Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚ.ΛΑΡΙΣΑΣ

Recommended Posts

Εγώ έκανα δύο προσπάθειες και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη πολύ ανοργάνωτοι μου φάνηκαν. Έχω ραντεβού στο Ιασώ την άλλη εβδομάδα

Theresia σου εύχομαι να έχεις καλύτερη τύχη στο Ιασώ. Αλήθεια, γιατί σου φάνηκαν ανοργάνωτοι; Θέλεις να μας πεις κάτι περισσότερο ώστε να έχουμε και τις καλές και τις κακές εντυπώσεις υπόψη μας.

Sereir πώς πάνε οι ενεσούλες, όλα καλά; Γράψε μας νέα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εχθές έκανα ωοληψία , δόξα το θεό όλα πήγαν καλά είχα 13 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν τα 10 τώρα απο βδομάδα θα πάω για εμβρυομεταφορά!:P

Πάντως εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη , δεν είδα τίποτα 'ανοργάνωτο'...απεναντίας για δημόσιο νοσοκομείο τα πράγματα ήταν πολύ καλά.

Theresia οπως και να έχει σου εύχομαι τα καλύτερα!

ΦΙΛΗ υπομονή θα περάσει ο καιρός και σύντομα θα ξεκινήσεις και εσύ , σου εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου να σου πάνε όλα καλά και να σου έρθουν όλα εύκολα!:P

καλησπερα και απο μενα!! και γω ενδιαφερομαι για εξωσωματικη αλλα με δανεικο ωαριο.... ξερει καμια σασ αμα το πανεπιστιμιακο τησ λαρισασ εχει τραπεζα ωαριων??

Dyvnp3.png?hpEKGhcf

UpGZp2.png

καλησπερα και απο μενα!! και γω ενδιαφερομαι για εξωσωματικη αλλα με δανεικο ωαριο.... ξερει καμια σασ αμα το πανεπιστιμιακο τησ λαρισασ εχει τραπεζα ωαριων??

Εγώ μόλις έκανα εξωσωματική στο ΠΝΛ τώρα περιμένω να κάνω χοριακή.

Πρέπει να έχουν δανεικά ωάρια γιατί σε ρωτάνε αν θές να κάνεις δωρεά αυτά που δεν χρειάζεσαι.

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Καλησπέρα σας! Μετά από 2 χρόνια γάμου και άκαρπων προσπαθειών για εγκυμοσύνη, πήραμε επιτέλους την απόφαση να ακολουθήσουμε τη λύση εξωσωματικής. Με τις πρωτες εξετάσεις, εντοπίσαμε πρόβλημα στο σπέρμα. Ολιγοασθενοσπερμία . Δυστυχώς η οικονομική μας κατάσταση δε μας επιτρέπει να απευθυνθούμε σε ιδιωτικό κέντρο.Σκεφτόμαστε να κοιτάξουμε σε δημόσιο νοσοκομείο και έχοντας διαβάσει από εσάς αρκετές ιστορίες, είπαμε να δούμε για το πανεπιστ/κο στη Λάρισσα. Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω σε όποια κοπέλα έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, γνώμη, εμπειρία από εκεί να τη μοιραστεί μαζί μου. Αν πάλι γνωρίζετε οτιδήποτε από κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο, καλοδεχούμενο κι αυτό. Είμαστε όπως καταλαβένετε στο ψάξιμο.Είπαμε μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ια την οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσατε να μου δώσετε. Καλή επιτυχία σε όλες σε ότι κι αν κάνετε, σε όποια φάση κι αν είστε και μακάρι να τα κατεφέρουμε όλες μας σε αυτον τον αγώνα!!!!!

