Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγω μολις εστειλα mail αν και την προηγουμενη φορα που ειχα στειλει για κουπονια συνδεση με Καιρο επισης!!!!!

Λες chatzico να εχουμε μπει black list??????;)

Μωρέ τι λές, μεγάλη έγνοια είχα και αν μου στείλουν και αν δεν μου στείλουν, τα ΑΜΑΖΟΝ, ΒΟΟΤS & MUM να είναι καλά και σιγά τα ωά.

Που θα πάει, ευελπιστώ ότι ο πιτσιρίκος θα τα κόψει και φέτος το καλοκαίρι, οπότε, ας κουρεύεται ο κάθε αισχροκερδής που νομίζει ότι με μια καινούρια συσκευασία, θα κοροιδεύει τον κόσμο. Βρε, άει πάγαινε....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις παλι εχουμε κανα 2 χρονακια μπροστα μας!!!:oops:

Παντως το 'χω κανει ταμα να μην αγορασω πανα αν δεν εχω κουπονι...για το μαμοτο βρε αδερφε!!!

(10 μεγαλα πακετα babylino & libero νουμερο 4 εχω και αλλα 2 νο3...και συνεχιζω ακαθεκτη...εννοειται ΟΛΑ αγορασμενα με κουπονια!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μωρέ τι λές, μεγάλη έγνοια είχα και αν μου στείλουν και αν δεν μου στείλουν, τα ΑΜΑΖΟΝ, ΒΟΟΤS & MUM να είναι καλά και σιγά τα ωά.

Που θα πάει, ευελπιστώ ότι ο πιτσιρίκος θα τα κόψει και φέτος το καλοκαίρι, οπότε, ας κουρεύεται ο κάθε αισχροκερδής που νομίζει ότι με μια καινούρια συσκευασία, θα κοροιδεύει τον κόσμο. Βρε, άει πάγαινε....

Αυτό το ΒΟΟΤS & MUM τι είναι?

Εγω μολις εστειλα mail αν και την προηγουμενη φορα που ειχα στειλει για κουπονια συνδεση με Καιρο επισης!!!!!

Λες chatzico να εχουμε μπει black list??????;)

Εγω οταν εστειλα μειλ για κουπονια,μου τα εστειλαν αμεσως και μου απαντησαν και στο μειλ...τωρα για τις νεες πανες ουτε φωνη ουτε ακροαση:confused:

Θα περιμενω κι αλλο και απο βδομαδα θα ξαναστειλω μειλ.Οχι τιποτα αλλο,αλλα ενω ειχαμε καταληξει στις λιμπερο,δοκιμασα τις νεες μπειμπιλινο και μου φανηκαν καλουτσικες.

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Εμεις παλι εχουμε κανα 2 χρονακια μπροστα μας!!!:oops:

Παντως το 'χω κανει ταμα να μην αγορασω πανα αν δεν εχω κουπονι...για το μαμοτο βρε αδερφε!!!

(10 μεγαλα πακετα babylino & libero νουμερο 4 εχω και αλλα 2 νο3...και συνεχιζω ακαθεκτη...εννοειται ΟΛΑ αγορασμενα με κουπονια!!!)

Που τα βάζεις όλα αυτά, ήθελα να ήξερα. Εμένα έρχονται οι κούτες από το MUM, και εντάξει δεν είναι σαν τις εδώ σε όγκο, αλλά και πάλι λέω, πάλι καλά που υπάρχει και η αποθήκη............8-)8-):cool:

Αυτό το ΒΟΟΤS & MUM τι είναι?

Είναι για αγορές από Αγγλία, ΒΟΟΤS είναι ονλάιν μαγαζί και MUM ο άγγλος ξάδελφος:rolleyes::rolleyes::rolleyes: που μας στέλνει ότι δεν ευαρεστούνται κάποια αγγλικά σάιτς να στείλουν στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων πάνες, ρούχα κλπ. Για περισσότερα, διάβασε στο τόπικ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΗΠΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PAYPAL και στο τόπικ με τα eshops.

