vatraxi

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  174
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Όλα όσα δημοσίευσε η/ο vatraxi

 1. Kαλημέρα σε όλους.! Εμείς τελικά πληρωθήκαμε.... και την εφάπαξ παροχή και τα αναδρομικά μέχρι το Δεκέμβριο.Μπήκαν στο λογαριασμό που είχαμε δηλώσει. Βέβαια όλα ήταν έτοιμα για να πληρωθούμε τον Δεκέμβριο που πέρασε (συν την επιπλέον φορολογική δήλωση που μας ζητήσανε γιατί αλλιώς θα μας είχαν πληρώσει τον προηγούμενο Σεπτέμβριο κανονικά.!) Με το καλό σε όλους σας.... καλή υπομονή.!
 2. Καλημέρα σε όλους.! Μήπως τελικά πληρώθηκε κανείς αυτά τα καημένα τα αναδρομικά???? Ακόμα τίποτα σε μας....
 3. Kαλημέρα.! Δυστυχώς και μεις που περιμέναμε αναδρομικά που είχαν εγκριθεί και θα τα παίρναμε το Δεκέμβριο, δεν πήραμε τίποτα... μακάρι να τα βάλουν έστω και το Φλεβάρη αλλά το βλέπω χλωμό...
 4. Και 'μεις που γίναμε από τρίτεκνοι, πολύτεκνοι πριν 1 χρόνο τα ίδια πήραμε..!! 174 ευρώ. Ακόμα για το κράτος το μωρό που είναι 1 έτους δεν υπάρχει....... τι να πει κανείς.....!!!!
 5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Ο.Γ.Α. Δελτίο Τύπου Τρίτη, 11.12.2012 «Πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ» Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: Η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΣΤ΄ διμήνου 2012 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. Ειδικότερα, θα καταβληθεί στους ήδη δικαιούχους τρίτεκνους και πολύτεκνους μόνο το επίδομα των 44 ευρώ για κάθε παιδί το μήνα, εφόσον πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο (45.000 ευρώ για τρίτεκνους και τετράτεκνους). Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα, σχετικά με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 που αφορούν στα οικογενειακά επιδόματα: 1. Από 1/11/2012 καταργήθηκαν: - Το επίδομα τρίτου παιδιού (177 €/μήνα), το οποίο καταβαλλόταν για το τρίτο παιδί μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του - Η ισόβια σύνταξη (102€/ μήνα) - Η εφάπαξ παροχή των 2.000€, η οποία καταβαλλόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού από το τρίτο και μετά. 2. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή 2.000€ και ισόβια σύνταξη) που έχουν υποβληθεί στον ΟΓΑ, θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό και θα καταβληθεί στους δικαιούχους, το δικαιούμενο ποσό (αναδρομικά και μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του επιδόματος), άπαξ, εντός του έτους 2013. 3. Από το έτος 2013 τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο θα χορηγείται σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
 6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Ο.Γ.Α. Δελτίο Τύπου Τρίτη, 11.12.2012 «Πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ» Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: Η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΣΤ΄ διμήνου 2012 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. Ειδικότερα, θα καταβληθεί στους ήδη δικαιούχους τρίτεκνους και πολύτεκνους μόνο το επίδομα των 44 ευρώ για κάθε παιδί το μήνα, εφόσον πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο (45.000 ευρώ για τρίτεκνους και τετράτεκνους). Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα, σχετικά με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 που αφορούν στα οικογενειακά επιδόματα: 1. Από 1/11/2012 καταργήθηκαν: - Το επίδομα τρίτου παιδιού (177 €/μήνα), το οποίο καταβαλλόταν για το τρίτο παιδί μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του - Η ισόβια σύνταξη (102€/ μήνα) - Η εφάπαξ παροχή των 2.000€, η οποία καταβαλλόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού από το τρίτο και μετά. 2. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή 2.000€ και ισόβια σύνταξη) που έχουν υποβληθεί στον ΟΓΑ, θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό και θα καταβληθεί στους δικαιούχους, το δικαιούμενο ποσό (αναδρομικά και μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του επιδόματος), άπαξ, εντός του έτους 2013. 3. Από το έτος 2013 τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο θα χορηγείται σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
 7. Δηλαδή δεν θα πληρώσουν καθόλου αυτό το Δεκέμβριο?? Ούτε αυτούς που ήδη το έπαιρναν? Και στο site που μπήκα του ΟΓΑ δεν έγραφε τίποτα.... είχαν πει όμως ότι για τελευταία φορά θα πληρώσουν τον Δεκέμβριο...
 8. Καλησπέρα.! Αν και διάβασα όλα τα παραπάνω δεν κατάλαβα...... αυτοί που ήταν να πάρουν την εφάπαξ παροχή (2000) το Δεκέμβριο (γεννήσαμε 1 χρόνο πριν) θα δοθούνε κανονικά ή όχι??? Γνωρίζει κανείς???
