Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγχείρηση ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ

Recommended Posts

Πείτε μου τι να κάνω; Από γνωστούς μου έχουν συστήσει έναν κορυφαίο χειρούργο στο Ευγενίδειο όμως δεν το σηκώνει η τσέπη μου για ιδιωτικά... Ψάχνω για χειρούργο σε δημόσιο νοσοκομείο..

Για Θεσ/νικη , ξερω. Για Αθηνα, δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 558
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πείτε μου τι να κάνω; Από γνωστούς μου έχουν συστήσει έναν κορυφαίο χειρούργο στο Ευγενίδειο όμως δεν το σηκώνει η τσέπη μου για ιδιωτικά... Ψάχνω για χειρούργο σε δημόσιο νοσοκομείο..

Kαταρχήν σου ευχομαι ό,τι καλύτερο! Ιωαννου Ανδρέας ήταν ο γιατρός που χειρούργησε τη μαμά μου πριν 5χρ. στο Ιποκράτειο. Του δώσαμε φακελάκι αλλά δε θυμάμαι πόσα. Ηταν καλός και συνεργάσιμος και μας τον είχαν συστήσει για καλόν.

ROARY, μην πανικοβάλλεσαι. Θα σου πρότεινα να πάρεις κι άλλες γνώμες γιατί το νυστέρι είναι η έσχατη λύση. Καταλαβαίνω απόλυτα τη σύγχυσή σου, εγώ που στα λέω αυτά όταν πήρα τα αποτελέσματα της βιοψίας σε 10 μέρες είχα κάνει την επέμβαση. Όμως ειλικρινά μετά από όλη τη μέχρι τώρα εμπειρία μου η συμβουλή μου είναι να μην πάρεις μια βιαστική απόφαση. Να δεις από κοντά όσους περισσότερους χειρουργούς μπορείς, να ακούσεις τη γνώμη τους (θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο θέμα η γνώμη ενός καλού χειρουργού μετράει πολύ) και να μην στέκεσαι απλά σε ένα όνομα που μπορεί να ακούσεις από μας εδώ στο φόρουμ ή κάπου αλλού. Για παράδειγμα για το μεγαλογιατρό στον οποίο αναφέρεσαι, ξέρω πολύ κόσμοπου πίνει νερό στο όνομά του, έχω όμως ακούσει και αρκετά αρνητικά τόσο καιρό που ασχολούμαι με το θέμα. Συζήτησε το θέμα με τον κύκλο σου, με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, με γιατρούς άλλης ειδικότητας που γνωρίζεις καλά και σίγουρα θα βρεις καλό χειρουργό σε δημόσιο νοσοκομείο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθεί αρκετά όμως θα αποφασίσω ψύχραιμα αφού έχω πάρει 2-3 γνώμες από καλούς χειρούργους. Το θέμα είναι να βρω αυτούς τους γιατρούς για να μου δώσουν τις γνώμες!! Αυτό το λέω γιατί μέχρι τώρα πάω στο ΙΚΑ και το 1ο ραντεβού σε ενδοκρινολόγο το έκανα τον Σεπτέμβριο, τότε ξεκίνησα και τις εξετάσεις κι ακόμα άκρη δεν έχω βγάλει! Αν είχα πάει ιδιωτικά τουλάχιστον τώρα θα ήξερα τι μου γίνεται.. Άτιμη οικονομική κρίση..

5dyVp3.png

Από γνωστούς μου έχουν συστήσει έναν κορυφαίο χειρούργο στο Ευγενίδειο όμως δεν το σηκώνει η τσέπη μου για ιδιωτικά... Ψάχνω για χειρούργο σε δημόσιο νοσοκομείο..

