Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Κορίσια γεια σας!!μόλις γράφτηκα στο forum αν και διαβάζω εδώ και πολύ καιρό διάφορα θέματα.Έχω μια μπέμπα 3 μήνων και 2 εβδομάδων και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που υπάρχει αυτό το πλασματάκι στη ζωή μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια,σε όλες!

Έχω ενθουσιαστεί με το site,τόση πληροφόρηση,τόση καλή ενέργεια και αλληλοϋποστήριξη...Είμαι μια επίδοξη μανούλα(προσπαθούμε) και βρίσκω εδώ μαζί σας τις φίλες που δεν έχω εδώ στα ξένα.

καλησπερα!μολις τωρα εκανα εγγραφη κι αν πω οτι ξερω πως να χρησιμοποιω το φορουμ θα πω ψεμματα...ειμαι λιγο...πολυ μπερδεμενη!δεν εχω ξαναγραψει σε φορουμ γενικα,αν μπορει να με διαφωτισει καποια θα με βοηθουσε πολυ!καλως σας βρηκα!

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας!Γραφτηκα στο φορουμ γιατι απο ολα τα αλλα με εχουν διωξει:twisted:.Παρ'ολα αυτα πρεπει να ξερετε οτι απο σημερα εγω κανω κουμαντο εδω...χαχαχα(δεν ειμουν εγω,μεχρι τωρα εγραφε ο αντρας μου).Ειμαι στον 6ο μηνα εγκυμοσυνης και ελπιζω να με βοηθησετε με καποιες αποριες που εχω :P!!

Γειά σας κορίτσια!! Και εγώ νέα στο forum. Σας διαβάζω βέβαια κοντά 3 χρόνια και δεν το αποφάσιζα..... Έχω έναν μικρό ζούζουνο 2 ετών!! Να μας ζήσουν τα μωράκια μας και σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν εύχομαι με το καλό να κρατήσουν τα μωράκια τους αγκαλιά!!!

Ήρθες!!!!! 21/4/2008

Ήρθαν και τα ζουζούνια μου 4/8/2012

κοριτσια γεια σας!Γραφτηκα στο φορουμ γιατι απο ολα τα αλλα με εχουν διωξει:twisted:.Παρ'ολα αυτα πρεπει να ξερετε οτι απο σημερα εγω κανω κουμαντο εδω...χαχαχα(δεν ειμουν εγω,μεχρι τωρα εγραφε ο αντρας μου).Ειμαι στον 6ο μηνα εγκυμοσυνης και ελπιζω να με βοηθησετε με καποιες αποριες που εχω :P!!

καλωσηρθες στην παρεα μας οτι απορια θες εδω ειμαστε ρωτα οτι θες κ θα σου απαντησω με λένε χριστινα κ εχω μια κορουλα που μολις μπηκε στον 10ο μηνα,με το καλο να ερθει το μωρακι σας :D

σε ευχαριστω πολυ και να σου ζησει η κορουλα!Θα ηθελα να μαθω τελικα στο θηλασμο φευγουν τα κιλα πιο γρηγορα η το αντιθετο?εχω μπερδευτει πολυ,ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν χανεις κιλα στο θηλασμο λογω κατακρατησης.Βλεπω ομως οτι πολλες κοπελες χανουν με το θηλασμο γρηγορα.Οχι οτι εχω προβλημα,ξερω οτι θα φυγουν τα κιλα απλα επειδη θα γεννησω ιουνιο θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγοροτερα να τα χασω μπας και παρω λιγο τα πανω μου!:-P

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΧΘΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ (20 & 17 ΕΤΩΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ). ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΧΘΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΟΥΛΑ (20 & 17 ΕΤΩΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΟΥ). ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Καλως ηρθες georgiamami τα παιδια μας εχουν τις ιδιες ηληκιες και εγω καινουρια ειμαι εδω.:-)

Καλησπέρα παιδιά

Για οποιοδήποτε θέμα περι καιρού, για θέματα περιβάλλοντος και μετεωρολογικές προγνώσεις για όλο τον κόσμο, το kairos.gr σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που ζητάτε.

http://www.kairos.gr

Διαφημίσεις

:lol:

σε ευχαριστω πολυ και να σου ζησει η κορουλα!Θα ηθελα να μαθω τελικα στο θηλασμο φευγουν τα κιλα πιο γρηγορα η το αντιθετο?εχω μπερδευτει πολυ,ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν χανεις κιλα στο θηλασμο λογω κατακρατησης.Βλεπω ομως οτι πολλες κοπελες χανουν με το θηλασμο γρηγορα.Οχι οτι εχω προβλημα,ξερω οτι θα φυγουν τα κιλα απλα επειδη θα γεννησω ιουνιο θα ηθελα οσο το δυνατον γρηγοροτερα να τα χασω μπας και παρω λιγο τα πανω μου!:-P

