Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλιο της νέας γρίπης

tanya77

Recommended Posts

γεια σου lilia.ευχαριστω για την απαντηση.ωστοσο ρωτησα και αλλο ενα γυναικολογο και ηταν και αυτος της αποψης να περιμενουμε 3-4 μηνες για σιγουρια.οι γυναικολογοι που ρωτησα ειπαν για μηνες ενω μικροβιολογος ειπε για 15 μερες.οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τους γυνακολογους.δε θα το κανω βεβαια γιατι ειναι πολυς χρονος για να περιμενουμε αφου η μικρη μας ειναι ηδη 5 χρονων και βιαζομαστε.θα το κανουν ομως ο αντρας μου και η μικρη.τι μπερδεμα και αυτο!!

• 9 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια γεια σας..

Να σας ζήσουν και τα παιδάκια σας..

Ηθελα την γνωμη σας για το απλο αντιγριπικό εμβόλιο..

Η παιδίατρος θέλει να το κάνουμε αλλα απο όσες πληροφορίες έχω πάρει απο φίλες οι αλλοι παιδίατροι ήταν αρνητική να το δώσουν..

Δεν ξέρω νομίζω και γω οτι είναι κάπως μικρά για αντιγριπικο??

Ειμαστε 7 μηνών..

Ποια είναι η γνώμη σας...

Ελπίζω να μου απαντήσει κάποια κοπέλα γιατι βλέπω οτι εχετε καιρο να μπείτε...

ευχαριστω προκαταβολικα

Εγώ δεν είμαι υπέρ των εμβολίων γενικότερα και αν ήξερα αυτά μου έμαθα εδώ μέσα νωρίτερα, δεν θα της είχα κάνει κάποια εμβόλια της κόρης μου, ιδίως όταν ήταν μωρό.

Αντιγρηπικό δεν της έχω κάνει ποτέ. Ούτε όταν άρχισε να πηγαίνει παιδικό σταθμό και αργότερα σχολείο.

Koρίτσια γεια σας..

Η παιδίατρος θέλει να το κάνουμε αλλα απο όσες πληροφορίες έχω πάρει απο φίλες οι αλλοι παιδίατροι ήταν αρνητική να το δώσουν..

Ειμαστε 7 μηνών..

ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημέρα!Να χαίρεσαι κι εσύ το παιδάκι σου!Εμείς κάναμε το εμβόλιο το απλό της γρίπης πριν 1 μήνα που ήμασταν 15 μηνών.Το vaxigrip (αν το γράφω σωστά για παιδιά) και τώρα θα κάνουμε τη δεύτερη δόση.

Τώρα εξαρτάται πιστεύω από πολλά.Εγώ για πολλούς λόγους έχω εμπιστοσύνη στην παιδίατρό μου.Επίσης το παιδάκι μου πηγαίνει βρεφικό κι εγώ σε 2 εβδομάδες γεννάω την κόρη μας, η οποία θα είναι λεχούδι και θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν προστατευμένη...

Εσένα τι σε προβληματίζει στο να μην το κάνεις?

Djccp2.png

67KIp2.png

Koρίτσια γεια σας..

Ειμαστε 7 μηνών..

ευχαριστω προκαταβολικα

Καλημέρα και εμείς κάνουμε αντιγρηπικό στον μικρό από τότε που ξεκίνησε σταθμό. Και φέτος έχει κάνει και η αλήθεια είναι ότο πέρυσι πήγε πολύ καλά, δεν μου αρρώστησε εκτός από μπουκώματα που δεν αποφεύγονται. Αν είναι ένα παιδάκι που αρρωσταίνει εύκολα καλό είναι να το κάνει. 7 μηνών ξέρεις είναι πολύ μικρό και αν αρρωστήσει με βροχιολίτιδες κ.λ.π. θα τρέχεις...όχι ότι δεν αρρωσταίνουν κάνοντας το αντιγρηπικό, αλλά γλυτώνουν τις επιπλοκές από μια απλή ίωση. Αυτός είναι και ο σκοπός του. Εγώ προσωπικά θα έκανα ότι θα μου έλεγε η παιδίατρος απλά συζήτησέ μαζί του αν αρρωσταίνει συχνά ή όχι.