Απο οσο ξερω (με μικρο ενδεχομενο λαθους) το Ευγενιδειο ΔΕΝ ειναι ιδιωτικο. Στην προσπαθεια να χειρουργηθει η μαμα μου στο θυρεοειδη, ειχαμε περασει και απο εκει για καποιες εξετασεις και δεν μας ζητησαν τιποτα παρα μονο το βιβλιαριο της. Ψαξτο και εσυ - αν λεμε το ιδιο ειναι κοντα στο Αλεξανδρας -αν δεν κανω λαθος

4usdp3.png

Διαφημίσεις

Απο οσο ξερω (με μικρο ενδεχομενο λαθους) το Ευγενιδειο ΔΕΝ ειναι ιδιωτικο. Στην προσπαθεια να χειρουργηθει η μαμα μου στο θυρεοειδη, ειχαμε περασει και απο εκει για καποιες εξετασεις και δεν μας ζητησαν τιποτα παρα μονο το βιβλιαριο της. Ψαξτο και εσυ - αν λεμε το ιδιο ειναι κοντα στο Αλεξανδρας -αν δεν κανω λαθος

Στο Ευγενίδιο και εγώ όταν το έψαχνα είχα αντιληφθεί ότι επικρατεί ένα περίεργο καθεστώς. Πάντως σίγουρα δεν είναι Δημόσιο με την έννοια ότι πας και δεν πληρώνεις τίποτα. Έχουν συμβάσεις με τα ταμεία οπότε σίγουρα καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος ή το σύνολο των νοσηλείων ΟΜΩΣ οι περισσότεροι γιατροί που χειρουργούν εκεί είναι ιδιώτες και μάλιστα ο συγκεκριμένος που αναφέρει η ROARY και φαντάζομαι ότι ξέρω ποιος είναι, δεν πέφτει κάτω από το τριχίλιαρο.

Στο Ευγενίδιο και εγώ όταν το έψαχνα είχα αντιληφθεί ότι επικρατεί ένα περίεργο καθεστώς. Πάντως σίγουρα δεν είναι Δημόσιο με την έννοια ότι πας και δεν πληρώνεις τίποτα. Έχουν συμβάσεις με τα ταμεία οπότε σίγουρα καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος ή το σύνολο των νοσηλείων ΟΜΩΣ οι περισσότεροι γιατροί που χειρουργούν εκεί είναι ιδιώτες και μάλιστα ο συγκεκριμένος που αναφέρει η ROARY και φαντάζομαι ότι ξέρω ποιος είναι, δεν πέφτει κάτω από το τριχίλιαρο.

Το ΙΚΑ καλύπτει ένα μικρό ποσοστό του νοσοκομείου και καθόλου την αμοιβή του γιατρού. Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και περιμένω απάντηση για να μάθω ακριβώς και θα σας πω.

5dyVp3.png

Άκυρο το Ευγενίδειο,προς το παρόν τουλάχιστον. Θα με δει την Παρασκευή ο χειρούργος που έκανε μαστεκτομή στη μητέρα μου (τραβιόμαστε με καρκίνους δυστυχώς...), χειρουργεί και θυρεοειδή αλλά δεν το ήξερα. Θα σας ενημερώσω..

5dyVp3.png

καλησπερα κοριτσια τον σεπτεμβρη θα βγαλω τον θυροειδη. εχω νοσο grave's.θα την κανω σε ιδιωτικα νοσοκομειο και χωρις ασφαλεια. ξερει καποια κοπελα να μου πει ποσο κοστιζει η εγχειρηση?

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

as1cMmScso00020NzUzNzFifDE1Mzk4ZGJ8c2UgcGVyaW1lbm91bWUhISE.gif

καλησπερα κοριτσια τον σεπτεμβρη θα βγαλω τον θυροειδη. εχω νοσο grave's.θα την κανω σε ιδιωτικα νοσοκομειο και χωρις ασφαλεια. ξερει καποια κοπελα να μου πει ποσο κοστιζει η εγχειρηση?

