Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΜΒΟΛΙΟ MMR

Μαράκι

Recommended Posts

pwlina μου ψυχραιμία. Μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Τα σπυράκια και ο πυρετός είναι συχνό σύμπτωμα, ο αυτισμός εξαιρετικά σπάνιο. Και γιατί δίνεις αντιπυρετικό από τους 37? Δεν είναι απαραίτητο. Άσε τον οργανισμό του να το καταπολεμήσει μόνος του, δεν θα πάθει κακό με τους 37. Πες μας πώς είναι το παιδί τώρα.

Εμείς τελικά δεν το κάναμε το εμβόλιο! Εϊναι ακόμη μες στο ψυγείο... (Πόσο μπορώ αλήθεια να το κρατήσω εκεί?) Πήγα στην παιδίατρο για το εμβόλιο και κατέληξα να μαλώσω μαζί της... Δεν είχαμε ξαναπαέι στη συγκεκριμένη, και ήταν απαράδεκτη, μου είπε 2-3 κουβέντες , ανάμεσα στις οποίες ήταν και το ότι το εμβόλιο είναι "υποχρεωτικό" και τα πήρα άσχημα... Δεν με ρώτησε ΤΙΠΟΤΑ για το ιστορικό του παιδιού, και κατ' ευθείαν μου λέει "φέρτε το εμβόλιο", ήταν απίστευτη, θα αλλάξω παιδίατρο πάλι...

Διαφημίσεις

Ο πυρετος του ανεβαινει παρα πολυ γρηγορα, απο μωρο το εχει αυτο. Τωρα ας πουμε π.χ μπορει να ειναι 37 κ σε μιση ωρα μπορει να γινει 38. Γι αυτο μου ειχε πει κ η γιατρος στο 37,5 να δινω ντεπον. Νομιζω (δεν ειμαι σιγουρη) οτι εδω διαβασα οτι ενα παιδακι ασχολειτε συνεχεια με της ροδες του μικρου αυτοκινητου του κ δεν σου δινει σημασια οταν του μιλας. Σημερα κατα της 7:30 μου το εκανε αυτο, γυρνουσε μια της ροδες μια το πηγαινε πισω μπρος στο ιδιο σημειο. Παω κ περνω το κιν μου (δεν ξερω γιατι) κ βαζω χρονομετρο, σταματησε στα 23λεπτα. Σηκωνεται πανω με κοιταει κ μου λεει ''μπά'ι'α'' εννοει τι μπαλα. Θελεις να πεξουμε μπαλα του λεω? Εκατσα κατω ανοιξαμε τα ποδια μας κ τα ενωσαμε σκουντουσε αυτος τη μπαλα σε εμενα κ εγω σε αυτον, που θελω να καταληξω ομως? Εκει που παιζαμε ξεκινησε να κανει ενα περιεργο πραγμα. Γυρναει το κεφαλι πισω με το στομα ανοιχτο, νομισα οτι ηθελε να τον γαργαλισω αλλα τελικα δεν γελασε. Τον σηκωσα κ τον εβαλα να περαπατησει την ωρα που περπατουσε πιαστηκε απο τον καναπε κ εκανε το ιδιο πραγμα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο παλι. Αυριο δουλευω κ δεν μπορω να τον παω στο γιατρο αλλα θα προσπαθησω να παρω αδεια την τριτη, αν μου δωσουν γιατι την παρασκευη επιασα δουλεια. Τωρα δεν κοιμαται τον εχω αφησει να παιζει με τον παππου κ τη γιαγια κ βλεπω απο μακρια τι κανει. Λεω μηπως το κανει μονο σε εμενα για να του δωσω περισσοτερη σημασια η για να μου δειξει κατι δεν ξερω. Θα τον παρακολουθω κ θα σας γραφω. Η διαθεση του ειναι οπως παλια, εκτος απο τα σημερινα 23λεπτα που του μιλουσα αλλα ηταν αφοσιωμενος.

