Τεχνολογία
Νέες τεχνολογίες, Η/Υ, περιφερειακά
150 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 5 απαντήσεις
- 16,5k εμφανίσεις
είχα πρόβλημα με την γραμμή και το ιντερνετ ,....1242 , 121 κλπ κλπ δεν με λες και άσχετη αλλά ούτε και χακερ (επαγγελματία) με λες ... εξηγώ μπου μπουρου φτιάχνουν την γραμμη όλα καλα ! οι του ιντερνετ έρχονται τεχνικός : Το πρόβλημα που υπάρχει στο ιντερνετ της περιοχής είναι το εξής: ο ΟΤΕ έχει δώσει ΜΕΝ την δυνατότητας της ΕΩΣ 24 ταχύτητας με ΒΑΣΗ να είναι το 2 mbs και ... όπως είπαμε εως 24 ΑΛΛΑ... κατάργησε το 8 ... το θέμα ειναι λοιπόν οτι στην περιοχή ΝΑΙ μεν έχουν περαστεί οι οπτικές αλλά ΔΕΝ ειναι εν λειτουργία , με αποτέλεσμα να πεφτει το νετ ! η μόνη λύση που μπορώ να σας δώσω είναι να πέσετε στα 2 (προσοχή ΕΙΝΑΙ δηλωμένο επα…
Last reply by UFO, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 15,4k εμφανίσεις
Μια φορητή «συσκευή γονιμότητας» που δημιούργησαν βρετανοί ερευνητές, πρώην φοιτητές του πανεπιστημίου Κέμπριτζ, διαφημίζεται ότι είναι εξίσου καλή με την τεχνική της εξωσωματικής γονιμοποίησης στο να βοηθά μια γυναίκα να συλλαμβάνει παιδί. Η συσκευή με την ονομασία «Duo Fertility» παρουσιάστηκε από τους ερευνητές της κατασκευάστριας εταιρίας Cambridge Temperature Concepts στο συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Αναπαραγωγικής Ιατρικής στην Μόσχα, σύμφωνα με τις βρετανικές «Τέλεγκραφ» και «Ντέιλι Μέιλ». Το νέο σύστημα (κόστους περίπου 500 λιρών) μετρά τις μικροσκοπικές μεταβολές της θερμοκρασίας του σώματος, οι οποίες δείχνουν πότε λαμβάνει χώρα η ωορρηξία, βοηθώντας έτσι…
Last reply by itsme, -
- 8 απαντήσεις
- 16,9k εμφανίσεις
ρε παιδιά άμα ξέρει κάποιος ας μου πει μήπως και ξεκολλήσω τη κατάσταση.... στο word, όταν ανοίγω ένα έγγραφο μου ζητάει το product key.... είναι αυτό που έχει ο πύργος... σωστά;;;; είναι ένας 25ψήφιος κωδικός.... το γράφω και μου λεέι λαθος.... γιατί ρε γμτ;;;; μήπως δεν είναι αυτός;;;;
Last reply by Stellinula, -
- 1 απάντηση
- 16,1k εμφανίσεις
εχετε αυτη τη στιγμη προβλημα με το yahoo? το ανοιγω αλλα δεν μου ανοιγει τα μηνυματα, ουτε νεα ουτε παλια, δε διαγραφει, σαν να κολλαει και δε φορτωνει εχει κανενας αλλος αυτο το προβλημα ή κατι κανω λαθος;
Last reply by Karamelenia, -
- 4 απαντήσεις
- 19,6k εμφανίσεις
Θα προσπαθήσω να μην σας κουράσω. Το Σάββατο κόλλησα έναν ιό στον υπολογιστή, δεν ξέρω πως. Έχουν και άλλοι πρόσβαση στον υπολογιστή μου. Αυτός ο ιός έβγαζε συνεχώς ένα μήνυμα και ενημέρωνε και καλά, ότι έχω προσβληθεί από πολλούς ιούς και μόλις πάταγες να γίνει εκκαθάριση, έβγαινε ένα παραθυράκι και σε προέτρεπε να απαλλαχθείς από όλους αυτούς τους ιούς μέσω του My security shield. Μόλις κλικάριζες εκεί στο My security shield, σε προέτρεπε να αγοράσεις μια συνδρομή, αλλίώς δεν λειτουργούσε. Προσπαθούσα να βγω από εκεί και να χρησιμοποιήσω το δικό μου πρόγραμμα προστασίας, αλλά μάταια. Όλα μπλοκάριζαν και μόλις προσπαθούσα να μπω στο ίντερνετ, με πέταγε η σύνδεση, ο…
Last reply by sternchen, -
sos ERROR σε laptop 1 2 3
από Baby A- 52 απαντήσεις
- 26,2k εμφανίσεις
ERROR Resource conflict - PCI Bus Controler in slot 01, Bus:01, Device:04, Function:00 ...#%@%!@ ERROR ERROR ERROR (-Έχω κάνει τα ΠΑΝΤΑ! Όποιος γνωρίζει περισσότερα, ας στείλει ένα πμ στον απελπισμένο.... Thanks!) προβλημα με το Laptop εαν καποιος εχει περισσοτερες γνωσεις στο θεμα ισως μπορει να τη βοηθησει να μας πει με ποιο τροπο θα το λυσουμε.