Όταν λες χωρίς ασφάλεια εννοείς ιδιωτική ή καθόλου ασφάλεια σε κανένα ασφαλιστικό ταμείο;

Πάντως οι τιμές έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Εξαρτάται από το γιατρό αλλά πρωτίστως από την κλινική. Στο σύνολο θα έλεγα από τρεις μέχρι έξι χιλιάδες (χωρίς ιδιωτική ασφάλεια). Αν δεν έχεις ούτε ασφάλεια του Δημοσίου θα πληρώσεις ακόμα περισσότερα σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές που έχουν σύμβαση με το Δημόσιο.

Διαφημίσεις

Όταν λες χωρίς ασφάλεια εννοείς ιδιωτική ή καθόλου ασφάλεια σε κανένα ασφαλιστικό ταμείο;

Πάντως οι τιμές έχουν μεγάλες αποκλίσεις. Εξαρτάται από το γιατρό αλλά πρωτίστως από την κλινική. Στο σύνολο θα έλεγα από τρεις μέχρι έξι χιλιάδες (χωρίς ιδιωτική ασφάλεια). Αν δεν έχεις ούτε ασφάλεια του Δημοσίου θα πληρώσεις ακόμα περισσότερα σε κάποιες ιδιωτικές κλινικές που έχουν σύμβαση με το Δημόσιο.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. εχω ικα, ομως ειναι σαν να μην εχω τιποτα. χειρουργειο θα κανω μαλλον στο ιασω general. μακαρι να ειναι μεχρι 4000 γιατι αλλιως πολλα λεφτα ειναι τα 6000. ουφ τι να κανω ομως αφου πρεπει να γινει θα γινει. θα τον αφαιρεσω ολο το θυροειδη και μου εχουν πει οτι καθεσαι μεσα 3 μερες. ελπιζω να ειναι πιο λιγο:-(

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

as1cMmScso00020NzUzNzFifDE1Mzk4ZGJ8c2UgcGVyaW1lbm91bWUhISE.gif

Το ΙΚΑ καλύπτει ένα μικρό ποσοστό του νοσοκομείου και καθόλου την αμοιβή του γιατρού. Πήρα τηλέφωνο στο λογιστήριο και περιμένω απάντηση για να μάθω ακριβώς και θα σας πω.

Α, δεν το ηξερα οτι ετσι "δουλευει" το Ευγενιδειο....:eek:

Άκυρο το Ευγενίδειο,προς το παρόν τουλάχιστον. Θα με δει την Παρασκευή ο χειρούργος που έκανε μαστεκτομή στη μητέρα μου (τραβιόμαστε με καρκίνους δυστυχώς...), χειρουργεί και θυρεοειδή αλλά δεν το ήξερα. Θα σας ενημερώσω..

Γραψε μας σε παρακαλω οταν σε δει ο χειρουργος την Παρασκευη,γιατι ακομα δεν εχω βγαλει ακρη...Το μονο που ξερω, οτι χειρουργουν ΩΡΛ πλεον το θυρεοειδη.

4usdp3.png

Καλημέρα! Πήγα στον χειρούργο την Παρασκευή και μου έκοψε εισιτήριο εισαγωγής για 15 Σεπτέμβρη. Μου είπε ότι είναι αρκετά μεγάλος ο όζος και πόσο μάλλον αφού μεγαλώνει τόσο γρήγορα. Πριν πάω τότε θα έχω ξανακάνει αίμα-υπέρηχο-παρακέντηση και αν είμαι τυχερή κι έχει μικρύνει θα τη γλιτώσω. Όμως απ' την εμπειρία του μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να έχει μεγαλώσει κι άλλο, αλλά και στα ίδια να είναι θα πρέπει να τον βγάλω... Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί όλα τα άσχημα έρχονται το 'να πίσω απ' τ' άλλο και δεν έχω και άνθρωπο για τα παιδιά... Άραγε πόσο μετά την εγχείριση θα μπορώ να σηκώσω τη μικρή; Όταν είχα κάνει παρακέντηση μου είχαν πει να μη σηκώνω βάρος για 3 μέρες, φαντάζομαι για την εγχείριση τι θα μου πουν..

