Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Με λένε Αναστασία κ ανακάλυψα το φόρουμ αυτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Έκανα εγγραφή πριν λίγο καιρό και ορίστε τώρα και το πρώτο μου ποστ!

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ποστάρετε γενικότερα σ'αυτό το φόρουμ, γτ αν και χωρίς να γνωριζόμαστε παίρνω πολλή δύναμη κ υπομονή από εσάς και τις εμπειρίες σας!

Το αγοράκι μου είναι μόλις 4 μηνών, και πιστεύω από δω κ πέρα θα τα λέμε συχνά εδώ μέσα!

Χάρηκα πολύ που σας βρήκα!

eNortjKzUjI0NDEzM1SyBlwwFXMC0A,,17.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κι απο εμένα. Είμαι μια χαζομαμα 2 αγγελων 1 κορίτσι και 1 αγορι (5 1/2 χρόνων και 6 μηνών αντίστοιχα). βρίσκω το site εξαιρετικά ενδιαφέρον κι επειδή είμαι ανήσυχο πνεύμα θέλω να μοιράζομαι απόψεις και με άλλες μαμάδες αλλά και απο εξειδικευμένους επιστήμονες.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΝΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΜΟΥ....ΕΙΜΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΕΥΣΩΜΗ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤ...χαχααχ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Γεια σε όλες σας!!!!

Διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό :)!!!

Περιμένω το πρώτο μου παιδάκι και ήδη διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου!!!!!

Είμαι 1,5 χρόνο παντρεμένη και η ευτυχία μου δεν περιγράφεται...

Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Είναι πολύ σημαντικό για τις νέες μανούλες να έχουν έναν τρόπο να εκφράσουν τις αγωνίες τους, αλλά και να μοιραστούν τις χαρές τους και τις εμπειρίες τους.

Καλώσήρθα λοιπόν κι εγώ...:oops: φιλιά σε όλες!!

αντε βρε με το καλο κοντευει ο καιρος που θα το παρεις στην αγγαλια σου το ζουζουνακι σου....δεν περιγραφονται αυτεσ οι στιγμες με τιποτα μεχρι να το ζησω δεν μπορουσα να το καταλαβω

Γεια σας!!! Με λένε Μαρία, είμαι παντρεμένη απο το 2001 και έχω 2 παιδάκια 5 χρονών και 3,5 μηνών. Τωρα είμαι σε άδεια μητρότητας του Ο.Α.Ε.Δ. και όταν θέλω να χαλαρώσω απο τη φροντίδα του μωρού και τις δουλειές του σπιτιού διαβάζω τις ιστορίες των μελών του forum!

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! σας διαβάζω εδώ και 4 1/2 χρόνια και τώρα είμαι ένα απο τα μέλη σας, με έχετε βοηθήσει πολλές φορές

Μέ λένε Γιάννα , έχω μιά κόρη την Μυρτώ 4 1/2 χρονών και εύχομαι να τα πούμε και από κοντά .....

Καλησπέρα σε όλους ... Με λένε Μόνικα και έχω μια κορούλα 3 ετών ... βρίσκω το φόρουμ ιδιαίτερα χρήσιμο και οι καταχωρήσεις σας με έχουν βοηθήσει σε αρκετά θέματα που με απασχολούν

Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :D

καλησπερα σε ολες τις μανουλες.εγω δεν εχω ακομα παιδακια αλλα ξεκιναμε πολυ συντομα για το πρωτο.ευχομαι σε ολες να ειστε παντα καλα κ να χαιρεστε τα μικρουλια σας.να τα δειτε οπως επιθυμειτε στην ζωη τους κ η τυχη να ειναι παντα με το μερος τους.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

hello σε όλους! Ουτε εγώ είμαι ακόμα μαμά και μάλλον νομίζω ότι έχω παιδο- φοβία, οποτε λέω να αρχίσω να διαβάζω το φόρουμ σας για να πάρω πληροφορίες για όλες μου τις απορίες

Διαφημίσεις

Γεια κι απο εμενα!Μπηκα στο forum κυριως για ψυχολογικη υποστηριξη μιας και δεν εχω καταφερει ακομη ν αποκτησω παιδακι και τα νευρα ειναι κροσια,οχι γιατι ασχολουμαι συνεχεια μ αυτο αλλα γιατι με κανει ο περιγυρος μου ν ασχολουμαι συνεχεια μ αυτο!Ακομη και πριν λιγες μερες που ειχα τη γιορτη μου, μ επαιρναν (συγγενεις κυριως) τηλεφωνο οχι για να μου πουν χρονια πολλα αλλα για να μου την πουν επειδη δεν εχω ακομα παιδι, και γιατι, και τι περιμενουμε, και τα χρονια περνανε, και γι αυτο παντρευεται ο κοσμος, και εμεις απο ενδιαφερον στο λεμε, και κανεις μα κανεις δεν μπηκε στη λογικη να σκεφτει οτι ισως να με αγχωνει,ισως να εχουμε καποιο προβλημα κι αυτοι παιζουν με τον πονο μας, και στο φιναλε δεν τους πεφτει λογος!Δεν αντεξα προχτες κι εκοψα διαολους σε μια συγγενη,της ειπα ορθα κοφτα οτι δε θα βαλω τροχονομο στο κρεβατι μου και (αν ειναι δυνατον!!!) παρεξηγηθηκε κιολας.Και λεω,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!Απο μενα εξαρταται η σωτηρια του ανθρωπινου ειδους?

Καλησπέρα, είμαι η Μαρία και είμαι έγκυος 5 μηνών στο πρώτο μου μωράκι, μετά απο προσπάθειες 3 ετών. Georgia77 ο κόσμος είναι αγενής και κομπλεξικός, μην δίνεις σημασία....οι περισσότερες που αργήσαμε περάσαμε απο αυτό που τώρα εσύ βιώνεις και όπως απάντησες σ' αυτή τη συγγενή σου να απαντάς σε όλους στο εξής.

gNrhp2.png

ρε κοριτσια τι να πω κ γω που μου το λενε απο τα 20.κανεναν δεν ακουσα κανεναν δεν υπολογισα κ τωρα ξεκιναω συντομα κ εγω για παιδι επειδη το θελω εγω!!!!ολοι οι αλλοι περισευουν.καλη δυναμη γεωργιτσα κ μη ξεχνας οτι ο Θεος κανεναν δεν αφηνει!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Γεια σας κι από μένα.Σε 1 1/2 μήνα (πρώτα ο θεός!) θα γίνω κι εγώ μανούλα και η χαρά μου δεν περιγράφεται!Όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης μου ενημερώνομαι από το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ forum και με έχετε βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χωρίς να το ξέρετε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!

καλησπερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!πριν 3,5 μηνες εφερα στον κοσμο ενα υπεροχο και πανεμορφο αγορακι.......!!!!!!το foroum αυτο ειναι καταπληκτικο και με εχει βοηθησει παρα πολυ

καλό μεσημέρι σε όλους!

είμαι η Μαρία, μαμά της Σοφίας που σε λίγο κλείνει τα δύο! Πριν από λίγες μέρες γράφτηκα στο φόρουμ. Είναι το μόνο μέρος που βρίσκω "παρηγοριά" και συμπαράσταση για το μικρό διαολάκι που μεγαλώνω!

• Δημιουργία νέου...