Last reply by alcyon, -
- 0 απαντήσεις
- 15,6k εμφανίσεις
Εσεις απο ποια site κατεβαζετε τραγουδια η ταινιες??
Last reply by 1-2 mommy, -
- 11 απαντήσεις
- 18,1k εμφανίσεις
επειδη οταν ειναι να δωσουν δεν ενημερωνουνε ποτε μολις χτες εμαθα τυχαια οτι δικαιουμαστε στα ιδια χρηματα που δινουμε το μηνα 40κατι ευρω να μας δωσουνε για ενα χρονο κατι σαν νοβα..με δωρεαν εξοπλισμο..περιλαμβανει διαφορα προγραμματα...ντοκυμαντερ αθλητικα μοδα παιδικα ψυχαγωγικα... σημερα το απογευμα θα παω να το παρω..ηδη μιλησα με το καταστημα εδω και επιβεβαιωσα την πληροφορια αν και στην αρχη ειπανε οτι δεν ειναι δωρεαν..μου ειπανε παρε σε μιση ωρα και τελικα ειδανε οτι εχω δικιο... αφου πληρωνουμε που πληρωνουμε γιατι να μην το παρω?
Last reply by kalamaraki, -
- 17 απαντήσεις
- 18,3k εμφανίσεις
γεια σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω, στο pc απο λογαριασμους hotmail kai yahoo στελνονται διαφημιστικα ε-μαιλ μονα τους σε ολες τις επαφες μου...
Last reply by arisexarchos, -
Έχει βάλει κανείς conn-x tv; είναι καλό; γρήγορο; έχει πράγματα να δείς; ή είναι τζάμπα τα λεφτά;ρωτάω γιατί φαγώθηκε ο άντρας μου να βάλουμε και να έχω κ εγώ κανένα επιχείρημα να πω...μην κάνει ό,τι θέλει!!!! ευχαριστωωωω
Last reply by travelarios, -
- 12 απαντήσεις
- 16k εμφανίσεις
Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθεί το αφεντικό μου πότε μπαίνω στο ίντερνετ μέσω κάμερας ή συστήματος που θα εγκαταστήσει στο pc μου;Έχουμε έναν κεντρικό υπολογιστή και 4 που συνδέονται με αυτόν.
Last reply by katerinak, -
- 0 απαντήσεις
- 15,5k εμφανίσεις
Ο αγώνας για την ελευθερία της ενημέρωσης είναι κάθε φορά πιο συχνός στο διαδίκτυο. Η γενική κατεύθυνση είναι ότι κάθε φορά ένας όλο και μεγαλύτερος αριθμός χωρών αυξάνει τον έλεγχο απέναντι σε μια ολοένα αναπτυσσόμενη και πιο ικανή κινητοποίηση των χρηστών του κυβερνοχώρου, που κάθε φορά είναι πιο δημιουργικοί και πιο αληλλέγγυοι. Στις αυταρχικές χώρες όπου τα μέσα ενημέρωσης ελέγχονται από το καθεστώς, το διαδίκτυο προσφέρεται ως ο μοναδικός χώρος συζήτησης και ανταλλαγής πληροφοριών. Επίσης λειτουργεί ως ένας μηχανισμός κινητοποίησης. Το διαδίκτυο είναι ένα είδος χωνευτηρίου όπου κοινωνίες ... που ασφυκτιούν αναγεννιούνται και αναπτύσσονται. Οι χρήστες του διαδι…
Last reply by DALIA, -
- 12 απαντήσεις
- 17,4k εμφανίσεις