Διαφημίσεις

το απλο αντιγριπικο το εκανε ο δικος μου και περσυ και φετος. μαλιστα περσυ το εκανα κι εγω επειδη εργαζομαι με παιδακια.. δεν ειχαμε καποια παρενεργεια (για το vaxigrip μιλαω)

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Η μικρή μου ειναι 20 μηνών και δεν παει σταθμό. Είναι απαραίτητο να κανει το αντιγριπικό; Πέρυσι τετοια εποχή που ήταν 8 μηνών μας είχε πει όχι ο παιδιατρος αλλα το κάναμε εμείς οι γονείς. Με τα εμβόλια τελείωσαμε 18 μηνών και τώρα θα ξαναπάμε 24 μηνών. Για το ενδιάμεσο δεν μου είπε τίποτα για εμβόλιο. Εσείς τι κανατε στα μικρά σας σε αυτή την ηλικία; Θέλω να ακούσω απόψεις πριν παρω τηλ. τον παιδιατρο γιατί τον κόβω να μου λέει έλα να το κάνει.

Για πείτε ρε κορίτσια...

Αφού δεν πάει παιδικό, γιατί να της το κάνεις? Δεν υπάρχει λόγος νομίζω. Ούτε κι εμείς το κάναμε σε εκείνη την ηλικία, μόνο πέρισυ επειδή είχαμε νεογεννητο στο σπίτι και φέτος που πάει πρώτο χειμώνα στο σταθμό.

Η μικρή μου ειναι 20 μηνών και δεν παει σταθμό. Είναι απαραίτητο να κανει το αντιγριπικό; Πέρυσι τετοια εποχή που ήταν 8 μηνών μας είχε πει όχι ο παιδιατρος αλλα το κάναμε εμείς οι γονείς. Με τα εμβόλια τελείωσαμε 18 μηνών και τώρα θα ξαναπάμε 24 μηνών. Για το ενδιάμεσο δεν μου είπε τίποτα για εμβόλιο. Εσείς τι κανατε στα μικρά σας σε αυτή την ηλικία; Θέλω να ακούσω απόψεις πριν παρω τηλ. τον παιδιατρο γιατί τον κόβω να μου λέει έλα να το κάνει.

Για πείτε ρε κορίτσια...

Εγώ στον γιο μου το κάνοω κάθε χρόνο από 18 μηνών αλλά παθαίνει πάρα πολύ συχνά βροχίτιδες. Φέτος στην κόρη μου η νέα παιδίατρός μας, με ρώτησε αν παθαίνει και εκείνη συχνά βροχίτιδες για να το κάνουμε και σε εκείνη. Άρα αν το παιδί δεν έχει πρόβλημα με το κάτω αναπνευστικό νομίζω δεν υπάρχει λόγος να το επιβαρύνεις.

O5X4p2.png 

να ξέρετε πάντως ότι φέτος το απλό αντιγριπικό θα ενσωματωθεί με εκείνο που περίσσεψε από τα εμβόλια του Η1Ν1..

Εγώ φέτος δεν θα της το κάνω..

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κλίνω προς το να μην το κανει. Ούτε κι εμείς οι γονείς. Θα ρωτήσω και τον παιδίατρο να δω τι θα μου πει.

να ξέρετε πάντως ότι φέτος το απλό αντιγριπικό θα ενσωματωθεί με εκείνο που περίσσεψε από τα εμβόλια του Η1Ν1..

Εγώ φέτος δεν θα της το κάνω..

Καλα αν όντως ισχύει αυτό, τότε είναι που δεν το κάνω με τίποτα!! Το ξέρεις από έγκυρη πηγή ή μπας και ειναι ραδιο αρβύλα;

Ποιος είπε ότι δεν πρέπει να αμφισβητούμε τους γιατρούς ή τους οποιουσδήποτε ειδικούς;

Γιατί φτάσαμε να νοιώθουμε ενοχή όταν τολμούμε να σκεφτόμαστε μόνοι μας;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...