 9. Στην τηλεόραση (πρωινό) είπανε ότι θα ξεκινήσει η καταβολή των επιδομάτων 11 Οκτωβρίου. Για να δούμε...
 10. Eυχαριστώ για την απάντηση...... μίλησα και μαζί τους τηλεφωνικά γιατί το χαρτί από 30/8 που στείλανε.... σήμερα το έφερε ο ταχυδρόμος.!!!
 11. Στον ΟΓΑ στην Αβέρωφ 7 ξέρει κανείς που καταθέτεις τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά?? Τελικά εμάς τώρα μας απάντησαν σε email ότι λέει στείλανε έγγραφο στις 30/8 για συμπληρωματικά χαρτιά που βέβαια δεν λάβαμε ποτέ.!!! Τώρα πρέπει να τρέξω Αβέρωφ αν θέλω να πληρωθώ τον Δεκέμβριο αντί για τώρα τον Οκτώβριο που ήταν....!!!! Η αίτηση βέβαια έγινε το 11/2011 στο δήμο ν.ηρακλείου. Δεν έχω ξαναπάει εκεί στα κεντρικά...... έχει ουρές?? Περιμένεις πολύ? Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει... ευχαριστώ.!
 12. Άρα αυτοί που έκαναν αίτηση τον 11/2011 θα πληρωθούν τον Οκτώβριο???
 13. http://www.oga.gr/index.php?pg=new&id=277 Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Γʼ διμήνου 2012, λόγω τεχνικών προβλημάτων, προβλέπεται να καταβληθούν την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος και την καταβολή τους νωρίτερα.
 14. Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Γʼ διμήνου 2012, λόγω τεχνικών προβλημάτων, προβλέπεται να καταβληθούν την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος και την καταβολή τους νωρίτερα. http://www.oga.gr/index.php?pg=new&id=277
 15. Kαλημέρα.! Από το οποιοδήποτε φαρμακείο...... είναι πολύ φτηνή.... 1 ευρώ?? Λιγότερο?? Δεν θυμάμαι καλά... Είναι πάντως πολύ πρακτικό εμείς κιόλας έχουμε κρεμάσει τον ορό στο μπάνιο με το σύστημα αυτό και τα παιδιά πια (τα μεγάλα) μόνα τους το χρησιμοποιούν. 4 μύτες που τρέχουν χειμώνα-καλοκαίρι δεν βγαίνει αλλιώς...........!! Άσε που επειδή το κάνουν πολύ συχνά ξεπερνάμε τις απλές ιώσεις χωρίς να προχωράει το θέμα και να φτάνουμε σε αντιβίωση.
 16. H αρχική τους τιμή είναι 15.30. Ήταν στίκερ πάνω στις συσκευασίες και απότι είδα είχε αρκετές... εγώ πήγα στης Κασταμονής το Σκλαβενίτη.
 17. Και μεις το ίδιο κάνουμε...... αγοράζουμε ορό του λίτρου προσαρμόζουμε μία "συσκευή έγχυσης υγρών" (έτσι λέγεται..... ειναι αυτό που έχουν στα νοσοκομεία και μεταγγίζουν τον ορό στους ασθενείς) και κάθε φορά προσαρμόζουμε την σύριγγα στο σωληνάκι ανοίγουμε και γεμίζουμε. Έτσι δεν υπάρχει καμμία τρυπίτσα ανοιχτή για να μολύνεται με οποιοδήποτε τρόπο. Χθες ο Σκλαβενίτης είχε ακόμα τις προσφορές στα babylino. Είχε ακόμα και προσφορές στα easy up της pampers -4ευρώ αν θυμάμαι καλά. Επίσης είχε -3.50ευρώ το ariel baby&soft τις 38 μεζούρες, έτσι ερχόταν κάπου στα 11ευρώ με την έκπτωση.
 18. To Σάββατο που πέρασε πήγα στο Σκλαβενίτη στην Αχαρνών και δεν είχε την προσφορά -6 ευρώ σε babylino. Είχε μόνο σε πάμπερς μία έκπτωση που έβγαινε 14ευρώ το οικονομικό της Pampers.
 19. Eμείς που γίναμε πρόσφατα πολύτεκνοι (4 παιδιά) και κάναμε τα χαρτιά και πήραμε τις ταυτότητες μας είπαν ότι δίνονται κάποια τρόφιμα κατά καιρούς μόνο στους πολύτεκνους και μόνο σε αυτούς που έχουν χαμηλό εκκαθαριστικό.
 20. Eπειδή δεν τα "πιάνω" με το πρώτο....... εννοείται 15 Σεπτέμβρη 2010 ή 2011??
 21. Tα οικογενειακά επιδόματα, (πολυτεκνικό, τριτέκνων, επίδομα τρίτου παιδιού, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του ΣΤ διμήνου 2011 θα καταβληθούν με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011. http://www.oga.gr/index.php#