5dyVp3.png

Eντύπωση μου κάνει που σου είχαν πει μετά την παρακέντηση να μη σηκώσεις βάρος για 3 ημέρες, εμένα δε μου είχαν πει τίποτα και φυσικά σήκωσα αγκαλιά τα παιδιά πολλές φορές. Μετά την εγχείριση πάντως της μητέρας μου της είχαν πει να μη σηκώνει βάρος για 2 περίπου μήνες. Εκέινο το διάστημα πρόσεχε και το γιό μου και τον είχα στείλει θυμάμαι παιδικό αυτούς τους 2 μήνες.

Πάντως μη τα βλέπεις όλα μαυρα, και εγχείρηση να χρειαστεί να κάνεις να ξέρεις ότι είναι για το καλό σου και για να ξεμπερδέυεις από αυτό το πρόβλημα για να μη προκύψουν χειρότερα. Εγώ είμαι ακόμη σε παρακολούθηση για τον όζο μου και είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα εγχειριστώ. Στην αρχή σοκαρίστικα τώρα όμως το έχω δεχτεί.

Καλή επιτυχία!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑΝ ΟΖΟ ΣΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ. ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ. ΕΧΩ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ iNTERNET.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΕΝΑΝ ΟΖΟ ΣΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ. ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ. ΕΧΩ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ iNTERNET.

To ΙΝΤΕΡΝΕΤ σου δινει πληροφοριες αν εσυ την χρησιμοποιησεις σωστα. Αν οχι, ειναι παραπληροφορηση. Λοιπον, καλη μου, κανε πρωτα τις εξετασουλες σου, και μην ανησυχεις χωρις να ξερεις τι συμβαινει. Οταν με το καλο παρεις τα αποτελεσματα ορμονολογικων και υπερηχου, και ευχομαι να ειναι οσο το δυνατο περαστικα, τοτε θα ειμαστε παλι εδω να τα πουμε. Συνηθως δεν ειναι σοβαρες περιπτωσεις και αντιμετωπιζονται. Και για την γνωριμια σου λεω οτι εχω αφαιρεσει τον αδενα λογω οζων. Και ειμαι καλα. Αυτο για την ωρα αρκει. Περιμενουμε τα αποτελεσματα. Φιλακια

To ΙΝΤΕΡΝΕΤ σου δινει πληροφοριες αν εσυ την χρησιμοποιησεις σωστα. Αν οχι, ειναι παραπληροφορηση. Λοιπον, καλη μου, κανε πρωτα τις εξετασουλες σου, και μην ανησυχεις χωρις να ξερεις τι συμβαινει. Οταν με το καλο παρεις τα αποτελεσματα ορμονολογικων και υπερηχου, και ευχομαι να ειναι οσο το δυνατο περαστικα, τοτε θα ειμαστε παλι εδω να τα πουμε. Συνηθως δεν ειναι σοβαρες περιπτωσεις και αντιμετωπιζονται. Και για την γνωριμια σου λεω οτι εχω αφαιρεσει τον αδενα λογω οζων. Και ειμαι καλα. Αυτο για την ωρα αρκει. Περιμενουμε τα αποτελεσματα. Φιλακια

Σ' ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου εδωσες. Αυτο που ανησυχεί πιο πολυ ειναι ο γιατρος μου βρηκε και τους λεμφαδενες μου λίγο πρησμένους και διάβασα κάπου ότι αυτό σε συνδιασμό με τοον όζο συνηγορεί για κακοήθεια.

Καλημέρα κορίτσια. Έκανα σήμερα τον υπερηχο. Τις αιματολογικες θα τις παρω τη Δευτερα. Οι λεμφαδενες ειναι ενταξει. Εχω έναν όζο 9mm. Θα δουμε. Τη Τριτη θα τα παω στο γιατρο.

