Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλιο της νέας γρίπης

tanya77

Recommended Posts

καλημέρα...η δική μου παιδίατρος είπε δεν θα κάνουμε τπτ απλά θα προσέχετε που πηγαίνετε και επειδή από κάτω μας είναι οι παππούδες και η προγιαγιά θα εμβολιαστούν αυτοί είπε και όχι πολλά πολλά...

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια ρου ρε νεφελη πολύ ωραία τα λές. χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι οταν βλέπω αυτά που γράφεις.

Και εγώ χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι κάποιοι ακούνε....πραγματικά ακούνε!

Ίσως βοηθάει κάποιες φορές να τα ακούμε από "ειδήμονες":

Κορίτσια, η παιδίατρος μου είπε ότι μόνο σε παιδιά κάτω των 5 ετών που έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα χρειαστεί να γίνει το κοινό αντιγρηπικό εμβόλιο. Σε μεγαλύτερες ηλικίες και σε υγιή παιδιά, δεν κάνουμε τίποτα.Τώρα τι να πω κι εγώ;Έχω καταμπερδευτεί!!!

:confused:Εμενα μου ειπε να το κανω στο μικρο μου γιο που ειναι 2 ετων,ωστε να ειμαστε σιγουροι οτι τυχον δεν θα συνυπαρξουν οι 2 ιοι ,νεας και παλιας γριπης μεσα του!Η συσταση λεει αφορα σε

παιδια κατω των 5 ετων..Ειμαι μαλλον διστακτικη να ακολουθησω τη συμβουλη της,με τρομαζει η εφαρμογη του νομου των πιθανοτητων στα μικρα μας τοσο απλοικα...θα ηθελα να ακουσω και περισσοτερες γνωμες!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
εχω αγχωθει με αυτο το θεμα.οι φιλες μου δεν θα το κανουν στα παιδια τους(κι ας πηγαινουν σχολειο).εσεις τι θα κανετε?

μην αγχώνεσαι λένα άγγελος, αυτό ακριβώς θέλουν να δημιουργήσουν τα μέσα ενημέρωσης που αναγγέλουν τα του νέου ιού της γρίπης λές και γίνεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Δυστυχώς ούτε οι γιατροί δεν έχουν αποφασισει τι θα κάνουν όσον αφορα την δική τους μεριά μερικοί λένε οτι ο κόσμος πρέπει να το κάνει αλλά οι ίδιοι δεν το κανουν, άσε μπέρδεμα η κατάσταση.

Επειδή οι φίλες σου δεν θα το κάνουν στα παιδιά σου δεν είναι επιχείρημα να μην το κάνεις και εσύ, αν πάνε να πνιγούν θα πάς και εσύ μαζί τους? Δεν θέλω να θίξω τις φίλες σου ή εσένα αλλά αν αποφασίσεις να μην το κάνεις θα πρέπει να είναι ώριμη σκέψη χωρίς επιρροή απο κανέναν και ούτε εγώ ούτε κανένας δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να σου πεί κάντο ή μήν το κάνεις. Τα ζυγίζεις και πράτεις. Εγώ δεν θα το κάνω γιατί δεν είναι τεσταρισμένο χρόνια να δούμε τις επιδράσεις που μπορεί να έχει στην υγεία ενός ανθρώπου, μπορει να προστατεύει οπως λένε απο την νέα γρίπη αλλά μήπως θα χαλάσει κάτι άλλο στον οργανισμό αργότερα, αν έχεις ακούσει και νομίζω κανένας δεν θα σου πει με σιγουριά το αντίθετο, όλα τα εμβόλια λόγω των συστατικών συντηριτικών τους μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ακόμα και μετά απο πολλά χρόνια.

Προσπάθησε να έχεις καλή υγεία εσύ και τα παιδιά σου, να ξεκουράζεστε και να γυμνάζεστε καθημερινά και να τρώτε σωστά. Να φυλάγεστε οσο μπορείτε απο τυχόν νοσούντες και αν πιστεύεις οτι θα σε προστατεψει το εμβόλιο κάντο, ακόμα και να το κάνεις όμως δεν είναι σιγουρο οτι δεν θα νοσησεις βέβαια αλλά απο ότι λένε τα συμπτώματα θα είναι ελαφρύτερα.

