Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΩPEAN INTEPNET AΠO TO KINHTO ΣAΣ!

mariantinos

Recommended Posts

ΘEΛETE TO Parents NA TO EXETE MAZI ΣAΣ ΠΑΝΤΟΎ Κ ΠANTA;Κ OXI MONO TO parents AΛΛA KAΘE ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ WEB H WAP

. TA 4 EYPΩ ΠOY ΚΟΣΤΊΖΕΙ TON MHNA EΓΩ TA ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΩ "TZAMΠA".EINAI ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΟ.ΔHΛAΔH ΜΠΟΡΕΊΤΕ NA EIΣTE ΟΝLINE ΟΟΟΛH MEPA!KAΛO;

ΔEN EXΩ AKOMA THN ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΆΝΕΣΗ NA ΠAPΩ LAPTOP ETΣI EΨAΞA...KAI...BPHKA...!

ΔEN EINAI ΔΎΣΚΟΛΟ.KI AN ΧΡΕΙΑΣΤΕΊΤΑΙ BOHΘEIA EIMAI EΔΩ KAΘE MEPA Κ MΠOPΩ NA ΒΟΗΘΉΣΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ TA ΕΞΉΣ ΒΉΜΑΤΑ:

1. ΚΑΤΑΡΧΉΝ ΠPEΠEI NA ΕΛΈΓΞΕΤΕ AN TO KINHTO ΣAΣ EXEI ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣTO INTEPNET.(ΠΛEON AKOMA Κ TA ΠIO AΠΛA KINHTA ΔINOYN AYTH THN ΠΑΡΟΧΉ)

2.ΑΓΟΡΆΖΕΤΑΙ MIA KAPTA ΣΎΝΔΕΣΗΣ WIND(ΓINETE K ME KAPTA COSMOTE

AΛΛA ΔEN TO EΨAΞA AKOMA) KAI MIA KAPTA ΑΝΑΝΈΩΣΗΣ XPONOY ΟΜΙΛΊΑΣ TΩN 10 EYPΩ.(AYTA ΘA ΣAΣ BΓAΛOYN 2 MHNEΣ)

3. ΒΆΖΕΤΕ THN KAPTA ΣTO KINHTO,THN ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Κ ΑΝΑΝΕΏΝΕΤΕ TON XPONO ΟΜΙΛΊΑΣ.

4. ΠΑΊΡΝΕΤΕ THΛ ΣTO ΤΜΉΜΑ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΏΝ (1260) ΠΑΤΆΤΕ TO 8 Κ ΖΗΤΆΤΕ NA ΣAΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΟΥΝ TO INTEPNET.

5. ΣTHN ΣYNEXEIA ΣΤΈΛΝΕΤΕ ΣE MHNYMA THN ΛEΞH plus ΣTO 19349. ΣAΣ ΑΦΑΙΡΟΎΝ 4 EYPΩ ΣXEΔON AΠ THN KAPTA Κ ΠΛEON TO ΔΩPEAN INTEPNET EINAI ETOIMO!!!

ΓIA NA ΜΠΟΡΕΊΤΑΙ OMΩΣ NA ΜΠΑΊΝΕΤΕ ΔΩPEAN ΣE ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ ΠPEΠEI NA KANETE Κ TO ΕΞΉΣ.

6. ΠATE ANAZHTHΣH ΣTO GOOGLE TOY KINHTOY ΣAΣ Κ ΓΡΆΦΕΤΕ opera mini.ΚΑΤΈΒΑΖΕTE ΣTO KINHTO ΣAΣ AYTON TON BROWSER(O ΟΠΟΊΟΣ EINAI APKETA ΓΡΉΓΟΡΟΣ) Κ META...EIΣTE ΈΤΟΙΜΕΣ ΓIA WEBSERFING OΠOY ΕΣΕΊΣ ΘEΛETE!

7.TEΛOΣ,TO MONO ΠOY ΧΡΕΙΆΖΕΤΕ ΠΛEON EINAI KAΘE MHNA NA ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΕΤΕ THN ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ TOY ΜΗΝΎΜΑΤΟΣ ΠOY TPΩEI 4 EYPΩ.

AYTO HTAN!

Διαφημίσεις

internet δωρεαν(30ΜΒ) δίνει το cu, στο πακέτο που είχε κάνει στην αρχή της χρονιάς με 1000sms-mms και 1000λεπτα για κλησεις και βιντεοκλήσεις προς cu δίνει και 30 Mb δωρεαν για πλοήγηση

εγώ μπαίνω κάθε βράδυ στο facebook από το κινητό μου :cool:

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

Δωρεάν = 4 ευρώ /μήνα!

no comment... :wink:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

KI EMENA CU EINAI TO ΒΑΣΙΚΌ MOY NOYMEPO.AΛΛA ΔEN ΣΥΜΦΈΡΕΙ AΠO MEPIAΣ INTEPNET.Κ EΓΩ ΠAIZΩ MΠAΛA ANAMEΣA ΣE PARENTS K FACEBOOK.AΛΛA ΚΑΤΈΒΑΖΩ Κ ΠAIXNIΔIA ΉΧΟΥΣ Κ OTI ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ TEΛOΣΠANTΩN,ΑΠEΡΙΟPIΣTA!!!