ΟΚ. Εκανες το πρωτο βημα. Μετα τη διαγνωση θα ακολουθησει θεραπεια. Και ολα θα βρουν το δρομο τους. Οταν κατι αντιμετωπιζεται, πρεπει να το ξεπερναμε. Φιλακια

ΥΓ. Τι σοι αιματολογικες ειναι αυτες που θα σου τις δωσουν .... τη Δευτερα???? Οι δικες μου βγαινουν το ιδιο μεσημερι. Ή μηπως θα δωσεις αιμα τη Δευτερα? Σορι δεν καταλαβα καλα.

ΟΚ. Εκανες το πρωτο βημα. Μετα τη διαγνωση θα ακολουθησει θεραπεια. Και ολα θα βρουν το δρομο τους. Οταν κατι αντιμετωπιζεται, πρεπει να το ξεπερναμε. Φιλακια

ΥΓ. Τι σοι αιματολογικες ειναι αυτες που θα σου τις δωσουν .... τη Δευτερα???? Οι δικες μου βγαινουν το ιδιο μεσημερι. Ή μηπως θα δωσεις αιμα τη Δευτερα? Σορι δεν καταλαβα καλα.

Ειναι για ορμονολογικο ελεγχο. Μου ειπαν οτι αργουν λίγο αυτές. Δεν ξέρω, δεν έχω ξανακάνει.

καλησπέρα σε όλους,

δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα, τώρα είδα το θέμα γιατί είμαι νέο μέλος. επειδή είδα όμως πολλούς να αγχώνονται είπα να σας γράψω την εμπειρία μου μπας και σας καθησυχάσω λίγο...

είμαι 35 ετών και ανακάλυψα ότι έχω πολλούς όζους στο θυροειδή όταν ήμουν 24 ετών.... ο ένας ήταν 4εκατοστά, τεράστιος θεωρώ...

έκανα παρακέντηση, κλάματα, κακό, έκανα θεραπεία με χάπια 1,5 χρόνο. μετά από αυτό το διάστημα έκανα εξετάσεις και είχε γίνει ο μεγάλος όζος 5 εκατοστά και είχε εκφυλιστεί, είχε γίνει όλος υγρό. μια άσχετη νοσοκόμα μόλις της είδε με έστειλε στον άλλο κόσμο λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι μάλλον είναι κακός και να τρέξω στον χειρούργο...κοριτσάκι τότε 25 χρονών εγώ αποχαιρετούσα τους παντες στη δουλειά νομίζοντας ότι δεν θα την βγάλω....έμαθα και εγώ για τον γιατρό στο ευγενίδειο αλλά έπαιρνε πολλά λεφτά αλλά έμαθα και άλλα άσχημα που δεν μπορώ να αναφέρω οπότε αναζήτησα αλλού...ένας φίλος μου είχε κάνει στο ιπποκράτειο οπότε πήγα εκεί, έχουν περάσει χρόνια, νομίζω κουτσουμάνης. πολύ καλός, τέλειος και σαν άνθρωπος και όταν ο ενδοκρινολόγος είδε την τομή μου είπε ότι ήταν πολύ καλός και η τομή δεν φαινόταν καν.

ξεκίνησα λοιπόν την αγωγή μου, δεν πάχυνα καθόλου, ούτε γραμμάριο, 59 κιλά ήμουν τότε, 59 είμαι ακόμα, κάνω εξετάσεις καθε 6 μήνες και όλα είναι καλά, έκανα και το παιδάκι μου γιατί με είχε τρομάξει άλλη ηλίθια γιατρός στον άγιο σάββα.

συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά τα έγραψα όλα εν συντομία για να μην τρομάζετε.

αν θέλετε λεπτομέρειες για κάποιο κομμάτι μου λέτε γιατί το είχα ψάξει τότε αρκετά και είμαι και παλιά στο ....άθλημα

4opXp3.png 1cSqp3.png

νομίζω κουτσουμάνης. πολύ καλός, τέλειος και σαν άνθρωπος και όταν ο ενδοκρινολόγος είδε την τομή μου είπε ότι ήταν πολύ καλός και η τομή δεν φαινόταν καν.