Σερφάρετε ελεύθερα -τουλάχιστον ως τις 5 Μάη Αλλη μια φορά, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέδειξε ότι αντέχει τις πιέσεις και μπορεί να προστατεύσει τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών: η τροπολογία 138/46 υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας», ζητωκραυγάζει το Blackout Europe. Η εν λόγω τροπολογία διασφαλίζει ότι οποιοσδήποτε περιορισμός στα στοιχειώδη δικαιώματα και ελευθερίες των χρηστών του Διαδικτύου στην Ευρώπη θα πρέπει να βασίζεται σε δικαστική απόφαση, με εξαίρεση την εθνική ασφάλεια, οπότε μπορεί να έπεται. Η τροπολογία αυτή είχε γίνει δεκτή από τον Σεπτέμβριο του 2008 από την πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και είχ…
Last reply by Μίκα, -
- 39 απαντήσεις
- 29,1k εμφανίσεις
Χτες καθως εκανα την καθημερινή μου βόλτα στο δίκτυο μπηκα μετα από παρα πολύ καιρό και στη σελιδα του ΑΣΕΠ και εκει ανακάλυψα οτι για να καταθέσεις τα χαρτια σου για οποιαδηποτε προκύρηξη προαπαιτειτε γνωση πληροφορικής καιδεν φτανει πλεον μια υπευθυνη δηλωση,αλλά πτυχίο Εcdl. Εαν καποιες από εσας το εχεται πηγατε φροντιστηριο ή ΚΕΚ? Ποσο στοιχίζουν τα εξέταστρα? Το πιο ανόητο ειναι οτι διάβασα οτι ισχυει μόνο για 3 χρόνια, καθε τρια χρονια θα πρεπει να το ξαναδίνω? Υ.Γ. Δεν ήξερα που να βαλλω το θεμα.
Last reply by mor@ki_K, -
- 1 απάντηση
- 16,1k εμφανίσεις
η Microsoft διενήργησε έρευνα μέσω του MicrosoftMSNσε 11 χώρες της Ευρώπης (Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Σουηδία, Ισπανία, Ιρλανδία) με τη συμμετοχή 14.181 ατόμων, προσφέροντας ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το βαθμό εξοικείωσης παιδιών και γονέων στην Ελλάδα αναφορικά με θέματα ασφάλειας. Το πρώτο ερωτηματολόγιο απάντησαν συνολικά 245 παιδιά, 81% εκ των οποίων ηλικίας 14-18 ετών και 19% κάτω των 14 ετών, από τα οποία το 61% δηλώνει ότι έχει ενεργή συμμετοχή σε socialnetworks. Από αυτά το 6% έχει αναρτήσει τη διεύθυνσή του, ενώ το 53% φωτογραφίες ή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές. Ποσοστό 25% κρίνει ότι η δημ…
Last reply by Ellemphriem, -
- 5 απαντήσεις
- 15,8k εμφανίσεις
κοριτσια help.αγορασα ενα κινητο απο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων ειδων.απο τις πρωτες μερες παρουσιασε προβλημα.οποτε μιλουσα εκλεινε και μου ελεγε εκτος δικτυου.το παω στο καταστημα και το στελνουν για σερβις.μετα απο 20 μερες μου το επιστρεφουν χωρις βεβαια το προβλημα να εχει διορθωθει.:twisted::twisted:.και ρωταω εγω τωρα............τι κανω.τι δικαιωματα εχω.τους το παω πισω και ζητω αντικατασταση η τα χρηματα μου πισω.ευχαριστω...............