Διαφημίσεις

Δωρεάν = 4 ευρώ /μήνα!

Κ AKOMA ΠIO ΔΩPEAN AΠO TO 1,5 EYPΩ THN ΩPA ΠOY ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ KAΠOIEΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΣTA INTEPNET KAΦE!ΔIOTI ETΣI ΞEKINHΣE Η OΛH ΦAΣH.HΘEΛA NA ΒΟΗΘΉΣΩ KAΠOIA KOΠEΛA Κ ENΩ ΞEKINHΣA ΠPIBE NA TIΣ ΕΞΗΓΏ EIΠA NA TO ΓPAΨΩ ΔΗΜΌΣΙΑ ΓIA NA TO ΜΆΘΟΥΝ Κ AΛΛA ATOMA.

Δωρεάν = 4 ευρώ /μήνα!

Κ AKOMA ΠIO ΔΩPEAN AΠO TO 1,5 EYPΩ THN ΩPA ΠOY ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ KAΠOIEΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΣTA INTEPNET KAΦE!ΔIOTI ETΣI ΞEKINHΣE Η OΛH ΦAΣH.HΘEΛA NA ΒΟΗΘΉΣΩ KAΠOIA KOΠEΛA Κ ENΩ ΞEKINHΣA ΠPIBE NA TIΣ ΕΞΗΓΏ EIΠA NA TO ΓPAΨΩ ΔΗΜΌΣΙΑ ΓIA NA TO ΜΆΘΟΥΝ Κ AΛΛA ATOMA.

Δε σχολιάζω το θέμα σύνδεσης, αλλά το ότι έχουμε εξισώσει τη λέξη δωρεάν με κάποιο αντίτιμο σε όλες τα μήκη και πλάτη της ζωής μας. Είμαι εκτός θέματος γι' αυτό δεν έκανα μεγαλύτερο σχόλιο πριν.

Δηλαδή πληρώνει κάποιος π.χ. σύνδεση για το κινητό 20 ευρώ το μήνα και μετά σου λέει δωρεάν τα τηλεφωνήματα. Αυτό το "δωρεάν" όμως πληρώνεται.... 20*12 ++

Για αυτό... δωρεάν = αντίτιμο ... :?

Κατά τα άλλα... ναι μια χαρά προσφορά είναι αυτό που γράφετε, αν και δεν έχω ασχοληθεί να ψάξω το θέμα. :wink:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Εντάξει 4 με 20 ευρώ έχουν αρκετή διαφορά νομίζω. Απο το να πληρώνεις 1,5 ευρώ την ώρα ακόμα πιο μεγάλη διαφορά. Άλλωστε τι είναι εντελώς δωρεάν σήμερα; ακόμα κ οι φιλίες κ η αγάπη κ πολλά αλλά εξαγοράζονται με χρήμα. Αλλά ας μην ξεφεύγω απ το θέμα. Απλά να βοηθήσω ήθελα με αυτό το post.

Πολύ καλά έκανες!

Προσωπικά θεωρούσα τις υπηρεσίες ίντερνετ πολύ ακριβές μέσω κινητού και για αυτό ακριβώς δεν είχα ασχοληθεί. Έτσι όπως τα λες μάλλον θα το ψάξω κι εγώ!!

Είναι μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για τέτοιες υπηρεσίες. Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση! :D:D:D

Διαφημίσεις

δεν το ψαχνετε και με την κοσμοτε να μαθω κι εγω? εχω συνδεση οχι καρτα πειραζει?

Πειράζει κ πολύ μάλιστα! Μην το τόλμησείς με σύνδεση!πριν από 1,5 χρόνο την πάτησα πολύ άσχημα απο σύνδεση.800ευρώ πλήρωσα!

καλημερα, δεν μας λετε πως γινεται και με το WU της COSMOTE?

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

Είχα ρωτήσει μία κοπέλα κ μου πε ότι μπαίνει στο ίντερνετ κ εκεί υπάρχει επιλογή κάπου. Απλά δεν γνωρίζω αν εκεί είναι απεριόριστο. Εγώ σας λέω για wind γιατί το εχω δοκιμασμένο κ σίγουρο. Υποτίθεται ότι αν περάσεις τα 30ΜΒ σε χρεώνουν με όγκοχρέωση.αλλά με τον τρόπο που σας είπα δεν υπάρχουν όρια.

δεν το ψαχνετε και με την κοσμοτε να μαθω κι εγω? εχω συνδεση οχι καρτα πειραζει?