Ξεχασα να πω αυτο που εγραψα στο θεμα που ανοιξα ''ερωτηση για το εμβολιο μαντου''. Οταν καναμε την δερμοαντιδραση ετσι δε λεγεται το τεστ μαντου νομιζω? Οταν το καναμε λοιπον τη Δευτερα, στο γυρισμο για το σπιτι αποκοιμηθηκε κ στον υπνο του αρχισε να τρεμει, σαν ριγος κατι τετοιο. Αυτο το εκανε μονο τρεις φορες. Εκεινη τη μερα κ οχι μετα. Δευτερα λοιπον καναμε το εμβολιο μαντου κ Τεταρτη το εμβολιο mmr.

pwlina μου αυτά που περιγράφεις σχετικά με τη συμπεριφορά του μικρού δεν είμαι σε θέση να τα αξιολογήσω, ας μας γράψει κάποια που είναι πιο αρμόδια. Αναμένω κι εγώ με ενδιαφέρον.

Πάντως αποκλείεται να παρουσίασε συμπτώματα τόσο άμεσα λόγω του εμβολίου, νομίζω. Πριν συμπεριφερόταν με παρόμοιο τρόπο?

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!

Pwlina συνιστώ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Πιστεύω πως το με τόση αγωνία που σε έχει φάει με το εμβόλιο θα πάθεις τίποτα εσύ στο τέλος! Δεν είμαι ψύχραιμη καθόλου αλλά πιστευω πως έχεις πανικοβληθεί τόσο πολύ από αυτά που έχεις διαβάσει που δεν σκέφτεσαι λογικά. Λοιπόν κάναμε κι εμείς το priorix την Τετάρτη( 6η μέρα σήμερα). Η παιδίατρος μου είπε πως θα δράσει σε 7-10 ημέρες οπότε και εκεί θα έχουμε τις τυχόν παρενέργειες. Οποιοδήποτε σύμπτωμα (πυρετός-σπυράκια) νωρίτερα θα είναι από κάτι άλλο. Ανησυχώ κι εγώ, όταν διάβασα όλα αυτά εδώ πέρα έπαθα πανικό αλλά τελικα κατέληξα στο εξής: κρατω την ανησυχία μου μόνο για τον πυρετό και την ανορεξία που ίσως προκύψουν όπως θα ανησυχούσα για οποιαδήποτε ίωση. Για το θέμα του αυτισμού κρατώ αυτά που μας παρεθεσε η kel και σκέφτομαι θετικά. Και σου λέω να σκεφτείς λογικά γιατί και να παρουσίζε συμπτώματα αυτισμου ύστερα από 4-5 μέρες σίγουρα δεν θα ήταν από το εμβόλιο. Είναι πολύ μικρό το διαστημα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, αλλά κράτησε λίγο την ψυχραιμία σου και σταμάτα να παρακολουθείς την κάθε του κίνηση. Ελπίζω να μην ακούγεται ''κάπως'' ο τόνος μου( γραπτός λόγος βλέπεις..) αλλά σκέψου πως αν τελικά δεν συμβεί τίποτα απολύτως(που είναι το πιο πιθανό) πόσο τζάμπα θα πάει όλο αυτό που περνάς.

Πάντως εμάς από χτες το μόνο διαφορετικό είναι ότι έχει λίγη γκρινίτσα και λίγη ανορεξία. Θα δείξει πως θα συνεχιστεί...

DoUwp3.png

arma οχι δε σε παρεξηγω ας ως μανα εχω τρελαθει με αυτα που διαβασα. Τα μεγαλα σπυρακια φυγανε μεινανε μονο κατι πολυ μικρα. Σημερα απο το πρωι δεν γυρισε το κεφαλι πισω. Ως το βραδυ θα δω αν θα το κανει. Παντως εχω πει σε οσους μενουμε μαζι να μην του δινουν σημασια οταν το κανει κ να μη λενε τιποτα. Μπας κ ετσι του ερχεται κ το κανει κ το κοψει μονος του.

pwlina μου

κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες με σένα είχα (και κάποιες εξακολουθώ να έχω)

ηρέμησε. πάρε βαθιές αναπνοές και σκέψου θετικά.

