Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η πρώτη μου δημοσίευση !!

gogga

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:confused:μακαρι να μπορειτε να με βοηθησετε με τις γνωσεις σας

Καλημέρα Ntiniaki και καλως ήρθες στην παρέα μας!! Την ίδια μέρα περιμέναμε να μας έρθει η ακατανόμαστη και τελικά εμένα μου ήρθε....

Ίσως έχεις καθυστέρηση και λόγω μπάνιων στην θάλασσα και ορμονών.... Θα σου πρότεινα να κάνεις μια Β- Χωριακή και εύχομαι να περιμένεις ένα όμορφο μωράκι!!!!!

Περιμένουμε νέα σου!!! :)

TlL6p3.png

καλημερα και σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα..Ntinaki1989 θα σου προτεινα και εγω να κανεις μια β'χοριακη ωστε να ξερεις τι γινετε και μετα να απυθυνθεις στον γυναικολογο σου!

ehgum7.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!ειμαι κ εγώ νέο μέλος, κ μέλλουσα μαμά!είμαι στον 5ο μήνα εγκύμοσύνης κ όλα πάνε καλά!

Δεσποινάκι καλημέρα!!! Καλώς ήρθες και με το καλό το νινάκι σου!!! Γερό κι ευτυχισμένο!!!

TlL6p3.png

Καλησπέρα σας!! Επισκέπτομαι το site εδώ και καιρό αλλά τώρα έχω και λόγο να συμμετέχω μιας και είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μου. Η πρώτη μου κόρη είναι 61/2 τώρα πια και νιώθω ότι έχω ξεχάσει τα πάντα από την πρώτη φορά που ήμουν έγκυος! Είμαι στην 11η εβδομάδα και προχωράω....

Διαφημίσεις

γεια σας κοπέλες!!! είμαι η Νική και είμαι από Κυπρο...

είμαι έγκυος το πρώτο μου μωράκι, με πητ 2/2/2012.... τώρα είμαι 19 εβδομάδων....

b2UAp3.png

the most beautiful thing in the

world is your heart!!!

είμαι έγκυος το πρώτο μου μωράκι, με πητ 2/2/2012.... τώρα είμαι 19 εβδομάδων....

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!:lol:

Διαφημίσεις

Καλωσορίζω όλα τα καινούρια κορίτσια κι ευχομαι με το καλό τα νινάκια τους!!!

Νίκη εγώ στις 21/06/2011 είχα παλλίνδρομη στο 2 μηνών μωράκι μου και είχα π.η.τ. 02/02/2012...

Εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το πιτσουνάκι σου στην αγκαλια και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο!!

TlL6p3.png

Καλωσορίζω όλα τα καινούρια κορίτσια κι ευχομαι με το καλό τα νινάκια τους!!!

Νίκη εγώ στις 21/06/2011 είχα παλλίνδρομη στο 2 μηνών μωράκι μου και είχα π.η.τ. 02/02/2012...

Εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το πιτσουνάκι σου στην αγκαλια και να είναι καλότυχο κι ευτυχισμένο!!

LIAΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!:o:o:o:o

συνχαρητηρια xalk1988 ελπιζω να γινει και σε μενα.να εχεις μια καλη εγκυμοσηνη και μια καλη γεννα:P:p:p:p:p

eyxaristo poli na se kala elpizo k gia esena oti to kallitero arkei na mhn anxonese k se emas hrthe ekei pou den to perimename k meta apo prospathia...:P:lol:

Καλημέρα και από μένα, εμένα με λένε Ειρηνη και είμαι ήδη μανούλα 2 μικρών κοριτσιών της Μαρίας μου που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 5 της! και του μικρού μου μπισκότου (το πρώτο παρατσούκλι της), το mini cookie μου το oreo που είναι 3,5μηνών ))

Καλημέρα και από μένα, εμένα με λένε Ειρηνη και είμαι ήδη μανούλα 2 μικρών κοριτσιών της Μαρίας μου που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 5 της! και του μικρού μου μπισκότου (το πρώτο παρατσούκλι της), το mini cookie μου το oreo που είναι 3,5μηνών ))

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!:lol:

γεια σας και από εμένα. είμαι η Κατερίνα και είμαι 9 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι. η παρέα σας με έχει κιόλας βοηθήσει αρκετά. καλή συνέχεια να έχουμε λοιπόν, γιατί να σας πω την αλήθεια δεν περνάει ο καιρός με τίποτα!!!!

γεια σας και από εμένα. είμαι η Κατερίνα και είμαι 9 εβδομάδων έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι. η παρέα σας με έχει κιόλας βοηθήσει αρκετά. καλή συνέχεια να έχουμε λοιπόν, γιατί να σας πω την αλήθεια δεν περνάει ο καιρός με τίποτα!!!!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!:o:o:o:o

Γεια σου κατερινα εγω ειμαι στην 35 εβδομαδα.ετσει ελεγα και εγω ποτε θα περασει ο καιρος. και να που περασε. π.η.τ 21-11-11.μην ανχωνεσαι και απολαυσετο. ο καιρος θα περασει χωρις να το καταλαβεις. ολα να σου πανε καλα και σε ολες μας...:D

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 22-10-11:D

Καλημέρα,

είμαι κ εγώ νέο μέλος της παρέας αν και σας έχω συμβουλευτεί κ διαβάσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Είμαι 29 χρονών και έγκυος στην 14η εβδομάδα.

Πέρισυ έκανα διακοπή κύησης την 23η εβδομάδα και είχα κ μια παλλίνδρομη την 9η εβδομάδα.Ελπίζω φέτος όλα να πάνε καλά και να καταφερω να κρατήσω ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μου!

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα..

• Δημιουργία νέου...