Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολα τα μελη ειμαι καινουργια στο φορουμ.

Εδω και 2 μηνες προσπαθω με τον αρραβωνιαστικο μου να μεινω εγκυος. μου εκανε εντυπωση κατι που μου συνεβει πρωτη φορα αδιαθετησα στις 11/9 ημερα κυριακη ειχα κανονικη περιοδο μεχρι το βραδυ της δευτερας 12/9 και απο τοτε ροζ και καφε σημαδια.συνηθως δεν εχω αρκετες μερες περιοδο αλλα οχι και τοσο λιγο παντα μου κρατουσε 2 με 3 μερες λετε να ειμαι εγκυος? ευχαρισρω εκ των προτερων για οποιες απαντησεις μου δωσετε

γεια σασ κοριτσια.jerino γεια σου απλα ηθελα να σου πω να μην αποκλειεις τιποτα ολα ειναι πιθανα να κανεις μια χοριακη και τοτε θα δεις σου ευχομαι τα καλυτερα.εγω αντιμετωπησα ενα θεμα παρομοιο .τελευταια περ 25/7 στις 16/8 λοιπον σαν να ποναγε η κοιλια μου χαμηλα το απογευμα ειδα καφε υπεθεσα οτι λιγο τα μπανια στη θαλασσα λιγο τα κρυα ντουζ θα αδιαθετησοποιο νωρις(να συμμιωσω ομωσ οτι εχω πολυ σταθερο κυκλο και γιαυτο μου εκανε εντυπωση) απογοητευτικα κιολας λιγο γιατι ειχαμε ξεκινηση για το δευτερο παιδακι τελοσπαντων περασαν 3 μερες και τιποτα συνεχιζα και εβλεπα καφε λιγο μεν αλλα εβλεπα οποτε σκεφτηκα να κανω ενα τεστ παρολου που ηταν παρα πολυ νωρις ηταν θετικο εκανα μια χοριακη 63 μοναδες πηρα το γυναικολογο μου και μου εκλεισε σε μια βδομαδα να με δει γιατι ηταν πολυ νωρις ουτε καν καθηστεριση δεν ειχα.πηγα εκανα υπερυχο ολα ηταν μια χαρα η επομενη χοριακη στης 25/8 ηταν 701.6 παραπολυ καλη.στις 1/9 εκανα αλλη μια που ηρθαν τα πανω κατω η χοριακη ηταν μονο 1160 πηρα τονγυναικολογο μου και μου ειπε οτι κατι δεν παει καλα ανεβηκα αρων αρων στην αθηνα (γιατι μενο σε επαρχια και ανεβοκατεβαινω)καναμε υπερηχο ασχημα τα πραγματα το μωρακι μου δεν μεγαλωνε μου εκανε μια ενεση και εδωσε μια βδομαδα περιθωριο αν η χοριακη δεν ανεβαινε τουλαχιστων 1800 ολα τελειωνανε πηγα στις5/9 1539 τελος ολα ειχαν τελειωση ηξερα οτι αυριο που θα πηγαινα στο γιατρο θα τελειωναν ολα.πραγματι παω στο γιατρο απογοητευμενος με την χοριακη μου κανει εναν υπερηχο για τυπικους λογους και τη να δουμε ακουσαμε την καρδουλα του αυτα δεν γινοντε και ομωσ τωρα ειμαι στο κρεβατι με ενεσεις και το παλευουμε μακαρι να πανε ολα καλα.μηπως ξερει καμιακοπελα κανενα παρομιο περιστατικο.ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι μονο σε εξωσωματικη του εχει συμβει και 9 εβδομαδων ειχε τελειωση σε φυσιολογικο δεν εχει ξανα συμβει.

γεια σου festos το προβλημα σου το εχει περασει ο γαμπρος μου ξαφνικα στραβωσε το στομα γενικα η δεξια μερια του ειπαν οτι μπορει να ειναι και απο στεναχωρια του δωσανε φαρμακαι πεδευτικε καπου ενα μηνα αλλα εκανε και φυσικοθεραπειες θελει λιγο προσοχη περαστικα σου ευχομαι και με το καλο

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ειμαι πολυ χαρούμενη που θα μπορούμε να μιλάμε.

Με λένε Ιουλιανή ,είμαι 34 ετών και η κοιλίτσα είναι 22 εβδομάδων.Αύριο πάω για β επιπέδου στο Ρέα και έχω μεγάλη αγωνία!!!΄

Ελπίζω στα καλύτερα για όλες μας

Σε καλισπερίζω και σε καλωσοίζω στην παρέα μας!!! Κοριτσάρα μου τι έχεις περάσει....;;; Πόσα άτυχα σου συνέβησαν.... Ο Θεός να σε έχει καλά! και όλες μας με όσα έχουμε περάσει και προσπαθούμε να μείνουμε εγκυούλες!!! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε με τον αντρούλη σου!!!! Το πρώτο και κυριότερο, είσαι αισιόδοξη για το μέλλον και δεν έχεις αφεθεί σε αυτά που πέρασες και προσπαθείς να προσπεράσεις! Να κάνετε πολύ σεξ και να το ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!!! Και θα δεις πως εκεί που δεν το περιμένεις θα πρηστείς και θα κυκλοφορείς με μια τεράαααααστια κοιλίτσα!!!!

