kikileuteris

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  2.191
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

13 Neutral

Περισσότερα για την/τον kikileuteris

 • Rank
  Δοκιμή

Converted

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Επαγγελματίας με μάστερ παρακαλώ από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Αυτή τη στιγμή διαβάζω για το διδακτορικό μου. Οπότε καταλαβαίνω πόσο απόλυτα δίκιο έχει η συνάδελφος!
 2. Εγώ θεωρώ πως απλά ζηλεύεις το πιθηκάκι και τη μητέρα του γι αυτό βάλλεσαι εναντίον τους
 3. ma
  Διαφημίσεις

 4. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου. Δοκιμάσαμε πολλά και τελικά την έπιασε το tabaccum κάπως έτσι δε θυμάμαι. Ιδανικά, κατά τη γνώμη μου να τηλ στο γιατρό σου να σου αλλάξει φάρμακο.
 5. kikileuteris

  Επιστροφή του βασιλιά

  Δυστυχώς από όλες τις ηλικίες...
 6. Με τις σημερινές συνθήκες της κρίσης, υπάρχουν πολλές φωνές στην Ελλάδα που λένε ότι η επιστροφή του βασιλιά ίσως μας σώσει. Και σαν παράδειγμα φέρνουν ανεπτυγμένα κράτη της Σκανδιναβίας, που ενώ έχουν βασιλεία, είναι κράτη πρότυπα! Εσάς ποια είναι η γνώμη σας?
 7. Δλδ κατά την άποψή σου, η παρανομία του χ νομιμοποιεί αυτόματα την παρανομία του ψ? Όποιος κι αν είναι ο χ όποιος κι αν είναι ο ψ.
 8. Εξαρτάται τι εξυπηρετούν οι καταλήψεις που νομιμοποιούν και τι αυτές οι νομιμοποιήσεις. Δεν είναι θέμα σιγουριάς. Είναι θέμα λογικής. ΠΡοτού κάνω κάτι παράνομο, εξαντλώ όλους τους νόμιμους τρόπους. Έχει γίνει άραγε κάτι τέτοιο
 9. Να συμπληρώσω δε, ότι πολλές φορές ίσως να μη χρειάζεται κατάληψη, αλλά απλά να ζητηθεί ένα κτίριο από τον εκάστοτε δήμο για τέτοιες δραστηριότητες, και τελικά η κατάληψη να γίνεται για το θεαθήναι! Επειδή εδώ και λίγες μέρες προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα playgroup στη Θεσσαλονίκη, ζήτησα ένα χώρο από ένα δήμο της πόλης, και, όχι απλά είπαν ναι, με καθοδηγούν και στο πως να οργανωθώ ώστε να πάρω αυτό το χώρο για αυτοδιαχείριση. Όλο αυτό με κάνει να πιστεύω ότι ίσως η κατάληψη να είναι απλά το φαίνεσθαι, ίσως να μπορούσε να γίνει αλλιώς αλλά δεν συμφέρει προφανώς αυτούς που το κάνουν.
 10. Ρε συ είμαι σίγουρη! Έχω φίλη που είναι δασκάλα ειδικής αγωγής και διδάσκει εκεί σε μεταναστάκια, παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες κτλ. Επίσης έχω φίλους που παρακολουθούν μαθήματα γυμναστικής ισπανικών pilates... Κρατώ μία επιφύλαξη, θα το ρωτήσω αύριο βράδι και θα επανέλθω με περισσότερη σιγουριά. Καλά από την εκκλησία δεν περίμενα κάτι καλύτερο!
 11. Αυτό το ξέρω κι εγώ! Υπέροχη προσπάθεια! Όμως έχει μία διαφορά. Το κτίριο έχει ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ από το δήμο Θεσσαλονίκης.
 12. Δεν υπάρχει??? Εγώ νομίζω ότι πάντα υπάρχει και το βρίσκω και λογικό...ως ένα σημείο Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι καταλάβαμε πολύ καλά κι εγώ κι εσύ τι θέλει να πει ο συνομιλητής? Ειλικρινείς ερωτήσεις...με ενδιαφέρον για συζήτηση... Κι εγώ ειλικρινείς απαντήσεις έδωσα με ενδιαφέρον για συζήτηση... Προσωπικά, που σε έκρινα? Μωρέ άμα κάνεις ignore user χάνεις ενδιαφέροντα πράγματα. Το χω κάνει γι αυτό στο λέω Το ίντερνετ θέλει λίγο περισσότερο χαβαλέ, έχουμε real life για πιο σοβαρά θέματα
 13. Εξαρτάται από που έχεις συμφέροντα ( Εγώ προ πολλού! Ελπίζω κι άλλοι )