Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο

Recommended Posts

Μανουλες τα φώτα σας..Θέλω να κάνω αίτηση για τον μικρό μου στον παιδικό  αλλά το θέμα έχει κολλήσει στο ΑΜΚΑ...που πάω για να βρω βεβαίωση ΑΜΚΑ του παιδιού; Έχω μια στο σπίτι,μπορώ να τη σκαναρω κ να την επισυναψω η θελει όπωδηποτε να είναι μέσω ΗΔΙΚΑ.προσπαθω να την κατεβάσω κ δεν μπορώ...έχω απελπιστει....

Διαφημίσεις

Μπες στο fb στην ομάδα Παιδικοι-Βρεφονηπιακοι Σταθμοί, το συζητάνε όλη μέρα κάθε μέρα αυτό ακριβώς. Θα μπω κι εγώ γιατί θα κάνουμε αίτηση, ακόμα δεν το έχω ψαξει

1 ώρα πρίν, dama87 είπε:

Μανουλες τα φώτα σας..Θέλω να κάνω αίτηση για τον μικρό μου στον παιδικό  αλλά το θέμα έχει κολλήσει στο ΑΜΚΑ...που πάω για να βρω βεβαίωση ΑΜΚΑ του παιδιού; Έχω μια στο σπίτι,μπορώ να τη σκαναρω κ να την επισυναψω η θελει όπωδηποτε να είναι μέσω ΗΔΙΚΑ.προσπαθω να την κατεβάσω κ δεν μπορώ...έχω απελπιστει....

Από ότι είδα στη σελίδα eetaa βγήκε χθες μια καινούργια ανακοίνωση που είναι ειδικά για το θέμα αυτό. Αναφέρει ότι μπορεί να είναι κ φωτοτυπία βιβλιαρίου παιδιού.

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε απελπιστει με το θεμα ! Δεν εχουμε φτασει καν στο άμκα του παιδιού η αίτηση εχει κολλήσει στο οτι το Αφμ του συζύγου οτι χρησιμοποιείται ήδη....

καλουσα στα τηλέφωνα απο τις 8 παρά το πρωί και το μεσημερι μίλησα με υπάλληλο μας ειπαν να κάνουμε σύνδεση και εγγραφή με τα στοιχεία του συζύγου  που δεν γινόταν , γιατι μολις τα βάζαμε έλεγε οτι υπάρχει ήδη προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση με τα δικά μου στοιχεία..

Το αντιμετώπισε καμια σας; Πως το λύσατε;

On 4/8/2022 at 1:30 ΜΜ, dama87 είπε:

Εμείς τελικά το κάναμε από τη σελίδα exoamka. Λέει ότι υποβλήθηκε.

Όμως είχαμε το εξης πρόβλημα: όταν επισυναπταμε αρχεία (πχ βεβαίωση ανεργίας, ΑΜΚΑ), μερικά μας τα έδειχνε από κάτω σαν συνημμένα (τον τίτλο τους κλπ) ενω σε άλλα εμφάνιζε απλώς ένα μήνυμα "το αρχείο μεταφορτωθηκε". Ανέβηκαν κανονικά άραγε; Δεν θέλουμε να μπούμε στη διόρθωση γιατι απ'ο,τι κατάλαβα ξαναρχίζει από την αρχή σαν να μην έχει υποβληθεί και μπορεί να κολλήσει.

Επίσης το helpdesk πού το βρίσκουμε; Μήπως ρωτήσουμε εκεί.

Εγώ τελικά ανέβασα σε μορφή pdf την υπεύθυνη δήλωση βεβαίωση του ΑΜΚΑ που παίρνουμε από το ΚΕΠ...

Την έκανα χθες τα μεσάνυχτα μέσα σε λίγα λεπτά γρήγορα κ ευκολα...

Δεν έκανα ξανά επανέλεγχο..θα κάνω από Δευτέρα που λέγεται ότι θα διορθωθεί το σύστημα , γιατί φοβάμαι μη κολλήσει πάλι..

Όσες παιδευεστε με τα αφμ του συζύγου δοκιμάστε αργα που το σύστημα δεν είναι υπερφορτωμένο...αλλιώς από Δευτέρα.

Το πολύ πολύ να χρειαστεί να κάνουμε ενσταση τέλη του μήνα, έτσι που τα κάνανε φέτος...

Καλησπέρα κορίτσια,από Δευτέρα μας είπαν ότι θα έχουν επιδιορθωθεί τα προβλήματα. Πήρα πόσες φορές στο τηλέφωνο που έχουν.Δεν εμφανιζε το ΑΜΚΑ σε μας. Για το ΑΜΚΑ τελικά εγώ έβαλα αυτό που μας έβγαλε από το ΗΔΙΚΑ (το έχω ΑΜΚΑ) . Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα 

On 4/8/2022 at 1:30 ΜΜ, dama87 είπε:

Εγώ απλά έκανα screenshot τη σελίδα που έβγαλε, δεν το έβγαλε σε μορφή αρχείου ούτε εμένα 

Προσπαθώ να κάνω αίτηση https://aitisi.eetaa.gr/home/application κάι μού βγάζει το μήνυμα ότι;Παιδιά γεννημένα το 2018 δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

παρακαλώ οποιαδήποτε βοήθεια ιδέα κανείς?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, nnina27 είπε:

Προσπαθώ να κάνω αίτηση https://aitisi.eetaa.gr/home/application κάι μού βγάζει το μήνυμα ότι;Παιδιά γεννημένα το 2018 δεν μπορούν να κάνουν αίτηση.

