Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΛΥΚΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

tkanavou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ΡΩΞΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΜΕΚΑΣ ΣΕ ποια περιοχή είναι;

Εγώ πήγα ΚΕΛΕΣΙΔΗ στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα κλασικά κουτάκια FOREVER FRIENDS με ότι θες μέσα 1.20

Παστάκια σε ωραίο κουτάκι με σχεδιάκι ή φωτογραφία του μωρού σου 1.30

Διάφανα ποτηράκια με μους σε διάφορες γεύσεις (πολύ γευστικό) 0.80

Εσείς τι τιμές έχετε βρεί;

Διαφημίσεις

ΡΩΞΑΝΗ ΚΑΙ ΜΑΜΕΚΑΣ ΣΕ ποια περιοχή είναι;

Εγώ πήγα ΚΕΛΕΣΙΔΗ στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τα κλασικά κουτάκια FOREVER FRIENDS με ότι θες μέσα 1.20

Παστάκια σε ωραίο κουτάκι με σχεδιάκι ή φωτογραφία του μωρού σου 1.30

Διάφανα ποτηράκια με μους σε διάφορες γεύσεις (πολύ γευστικό) 0.80

Εσείς τι τιμές έχετε βρεί;

αχ τι ωραια!!εχει κ με πεταλουδιτσες μηπως?οικονομικα τα βρισκω.

εγω αγαπητο που ρωτησα εχει το κουτακι με τα καρτουν 1,40

σχεδιο πεταλουδα κουτι κ με κερασμα μεσα 1,70

αλλα δεν ρωτησα.

στειλε μου τηλ.

φιλια

συμπατριωτισσες εγω τρελλαινομαι για μαμεκα.το εχει και στην γειτονια μου(στην μαμα μου δηλαδη)και του γαμου και της βαπτισης του εγαλου εκει τα εκανα.στον δευτερο εκανα μονη μου βαζακια με γλυκο του κουταλιου!!οσο για φωτογραφο σε ολα ειχα τον λυμτσιουλη

συμπατριωτισσες εγω τρελλαινομαι για μαμεκα.το εχει και στην γειτονια μου(στην μαμα μου δηλαδη)και του γαμου και της βαπτισης του εγαλου εκει τα εκανα.στον δευτερο εκανα μονη μου βαζακια με γλυκο του κουταλιου!!οσο για φωτογραφο σε ολα ειχα τον λυμτσιουλη!!αντε κολλησε παλι!!τι εχει γινει σημερα στο φορουμ?

Διαφημίσεις

συμπατριωτισσες εγω τρελλαινομαι για μαμεκα.το εχει και στην γειτονια μου(στην μαμα μου δηλαδη)και του γαμου και της βαπτισης του εγαλου εκει τα εκανα.στον δευτερο εκανα μονη μου βαζακια με γλυκο του κουταλιου!!οσο για φωτογραφο σε ολα ειχα τον λυμτσιουληl!!αντε κολλησε παλι!!τι εχει γινει σημερα στο φορουμ?

Ο ΜΑΜΕΚΑΣ είναι στη μικρή πλατεία στους 6 δρόμους. Η καλύτερη σοκολατίνα ever!!! Όποτε έρχομαι Λάρισα προνοούν οι δικοί μου και το σπίτι είναι... εφοδιασμένο. Η ΡΩΞΑΝΗ είναι επί της Ανθ. Γαζή, λίγο πριν τα σχολεία, απέναντι από μία κρεπερί.

Από τιμές δεν ξέρω να σας πω, τον ΜΑΜΕΚΑ τον σύστησα με γνώμονα την ποιότητα και τη γεύση.

.png

Ο ΜΑΜΕΚΑΣ είναι στη μικρή πλατεία στους 6 δρόμους. Η καλύτερη σοκολατίνα ever!!! Όποτε έρχομαι Λάρισα προνοούν οι δικοί μου και το σπίτι είναι... εφοδιασμένο. Η ΡΩΞΑΝΗ είναι επί της Ανθ. Γαζή, λίγο πριν τα σχολεία, απέναντι από μία κρεπερί.

Από τιμές δεν ξέρω να σας πω, τον ΜΑΜΕΚΑ τον σύστησα με γνώμονα την ποιότητα και τη γεύση.

.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Εγω προτεινω Τζουφα αλλα κι ο Μαμεκας που αναφερθηκε πιο πανω ειναι τελειος(φανταστικο πριφιτερολ)!!!!!!

Απο τιμες στον Τζουφα τα κουτακια 1,10 το γλυκακι τυλιγμενο σε καραμελιτσα

1.30.εγω θα κανω βαζακι με γλυκο του κουταλιου!!!

Φωτο απο το βαζακι θα βαλω συντομα(οταν μου κανει την χαρη το ασυρματο internet) στο τοπικ που εχω ανοιξει για την βαφτιση της μικρης μου...

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=17894&postdays=0&postorder=asc&start=0

Καλησπερα και απο εμενα,πολυ νοστιμα γλυκα σε πολυ καλη τιμη εκανα περυσι στο jelo στη φαρσαλων απεναντι σχεδον απο την πλατεια στο αβερωφ.ειχα κανει 3 γευσεις παστας στα γνωστα κουτακια με το μικι και την μινι 1 ευρω αν θυμαμαι καλα!ψαξτε το!

Καλησπερα και απο εμενα,πολυ νοστιμα γλυκα σε πολυ καλη τιμη εκανα περυσι στο jelo στη φαρσαλων απεναντι σχεδον απο την πλατεια στο αβερωφ.ειχα κανει 3 γευσεις παστας στα γνωστα κουτακια με το μικι και την μινι 1 ευρω αν θυμαμαι καλα!ψαξτε το!

μονο τοσο?θα παω γιατι ειναι κ κοντα μου.

Κορίτσια τώρα που βρεθήκε εδώ οι ΛΑΡΙΣΑΙΕΣ πείτε γενικώς τι κάνατε με την βάφτισή σας σε ποια μαγαζιά κλπ αγοράσατε πράγματα;

ειναι ενα μαγαζι στην ηπειρου,λιγο πριν την ασκληπιου με χειροποιητα πραγματα,μπομπονιερες -κουτια βαπτισης... που εχει πολυ ωραια πραγματα και σχετικα καλεσ τιμες(για χειροποιητα δηλαδη) απ οτι εμαθα.εγω δεν πηγα ακομη αλλα ειδα πραγματα απο εκει.χαριτοπουλου λεγεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...