κι εγώ σαν τρελή έκανα, έψαχνα το κάθε βήμα του μικρού, την κάθε κίνηση.

κατ αρχάς 99,99999% (μπορεί και 100%) δεν σχετίζονται τα εμβόλια με τον αυτισμό (να σου πω με τις μλκς που αναπνέουμε, τρώμε, λουζόμαστε κι ακουμπάμε καθημερινά, λίγο μένει για τα εμβόλια....)

τα σημάδια του αυτισμού δεν μπορείς να τα δεις από τώρα. (λέω αφού το έχω ψάξει αρκετά, ας μας το επιβεβαιώσει καποιος γονιός με παιδί με διαταραχή). από ότι βλέπω στο τίκερ σου το μικρό είναι 14 μηνών, μετά τον 18ο μπορεί να γίνει κάποια σχετική αξιολόγηση ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ.

και εδώ θέλω να μείνω: ναι, είμαστε στο φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά για όνομα του Θεού , ειδικά για εμάς τις για πρώτη φορά μαμάδες, αν είναι να ταυτιστούμε με ιστορίες από το φόρουμ, **** ψηλά κι αγνάντευε που λένε..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ. Και οι ειδικοί που γράφουν εδώ, τίποτα δε μπορούν να μας πουν αν δεν δουνε με τα ματια τους την κάθε περίπτωση!

φυσικά σε ένα φόρουμ, θα δεις κυρίως ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Καλό είναι να ξέρουμε, αλλά μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Το άγχος σου περνάει και στην υπόλοιπη οικογένειά σου (κι αφού θηλάζεις κι όλας - αν δεν κάνω λάθος - , και στο παιδί σου 100%)

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

Σκέφτηκα πολύ για να έρθω κι εγώ σε αυτήν την "cool" κατάσταση πια σήμερα... πέρασα απ το σταδιο του άγχους σου (έκλαιγα μη σου πω και 5-6 ώρες κάθε μέρα....)

χαλάρωσε και απόλαυσε την ευτυχία της μητρότητας!!! δεν είναι σούπερ???!!!!!

pwlina μου

κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες με σένα είχα (και κάποιες εξακολουθώ να έχω)

ηρέμησε. πάρε βαθιές αναπνοές και σκέψου θετικά.

κι εγώ σαν τρελή έκανα, έψαχνα το κάθε βήμα του μικρού, την κάθε κίνηση.

κατ αρχάς 99,99999% (μπορεί και 100%) δεν σχετίζονται τα εμβόλια με τον αυτισμό (να σου πω με τις μλκς που αναπνέουμε, τρώμε, λουζόμαστε κι ακουμπάμε καθημερινά, λίγο μένει για τα εμβόλια....)

τα σημάδια του αυτισμού δεν μπορείς να τα δεις από τώρα. (λέω αφού το έχω ψάξει αρκετά, ας μας το επιβεβαιώσει καποιος γονιός με παιδί με διαταραχή). από ότι βλέπω στο τίκερ σου το μικρό είναι 14 μηνών, μετά τον 18ο μπορεί να γίνει κάποια σχετική αξιολόγηση ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ.

και εδώ θέλω να μείνω: ναι, είμαστε στο φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, αλλά για όνομα του Θεού , ειδικά για εμάς τις για πρώτη φορά μαμάδες, αν είναι να ταυτιστούμε με ιστορίες από το φόρουμ, **** ψηλά κι αγνάντευε που λένε..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΙ. Και οι ειδικοί που γράφουν εδώ, τίποτα δε μπορούν να μας πουν αν δεν δουνε με τα ματια τους την κάθε περίπτωση!

