anasp

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  187
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Περισσότερα για την/τον anasp

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Έχω πάθει κι εγώ ακριβώς το ίδιο. Η λύση είναι μια, απειλώ ότι θα φύγω επιτόπου χωρίς να πληρώσω λογαριασμό εννοείται. Και του προτείνω να καλέσει την αστυνομία αν θέλει ώστε να τους εξηγήσω γιατί δεν πληρώνω εφόσον δεν μου παρέχονται οι προβλεπόμενες από το νόμο υπηρεσίες.
 2. Μην τα βάζεις όλα στο ίδιο τσουβάλι. Η μυρωδιά του σκόρδου ενοχλεί,ενώ ο καπνός του τσιγάρου βλάπτει. Και βλάπτει εξίσου και αυτούς που ενοχλούνται και αυτούς που δεν ενοχλούνται. Καλό είναι κάποια στιγμή να τον κάνουμε αυτό τον διαχωρισμο.

 3. Διαφημίσεις


 4. Άρθρο 17, παράγραφος 5 του N. 3868/2010 Ως «εσωτερικός χώρος», για την εφαρμογή του παρόντος, νοείται και το αίθριο ή ο χώρος με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή, όπως και κάθε χώρος, με σκέπαστρο και ταυτόχρονα κλεισμένος με οποιονδήποτε τρόπο περιμετρικά.» Τυπικά είχες άδικο. Όπως άδικο είχε κι αυτή να σου μιλήσει με αγένεια.
 5. Εμάς ήταν σχεδόν ίδια με τον υπέρηχο της β΄επιπέδου. Η μόνη διαφορά ήταν ότι είχε μαλλί!!
 6. Προσπάθησε να της το παρουσιάσεις ανάλογα. Tο dvd το βαζουμε μόνο μια φορά γιατι μετά κουράζεται και πάει για νανι και τέτοια. Αν δεν το παρακάνει πάντως δεν είναι και τραγικό, αφού χαίρεται και τόσο πολύ, κρίμα να της το στερήσεις. Απλά αν βλέπει τρεις ώρες την ημέρα, μαλλον είναι πολλές.
 7. Αν το βλέπει τόσο συχνά, πόσο θα αντέξει μέχρι να το βαρεθεί? Το πρόβλημά σου είναι ότι θέλει να βλέπει το συγκεκριμένο dvd ή ότι βλέπει αρκετή ώρα τηλεόραση? Αν είναι το δεύτερο πες της ότι μπορεί να το βλέπει μόνο μια φορά την ημέρα. Κι εμένα έχει αντίστοιχο θέμα με ένα παιδικό, αλλά έχουμε βάλει όριο και ξέρει ότι ακόμα κι αν το ζητήσει δεύτερη φορά δεν θα το δει.
 8. Θα σου λεγα να μην δώσεις και πολύ σημασία. Προφανώς το έκανε για να δει αντίδραση. Αν το ξανακάνει κι εσύ δείξεις αδιαφορία (οκ δύσκολο, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι θα πάθει κάτι από τα μπισκότα), θα χασει κάθε ενδιαφέρον.
 9. Το θέμα του φόβου δεν ξέρω πως να το χειριστεις. Αλλά για τα υπόλοιπα εξηγείς τι κάνουμε, γιατί το κάνουμε και την βάζεις να συμμετέχει πχ. ελα να βουρτσίσουμε δόντια, να κάνουμε μπάνιο, να κρατάς την πετσέτα της μαμάς κλπ κλπ.
 10. Βασικός κανόνας: το beaute γίνεται παρουσία της μικρής. Αν πρέπει να περιμένεις να κοιμηθεί για να κάνεις πιστολάκι, χάθηκες!
 11. Αν είναι άλλο το καθημερινό της πρόγραμμα, πιστεύω ότι θα δεις διαφορά. Αν ξεκινήσετε και σχολείο, πιθανόν να κουράζεται περισσότερο εκεί απ' ότι αν ήταν στο σπίτι. Μια άλλη λύση είναι δραστηριότητες και το απόγευμα. Κούνιες, ή και παιχνίδι μέσα στο σπίτι (εμείς παίζουμε πολύ ένα συνδυασμό κρυφτού κυνηγητού). Όχι όμως ακριβώς πριν τον ύπνο γιατί μπορεί να της δημιουργήσει ένταση. Γενικά δεν είναι εύκολο και μην περιμένεις ότι αν εφαρμόσεις κάτι μια μέρα ή δύο θα αλλάξει το προγραμμά της αυτόματα. Έχουν αντοχές!!
 12. Κι εμάς έτσι ακριβώς, κοιμόταν περίπου στις 12 κάθε βράδυ. Μέχρι που πήγε σχολείο, σηκωνεται πιο νωρίς το πρωί και είναι κουρασμένη το βράδυ. οπότε κατά τις 10 κοιμόμαστε. Η μόνη λύση νομίζω είναι να την ξυπνάς πιο νωρίς το πρωί. Ή να την αφήνεις να κοιμάται λιγότερο το μεσημέρι.
 13. Να σου απαντήσω μόνο στο θέμα του φαγητού. Η δικιά μου αν και σχετικά εύκολη στο φαγητό, στην αρχή έκανε απεργία πείνας σε ενδειξη διαμαρτυρίας που πήγε στο σχολείο! Σε δύο εβδομάδες άρχισε να τρώει τα πάντα. Κι επίσης παρόλο που εγώ δυσκολεύομαι να την βάλω για ύπνο το μεσημέρι, εκεί μετά την πρώτη εβδομάδα κοιμάται αμέσως. Κατά τη γνώμη μου, δύσκολα μπορείς να προδικάσεις την συμπεριφορά της σε τέτοια θέματα πριν πάει.
 14. Αυτό ακριβώς. Καλύτερα να πας σε κάποιον ειδικό μαστολόγο, όχι στον γυναικολόγο σου. Έτσι κι αλλιώς καλό είναι να κάνεις μια επίσκεψη το χρόνο για τσεκ απ.
 15. Είναι ίσως μικρό το κοριτσάκι σου για να καταλαβαίνει τι ρούχα φοράς. Πιο πολύ καταλαβαίνει τη διάθεσή σου πιστεύω. Αν ήταν λίγο πιο μεγάλη, από προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να σου πω ότι σίγουρα θα την επηρέαζε να σε βλέπει μέσα στα μαύρα.
 16. Τα δύο τελευταία καλοκαίρια δεν μαζεψα καθόλου τα χαλιά του σαλονιού (εκεί παίζει η μικρή). Έτσι δεν με νοιάζει αν περπατάει ξυπόλυτη και κυρίως αν φάει καμια τούμπα. Απλά τα πλένω Απρίλιο και Σεπτέμβρη και τα στρώνω πάλι. Βέβαια το σπίτι είναι δροσερό γενικά και δεν έχουμε θέμα το καλοκαίρι με την ζέστη.