Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδοουρολόγος - ουρολόγος

anemaxxx

Recommended Posts

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

Εχω ενα κοριτσακι με συγγενη υπερπλασια επινεφριδιων και δυσμορφα εξωτερικα γεννητικα οργανα.Χρειαζεται διορθωτικη επεμβαση.Εχω μιλησει με τον Τσαχουριδη.

Αν εχει περασει κανεις κατι αναλογο,ας μου δωσει τα φωτα του!

• 1 month later...

καλημέρα,συνχαρητήρια για το site σας .παρακαλώ χρειάζομαι βοήθεια .σας περιγράφω το πρόβλημα μου,πριν μερικές μέρες πρήστηκε του μικρού ο ένας όρχις του το παιδί 2.5 ετών.πήραμε τον παιδίατρο k μας είπε να πάμε νοσοκομείο εκεί μας είπαν να κάνουμε ένα duplex k έγινε,ξέχασα να σας πω ότι είμαστε επαρχία γιατροί k νοσοκομεία άστα.έγινε η εξέταση k έδειξε υδροκήλη όμως ο γιατρός με φώναξε k μου είπε ότι υπάρχει κάποιο μόρφωμα στον άλλο όρχι k θέλει διερεύνηση,πήγα σε 2 ουρολόγους εδώ όπου μου είπαν να περιμένω 3 μήνες να ξανακάνω την εξέταση να δούμε αν k τι έχει γίνει μέχρι τότε.όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω μέχρι τότε οποτε μου σύστησαν τον k στεφανίδη στην αθηνα ,αυτός με parepemse στον k παπανικολαου για υπέρηχο όμως το ραντεβού είναι σε ένα μηνα μέχρι τότε ανήσυχο πολύ η γυναικα μου θα τρελαθεί σας παρακαλώ εάν έχει κάποιος μια παρόμοια εμπειρία η αν γνωρίζει κάτι για τους συγκεκριμένους γιατρούς ας μας βοηθήσει.έμαθα μέσο internet k τα ονόματα τον κύριον ζουπάνο k μπόγρη σας παρακαλώ οποιος ξέρει τίποτα ας μας enimerosi.sas ευχάριστο πολύ εκ τον προτερων .

έμαθα μέσο internet k τα ονόματα τον κύριον ζουπάνο k μπόγρη σας παρακαλώ οποιος ξέρει τίποτα ας μας enimerosi.sas ευχάριστο πολύ εκ τον προτερων .

Ο Ζουπάνος είναι κορυφή. Να πάτε εκεί αμέσως. Κλείνει σύντομα ραντεβού.

πρωτα απ ολα ευχομαι περαστικα στο παιδακι συντομα.ο στεφανιδης στο παιδων ειναι κορυφαιος παιδοουρολογος.τωρα για υπερυχο εγω παω στον γεωργουσοπουλο στην ηλιουπολη.κλεινεις ραντεβου αμεσα.

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση

απο την ομάδα moderators

• 1 month later...

μαλλον εχω το ιδιο προβλημα με τον 2,5 χρονων γιο μου και μου συστησαν τον ιδιο γιατρο, ειμαι και εγω απο παραμεθωριο περιοχη .θα ηθελα να μου πεις αν μπορεισ την εξελιξη τις δικης σου περιπτωσης. ευχαριστω

τελικα εχω καταλήξει στον Τσαχουρίδη στο παίδων Αγ. Σοφία ο οποίος είναι και καλός γιατρός και καλός ανθρωπος αλλά ακουγοντας τόσο καλά λόγια για τον Ζουπάνο έχω περιέργεια να πάω και εκεί

edit admin

Εμενα το μωρο μου το κοιταει ο κυριος μιχαηλ πρωτα ανθρωπος και μετα γιατρος για να μην μηλισω για την αγαπη του στα παιδια ηταν χρονια στον παιδων και παρακουλουθουσε και μενα μικρη οταν ειχα απο μωρο παληδρομιση και τωρα ανελαβε το παιδι μου και νιωθω οτι εχω συμμαχο καποιον στον δρομο που εχω μπροστα για να γινει καλα θα συμφωνισο με την γιωτα πριν που ειπε για μιχαηλ

ζουπανο θα σε συμβουλευα να μην πας ειναι πιο ψυχρος και απο τον παγο

τελοσ καλο ολα καλα ,ευχαριστω τον γιατρο κυριο Ζουπανο κ την αναισθισιολογο κυρια Γεωργιου .Να πασ αμεσα να δεισ το γιατρο φιλε μου ειναι πραγματικα πολυ καλοσ.Αν τελικα χρειαστ χειρουργιο, σου ευχομαι να μην,ζητησε την κα Γεωργιου σαν αναισθισιολογο ειναι υπεροχη .Μην ακουσ απο δω κ απο εκει πηγενε να δεισ το Ζουπανο.Περαστικα στο παιδι.:lol:

Διαφημίσεις

καλησπερα η εγχειρηση εγινε και πηγαν ολα καλα.ηταν μια σοκαριστικη εμπειρια και ευχομαι να ειναι η τελευταια .συμφωνω μαζι σου οτι η Κα Γεωργιου ειναι υπεροχος ανθρωπος και επιστημων ,μας βοηθησε παρα πολυ οπως και ο Κος Ζουπανος .Νομιζω ότι χρειαζομαι περισσοτερο χρονο εγω για να συνελθω παρα το παιδι μετα την εγχειρηση.

