Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

facebook...

elepet

Recommended Posts

Ναι το ανακάλυψα και εχω ενθουσιαστει...βρηκα καποιους συμμαθητές μου παλιους γνωστους! Ασχολήστε καθόλου?? τι μπορεις αλλο να κανεις περα απο το να ψαχνεις φιλους. Με εχει μπερδεψει ελαφρως...δεν εχω καταλαβει ακριβως το νόημα του!! :?

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κι εγω ειμαι μελος αλλα δεν εχω βαλει επιθετο και καποια αλλα στοιχεια προσωπικα.......δεν χρειαζεται.........αν καταλαβα καλα μπορουν να δουν το προφιλ μας και οσοι δεν ειναι φιλοι μας...... :?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εισαι σιγουρη φρουφρου? Κυκλοφορουν κατι γκρουπς που γινεσαι μελος και εχουν βρει λεει κολπο να μπαινεις στα προφιλ αλλων....... :?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Εγώ πάντως δεν είμαι μέλος όσο κι αν προσπαθεί η κολλητή μου να με πείσει...

Σκέφτομαι ότι όσους φίλους θέλω να έχω στη ζωή μου τους έχω κρατήσει ούτως ή άλλως και δεν έχω όρεξη ούτε να βρω παλιούς συμμαθητές ούτε να με βρουν εκείνοι.... :cool:

Άσε που έχω διαβάσει διάφορα για παγκόσμιο ηλεκτρονικό φακέλωμα και επιβεβαιώνω την απόφασή μου πάντα...

Διαφημίσεις

Εγω να δεις πορωση!

Εχει chat, εχει διαφορα παιχνιδια...

Δουλευοντας το θα βρεις πολλα. Μπορεις να βαλεις φωτο κ βιντεο :roll:

Πολλα τελοσπαντων! :lol:

και φωτο απο το χωριο σου, να σκανε οσοι δεν εχουν παει...... :evil:

Εγω να δεις πορωση!

Εχει chat, εχει διαφορα παιχνιδια...

Δουλευοντας το θα βρεις πολλα. Μπορεις να βαλεις φωτο κ βιντεο :roll:

Πολλα τελοσπαντων! :lol:

και φωτο απο το χωριο σου, να σκανε οσοι δεν εχουν παει...... :evil:

χαχαχχαχαχα

Το ηλεκτρονικο επισημο φακελωμα αυτοπροσωπος :evil:

Αυτό περιμένατε για να σας φακελώσουν ??

Είμαστε από παντού εδώ και πολλά χρόνιααααααα κορίτσια!

έλα ντε...άλλο ενα φακέλωμα....

αυτό τουλάχιστον το διασκεδάζουμε!

if you want to make the world a better place, take a look at yourself and make that change!!!570057guwilak9ki.gif

έλα ντε...άλλο ενα φακέλωμα....

αυτό τουλάχιστον το διασκεδάζουμε!

Να διασκεδασεις εκει μεσα?με τι?με παιχνιδια για παιδακια?

υπαρχουν πολλα sites με παιχνιδια αν θες εκτος facebook

Διαφημίσεις

Ειμαστε φακελωμενοι εν αγνοια μας εδω και αρκετο καιρο,γιατι ομως να βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας?

εγω γραφτηκα προσφατα σε αυτο το φεισμπουκ...

δεν καταλαβαινω τιποτα..βρηκα κανα δυο φιλους...ολο κατι μου στελνουν..προσπαθω να δω τι θα τα κανω αυτα που στελνουν, βαριεμαι το κλεινω και ερχομαι εδω...

ασχετηηηη...

κι εγω εχω προφιλ αλλα πουθενα και ποτε στο ιντερνετ δεν βαζω τα πραγματικα μου στοιχεια... και τι εγινε που τα ζηταει... εχω βαλει κατι ασχετο...

-καλα οτι ειμαστε φακελωμενοι απο αλλου δεν το συζητω...-

me and my men...

Δεν μπορώ να σας τα αναφέρω βρε κορίτσια.. είναι πολλά

και εγώ τα βρήκα σιγά σιγά..

όχι αν δεν παίξεις στο facebook έχασες και κάτι τρομερό... :lol::lol:

το καλοκαίρι που δεν είχα τι να κάνω.. το πέρασα εκεί.. τώρα δεν προλαβαίνω.. και έχω βαρεθεί και κομματάκι!!!! :lol:

εγώ γράφτηκα το καλοκαίρι και σε ένα μήνα το είχα βαρεθεί... :? ναι μεν βρήκα παλιούς φίλους και συμμαθητές αλλά και τι έγινε?με όσους ήθελα να κρατήσω επαφη είχα ήδη κρατήσει.Προσωπικά πιστεύω πως το facebook είναι η χαρά του ελεύθερου και της πιτσιρικαρίας που ψάχνουν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και αν τύχει να κάτσει και να γνωρίσουν και κανένα γκομενάκι.Εγώ προσωπικά πλέον το βρίσκω βαρετό.Μου τη σπάει και ότι σου στέλνει η Σάρα και η Μάρα να γίνουμε φίλοι απλά για να έχουν πολλούς φίλους χωρίς καν να σε ξέρουν :? και μετά κάθονται και λένε μεταξύ τους "ουάου έχω τόσους φίλους!!!" και λέει ο άλλος "σε πέρασα εγω έχω τόσους" <--αυτή την κουβέντα την έκαναν προ ημερών δύο συναδέλφισες μου και το βρήκα τελείως χαζό!!!πλέον μπαίνω σπάνια, άντε μία φορά την βδομάδα..όσο για προσωπικά στοιχεία εκτός από το μικρό μου όνομα και μια φωτογραφία με μαύρα γυαλιά που δεν φαίνεται το πρόσωπο μου δεν έχω βάλει κάτι παραπάνω, δεν χρειάζεται κιόλας !!!και φυσικά έχω ρυθμίσει το προφίλ μου να το βλέπουν μόνο οι φίλοι μου και όχι ο καθένας.

δεν καταλαβαινω τιποτα..βρηκα κανα δυο φιλους...ολο κατι μου στελνουν..προσπαθω να δω τι θα τα κανω αυτα που στελνουν, βαριεμαι το κλεινω και ερχομαι εδω...

ασχετηηηη...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κι εγώ έχω κάποια ερωτηματικά σχετικά με πράγματα που λαμβάνω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

n3kPp3.png

zewgp3.png

ασχετηηηη...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κι εγώ έχω κάποια ερωτηματικά σχετικά με πράγματα που λαμβάνω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Στην ιδια κατηγορια ειμαι κι εγω....εχω 24 προσκλησεις αλλα βρε κοριτσια με τρια παιδια να παω που;;;; :lol::lol::lol:

4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...