καλημερα εγω πηρα 22 κιλα στην εγκυμοσυνη μου κ τα εχασα σε ενα μηνα:lol: καταρχας σε 3 μερες μετα τη γεννα καισαρικη ζυγιστηκα κ ειχα χασει 10 κιλα ξερεις το μωρο συν τα υγρα που χανεις μετα επειδη δεν μπορεσα να θηλασω [πανω απο μια μερα γιατι ειχα πρηστει κατω απτη δεξια μασχαλη παρα πολυ κ ο γιατρος ανησυχησε μου εκοψε το γαλα για να μου κανει υπερηχο τελικα ολα καλα εκτωπο μαστικο αδενα ειχα αλλα δεν καταφερα να θηλασω γιατι μου κοψαν το γαλα) τελοσπαντων οταν γυρισα σπιτι μετα το νοσοκομειο εκανα διατροφη συν η κουραση με τη μικρη με αποτελεσμα να τα χασω ολα τα κιλα:lol:.τωρα αποτι εχω ακουσει ολες οι φιλες μου που θηλασαν μου ειπαν οτι επειδη θηλαζαν δεν μπορουσαν να κανουν διαιτα διατροφη γιατι επρεπε να τρωνε καλα αλλα πιστευω πως αφου γεννησεις καλο ειναι να τρως πιο σωστα κ λιγο πιο μικρα γευματα κ οχι γλυκα εγω ειχα κοψει τη ζαχαρη μονο λιγο γλυκο του κουταλιου κερασι θυμαμε ετρωγα πολυ λιγο ισα ισα για να πω οτι εφαγα λιγο γλυκο :roll:κ πιστευω πως δεν φταιει ο θηλασμος για τα κιλα αν δεν κανεις υπερβολες στο φαγητο κ προσεχεις θα τα χασεις ολα ειτε θηλαζεις ειτε οχι η κολλητη μου που θηλαζε τα εχασε ολα τα κιλα απλα προσεχε λιγο. να μην ανησυχεις καθολου θα γεννησεις κ σε λιγο καιρο που θα δεις να ξεπρηζεσαι θα παρεις για τα καλα τα πανω σου :lol::lol:

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο forum (για την ακρίβεια μόλις σήμερα εγγράφηκα ).

Είμαι 32 χρονών και μετά από τρις αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποιήσεις πριν από ένα χρόνο τελικά απέχτησα τα 2 πανέμορφα αγγελούδια μου!!!!

Όπως καταλαβαίνετε τώρα έχω άπειρο χρόνο και έτσι αποφάσισα να τον περνώ κανόνας παρεουλα με μανούλες και πατερούληδες για να ανταλλάζουμε απόψεις και να τα λέμε!!!

Υ.Γ Επειδή διάβασα κάποια μηνύματα πιο πάνω θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στις μέλλουσες μανούλες και στις υπόλοιπες να μην το βάλουν κάτω!!!

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

καλησπέρα και απο μένα !!νέο μέλος με μεγάλη ανάγκη για την βοήθεια σας!!

σε 4 μήνες βαπτίζω την κορούλα μου και λέω να βάλω και γω ένα νυφικό για το καλό..!ψάχνω εδώ και πολύ καιρό λοιπόν , να βρώ γυάλινα μπουκαλακια και γυάλινα βαζάκια για προσκλητηρια και μπομπονιέρες αντίστοιχα και δεν βρίσκω πουθενά ..έκτος απο πράκτικερ και τα γνωστα έχετε υπ΄όψη σας κανα εργοστάσιο να τα πάρω φθηνά ...???? ανυπομονώ για την απάντηση σας κορίτσια ....βοήθεια!!!!!!!!

καλησπέρα και απο μένα !!νέο μέλος με μεγάλη ανάγκη για την βοήθεια σας!!

σε 4 μήνες βαπτίζω την κορούλα μου και λέω να βάλω και γω ένα νυφικό για το καλό..!ψάχνω εδώ και πολύ καιρό λοιπόν , να βρώ γυάλινα μπουκαλακια και γυάλινα βαζάκια για προσκλητηρια και μπομπονιέρες αντίστοιχα και δεν βρίσκω πουθενά ..έκτος απο πράκτικερ και τα γνωστα έχετε υπ΄όψη σας κανα εργοστάσιο να τα πάρω φθηνά ...???? ανυπομονώ για την απάντηση σας κορίτσια ....βοήθεια!!!!!!!!

Καλησπέρα Αλεξία!! Δεν ξέρω εγω κάπιο μαγαζί συγκεκριμένο αλλά για ρίξε μια ματιά εδώ http://invitations.webtype.gr/shop/pi-778703348.html

Με Υπομονή και Επιμονή όλα θα τα καταφέρεις!![/b] :)

Επισης κ εσυ Μαμακα32 να χαιρεσαι τα μωρα σου!!!..και ολες οι μανουλες!!

Ειμαι 40 χρονων.Στα 37 μου την μερα που θα επερνα τηλ τον γιατρο μου για να κανω σαλπιγγογραφια..το τεστ ηταν θετικο...!!

GEygp2.png?0GyJdVGZ

Κορίτσια Καλησπέρα με λένε μαρίαννα και είμαι μια τρελή και ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα,που ανυπομόνει επιτέλους να τον πάρει αγκαλίτσα.Εύχομαι και σε όλες τις μέλλουσες μανούλες να είστε ευτύχισμενες με γερά μπεμπάκια.:-P:razz:line_m122_beg_40_time_1273636800_text_ef20ecf0e5ecf0eff5ebe7f220ece1f220e5f4efe9ece1e6e5f4e1e920ede120e1edf4e9eaf1e9f3e5e920f4efed20eaeff3ecef20f4efed20ece1e9ef20f4eff5203230313020.gif:-P

• Δημιουργία νέου...