Αν θελεις πες μου για ποια περιοχη μιλας? Αθηνα?

Χαιρομαι που εισαι μια χαρα και να σου ζησει το μωρακι. Μην παραλλειψεις να κανεις ορμονολογικες εξετασεις στο παιδακι σου γιατι αυτες οι παθησεις εχουν μια δοση κληρονομικοτητας.

Εγω εχω κανει αφαιρεση Θεσ/νικη και τωρα ολα ΟΚ.

Αν θελεις πες μου για ποια περιοχη μιλας? Αθηνα?

Χαιρομαι που εισαι μια χαρα και να σου ζησει το μωρακι. Μην παραλλειψεις να κανεις ορμονολογικες εξετασεις στο παιδακι σου γιατι αυτες οι παθησεις εχουν μια δοση κληρονομικοτητας.

Εγω εχω κανει αφαιρεση Θεσ/νικη και τωρα ολα ΟΚ.

ναι, αθήνα. το μωρό είναι 14 μηνών και του έχω κάνει ήδη εξετάσεις, όλα οκ. αλλά αυτό μπορεί να εμφανιστεί και αργότερα.

από όσο ξέρω ομως δεν είναι κάτι τόσο τρελά ανησυχητικό. τότε που το έψαχνα μου είχαν πει ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών ιδιαίτερα στην ελλάδα έχει πρόβλημα με το θυροειδή απλά δεν το ξέρει γιατί τα συμπτώματα δεν είναι εμφανή. και ακόμα μου είχαν πει ότι και κακοήθης να είναι ο όζος στον θυροειδή αν τον αφαιρέσεις πριν βγει εκτός θυροειδή σχεδόν αποκλείεται να κάνει μετάσταση.

4opXp3.png 1cSqp3.png

Γεια σας ομοιοπαθείς και μη!

Είναι κάποιες μέρες που έχω ξεμπερδέψει από χειρουργεία, θαλάμους, σπινθηρογραφήματα κλπ. και προσπαθώ να αναδιοργανώσω τη ζωή μου και να περάσω το υπόλοιπο καλοκαίρι όσο πιο ξένοιαστα μπορώ. Η εμπειρία μου από όλα αυτά ήταν πολύ καλή -σε σχέση με άλλα που ακούω. Όλα τα έκανα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και δυστυχώς η πρόσβαση εκεί δεν είναι εύκολη για όλους. Όποιος /-α μπορεί να το ψάξει όμως γιατί οι γιατροί είναι εξαιρετικοί, το νοσοκομείο επαρκώς καθαρό, το προσωπικό ξεκούραστο και ο θάλαμος του ιωδίου (αχρείαστος να είναι) έχει και παράθυρο! Η ίδια απελπισία με είχε πιάσει κι εμένα όταν όλα αυτά τα είχα μπροστά μου και δεν ήξερα τί να κάνω. Θέλει ψυχραιμία το πράγμα. Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι θεραπεύσιμο, απλά θέλει μια διαρκή παρακολούθηση...

Ψυχολογικά πρέπει να είμαστε καλά για να μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά και να ξαναβρούμε τις ισορροπίες μας. Θέλει πολύ υποστήριξη από τους δικούς μας ανθρώπους και να μην παρασυρόμαστε από αρνητικές σκέψεις. Ως εκ τούτου... σ' ευχαριστώ evita για τη βοήθειά σου!!!

Φιλιά πολλά και καλό καλοκαίρι!:D

Συγνωμη, αλλα η εμπειριες μου απο το θεμα φτανουν ως την αφαιρεση του και την Τ4. Την αλλη πλευρα δεν την γνωριζω.

Ευχαριστω για την διευκρινιση.

Περαστικα σε ολους/ολες που σχετιζονται.

Για να μη σαλέψεις στην απομόνωση... το ρίχνεις στο χαβαλέ!!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...