φυσικά σε ένα φόρουμ, θα δεις κυρίως ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. Καλό είναι να ξέρουμε, αλλά μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Το άγχος σου περνάει και στην υπόλοιπη οικογένειά σου (κι αφού θηλάζεις κι όλας - αν δεν κάνω λάθος - , και στο παιδί σου 100%)

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ. ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!

Σκέφτηκα πολύ για να έρθω κι εγώ σε αυτήν την "cool" κατάσταση πια σήμερα... πέρασα απ το σταδιο του άγχους σου (έκλαιγα μη σου πω και 5-6 ώρες κάθε μέρα....)

χαλάρωσε και απόλαυσε την ευτυχία της μητρότητας!!! δεν είναι σούπερ???!!!!!

Χίλια μπράβο! Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα γράψεις! Έχεις απόλυτο δίκιο! :-)

DoUwp3.png

Διαφημίσεις

όπως έχω ξαναπεί

μέρος ή και όλο το συγγραφικό μου έργο είναι διαθέσιμο προς αναπαραγωγή κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας του συγγραφέα

ΧΑΧΑΧΧΑΧΙΧΙΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

:)

Καλημέρα σε όλους!

myangel ευχαριστω πολυ αλλα τρομοκρατηθηκα με ολα αυτα που διαβασα. Μεχρι να τα διαβασω ολα μα ολα δεν εκλεισα τον υπολογιστη. Τωρα για το μελλον θα δειξει. Καναμε το εμβολιο πριν μια βδομαδα κ ο θεος βοηθος που λεμε. Οχι δεν θηλαζω. Δυστυχως.

Ωχ κορίτσια και εμείς είναι να κάνουμε το εμβόλιο την επόμενη εβδομάδα αν και το ραντεβού από τη γιατρό ήταν 20 Αυγούστου να πάμε, εγώ από το άγχος και απο αυτά που διαβάζω το έχω καθυστερήσει.Τέρμα όμως, γιατί μου έβαλε χέρι (μεταφορικά χι,χι) ο άντρας μου ότι το εμβόλιο πρέπει να γίνει και δεν είναι σωστό να το αναβάλλουμε καθε φορά.Θα σας πω και εγώ λοιπόν απο βδομάδα τα αποτελέσματα.pwlina σε νιώθω 1000% γιατί και εγώ είμαι σίγουρη ότι θα φιλτράρω τα πάντα που θα κάνει ο μικρός ...

wobz4vsv31g4fym5.png

kiko, είμαστε στην ίδια περίπου θέση. Κι εγώ το έχω αναβάλλει το εμβόλιο εδώ και 4 μήνες. Και μένα ο άντρας μου διαφωνεί- όπως και ο δικός σου. Παρ' όλ' αυτά εξαιτίας της δικής μου επιμονής, τελικά θα το κάνουμε στους 24 μήνες που είναι το άνω όριο. Συμφώνησε και η παιδίατρος σε αυτό, καθώς όπως μας είπε, δεν υπάρχει κάποια έξαρση στις 3 αυτές ασθένειες αυτή την εποχή.

Ξέρει κανείς πόσο καιρό μπορώ να διατηρήσω το εμβόλιο Priorix στο ψυγείο?

Πωλίνα μου πριν από το καλοκαίρι χωρίς εμβόλιο χωρίς τίποτα....

άρχισε ο μικρός να κάνει μια κίνηση με το κεφάλι του που δεν μου άρεσε καθόλου...

είχα φρικάρει εντελώς....

τον παρατηρούσα και σταμάταγε η καρδιά μου...

αφού το συζήτησα γενικώς..

τα μικρά κάνουν διάφορα.. κολλάνε σε κινήσεις για μερικές ημέρες και μετά σταματάν..

δεν σημαίνει τίποτα αυτό...

μετά τους κολλάει κάτι άλλο και πάει λέγοντας

δίκιο έχει η φίλη πως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα... και μόνο του αυτό θα πρέπει να σε καθησυχάσει....

εντωμεταξύ επειδή το εμβόλιο όντως είναι βαρύ... διάφορα μπορεί να κάνει ο οργανισμός από αντίδραση.. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυτισμός...