Τι να σου πώ βρε παιδί μου , σάμπως και εκείνοι που τα λένε ξέρουν νομιζεις? εικασίες κάνουν και τον σταυρό του να μην του βρέι τίποτα χειρότερο.. Μήπως να αρχίσουμε τις προσευχές καλύτερα...?...

μην αγχώνεσαι λένα άγγελος, αυτό ακριβώς θέλουν να δημιουργήσουν τα μέσα ενημέρωσης που αναγγέλουν τα του νέου ιού της γρίπης λές και γίνεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Δυστυχώς ούτε οι γιατροί δεν έχουν αποφασισει τι θα κάνουν όσον αφορα την δική τους μεριά μερικοί λένε οτι ο κόσμος πρέπει να το κάνει αλλά οι ίδιοι δεν το κανουν, άσε μπέρδεμα η κατάσταση.

Επειδή οι φίλες σου δεν θα το κάνουν στα παιδιά σου δεν είναι επιχείρημα να μην το κάνεις και εσύ, αν πάνε να πνιγούν θα πάς και εσύ μαζί τους? Δεν θέλω να θίξω τις φίλες σου ή εσένα αλλά αν αποφασίσεις να μην το κάνεις θα πρέπει να είναι ώριμη σκέψη χωρίς επιρροή απο κανέναν και ούτε εγώ ούτε κανένας δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη να σου πεί κάντο ή μήν το κάνεις. Τα ζυγίζεις και πράτεις. Εγώ δεν θα το κάνω γιατί δεν είναι τεσταρισμένο χρόνια να δούμε τις επιδράσεις που μπορεί να έχει στην υγεία ενός ανθρώπου, μπορει να προστατεύει οπως λένε απο την νέα γρίπη αλλά μήπως θα χαλάσει κάτι άλλο στον οργανισμό αργότερα, αν έχεις ακούσει και νομίζω κανένας δεν θα σου πει με σιγουριά το αντίθετο, όλα τα εμβόλια λόγω των συστατικών συντηριτικών τους μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ακόμα και μετά απο πολλά χρόνια.

Προσπάθησε να έχεις καλή υγεία εσύ και τα παιδιά σου, να ξεκουράζεστε και να γυμνάζεστε καθημερινά και να τρώτε σωστά. Να φυλάγεστε οσο μπορείτε απο τυχόν νοσούντες και αν πιστεύεις οτι θα σε προστατεψει το εμβόλιο κάντο, ακόμα και να το κάνεις όμως δεν είναι σιγουρο οτι δεν θα νοσησεις βέβαια αλλά απο ότι λένε τα συμπτώματα θα είναι ελαφρύτερα.

Τι να σου πώ βρε παιδί μου , σάμπως και εκείνοι που τα λένε ξέρουν νομιζεις? εικασίες κάνουν και τον σταυρό του να μην του βρέι τίποτα χειρότερο.. Μήπως να αρχίσουμε τις προσευχές καλύτερα...?...

ευχαριστω "εγω".μας εχουν καταμπερδεψει.θελει πολυ σκεψη το πραγμα.με εχει πιασει αγχος και δεν εμπειστευομαι κανεναν...:rolleyes:(και να φανταστεις οτι γενικως ειμαι ψυχραιμη!:lol:)

ευχαριστω "εγω".μας εχουν καταμπερδεψει.θελει πολυ σκεψη το πραγμα.με εχει πιασει αγχος και δεν εμπειστευομαι κανεναν...:rolleyes:(και να φανταστεις οτι γενικως ειμαι ψυχραιμη!:lol:)

το ένστικτό σου να εμπιστεύεσαι, είναι το ένστικτο της επιβίωσης του ανθρώπου τόσα χρόνια τώρα και το υποβαθμίζουμε πάντα. Να είσαι καλά και εσύ και η οι΄κογένειά σου, αντε ύπνο τώρα γιατί πήγε αργά;)

καλημερα!