Καλησπέρα σας! Μετά από 2 χρόνια γάμου και άκαρπων προσπαθειών για εγκυμοσύνη, πήραμε επιτέλους την απόφαση να ακολουθήσουμε τη λύση εξωσωματικής. Με τις πρωτες εξετάσεις, εντοπίσαμε πρόβλημα στο σπέρμα. Ολιγοασθενοσπερμία . Δυστυχώς η οικονομική μας κατάσταση δε μας επιτρέπει να απευθυνθούμε σε ιδιωτικό κέντρο.Σκεφτόμαστε να κοιτάξουμε σε δημόσιο νοσοκομείο και έχοντας διαβάσει από εσάς αρκετές ιστορίες, είπαμε να δούμε για το πανεπιστ/κο στη Λάρισσα. Θα ήθελα λοιπόν να ζητήσω σε όποια κοπέλα έχει την οποιαδήποτε πληροφορία, γνώμη, εμπειρία από εκεί να τη μοιραστεί μαζί μου. Αν πάλι γνωρίζετε οτιδήποτε από κάποιο άλλο δημόσιο νοσοκομείο, καλοδεχούμενο κι αυτό. Είμαστε όπως καταλαβένετε στο ψάξιμο.Είπαμε μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά ια την οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσατε να μου δώσετε. Καλή επιτυχία σε όλες σε ότι κι αν κάνετε, σε όποια φάση κι αν είστε και μακάρι να τα κατεφέρουμε όλες μας σε αυτον τον αγώνα!!!!!

Εγώ έκανα στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Αν θέλεις στείλε μου προσωπικό μηνυμα με το τηλέφωνό σου για να επικοινωνήσω μαζί σου.

Διαφημίσεις

• 11 months later...

κοριτσια γεια σασ και απο εμενα...εγω θα παω για σπερματενχυση το σεπτεμβρη στον Μεσηνη και θα ηθελα να ρωτισω αν καποια γνωριζει το τελικο κοστος τησ ολης υποθεσης

κοριτσια γεια σασ και απο εμενα...εγω θα παω για σπερματενχυση το σεπτεμβρη στον Μεσηνη και θα ηθελα να ρωτισω αν καποια γνωριζει το τελικο κοστος τησ ολης υποθεσης

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΚΑ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Ενα γεια σε ολα τα κοριτσια που ειναι σε διαδικασια εξωσωματικης και ξερω ποσο δυσκολα περνανε.....θελω να πω σε ολεσ τις κοπελες που εχουν επιλεξει το πανεπηστιμιακο Λαρισας οτι εχουν κανει πολυ καλη επιλογη...θα σας πω την δικια μου περιπτωση....εκανα εξωσωματικη με τον καθηγητη τον κυριο Μεσσηνη πριν 15 μερες με μονο ενα εμβρυο γιατι δεν καταφερε να γονιμοποιηθει αλο και σημερα ηταν η μερα της χοριακης μου..........ειμαι πολυ χαρουμενη 87,87 θετικοτατη......μην φοβαστε το νοσοκομειο....και επισης δεν πληρωσα ΤΙΠΟΤΑ........ΤΙΠΟΤΑ

• 1 month later...

καλησπέρα και εύχομαι ότι καλύτερο για σένα.

θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορείς να μου απαντήσεις βέβαια,είναι η πρώτη μας προσπάθεια για εξωσωματική και επειδή και εγώ σκέφτομαι σοβαρά το πανεπιστημιακό Λάρισας, γιατί και η τσέπη δεν σηκώνει και της Αθήνας τα δημόσια δεν είναι και ότι καλύτερο, πως έκανες εξωσωματική χωρίς να πληρώσεις τίποτα;είναι κάτι που σίγουρα, μας ενδιαφέρει όλες.ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλησπέρα και εύχομαι ότι καλύτερο για σένα.

θα ήθελα να ρωτήσω, αν μπορείς να μου απαντήσεις βέβαια,είναι η πρώτη μας προσπάθεια για εξωσωματική και επειδή και εγώ σκέφτομαι σοβαρά το πανεπιστημιακό Λάρισας, γιατί και η τσέπη δεν σηκώνει και της Αθήνας τα δημόσια δεν είναι και ότι καλύτερο, πως έκανες εξωσωματική χωρίς να πληρώσεις τίποτα;είναι κάτι που σίγουρα, μας ενδιαφέρει όλες.ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλημέρα.

εγω έκανα πέρυσι εξωσωματικη στο Πανεπιστημιακό και μέσα στον Σεπτέμβρη πάμε για δεύτερη προσπάθεια. Αμα είναι να επιλέξεις Δημόσιο Νοσοκομείο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχεις στην Αθήνα.