Last reply by elenik, -
- 6 απαντήσεις
- 17,6k εμφανίσεις
ψάχνω να αγοράσω τηλεόραση και θα ηθελα μερικες συμβουλες. ειμαι γνωστης των βασικων πραγματων αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιων πιο ειδικων απο μενα! ειμαι αναμεσα σε LCD kai PLASMA τι απο τα δυο ειναι καλυτερο και γιατι? τι φωτεινοτητα θα ηταν καλο να εχει? τι αναλυση? τι αντιθεση? ποσες ιντσες ειναι καταλληλες για ενα δωματο 9τμ για να βλεπεις απο αποσταση 2-3 μετρων? ευχαριστω! οσο για τι τιμες ψαχνω θα ηταν καλο να μην ξεπερασουμε τα 600 ευρω
Last reply by Vangelis21, -
- 1 απάντηση
- 15,6k εμφανίσεις
πως μπορώ να σβήσω το όνομα προγράμματος από το πλήκτρο εκτέλεση που βρίσκεται στο πλήκτρο έναρξη;
Last reply by gimnasio, -
- 25 απαντήσεις
- 22,5k εμφανίσεις
ΘEΛETE TO Parents NA TO EXETE MAZI ΣAΣ ΠΑΝΤΟΎ Κ ΠANTA;Κ OXI MONO TO parents AΛΛA KAΘE ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ WEB H WAP . TA 4 EYPΩ ΠOY ΚΟΣΤΊΖΕΙ TON MHNA EΓΩ TA ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΩ "TZAMΠA".EINAI ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ.ΔHΛAΔH ΜΠΟΡΕΊΤΕ NA EIΣTE ΟΝLINE ΟΟΟΛH MEPA!KAΛO; ΔEN EXΩ AKOMA THN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΆΝΕΣΗ NA ΠAPΩ LAPTOP ETΣI EΨAΞA...KAI...BPHKA...! ΔEN EINAI ΔΎΣΚΟΛΟ.KI AN ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΤΑΙ BOHΘEIA EIMAI EΔΩ KAΘE MEPA Κ MΠOPΩ NA ΒΟΗΘΉΣΩ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ TA ΕΞΉΣ ΒΉΜΑΤΑ: 1. ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΠPEΠEI NA ΕΛΈΓΞΕΤΕ AN TO KINHTO ΣAΣ EXEI ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣTO INTEPNET.(ΠΛEON AKOMA Κ TA ΠIO AΠΛA KINHTA ΔINOYN AYTH THN ΠΑΡΟΧΉ) 2.ΑΓΟΡΆΖΕΤΑΙ MIA KAPTA ΣΎΝΔΕΣΗΣ WIND(ΓINETE K ME KAPTA COSMOTE AΛΛA ΔEN TO EΨAΞA AKOMA) KAI MIA KAPTA …
Last reply by melina_m, -
- 8 απαντήσεις
- 17,6k εμφανίσεις
εγκατέστησα το skype για πρώτη φορά και η κάμερα δούλεψε κανονικά. Μετά από ώρες το κουμπί της βιντεοκλήσης χάνεται. Με τα πολλά από usb την έκανα web camera αλλά πάλι συμβαίνει το ίδιο. Ξέρετε κάνα κόλπο να μη χάνεται;
- 0 απαντήσεις
- 16,4k εμφανίσεις
http://www.njoytv.gr H Πρώτη και Μοναδική Πλατφόρμα Media στην Ελλάδα είναι γεγονός!! 25 ΕΚΠΟΜΠΕΣ 4 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ LIVE CAMERAS SEXY ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΓΡΙΦΟΙ - ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥ - ΑΓΟΡΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ & ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ BLOGS ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΝΘΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ NJOY.TV ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ - SANKARA - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ - ΠΑΝΟΣ ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ - ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΓΟΡΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ NJ…
Last reply by fadomas, -
- 4 απαντήσεις
- 17,6k εμφανίσεις
Καλημερα ξερετε καμια διευθυνση για αγορα ρουχων?
Last reply by stella17, -
- 2 απαντήσεις
- 16,4k εμφανίσεις
είναι δωρεάν η παραπάνω υπηρεσία; Θέλω να ενεργοποιήσω την κάμερα μου σε web και οι οδηγίες μου λένε μέσω αυτής της υπηρεσίας αλλά αναφέρει κάτι για χρεώσεις στους όρους.
Ναι το ανακάλυψα και εχω ενθουσιαστει...βρηκα καποιους συμμαθητές μου παλιους γνωστους! Ασχολήστε καθόλου?? τι μπορεις αλλο να κανεις περα απο το να ψαχνεις φιλους. Με εχει μπερδεψει ελαφρως...δεν εχω καταλαβει ακριβως το νόημα του!!
Last reply by koufetaki, -
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ DVD
από katia83- 7 απαντήσεις
- 19,5k εμφανίσεις
Hi σε όλους και σε όλες!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια κάποιου που ξέρει από υπολογιστές γιατί εγώ είμαι πολύ αρχάρια!Θέλω να αντιγράψω το dvd του γάμου μου.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? Υπάρχει κάποιο εύχρηστο πρόγραμμα για να κατεβάσω και πώς ακριβώς θα το κάνω? Please μια βοήθεια step by step μήπως και τα καταφέρω!!! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ όποιον ή όποια μπει στον κόπο να με βοηθήσει!!!:roll:
Last reply by katia83,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 38 απαντήσεις
- 19.698 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 9.270 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 7.643 εμφανίσεις