Να χαίρεσαι το ζουζουνάκι που έχεις και να του δείχνεις την αγάπη σου και να μην καταλαβαίνει το άγχος σου !!! Μάκια πολλά!!! Και ότι θες είμαστε εδώ!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ΝΑΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!! ΑΚΟΥ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ! ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ??? ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,,,,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,,,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!!! ΑΚΟΥΣ?? ΜΟΝΟ ΣΑΡΚΑ,,,,ΚΑΙ ...ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ,,ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΓΝΩΜΕΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ!

γεια σασ κοριτσια.jerino γεια σου απλα ηθελα να σου πω να μην αποκλειεις τιποτα ολα ειναι πιθανα να κανεις μια χοριακη και τοτε θα δεις σου ευχομαι τα καλυτερα.εγω αντιμετωπησα ενα θεμα παρομοιο .τελευταια περ 25/7 στις 16/8 λοιπον σαν να ποναγε η κοιλια μου χαμηλα το απογευμα ειδα καφε υπεθεσα οτι λιγο τα μπανια στη θαλασσα λιγο τα κρυα ντουζ θα αδιαθετησοποιο νωρις(να συμμιωσω ομωσ οτι εχω πολυ σταθερο κυκλο και γιαυτο μου εκανε εντυπωση) απογοητευτικα κιολας λιγο γιατι ειχαμε ξεκινηση για το δευτερο παιδακι τελοσπαντων περασαν 3 μερες και τιποτα συνεχιζα και εβλεπα καφε λιγο μεν αλλα εβλεπα οποτε σκεφτηκα να κανω ενα τεστ παρολου που ηταν παρα πολυ νωρις ηταν θετικο εκανα μια χοριακη 63 μοναδες πηρα το γυναικολογο μου και μου εκλεισε σε μια βδομαδα να με δει γιατι ηταν πολυ νωρις ουτε καν καθηστεριση δεν ειχα.πηγα εκανα υπερυχο ολα ηταν μια χαρα η επομενη χοριακη στης 25/8 ηταν 701.6 παραπολυ καλη.στις 1/9 εκανα αλλη μια που ηρθαν τα πανω κατω η χοριακη ηταν μονο 1160 πηρα τονγυναικολογο μου και μου ειπε οτι κατι δεν παει καλα ανεβηκα αρων αρων στην αθηνα (γιατι μενο σε επαρχια και ανεβοκατεβαινω)καναμε υπερηχο ασχημα τα πραγματα το μωρακι μου δεν μεγαλωνε μου εκανε μια ενεση και εδωσε μια βδομαδα περιθωριο αν η χοριακη δεν ανεβαινε τουλαχιστων 1800 ολα τελειωνανε πηγα στις5/9 1539 τελος ολα ειχαν τελειωση ηξερα οτι αυριο που θα πηγαινα στο γιατρο θα τελειωναν ολα.πραγματι παω στο γιατρο απογοητευμενος με την χοριακη μου κανει εναν υπερηχο για τυπικους λογους και τη να δουμε ακουσαμε την καρδουλα του αυτα δεν γινοντε και ομωσ τωρα ειμαι στο κρεβατι με ενεσεις και το παλευουμε μακαρι να πανε ολα καλα.μηπως ξερει καμιακοπελα κανενα παρομιο περιστατικο.ο γυναικολογος μου μου ειπε οτι μονο σε εξωσωματικη του εχει συμβει και 9 εβδομαδων ειχε τελειωση σε φυσιολογικο δεν εχει ξανα συμβει.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,,,ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ! ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Ειμαι πολυ χαρούμενη που θα μπορούμε να μιλάμε.

Με λένε Ιουλιανή ,είμαι 34 ετών και η κοιλίτσα είναι 22 εβδομάδων.Αύριο πάω για β επιπέδου στο Ρέα και έχω μεγάλη αγωνία!!!΄

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!! ΤΙ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η <ΚΟΙΛΙΤΣΑ>??