ρωτησα κ εγω τον γιατρο μου γ αυτο το εμβολιο μου ειπε μονο σε περιπτωση επιδημιας θα το κανουμε αν κ παλι το σκεφτομαι γνωριζοντας τα πραγματα εκ των εσω και διαβαζοντας για τις παρενεργειες που εχει.επιδημια σιγουρα δεν εχουμε θα συμφωνησω με οτι διαβασα παραπανω οτι τα μμε διογκωνουν τα πραγματα και δε θα επεκταθω στο τι συμφεροντα κρυβονται πισω απο τις εταιρειες που παρασκευαζουν το εμβολιο....απ τη στιγμη λοιπον που ειμαστε ενημερωμενες και τηρουμε τους κανονες υγιεινης σχολαστικα γιατι τοσο αγχος?εγω προσωπικα επαψα ν αγχωνομαι πλεον.εχω εμπιστοσυνη στο γιατρο μου αλλα κ στη δικη μου κριση οταν ερθει η ωρα-αν ερθει, μακρια απο μας-να αποφασισω γνωριζοντας ολες τις παραμετρους.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Διαφημίσεις

Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα του ιού της νέας γρίπης στη χώρα μας, ιδίως σε μαθητές, και γι' αυτό μελετάται το ενδεχόμενο -εν όψει και των διακοπών των Χριστουγέννων- να κλείσουν νωρίτερα τα σχολεία. Πάντως, απογοητευτική ήταν η πρώτη ημέρα του εμβολιασμού του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Εξαιτίας του πολλαπλασιασμού των κρουσμάτων έχει προταθεί να κλείσουν τα σχολεία για μία ή δύο εβδομάδες, αλλά -σύμφωνα με τα Νέα- στην πλειονότητά τους οι επιστήμονες εκτιμούν πως στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο μόνο πανικό θα δημιουργήσει.

Ωστόσο, η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο, στην περίπτωση που το επιστημονικό συμβούλιο κρίνει στο μέλλον πως είναι απαραίτητο μέτρο.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα εμβολιασμού που ξεκίνησε τη Δευτέρα από το προσωπικό των νοσοκομείων, τα στοιχεία είναι μάλλον απογοητευτικά, αφού η πλειονότητα των ιατρών και των νοσηλευτών επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού χορηγήθηκαν μόλις 79 εμβόλια -και από αυτά τα 20 έλαβαν χρόνια πάσχοντες που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου.

Στο Γενικό Κρατικό εμβολιάστηκαν περίπου 50-55 γιατροί και νοσηλευτές και έξι πολίτες, ενώ στον Ευαγγελισμό -το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής με περίπου 3.000 εργαζόμενους- εμβολιάστηκαν μόνο 60 γιατροί και νοσηλευτές.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προσήλθαν μόλις 40 εργαζόμενοι σε σύνολο άνω των 1.000, ενώ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μόλις 10 από τους συνολικά 1.200 εργαζομένους.

Σημαντικός κρίνεται ο αντίκτυπος που είχαν δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής για την Πανδημία της Γρίπης του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» κ. Στρατή Πλωμαρίτη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την αναγκαιότητα του εμβολίου.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο νοσοκομείο «Αγ.Παύλος» δεν εμβολιάστηκε κανείς από τους συνολικά 750 εργαζομένους.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος εμβολιασμού ελπίζουν πως τις προσεχείς ημέρες η ανταπόκριση των ιατρών και των νοσηλευτών θα είναι μεγαλύτερη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Πανδημίας Γρίπης Ελένη Γιαμαρέλλου δήλωσε, από την πλευρά της, πως δεν υπάρχει επιστημονική βάση στις επιφυλάξεις που εκφράζονται.

«Οι Έλληνες είμαστε συγκριτικά με άλλους Ευρωπαίους σε ευνοϊκότερη θέση, δεδομένου πως ήδη έχουν εμβολιαστεί στο κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι και άρα γνωρίζουμε πλέον πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» ανέφερε.

Newsroom ΔΟΛ

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των γαλλικών υγειονομικών αρχών για το εάν η εμφάνιση του παραλυτικού συνδρόμου Guillain-Barre που διαγνώσθηκε σε μια νέα γυναίκα από τη Γαλλία οφείλεται στο εμβόλιο για τον Η1Ν1, αφού είχε εμβολιαστεί έξι ημέρες πριν.