Διαφημίσεις

παιδια παρενεργειες υπαρχουν πολλες για το εμβολιο δεν ειναι μονο ο αυτισμος.Μια συζητηση που εκανα με την παιδιατρο μας με καθυσηχασε καπως ..βεβαια ανησυχησα πιο πολυ για τις υπολοιπες παρενεργειες..δεν θελω αλλο να το σκεφτομαι ομως και να φρικαρω.

Πωλίνα μου πριν από το καλοκαίρι χωρίς εμβόλιο χωρίς τίποτα....

άρχισε ο μικρός να κάνει μια κίνηση με το κεφάλι του που δεν μου άρεσε καθόλου...

είχα φρικάρει εντελώς....

τον παρατηρούσα και σταμάταγε η καρδιά μου...

αφού το συζήτησα γενικώς..

τα μικρά κάνουν διάφορα.. κολλάνε σε κινήσεις για μερικές ημέρες και μετά σταματάν..

δεν σημαίνει τίποτα αυτό...

μετά τους κολλάει κάτι άλλο και πάει λέγοντας

δίκιο έχει η φίλη πως είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα... και μόνο του αυτό θα πρέπει να σε καθησυχάσει....

εντωμεταξύ επειδή το εμβόλιο όντως είναι βαρύ... διάφορα μπορεί να κάνει ο οργανισμός από αντίδραση.. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυτισμός...

Μπαμπουριτα αν δεν εισουν κ εσυ δε θα ειχα διαβασει τιποτα. Μολις μου ειπες να τα διαβασω τοτε μου εγινε εμμονη ιδεα κ διαβασα ολα τα θεματα εδω μεσα. Τωρα αυτα τα πολυ μεγαλα σπυρακια που βγαζει τι ειναι? Χωρις υπερβολη αλλα αυτα που εχει στα δυο του ποδαρακια ειναι ισα με το πρωτο δαχτυλο του ποδιου μας. Τοσο μεγαλα μιλαμε. Τα υπολοιπα ειναι κανονικα αλλα οχι με υγρο μεσα οπως ειχε τα προηγουμενα. Στο προσωπο του εβαλα λιγη mustela estelatopia τετοια που εβαζα κ πριν κ τωρα θα δουμε. Αμα παω στο γιατρο θα μου δωσει παλι κορτιζονες κ δεν θελω. Αλλα αμα συνεχεισουν ετσι θα παω τι να κανω. Μπροστα κ πισω στο σωμα δεν εχει. Εχει μονο στο προσωπο τρια, στα χερια πολλα μικρα κ στα ποδια τεσσερα μεγαλα. Αυτο με το κεφαλι απο χθες το βραδυ δεν το εκανε. Μακαρι να ηταν μια συνηθεια.

μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη από άλλον παιδίατρο??? αν ανησυχείς τόσο και δεν θέλεις να ακολουθήσεις τη φαρμακευτική αγωγή που σου συστήνει ο γιατρός σας, να είχες και κάποια εναλλακτική?? δεν ξέρω κάτι για τα σπυράκια, διάβασε και λίγο στο κουτί με τις παρενέργειες μήπως συμπεριλαμβάνονται και δε χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι άλλο...

Πωλίνα μου το παιδί είχε πρόβλημα με εξανθήματα από πριν...

μπήκαν όλες οι αηδίες στον οργανισμό του και ήρθε και φούντωσε πάλι..

αλλά τόσο μεγάλα πια ?

άλλη παιδίατρος δεν υπάρχει εκεί ?

μια δεύτερη γνώμη δίκιο έχει η φίλη μας εδώ..

η κίνηση με το κεφάλι να σου πω δεν μου φαίνεται ανησυχητική.. κάνουν διάφορα και σταματάνε μετά..

βέβαια όπως ξέρεις δεν είμαι ειδική...

η παιδίατρος τι σου λέει ? δεν συνδέει τα σπυράκια με το εμβόλιο ?