Αν θες κάτι, πες. Αλλά διάβασε πρώτα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εμενα η μπουμπου μου ειναι 7 μηνων...μπορω να στειλω κι εγω mail στη babylino να μου στειλουν το πακετακι???? Η' θα μου πουν οτι η δικη μου ειναι κοτζαμ γαιδουρα???

Eγώ συμπλήρωσα τη φόρμα στο site τους την προηγούμενη εβδομάδα... δευτέρα αν θυμάμαι καλά. Σήμερα μου ήρθε το πακέτο με 1 πακέτο μικρό πάνες για 9-20 κιλά, ένα βαμβάκι, σερβιέτες και 2 μικρά πακετάκια μωρομάντηλα και φυσικά κουπόνια εκπτωτικά για πάνες. Εμένα η μικρή μου έκλεισε τα 2 χρόνια το Μάιο, οπότε μάλλον η ηλικία και τα κιλά δεν έχουν σχέση...

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

Κορίτσια, τι να πω ? Ο Θεός του Ιντερνέτ υπάρχει ....... και ακούει τα πάντα.... μόλις έκλεισα την πόρτα στο κούριερ της ΕΣΙΕΣ..........ΝΑΙ, ήταν το πακέτο της ΜΕΓΑ !!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Ένα πακέτο πάνες 11-25 κιλών 18 τμχ (δηλαδή αυτό που θέλαμε!!!!), δύο πακετάκια μωρομάντηλα, ένα πακέτο βαμβάκι και σερβιέτες !!!!!!!! Α, και κουπόνια, 1 των 2 ευρώ και 2 των 4 ευρώ !!!!!!!!!!

Βρε, δεν έγραφα να κερδίσω το λαχείο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

και εγω παρελαβα σημερα μια απο τα ιδια!!εκοψαν δεν εκοψαν απο τις πανες συνεχιζουν και στελνουν καθε που ζηταμε κατι και κουπονια καθε που τηλεφωνω τα εχω σε δυο μερες.

εγω θα παραμεινω πιστη στα babylino.οπως και το σοφακι1978 (ξερει τα εχουμε πει πολλους μηνες πριν) ειμαστε μανιακες με τα κουπονια και τα στοκαρισματα!!οποτε παντα φθηνοτερα μου ερχονται απο τις αλλες εταιρειες.στο τελος ετσι οπως το παμε θα τις χαριζουν τις πανες.

χαχα

ηδη ξεκινησαν και στελνουν πακετα τζαμπα.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

chatziko απο την λημνο εισαι?

Αααααααααααχ, όχι, ο συζυγάτος μου είναι εκεί εδώ και 3 χρόνια, το μέρος είναι ωραίο, τα παιδιά πολύ μικρά γι' αυτό δεν ακολούθησα :cry::cry: Έχεις σχέση με Λήμνο ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αααααααααααχ, όχι, ο συζυγάτος μου είναι εκεί εδώ και 3 χρόνια, το μέρος είναι ωραίο, τα παιδιά πολύ μικρά γι' αυτό δεν ακολούθησα :cry::cry: Έχεις σχέση με Λήμνο ?

η κουμπαρα μου μενει εκει τα τελευταια 2 χρονια.ειναι ο αντρας της μονιμς υπαξιωματικος του στρατου

το τικερακι δειχνει οτι εχετε γενεθλια!!ισχυει?αν ναι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου αν οχι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου!!χαχα

eQMGp2.png

με το καλο ταμαρ....αν εννοεις απο μαρκα ειναι οτι βολεψει εσενα και οτι δεν ερεθιζει το δερματακι του μωρου σου..απο κιλα το2-5θα σε βολεψει και αν αειναι πανω απο 3,5κιλα το μωρακι σου ισως χρειαστεις το 3-6

η κουμπαρα μου μενει εκει τα τελευταια 2 χρονια.ειναι ο αντρας της μονιμς υπαξιωματικος του στρατου

το τικερακι δειχνει οτι εχετε γενεθλια!!ισχυει?αν ναι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου αν οχι να ειναι πολυχρονη η κορουλα σου!!χαχα

Και εμείς το αυτό, μόνιμος υπαξιωματικός.

Ναι είχε γενέθλια στις 26 Μαίου το αστέρι μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...