Εγώ πέρυσι πλήρωσα 300 ή 400 ευρώ δεν θυμάμαι καλά και 25%συμμετοχή στα φάρμακα άλλα 200 συν εξετάσεις (ορμονικές, σαλπιγγοφραφια κλπ). Ολα αυτα προ ΕΟΠΠΥ εποχη!

Λοιπον τώρα με τον ΕΟΠΠΥ = στο νοσοκομείο δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ ουτε για ωοληψια ουτε για εμβρυομεταφορα.. (μόνο κανα δύο επισκέψεις στον γιατρό που θα επιλεξεις στα απογευματινά ιατρεία) οσον αφορά τα φάρμακα, αφου πάρεις την έγκριση απο την επιτροπη του ΕΟΠΠΥ τα παίρνεις Δωρεάν τα ακριβά που είναι οι ενέσεις (να φανταστεις οτι το 1κουτι κάνει 400ευρω) και πληρώνεις 25% συμμετοχή σε κάτι άλλα (που δεν είναι και πολυ ακριβα).

Οτι χρειαστείς ρώτα με!

Qhtop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σκέφτομαι και εγώ να επισκεφτώ το πανεπιστημιακό Λάρισας. Γνώρίζετε αν ο κ.Μεσσήνης ασχολείτε με φυσικούς και πόσο θετικός είναι με αυτή τη μέθοδο;Επίσης το νοσοκομείο έχει κατάψυξη για έμβρυα;Α!Δώστε μας και καμια πληροφορία για τον γιατρό(όχι οτι με νοιάζει τόσο ο άνθρωπος(τους ''χορτάσαμε'' και αυτούς)αλλά είμαι σε δύσκολη φάση και να προετοιμαστώ αν είναι πολύ ψυχρός.

Επεξεργάστηκαν by believeraki
Άλλος για Λάρισα;;

Εγω εχω παρα πολυ κακη γνωμη για τον ¨κυριο¨Μεσσηνη τον οποιο ειχα γιατρο για αρκετο καιρο.Δεν ξερω τι φταιει αλλα στην προσπαθεια εξωσωματικης που εκανα με αυτον τα ειδα ολα.Το ιδιο βραδυ πηγα με φρικτους πονους λογω υπερδιεγερσης των ωοθηκων.Ημουν εκει μεσα 10 μερες με 40 πυρετο και αφορητο πονο ,με τριπλη αντιβιωση και δε μου δινε καμια σημασια......ουτε μου εξηγουσε τι ειχα παθει.Ψυχρος και ανευθυνος!!!!!Σε καμια περιπτωση δε θα ξαναπηγαινα....

Εγω εχω παρα πολυ κακη γνωμη για τον ¨κυριο¨Μεσσηνη τον οποιο ειχα γιατρο για αρκετο καιρο.Δεν ξερω τι φταιει αλλα στην προσπαθεια εξωσωματικης που εκανα με αυτον τα ειδα ολα.Το ιδιο βραδυ πηγα με φρικτους πονους λογω υπερδιεγερσης των ωοθηκων.Ημουν εκει μεσα 10 μερες με 40 πυρετο και αφορητο πονο ,με τριπλη αντιβιωση και δε μου δινε καμια σημασια......ουτε μου εξηγουσε τι ειχα παθει.Ψυχρος και ανευθυνος!!!!!Σε καμια περιπτωση δε θα ξαναπηγαινα....

Αμάν!!!Όταν ακούω αυτά τα ωραία μου έρχεται να.....τελοσπάντων.Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

• 4 εβδομάδες μετά...

Το οτι επαθες υπερδιεργεση δεν φταει ο γιατρος αλλα το πως αντιδραει ο οργανισμος σου στην δοσολογια τον φαρμακων,εμενα δεν μου αρεσε που δεν περασε να δει τι εγινε.Υπερδιεργεση παθαινουν και σε μεγαλα ονοματα της αθηνας εχω δει με τα ματια μου πολυ ασχημα περιστατικα !!!Δωσε μας περισσοτερες λεπτομερειες για την διαδικασια με τον γιατρο