μια σκεψη μονο:

μετα απο συζητηση που ειχα με φιλικο προσωπο μονιμο κατοικο αθηνων με παρομια περιπτωση (μαλλονδιοτι δεν ειμαστε γιατροι) οι οποιοι ανυσηχησαν με την δικη μας περισπτωση και αρχισαν να την ψαχνουν μας ειπαν οτι οσοι παιδιατροι ρωτησαν τους ειπαν οτι η κυστες 'ή κυλες αυτης της ηλικιας εως τα 18 τους χρονια απορροφουνται και δεν χρειαζονται εγχειρηση , επισης λογω του οτι ειναι απλη εγχειρηση ρουτινας τα ιδιωτικα κεντρα λενε οτι πρεπει να γινει ωστε να παρουν τα 2500? .

Ακομα και τωρα που το σκεφτομαι το ιδιο θα εκανα γιατι νομιζω οτι δεν πρεπει ρισκαρω την υγεια του παιδιου μου.Ελπιζω να εκανα το καλυτερο απλως ο επομενος που θα διαβασει αυτα που λεμε καλο ειναι να το ψαξει παραπανω.

ευχαριστω ολους

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα,

Παρακαλώ γνωρίζετε καποιον ουρολογο ειδικο για παιδια; Είναι ένα κοριτσάκι με πρόβλημα στα νεφρά της, είναι 3 ετών. Να κοιτάξω στον κ.Ζουπάνη που αναφέρετε παραπάνω;

• 11 months later...

καλησπερα.θελω να κανω εναν υπερηχο στον γιο μου για να ελεγξουμε τους σφυκτηρες του.οταν γελαει πολυ του φευγουν απο τοτε που ηταν μικρος παρολο που δεν εχει αλλα ατυχηματα.εχω ικα κ δεν ξερω που πρεπει να απευθυνθω για να το γραψουν.σε παιδιατρο μπορω?

NRNSp2.pngsMstp2.png

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

O γιατρός λέγεται Ζουπάνος Γιώργος και είναι επί της Κηφισίας στο ύψος του ΟΤΕ (μετακόμισε πρόσφατα).Εκεί πάω τον γιο μου....καλός, αλλά ακριβός!!!

• 3 χρόνια μετά...

καλησπέρα σε όλους σας. έχω μια κόρη 9 χρονών και την έπιασε σχεδόν πριν ένα μήνα να την τσούζει και να μην μπορεί να πάει τουαλέτα .την πήγα στον αγροτικό γιατρό που έχουμε εδώ και την παρακολουθεί από μωρό και μου είπε να της κάνω εξετάσεις και ένα υπέρηχο . όντως έτσι έκανα .στο υπέρηχο μου είπαν ότι έχει μια διάταση πυελ/κου στο δεξί νεφρό που παραμένει και μετά την ούρηση (εικόνα που μοιάζει ή με στένωση πυελ/κης συμβολής ή παλινδρόμηση ουροδόχος κύστη). μόλις το είδε αυτό ο αγροτικός γιατρός μου είπε να την πάω σε έναν παιδοουρολογο ή σε εναν ουρολογο να την δει.την πηγα στην λευκαδα σε εναν ουρολογο και την εξετασε και μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα και να της δωσω μια αντιβιωση για την ουρολιμοξη και σε 3 εβδομαδες να την ξανα παω να την δει.περασε μια εβδομαδα που της τελειωσε η αντιβιωση και σημερα το πρωι την ξανα επιασε το ιδιο πραγμα.πηρα τηλεφωνο τον αγροτικο γιατρο και μου ειπε να της ξανα αρχισω την αντιβιωση και να κλεισω ραντεβου με παιδιουρολογο οπως και δηποτε γτ δεν πρεπει να το αφησω εφοσον υπαρχει αυτη η διαταση.πηρα τηλεφωνο σημερα το πρωι τον κ.Μιχαηλ για να το κανονησω και μου ειπε να μην κανω τον κοπο να παω αθηνα και οτι δεν εχει τιποτα η κορη μου.αυτο λεει συμβαινει συχνα επειδη τα παιδια ξεχνανε να πανε τουαλετα.δεν ξερω τι να κανω.τελικα να την παω στην αθηνα σε παιδοουρολογο ή οχι;;;;μπορειτε να με βοηθησεται;;;;

• 3 χρόνια μετά...
Just now, maria_tweety είπε:

Ο μικρός μου έχει παλινδρόμηση ούρων 2 βαθμού αριστερά. Σε ποια ειδικότητα πρέπει να απευθυνθώ; 

σε παιδοουρολογο αφου δεν εχουν πειραχθει τα νεφρα απο την ουρολοιμωξη

• 4 months later...

Καλησπέρα. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Επισκέφθηκα ένα πολύ γνωστό παιδοουρολογο για να δω αν θέλει περιτομή ο γιος μου ή οχι. Έφυγα απογοητευμένη, γιατί μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε μια δυσκολη επέμβαση η οποία λέγεται οσχεοπλαστικη πεους. Στην ουσία πρέπει να τον ανοίξει, να βγάλει όλο το πέος έξω και να κάνει πλαστική ώστε να σχηματίσει γωνία. Αυτά κατάλαβα. Πριν μπει όμως σε αυτή τη διαδικασία, θέλω να πάρω και μια δεύτερη γνώμη από το Παίδων Αγία Σοφία. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον παιδοουρολογο? 

• 3 εβδομάδες μετά...

Έχουμε επισκεφθεί τον κύριο Κουσίδη, μετά από συστάσεις και μείναμε ικανοποιημένοι. Κλείσε ένα ραντεβού, θα σας κατατοπίσει σίγουρα, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα.

• 7 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...