μπα πριν λιγο διαβασα αννα μου παρομοιες ιστοριες μεχρι 12 εβδομαδες μετα ολα τελειωνουν τι να πω νοιωθω τοσο χαλια και απλα δεν ειναι στο χερι μου ο θεος ξερει μονο αυτος και αυτη η αναμονη με σκοτωνη καθε φορα που πηγαινω στο γιατρο θα την ακουσω δεν θα την ακουσω την καρδουλα τι να πω μου δεινει κουραγιο ο γιος μου οτι ειναι γραφτο να γινει ασ γινει

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

είμαι κ εγώ νέο μέλος της παρέας αν και σας έχω συμβουλευτεί κ διαβάσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Είμαι 29 χρονών και έγκυος στην 14η εβδομάδα.

Πέρισυ έκανα διακοπή κύησης την 23η εβδομάδα και είχα κ μια παλλίνδρομη την 9η εβδομάδα.Ελπίζω φέτος όλα να πάνε καλά και να καταφερω να κρατήσω ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μου!

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα..

ΤΙ ΦΥΛΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΝΙ??

καλησπερα και απο μενα!!!ειναι η πρωτη φορα που γραφω κ ελπιζω να βγαλω ακρη...Περιμενω κι εγω τον.....μικρο μου πριγκιππα...:D ερωτηση..πως βαζουμε τικερακι???ευχαριστω πολυ...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ!ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ..:-P:razz:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!!:P:p:p:p

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ!!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!;)

Διαφημίσεις

ΝΑΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!! ΑΚΟΥ Κ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ! ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ??? ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,,,,,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,,,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!!!!! ΑΚΟΥΣ?? ΜΟΝΟ ΣΑΡΚΑ,,,,ΚΑΙ ...ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ,,ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΓΝΩΜΕΣ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ!

Καλημερούδια σου!!!

Κανεις δεν σέβεται τίποτα.. Όλα για τα λεφτά πια... Το έχω ζήσει στο πετσί μου αυτο....Όχι όμως με εγκυμοσύνη αλλά με ένα χειρουργείο που έχω κάνει στη μέση μου.. Μεχρι να βρω το γιατρό μου (ΧΡΥΣΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!) για όλους ήμουν ένα πειραματόζωο φαρμάκων κι εξετάσεων... φρίκη.... από τα φάρμακα είχε γίνει ο οργανισμός μου χημείο τυου κράτους!!:lol::lol::lol: Πάντα για το οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία έπαιρνα δεύτερη και τρίτη γνώμη... Και ειδικά μετα το χειρουργείο και την παλλίνδρομη προσέχω όσο δεν πάει τους "επιχειρηματίες" - ιατρούς... γιατί αυτό είναι ... έχουν το μαγαζάκι τους και κοιτάνε πως θα βγάλουν περισσότερα..... Εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα με νινάκι!!!!!! Μάκια πολλά!!!

TlL6p3.png

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ!!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!;)σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα η αληθεια ειναι οτι οσο ποιο νωρισ τοσο ποιο ανωδινο εχω διαβαση κατι ιστοριες και αναρωτιεμαι ποσο δυναμη σου δεινει ο θεος για να προχωρησεις μπροστα οχι να ξεπερασεις το χαμο του παιδιου σου δεν πιστευω οτι υπαρχει χειροτερος πονος απο αυτον μακαρι να μην το ζει καμια μανουλα αυτο.:cry::cry::cry:

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ!!ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ!ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!;)σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα η αληθεια ειναι οτι οσο ποιο νωρισ τοσο ποιο ανωδινο εχω διαβαση κατι ιστοριες και αναρωτιεμαι ποσο δυναμη σου δεινει ο θεος για να προχωρησεις μπροστα οχι να ξεπερασεις το χαμο του παιδιου σου δεν πιστευω οτι υπαρχει χειροτερος πονος απο αυτον μακαρι να μην το ζει καμια μανουλα αυτο.:cry::cry::cry:

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!ΜΟΝΟ ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Για να μην εχεις αγχος αδικα, δεν πας καλύτερα να κανεις μια β΄χοριακη να εισαι σίγουρη?εγώ παντως την εγκυμοσύνη μου την επιβεβαίωσα μόνο με την χοριακή..γιατί τα τεστ δεν ειναι πάντα έγκυρα........καλή επιτυχία!!!!

καλησπερα σε ολες τις μανουλες !αυτο ειναι το πρωτο μου μηνυμα.ειμαι η χρυσανθη ,25 χρ.γυμναστρια,κατοικος ρεθυμνου .περιμενουμε το πρωτο μας παιδακι,την κορουλα μας,στις 4 οκτωβρη μπαινω στον μηνα μου και δεν βλεπω την ωρα να δω τα ματια αυτης της μικρης σκανταλιαρας που παιζει με τα οργανα και τα κοκκαλακια μου!και που εμενα αυτο φυσικα σαρεσει!θα τα λεμε να εχετε ολες γερα παιδακια και οι εγκυμονουσες μια εγκυμοσυνη χαρμα!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

• Δημιουργία νέου...