Όπως αναφέρει η Γαλλίδα υπουργός Υγείας Roselyne Bachelot, το περιστατικό είναι ελαφρύ και η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι επαγγελματίας υγείας, αναρρώνει.

Διαβάστε περισσότερα στη διεύθυνση http://news.disabled.gr/?p=26117

μήπως λεω μήπως να σταματήσουμε να βλεπουμε τηλεοραση για λίγες μέρες.....αντε δειτε το Λαζόπουλο μονο και καμια μπάλα οι σύζηγοι! :)

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην φοβάστε μια γριππούλα ειναι!!!

μήπως λεω μήπως να σταματήσουμε να βλεπουμε τηλεοραση για λίγες μέρες.....αντε δειτε το Λαζόπουλο μονο και καμια μπάλα οι σύζηγοι! :)

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μην φοβάστε μια γριππούλα ειναι!!!

ενταξει μη παμε κ στο αλλο ακρο δεν ειναι μια απλη γριπουλα μπορει τα συμπτωματα προς το παρον να ειναι ηπια αλλα οι επιπλοκες ειναι σοβαρες.

και το εμβολιο αν θα το κανουμε η οχι δε θα ειναι για τα συμπτωματα αλλα για τις τυχον επιπλοκες.

καλη ειναι η ενημερωση αλλα απο πιο εγκυρες πηγες κ οχι απ την τηλεοραση που βγαινει ο καθενας κ λεει οτι του κατεβει....ηθελα να ξερα ολοι αυτοι που υποστηριζουν το εμβολιο θα το καναν στα παιδια τους?

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο για το εμβόλιο (της κοινής γρίπης) και μας είπε ότι τις τελευταίες μέρες έχει δει πολλά παιδάκια με την νέα γρίπη. Υπάρχει δηλαδή πανδημία. Τα καλά νεα βέβαια, μας είπε, είναι ότι τα παιδάκια την περνάνε σχετικά ανωδυνα με λίγες μερες πυρετού. Κι αναρρώνουν σχετικά ευκολα. Επίσης, ότι αν δεν αλλάξει κάτι στις επόμενες εβδομάδες, δεν θα προτείνει το εμβόλιο της νεας γρίπης στα παιδιά που βλέπει.

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][img]http://global.thebump.com/tickers/ttc0e67.aspx[/img][/url]

Διαφημίσεις

στην κλινικη που δουλευει ο αντρας ου οι μισοι γιατροι δεν θα κανουν το εμβολιο και οι αλλοι μισοι θα το κανουν ουτε η ιδια ιατρικη κοινοτητα δεν ξερει τι να κανει στην ελβετια ακουσα δεν δεχονται το εβολιο καθολου γτ?η γριπη ειναι γριπη εγω την μεταλαξη της φοβαμε!το 1998 επαθα πνευμονια μετα απο γριπη ακολουθησα θεραπεια και εγινα καλα ηταν δυσκολα αλλα περασε!τις παρενεργειες του εμβολιου ομως τις φοβαμε περισσοτερο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

αμ αυτο ειναι ....καθε φορά που εχουμε μετάλλαξη θα βγαινει καινουργιο εμβόλιο και θα μας τρομοκρατουν αμα δεν το κάνουμε; χαιρομαι πάντως που ο τρομος τους δεν ειχε την απήχηση που περιμέναν...σημαινει οτι ο κόσμος δεν εχει κοιμηθει ακόμα...

για δειτε και αυτη την περιπτωση...λεει για ενα παιδακι που πεθανε απο το εμβόλιο

http://www.bild.de/BILD/news/bild-english/world-news/2009/11/18/swine-flu-tot-tragedy/my-boy-finlay-agonising-death-after-vaccination.html

Δείτε και αυτό: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=79644&cid=15. Άραγε, εφοσον θεωρησουμε ακριβές το άρθρο ενημερωνεται αυτός που κανει το εμβολιο οτι εχουν ηδη καταγραφει δυο θανατοι έστω και αν υποθετουν οτι ισως ηταν τυχαιοι; Για απλή ενημέρωση λέω... και αποφασιζει ο ιδιος αν θα το κανει η όχι...