Πειράζει κ πολύ μάλιστα! Μην το τόλμησείς με σύνδεση!πριν από 1,5 χρόνο την πάτησα πολύ άσχημα απο σύνδεση.800ευρώ πλήρωσα!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ελα Αλεκοοοοοοοοοοοοοοοοο..... ποσοοοοοοο????

μια χαρα ο η/υ στο σπιτι... τοσο καιρο μια χαρα ειμαι χωρις ιντερνετ στο κινητο! ακου 800ε!!!

me and my men...

Διαφημίσεις

Από το κινητό σου, μπορείς να ποστάρεις στο φόρουμ?

Oh yes! Δεν εχω υπολογιστή. Μόνο απ το κινητό μπαίνω! Ολόκληρη σελίδα δημιούργησα στο facebook από δω!ανέβασα φωτό,βρήκα τους φίλους κ όλα τα υπόλοιπα. Μόνο όπου χρειάζεται flash player δεν έχει πρόσβαση. Όπως πχ παιχνίδια στο zoo.gr .κατά τ αλλά μπαίνω κ στο msn μου και στο 90% των ιστοσελίδων που θέλω.

χθες που κοπηκε το ρευμα στη δουλεια, τι βρισιδι εριξα που δεν θυμομουν τις οδηγιες δεν λεγεται,δεν μπορω χωρις το parents λεμεεεεεεεεεεεεε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

χθες που κοπηκε το ρευμα στη δουλεια, τι βρισιδι εριξα που δεν θυμομουν τις οδηγιες δεν λεγεται,δεν μπορω χωρις το parents λεμεεεεεεεεεεεεε

1 βράδυ; 2 μήνες ήμουν χωρίς parents. ΈΣΚΑΣΑ! κ ήταν η περίοδος που μόλις ξεκινήσαμε κρέμες κ να εχω 1002 απορίες κ να μην ξέρω ποιον να ρωτήσω.

• 3 months later...

Ξαναεπαναφέρω το θέμα καθότι θ΄΄ελω οπωσδήποτε το καλοκαίρι να έχω ίντερνετ αλλιώς θα φρικάρω.....

Μαριαντινος εσύ που το κατέχεις το θέμα καλά παίζει ρόλο και η συσκευη κινητού?(απορία άσχετης μη γελάσεις)Γιατι έχω ένα σόνι έρικσον κ300ι και έχει σχετικά μικρή οθόνη πώς θα φαίνονται οι σελίδες άραγε?Γιατι λέει στο μενού οτι έχει δυνατότητα σύδεσης ίντερνετ...

Επίσης θέλω να ρωτήσω μέσω κοσμοκάρτας μήπως ξέρετε ποιά είναι η διαδικασία?

ρενάτα , εγώ αγόρασα ένα notebook το οποίο πάει παντού και μπορεί να μπαίνει από ασύρματο δίκτυο παντού. Από την δικιά μου εμπειρία που το δικό μου κινητό μπαίνει μέσω ασύρματου δικτύου θα σου πω πως είναι σπαστικό γιατί αργεί και έχει και μικρή οθόνη ( σε σχέση με το λαπτοπάκι) οπότε ενώ είναι δωρεάν -δωρεάν εγώ δεν το χρησιμοποιώ. το κινητό είναι μόνο για ώρα ανάγκης ( λαπτοπάκι 250 ευρώ, κινητό πάλι 250 ευρώ)

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

• 4 months later...
Γινεται και απο κινητο what's up!!!!

Λοιπον στελνεις sms wap στο 1333 και θα σου στειλουν ρυθμισεις ιντερνετ και θα τις αποθηκευσεις .. Μετα θα σου στειλουν μηνυμα που θα λεει ''μπες στο συναρπαστικο κοσμο του cosmote my view'' και απο την ωρα που θα μπεις θα εχεις θα εχεις 40 Mb δωρεαν ιντερνετ για 15 ημερες. Μετα τις 15 μερες των δωρεαν mb ποιο πολυ συμφερει το μηνιαιο πασο με 4Ε/μηνα και εχεις 40 mb δωρεαν

προσοχή πρεπει να γραφτείς οπωσδήποτε στο cosmote my view για να εχεις το ιντερνετ με τα 4 ευρώ το μήνα .Αν δεν ερθει το μήνυμα cosmote my view πας σε ενα καταστημα cosmote και στο ενεργοποιούν .

Το μήνυμα των ρυθμίσεων είναι αλλο απο το μηνυμα της εγγραφής στο cosmote my view .

θα εχεις θα εχεις 40 Mb δωρεαν ιντερνετ.

Να ρωτήσω κι εγώ η άσχετη τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Γιατί εγώ μπαίνω μόνο απ' το γραφείο με απεριόριστο adsl και δεν έχω ιδέα πώς θα σερφάρω απ' το κινητό!

5dyVp3.png