε όλες να χαίρεστε τα παιδάκια σας και σύντομα και για μας τις υπόλοιπες!!!

Σας φιλώ

Καλησπέρα κι από εμένα!!!

Είμαι η Ελένη, μανούλα μιας πανέμορφης κουκλίτσας 22 μηνών που την λατρεύω και φυσικά με κάνει ότι θέλει!!

Έυχομαι σε όλες τις μανούλες και σε όλους τους μπαμπάδες να χαίρονται τα παιδάκια τους, και σε όσες δεν έχουν σύντομα να αποκτήσουν!

AtKRp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Κ ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΑΡΑ ΕΙΜΑΙ,ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΑΝ Κ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!!ΕΙΜΑΙ 33ΧΡΟΝΩΝ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 9ΧΡ Κ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΛΙΣ 4ΜΗΝΩΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/wzkxp3.png[/IMG][/URL][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbym.lilypie.com/Y21Rp3.png[/IMG][/URL]

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ FORUM. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΜΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 11 ΜΗΝΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!:-P

XBQNp3.png

Καλησπέρα σε όλες και καλώς σας βρήκα! μαλλον το έκανα ανάποδα καθώς μπήκα φουριόζα, έγραψα το πρόβλημα μου και δεν συστήθηκα;...Είμαι η Δανάη και έχω μία κορούλα 5 μηνών. Εύχομαι να τα λέμε μέσα από το φόρουμ. Ψάχνοντας για πληροφορίες για το βάρος της μικρούλας μου βρήκα πολλές συγκεντρωμένες πληροφορίες που σίγουρα θα με κατατοπίσουν σχετικά με πολλές ανησυχίες μου. Συγχαρητήρια στα παλιότερα μέλη για όοολη αυτή τη δουλειά που έχουν κάνει!

Καλησπέρα σε όλες!!!

παρακολουθώ αρκετό καιρό το φύρουν αλλά σήμερα πήρα την απόφαση να γραφτώ.

δεν είμαι ακόμη μανούλα αλλά ελπίζω να γίνω σύντομα!

αυτά από μένα προς το παρόν!

Υ.Γ.: Όσες είναι μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους και όσες δεν είναι να γίνουν σύντομα!!!

Καλημέρα κι από μένα!!!!

Mε λενε Ελενα και ειναι η πρωτη φορα που επικοινωνω μαζι σας αλλα σας παρακολουθω πολυ καιρο. Μετα απο μια παλλινδρομη κυηση τον ιανουαριο που μας περασε ειμαι ξανα εγκυος 5 εβδομαδων!!! Ειμαι πολυ ευτυχισμενη αλλα ταυτοχρονα ανησυχω παρα πολυ... εχθες ειχα λιγα μπεζ υγρα και απο εκεινη την στιγμη ανησυχω ακομα πιο πολυ. τι να κανω?

• Δημιουργία νέου...