Τα παιδιά του 2018 εγγράφονται στο προνήπιο (όχι σε παιδικό σταθμό) στην υποχρεωτική εκπαίδευση και έχουν γίνει οι εγγραφές το Μάη. Δεν υπάρχει ΕΣΠΑ στην υποχρεωτική εκπαίδευση γιατί είναι δωρεάν. 

Αν δεν κάνατε εγγραφή βρείτε σε ποιο σχολείο ανήκει το παιδί βάση της διεύθυνσης σας και 1 Σεπτεμβρίου πηγαίνετε από εκεί να κάνετε εκπρόθεσμη εγγραφή. 

Αν προσπαθείτε να κάνετε ΕΣΠΑ για κδαπ τα παιδιά του 2018 δεν δικαιούνται. Από του χρόνου. 

Κράτα το

Κράτα το

1 ώρα πρίν, nnina27 είπε:

Παιδιά γεννημένα το 2018, το έτος 2022-2023 φοιτούν υποχρεωτικά στο προνήπιο, όχι στον παιδικό σταθμό. Οι έγγραφες ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν την άνοιξη. Με το άνοιγμα των σχολείων τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να σπεύσετε προκειμένου να εγγράψετε το παιδί στο νηπιαγωγείο που υπάγεστε.

6 ώρες πρίν, nnina27 είπε:

Τα παιδιά του 2018 είναι στην υποχρεωτική εκπαίδευση κι από ότι διάβασα εδώ, δε δικαιούνται συμμετοχή σε κδαπ.

6 ώρες πρίν, nnina27 είπε:

Λογικά το προγραμμα δεν αφορά την υποχρεωτική εκπαίδευση. Τα παιδιά του 2018 πάνε προνηπιο (=υποχρεωτική εκπαίδευση) τον Σεπτέμβριο.

7 ώρες πρίν, nnina27 είπε:

Ειναι προνήπιο , οποτε θα γραφτείτε στο νηπιαγωγείο της περιοχής σας. Έχουν λήξει  φυσικα οι εγγραφές απο τον Μάιο  , θα ειστε εκπρόθεσμη. Απο 1 Σεπτέμβρη αρχίζουν ξανά οι διαδικασίες. Αν υπάρχει θεση στο νηπιαγωγείο που ανήκετε εχει καλώς , αν όχι θα πάτε σε όμορο ή όπου εχει κενό.

Με μια πολυ μικρή επιφύλαξη καθως δεν διάβασα την εγκύκλιο αλλα μουτο μεταφέρανε voucher για προνήπια και νήπια για χρήση  σε ιδιωτικό σχολειο δεν θα δοθούν.

Επεξεργάστηκαν by Κάντι

Διαφημίσεις

Τεστ 

Ειναι προνήπιο , οποτε θα γραφτείτε στο νηπιαγωγείο της περιοχής σας. Έχουν λήξει  φυσικα οι εγγραφές απο τον Μάιο  , θα ειστε εκπρόθεσμη. Απο Σεπτέμβρη αρχίζουν ξανά οι διαδικασίες. Αν υπάρχει θεση στο νηπιαγωγείο που ανήκετε εχει καλώς , αν όχι θα πάτε σε όμορο ή όπου εχει κενό.

Με μια πολυ μικρή επιφύλαξη καθως δεν διάβασα την εγκύκλιο αλλα μουτο μεταφέρανε επιδότηση  για προνήπια και νήπια για χρήση  σε ιδιωτικό σχολειο δεν θα δοθούν.

Επεξεργάστηκαν by Κάντι

Τα παιδιά του 18 εφόσον θα πάνε στην υποχρεωτική εκπαίδευση δηλ προνηπια δε δικαιούνται επιταγή..

Έχει δίκαιο η Κάντι οτι οι επιταγές δεν προορίζονται για ιδιωτική υποχρεωτική εκπαίδευση..Ποτέ δεν  προοριζόταν. Μόνο ιδιωτικούς βρεφικους κ παιδικούς σταθμούς καλυπτει.

Μάλιστα είναι από την αδικημένη κατηγορία τα παιδιά του 18  μιας κ δεν δικαιούνται voucher και για κδαπ , επειδή τα κδαπ δέχονται παιδιά από 5 ετών κ πάνω ..

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Ως πρώτη μας χρόνια σε παιδικο είμαι τελείως άπειρη σε τέτοια θέματα.οποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχουμενος! Έχω κάνει αιτηση για εσπα σε παιδικο σταθμο στους προσωρινους πίνακες έχω μορια.εαν και εφόσον και στα τελικά αποτελέσματα τελικά δικαιούμαι voucher  ποια είναι η διαδικασία μετά?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...