XV25p2.png

Λοιπον κοριτσια αρχικα ειμαι κατα του συγκεκριμενου εμβολιου και κατα ολων που ειναι υπερ των κερδων πατωντας πανω σε ανθρωπινες ζωες αλλα σημερα εμαθα οτι το 16 χρονο παιδακι που πεθανε ηταν απο ενα χωριο της δραμας και μιλωντας με μια γνωστη μου που ηξερε την οικογενεια η μανα ουρλιαζε και χτυπιωταν ηταν και αυτη κατα του εμβολιου αλλα τωρα ειναι και γεματη τυψεις αδικα βεβαια αλλα πιστευω καμια δεν θα ηθελε να ηταν στην θεση της.. εκατσα και σκεφτικα τι να κανω;;; εαν το κανω και εχω παρενεργιες απο τον ιδιο το εμβολιο και παθουν τιποτα τα παιδια μου θα εχω τυψεις θα κανω κακο στα ιδια μου τα παιδια;;; εαν ειναι απλη και θα περαση οπως ξερω απο καποιες περιπτωσεις αφου ειναι προπαγανδα γιατι συνεχιζουν να χανοντε ζωες απο τον ιο ΄΄΄΄΄΄έαν παλι δεν το κανω και παθουν τα παιδια μου κατι θα πεθανω χιλιες φορες γιατι δεν πηρα την σωστη αποφαση...το φτωχο μου μυαλο λεει ενταξη σε ολα αυτα τα δημοσιευματα ναι πιτευω οτι ειναι ενας ιος που προηλθε απο τα εργαστηρια για οικονομικους λογους αλλα ποσο τελικα αυτοι μπορουν να κουμανταρουν αυτο που σπειραν΄΄΄΄΄;;;δηλαδη εξαπλωσαν τον ιο για το κερδος αλλα κατι τους ξεφυγε πιστευω ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν να το σταματησουν .. αισθανομαι τοσο κουραση ψυχολογικη με αυτο το θεμα περσι ημουν ενα μηνα μεσα σε ενα νοσοκομειο με τον μικρο με βροχιολιτιδα ερχοντουσαν χωρις εμβολιασμο απο πνευμονιοκοκο 10 μηνων και με βαρια πνευμονια οι γιατροι φωναζαν της μαμαδες που δεν ειχαν κανει εμβολιο στα παιδια και τα βλεπαν σε αυτην την κατασταση τι να πω τελικα πιο ειναι το σωστο μονο ο θεος το ξερει φοβαμε για το αυριο ευχομε να μην υπαρχει αλλος θανατος και να σταματησουν ολα εδω.....

Λοιπον κοριτσια αρχικα ειμαι κατα του συγκεκριμενου εμβολιου και κατα ολων που ειναι υπερ των κερδων πατωντας πανω σε ανθρωπινες ζωες αλλα σημερα εμαθα οτι το 16 χρονο παιδακι που πεθανε ηταν απο ενα χωριο της δραμας και μιλωντας με μια γνωστη μου που ηξερε την οικογενεια η μανα ουρλιαζε και χτυπιωταν ηταν και αυτη κατα του εμβολιου αλλα τωρα ειναι και γεματη τυψεις αδικα βεβαια αλλα πιστευω καμια δεν θα ηθελε να ηταν στην θεση της.. εκατσα και σκεφτικα τι να κανω;;; εαν το κανω και εχω παρενεργιες απο τον ιδιο το εμβολιο και παθουν τιποτα τα παιδια μου θα εχω τυψεις θα κανω κακο στα ιδια μου τα παιδια;;; εαν ειναι απλη και θα περαση οπως ξερω απο καποιες περιπτωσεις αφου ειναι προπαγανδα γιατι συνεχιζουν να χανοντε ζωες απο τον ιο ΄΄΄΄΄΄έαν παλι δεν το κανω και παθουν τα παιδια μου κατι θα πεθανω χιλιες φορες γιατι δεν πηρα την σωστη αποφαση...το φτωχο μου μυαλο λεει ενταξη σε ολα αυτα τα δημοσιευματα ναι πιτευω οτι ειναι ενας ιος που προηλθε απο τα εργαστηρια για οικονομικους λογους αλλα ποσο τελικα αυτοι μπορουν να κουμανταρουν αυτο που σπειραν΄΄΄΄΄;;;δηλαδη εξαπλωσαν τον ιο για το κερδος αλλα κατι τους ξεφυγε πιστευω ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν να το σταματησουν .. αισθανομαι τοσο κουραση ψυχολογικη με αυτο το θεμα περσι ημουν ενα μηνα μεσα σε ενα νοσοκομειο με τον μικρο με βροχιολιτιδα ερχοντουσαν χωρις εμβολιασμο απο πνευμονιοκοκο 10 μηνων και με βαρια πνευμονια οι γιατροι φωναζαν της μαμαδες που δεν ειχαν κανει εμβολιο στα παιδια και τα βλεπαν σε αυτην την κατασταση τι να πω τελικα πιο ειναι το σωστο μονο ο θεος το ξερει φοβαμε για το αυριο ευχομε να μην υπαρχει αλλος θανατος και να σταματησουν ολα εδω.....

