vatraxi

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  174
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

0 Neutral

Περισσότερα για την/τον vatraxi

 • Rank
  Νέος Χρήστης

Converted

 • Περιοχή
  Ν.Ηράκλειο - Αθήνα
 1. Kαλημέρα σε όλους.! Εμείς τελικά πληρωθήκαμε.... και την εφάπαξ παροχή και τα αναδρομικά μέχρι το Δεκέμβριο.Μπήκαν στο λογαριασμό που είχαμε δηλώσει. Βέβαια όλα ήταν έτοιμα για να πληρωθούμε τον Δεκέμβριο που πέρασε (συν την επιπλέον φορολογική δήλωση που μας ζητήσανε γιατί αλλιώς θα μας είχαν πληρώσει τον προηγούμενο Σεπτέμβριο κανονικά.!) Με το καλό σε όλους σας.... καλή υπομονή.!
 2. Καλημέρα σε όλους.! Μήπως τελικά πληρώθηκε κανείς αυτά τα καημένα τα αναδρομικά???? Ακόμα τίποτα σε μας....

 3. Διαφημίσεις


 4. Kαλημέρα.! Δυστυχώς και μεις που περιμέναμε αναδρομικά που είχαν εγκριθεί και θα τα παίρναμε το Δεκέμβριο, δεν πήραμε τίποτα... μακάρι να τα βάλουν έστω και το Φλεβάρη αλλά το βλέπω χλωμό...
 5. Και 'μεις που γίναμε από τρίτεκνοι, πολύτεκνοι πριν 1 χρόνο τα ίδια πήραμε..!! 174 ευρώ. Ακόμα για το κράτος το μωρό που είναι 1 έτους δεν υπάρχει....... τι να πει κανείς.....!!!!
 6. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Ο.Γ.Α. Δελτίο Τύπου Τρίτη, 11.12.2012 «Πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ» Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: Η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΣΤ΄ διμήνου 2012 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. Ειδικότερα, θα καταβληθεί στους ήδη δικαιούχους τρίτεκνους και πολύτεκνους μόνο το επίδομα των 44 ευρώ για κάθε παιδί το μήνα, εφόσον πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο (45.000 ευρώ για τρίτεκνους και τετράτεκνους). Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα, σχετικά με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 που αφορούν στα οικογενειακά επιδόματα: 1. Από 1/11/2012 καταργήθηκαν: - Το επίδομα τρίτου παιδιού (177 €/μήνα), το οποίο καταβαλλόταν για το τρίτο παιδί μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του - Η ισόβια σύνταξη (102€/ μήνα) - Η εφάπαξ παροχή των 2.000€, η οποία καταβαλλόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού από το τρίτο και μετά. 2. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή 2.000€ και ισόβια σύνταξη) που έχουν υποβληθεί στον ΟΓΑ, θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό και θα καταβληθεί στους δικαιούχους, το δικαιούμενο ποσό (αναδρομικά και μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του επιδόματος), άπαξ, εντός του έτους 2013. 3. Από το έτος 2013 τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο θα χορηγείται σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
 7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Ο.Γ.Α. Δελτίο Τύπου Τρίτη, 11.12.2012 «Πληρωμή των Οικογενειακών Επιδομάτων από τον ΟΓΑ» Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι: Η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΣΤ΄ διμήνου 2012 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012. Ειδικότερα, θα καταβληθεί στους ήδη δικαιούχους τρίτεκνους και πολύτεκνους μόνο το επίδομα των 44 ευρώ για κάθε παιδί το μήνα, εφόσον πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο (45.000 ευρώ για τρίτεκνους και τετράτεκνους). Η Διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα, σχετικά με τις διατάξεις του Ν.4093/2012 που αφορούν στα οικογενειακά επιδόματα: 1. Από 1/11/2012 καταργήθηκαν: - Το επίδομα τρίτου παιδιού (177 €/μήνα), το οποίο καταβαλλόταν για το τρίτο παιδί μέχρι τη συμπλήρωση του 6ου έτους της ηλικίας του - Η ισόβια σύνταξη (102€/ μήνα) - Η εφάπαξ παροχή των 2.000€, η οποία καταβαλλόταν για τη γέννηση κάθε παιδιού από το τρίτο και μετά. 2. Οι αιτήσεις για τη χορήγηση οικογενειακών επιδομάτων (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή 2.000€ και ισόβια σύνταξη) που έχουν υποβληθεί στον ΟΓΑ, θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό και θα καταβληθεί στους δικαιούχους, το δικαιούμενο ποσό (αναδρομικά και μέχρι την ημερομηνία κατάργησης του επιδόματος), άπαξ, εντός του έτους 2013. 3. Από το έτος 2013 τα οικογενειακά επιδόματα αντικαθίστανται από το νέο Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων, το οποίο θα χορηγείται σε όλες τις οικογένειες από το πρώτο παιδί, με εισοδηματικά κριτήρια. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ
 8. Δηλαδή δεν θα πληρώσουν καθόλου αυτό το Δεκέμβριο?? Ούτε αυτούς που ήδη το έπαιρναν? Και στο site που μπήκα του ΟΓΑ δεν έγραφε τίποτα.... είχαν πει όμως ότι για τελευταία φορά θα πληρώσουν τον Δεκέμβριο...
 9. Καλησπέρα.! Αν και διάβασα όλα τα παραπάνω δεν κατάλαβα...... αυτοί που ήταν να πάρουν την εφάπαξ παροχή (2000) το Δεκέμβριο (γεννήσαμε 1 χρόνο πριν) θα δοθούνε κανονικά ή όχι??? Γνωρίζει κανείς???
 10. Στην τηλεόραση (πρωινό) είπανε ότι θα ξεκινήσει η καταβολή των επιδομάτων 11 Οκτωβρίου. Για να δούμε...
 11. Eυχαριστώ για την απάντηση...... μίλησα και μαζί τους τηλεφωνικά γιατί το χαρτί από 30/8 που στείλανε.... σήμερα το έφερε ο ταχυδρόμος.!!!
 12. Στον ΟΓΑ στην Αβέρωφ 7 ξέρει κανείς που καταθέτεις τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά?? Τελικά εμάς τώρα μας απάντησαν σε email ότι λέει στείλανε έγγραφο στις 30/8 για συμπληρωματικά χαρτιά που βέβαια δεν λάβαμε ποτέ.!!! Τώρα πρέπει να τρέξω Αβέρωφ αν θέλω να πληρωθώ τον Δεκέμβριο αντί για τώρα τον Οκτώβριο που ήταν....!!!! Η αίτηση βέβαια έγινε το 11/2011 στο δήμο ν.ηρακλείου. Δεν έχω ξαναπάει εκεί στα κεντρικά...... έχει ουρές?? Περιμένεις πολύ? Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει... ευχαριστώ.!
 13. Άρα αυτοί που έκαναν αίτηση τον 11/2011 θα πληρωθούν τον Οκτώβριο???
 14. http://www.oga.gr/index.php?pg=new&id=277 Τα οικογενειακά επιδόματα (πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη) του Γʼ διμήνου 2012, λόγω τεχνικών προβλημάτων, προβλέπεται να καταβληθούν την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος και την καταβολή τους νωρίτερα.