Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει πουθενα βρε κοριτσια προσφορα στα παμπερς??Εχω μεινει με ενα κουτι και πρεπι να στοκαρω οπωσδηποτε:D

καλά εχετε δει το thread με τις online αγορές? ξερετε πόσο έχουν τα πάμπερς στο αγγλικό site UBER SHOP? το Νο 4 που κοίταξα, η συσκευασία mega με 109 νομίζω τεμάχια κοστίζει 20 ευρώ! μα είναι δυνατόν???? εδώ τόσο κοστίζει το πακέτο με τις μισές σε ποσότητα πάνες! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ????

Το κατάστημα στελνει μεχρι 6 πακετα mega με 20 λίρες μεταφορικά, αλλά τα κορίτσια στελνουν μειλ ζητώντας να μειωθεί το κόστος των μεταφορικών. Αν αυτό γίνει, θα παραγγείλω κι εγώ!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

καλά εχετε δει το thread με τις online αγορές? ξερετε πόσο έχουν τα πάμπερς στο αγγλικό site UBER SHOP? το Νο 4 που κοίταξα, η συσκευασία mega με 109 νομίζω τεμάχια κοστίζει 20 ευρώ! μα είναι δυνατόν???? εδώ τόσο κοστίζει το πακέτο με τις μισές σε ποσότητα πάνες! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ????

Το κατάστημα στελνει μεχρι 6 πακετα mega με 20 λίρες μεταφορικά, αλλά τα κορίτσια στελνουν μειλ ζητώντας να μειωθεί το κόστος των μεταφορικών. Αν αυτό γίνει, θα παραγγείλω κι εγώ!

και εγω τωρα που αρχισα να πληρωνομαι .....αυτο περιμενω για να στοκάρω!!

Μεγαλο ρολο παιζει ο φορος

Φορος Ελλαδας : 23%

Φορος Αγγλίας: 5.5%

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

και ο γαλαξιας εχει 30% libero και ειχε και καποια με στικερ -4 ευρω.και με το κουπονι που ειχα μου βγηκε 6,35 το πακετο.

Σε ποιο καταστημα πηγες?Γιατι πηρα τηλ σε 2 γαλαξιας και μου ειπαν δεν εχουν προσφορα σε libero...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

στης παιανιας.το γραφει και ο καταλογος τους στην τελευταια σελιδα.σημανση στο ραφι δεν ειχαν και δεν περναγε και η εκπτωση στο ταμειο γιατι και καλα ειχε το εκπτωτικο στικερ -4 ευρω η συγκεκριμενη συσκευασια.αλλα τελικα περασε το δικο μου,το περασε μονη της η κοπελα το -30%.

http://www.5ae.gr/offers/index.htm

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

στο λινκ που σου εβαλα δεν σου ανογει το φυλλαδιο???γιατι μολις τωρα το ξαναειδα και εχω και το φυλλαδιο σπιτι!αλλα αφου εχεις βεροπουλο κοντα σου πηγαινε εκει και ελπιζω να βρεις με εκπτωτικο στικερ για να σου βγει ακομα πιο φθηνα ;)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

θα ηθελα κι εγω αν γινεται το ονομα του μαγαζιου και αν υπαρχει καποιο τηλεφωνο.

ευχαριστω!

Έχεις πμ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...