Κορίτσια καλημέρα!Εγώ έχω κάνει στον Μεσσήνη 4 αποτυχημένες προπάθειες,η 1η ούτε καν έφτασε στην εμβρυομεταφορά,και η τελευταία ήταν με κατεψυγμένες βλαστοκύστες 5 ημερών.Όσο αφορά το αν είναι ψυχρός ή όχι έχω να πω ότι ναι είναι ψυχρός αρκετά αλλά εμένα δεν με είχε επηρεάσει αυτό καθόλου,είχα συμβιβαστεί και άλλωστε με είχαν προετοιμάσει ότι όλοι σχεδόν οι καθηγητές αυτή την συμπεριφορά έχουν.Όσο πήγαινα εκεί έβλεπα πολλές κοπέλες και έγκυες και κάποιες που ήδη έιχαν επιτυχία εκεί και ερχόντουσαν για το δεύτερο παιδάκι και του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη και κοπέλες που είχαν κάνει αρκετές προσπάθειες σε ιδιωτικά και φημισμένα κέντρα και τελικά συνέχιζαν εκεί.Έγώ έφυγα και κάνω την επόμενη προσπάθεια σε άλλο κέντρο γιατί ένιωσα ότι χρειαζόμουν και μια άλλη γνώμη και μετά από τις αποτυχίες και ενώ είμαι σε μικρή ηλικία και με καλά έμβρυα δεν μου έλεγε να κάνω κάτι διαφορετικό ή να το ψάξουμε παραπάνω.Ας πούμε,τώρα που πηγαίνω σε άλλο γιατρό,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πετύχω σίγουρα,έκανα διαφορετικό πρωτόκολλο και ανταποκρίθηκε ο οργανισμός μου πολύ καλύτερα!Εγώ από την εμπερία μου μέχρι τώρα έχω να πω ότι το θέμα γιατρού είναι πολύ υποκειμενικό και ανάλογα με το τι έχει περάσει ο καθένας και για να εκφέρει κάποιος γνώμη πρέπει να έχει την εμπειρία του.Και επίση ότι για τους γιατρούς δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες,όλοι είναι καλοί στις εύκολες περιπτώσεις,το θέμα είναι στις δύσκολες τι κάνουν!Δεν ξέρω αν σας βοήθησα,ελπίζω το ένστικτό σας να σας οδηγήσει στην καλύτερη απόφαση!Καλή επιτυχία σε όλες!!!

• 2 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ???ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!:lol:

15-2-14 βγηκε η καρδια μου εξω απο το σωμα μου...ηρθε στην ζωη μου ο πριγκιπας μου...

Στο Πανεπιστημιακό είμαι και εγώ με τον Μεσσήνη. Την Δευτέρα πάω μάλλον για ωοληψία. Είναι η δεύτερη προσπάθεια. Την πρώτη φορά κατέληξε σε εξωμήτριο, πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη από το τμήμα. Για πες μου σε τι φάση βρίσκεσαι?

DrHNp3.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ larisa...ΑΑΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΩΟΛΗΨΙΑ???ΜΠΡΑΒΟΟΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ???ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ???ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΓΙΑΤΗ ΕΧΩ ΥΡΟΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΗΝ 1 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟ...ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ...:lol::lol::lol:ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΣΑΙ???

15-2-14 βγηκε η καρδια μου εξω απο το σωμα μου...ηρθε στην ζωη μου ο πριγκιπας μου...

Καλημέρα Έλλη, νομίζω ότι έχουμε ξαναμιλήσει σε άλλο forum. Το εξωμήτριο προέκυψε από εξωσωματική. Είχα και εγώ υδροσάλπιγγα και προχώρησα σε εξωσωματική πρωτού την αφαιρέσω. Ο Μεσσήνης ήθελε να κάνω πρώτα την λαπαροσκόπηση, αλλά εγώ ήθελα να το ρισκάρω και έφαγα τα μούτρα μου. Από Πελλοπόνησο είμαι εγώ. Άντε να μαζευτούμε όσες είμαστε στην Λάρισα, να τα λέμε. Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

DrHNp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ...ΣΕ ΠΙΟ FORUM ΜΗΛΗΣΑΜΕ???ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΠΡΩΤΑ???ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΧΕΣ???ΑΝΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ...ΑΠΟ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ???ΜΕΝΕΙΣ ΕΩ Η ΠΗΓΑΙΝΩΕΡΧΕΣΕ???ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑΑΑΑ...ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...