Σ' αυτό ακριβώς υπολογίζουν... στο φόβο και στον πανικό.

Άλλωστε, έτσι δεν παίρνουμε οι περισσότεροι όλες τις αποφάσεις μας;

Μπουρμπουλιθρά μου το παιδί αν δεν άνηκε σε ομαδα υψηλου κινδύνο ετσι κι αλλιως δεν θα έκανε το εμβόλιο οπότε ειναι άτοπο το να λες οτι δεν εκανα το εμβόλιο και τι έπαθα. Δυστυχως οπως ειπα και παραπάνω αν ειναι να εισαι ο ενας στους 10.000 ή ο ενας στο εκατομύριο πάλι ο ενας θα εισαι :(

Για δες προσεχτικά τις θανατηφόρες περιπτωσεις του ιου και θα δεις οτι οι 8 στους 10 είχαν χρονια προβλήματα ή κατι σοβαρο που δεν ήξεραν...το παιδί θα μπορουσε να πεθάνει και απο τον απλό ιό της γριπης που ειναι πιο θανατηφόρος.

Αστο μην το ψάχνεις...εγω λεω και ξαναλέω μην ακουτε ειδήσεις!

κοριτσια σημερα ακουσα οτι οσοι εχουν αλεργια στο αυγο δεν θα κανουν το εμβολιο γιατι αναπτυχθηκε σε αυγο και πρεπει να ενημερωνουν τον γιατρο απο πριν..εμεις το βραδυ ομικρος εκανε πυρετο 38-9 πιστευω να μην εχουμε τσεπωση την γριπη σε λιγο παμε στον γιατρο προς το παρον αλλο συμπτωμα δεν εχουμε αλλα θα δουμε ευχομε να μην ειμαστε οι ατυχοι τι να πω

yogini με αυτα που ακουω θα τρελαθω εχθες ενας μαθητης του αντρα μου εχει τον νεο ιο και ειναι στην θεσ/νικη ασχημα αλλα ειχε προβλημα υγειας λυκο τελικα αυτοι που ειναι υψιλου κυνδινου δεν εχουν αλλη επιλογη εκτος του εμβολιου;;

πηγαμε στην παιδιατρο ο μικρος μου εχει λοιμοξη αναπνευστικου τελικα μου ειπε να περιμενω με αντιβιωση και θεραπεια να δω πως θα εξελιχθει πατησα τα κλαματα και αυτη αρχισε να μου φωναζει να κλεισω την τηλεοραση και οτι ειναι μια απλη γριπη πιο απλη απο αυτην που περναμε απλα ονομαζοντας την πανικοβαλαν τον κοσμο και οτι καθε χρονο πεθενουν ατομα υψιλου κινδινου α[πο την γριπη απλα δεν ακουγοντε προς τον παρον μονο πυερτο εχουμε υψηλο αλλα μου ει[πε οτι θα κανει και βηχα ειμαι να σκασω...εαν συνεχιση για 2 μερες υψιλος πυρετος θα κανουμε το επιχρισμα το ιατρειο ηταν γεματο παιδακια με πυρετο ...υπομονη λοιπον χειμωνας ειναι θα περασει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...