Σε ποιο κουτι με παρενεργιες?? Του εμβολιου?? Δεν το εχω! Η mustela παλι, κ καλα ειναι φυτικο προιον ντε, χωρις paraben. Αλητες καταστρεφεται τα παιδια μας. To παιδι στον παιδιατρο δεν το πηγα. Τη δευτερα θα το παω. Αμα ηταν σπυρακια απο ερυθρα δεν θα εκανε πυρετο λετε?

Εχω θυμωσει πολυ με τον παιδιατρο. Γιατι δηλαδη να μου δινει ενα σωρο καλλυντικες κρεμες κ να μη μου λεει οτι με ενα απλο βρεφικο λαδακι φευγουν τα εξανθηματα απο την ατοπικη δερματιτιδα. Γιατι επρεπε να το μαθω απο το φορουμ να το κανω κ να δω αποτελεσματα, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. Εξαλλη ειμαι. Αυτα τα τωρινα δεν ξερω τι ειναι. Παντως δεν ειναι σαν τα προηγουμενα που ειχε ατοπικη δερματιτιδα.

Το MMR ως εμβόλιο περιέχει ζώντες εξασθενημένους ιούς, επομένως μπορεί το παιδί ελαφρώς να ‘νοσήσει’.

Όπως λέει και η myangel, τα εξανθήματα υπάρχουν στις παρενέργειες.

Αφού δεν έχουν βρει που οφείλεται ο αυτισμός μου κάνει εντύπωση που έχουν καταλήξει ότι δεν ευθύνετε το ένα ή το άλλο... Απλή λογική..

Ένα ψάξιμο να κάνεις στο google και θα βρεις πάρα πολλές απόψεις..

η συγκεκριμένη είναι η κλασσική των συμβατικών ιατρών.. που λέει ότι δεν ευθύνονται τηλεόραση, εμβόλια...

Δεν σημαίνει πως ισχύει..

Αν κάποιος θέλει να το ψάξει πιο πέρα, να ακούσει και τις δύο απόψεις προτείνω να διαβάσει το εμβόλια και ασφάλεια εδώ στο παρεντς που καταθέτουν πάρα πολλές πληροφορίες..

να διαβάσει βιβλία...

Αν δεν ασχοληθείς πραγματικά και δεν διαβάσεις και τις δύο πλευρές δεν μπορείς να έχεις άποψη..

Εδώ δεν έχουν καταλήξει οι ειδικοί..

Εγώ όσο έχω ασχοληθεί έχω καταλήξει πως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αλλά από την άλλη μεριά είναι γεγονός πως τα εμβόλια των νηπίων είναι υπερβολικά ειδικά για την ηλικια τους και αυτό δεν μπορώ να το αποδώσω παρά μόνο στα τεράστια συμφέροντα που παίζονται.

Επίσης ακόμα και να ξεχάσουμε τους ιούς που έχει κάθε εμβόλιο τα συντηρητικά τους είναι σκέτα δηλητήρια..

Αυτά τα δηλητήρια ξεκινάμε και τα βάζουμε μέσα στον οργανισμό των παιδιών μας από 2 μηνών...

Εχω θυμωσει πολυ με τον παιδιατρο. Γιατι δηλαδη να μου δινει ενα σωρο καλλυντικες κρεμες κ να μη μου λεει οτι με ενα απλο βρεφικο λαδακι φευγουν τα εξανθηματα απο την ατοπικη δερματιτιδα. Γιατι επρεπε να το μαθω απο το φορουμ να το κανω κ να δω αποτελεσματα, αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. Εξαλλη ειμαι. Αυτα τα τωρινα δεν ξερω τι ειναι. Παντως δεν ειναι σαν τα προηγουμενα που ειχε ατοπικη δερματιτιδα.

Δεν μπορώ να κρατηθώ ειλικρινά..

θα κάνω την έξυπνη..

στο είχα πει πως αν δεν βλέπεις αποτέλεσμα από τα φάρμακα να τα σταματήσεις...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...