Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ιδέες για δώρο για 4 χρονο κορίτσι

Recommended Posts

Δεν τα διάβασα όλα. Τα παιδιά πάντως δεν ξέρουν πόσο κάνει τι. Μπορείς να πάρεις πχ σε όλα ρούχο για να μη ζηλεύουν όπως λένε οι γονείς, αλλά να είναι άλλης ποιότητας κ τιμής. Ή σε όλα playmobil αλλά πιο μεγάλο/ακριβό στο ένα (οκ αυτό φαίνεται). Υπάρχει τρόπος να πάρεις πιο "καλό" δώρο στο βαφτιστηρι χωρίς να το καταλάβουν τα παιδιά. (Αν ο σκοπός είναι να νιώσεις εσύ ότι διαθέτεις παραπάνω δηλαδή, εξυπηρετει. Αν ο σκοπός είναι να νιώσει το παιδί ξεχωριστό από τα αδέλφια του οκ δεν εξυπηρετεί)

Διαφημίσεις

On 6/9/2022 at 1:05 ΜΜ, Lenia16 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια. Κ εγώ έτσι σκέφτομαι αλλά τελικά ρώτησα την μαμά τους κ μου είπε ίδιο δώρο πάντα κ στα 3 γιατί ζηλεύουν κ τσακώνονται. Οπότε αν και δεν συμφωνώ ούτε μου αρέσει, θα περιοριστω. 

δ συμφωνω καθολου με την κουμπαρα σου,αλλα τι μπορεις να κανεις;

σκεψου εναλλακτικες οπως ειπε η little lamb,πχ ρουχακια σε ολες κ παιζεις με την ποιοτητα.κουκλες σε ολες κ απλα πιο απλες για τις αδερφουλες

δ πιστευω να χει απαιτηση να τους παρεις ακριβως τα ιδια ρουχα πχ:huh:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...