Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εμβόλια και ασφάλεια

aglaia

Recommended Posts

Πως εμπλεκονται αυτα τα δυο ?

Η Nestle μοιραζει δειγματα γαλακτος στη Αφρικη ? :? Γνωριζω πρωτο χερι οτι εκει ο θηλασμος δεν ειναι επιλογη, ειναι απλο θεμα επιβιωσης. Οταν τα παιδια απογαλακτιστουν κινδυνευουν απο ασιτια και οι γυναικες κανουν τα παντα, μα τα παντα εκει, θηλαζοντας παραλληλα.

Μάλλον δεν διαβάζεις το Mothering για να γνωρίζεις για τις ανήθικες τακτικές της Nestle!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να προσθέσω το σάλο που ειχε ξεσπάσει πριν απο χρόνια γιατι τα γαλατακια που έστελνε η καλή Nestle ήταν ληγμένα!

To είχαμε κάνει case study στο κολλέγιο και ειναι απο τα λίγα που μου θυμάμαι τόσο έντονα :evil:

Πως εμπλεκονται αυτα τα δυο ?

Η Nestle μοιραζει δειγματα γαλακτος στη Αφρικη ?

Δεν το ήξερες; :shock:

Κάποιες δεν είχατε καν γεννηθεί όταν ξεκίνησε το μποϋκοτάζ στη Νεστλέ! Είναι τόσο παλιά η ιστορία που είχα ξεχάσει πότε ξεκίνησε.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nestl%C3%A9_boycott

The Nestlé boycott is a boycott launched on July 4, 1977 in the United States against the Swiss based Nestlé corporation. It soon spread rapidly outside the United States, particularly in Europe.[1] It was prompted by concern about the company's marketing of breast milk substitutes (infant formula), particularly in less economically developed countries (LEDCs), which campaigners claim contributes to the unnecessary death and suffering of babies, largely among the poor.[2] Among the campaigners, Professor Derek Jelliffe and his wife Patrice, who had contributed to establish the World Alliance for Breastfeeding Action (WABA), were particularly instrumental in helping to coordinate the boycott and giving it ample visibility throughout the world.

Γνωριζω πρωτο χερι οτι εκει ο θηλασμος δεν ειναι επιλογη, ειναι απλο θεμα επιβιωσης. Οταν τα παιδια απογαλακτιστουν κινδυνευουν απο ασιτια και οι γυναικες κανουν τα παντα, μα τα παντα εκει, θηλαζοντας παραλληλα.

Δυστυχώς μέσα στην άγνοιά τους πείθονται εύκολα ότι το γάλα σκόνη είναι πολυτιμότερο από το δικό τους και το δίνουν στα παιδάκια τους ετοιμάζοντάς το με ακατάλληλο νερό και τα παιδάκια αρρωσταίνουν και πεθαίνουν.

[edit] History of the boycott

Nestlé's perceived marketing strategy was first written about in New Internationalist magazine in 1973 and in a booklet called The Baby Killer, published by the British non-governmental organization War On Want in 1974. Nestlé attempted to sue the publisher of a German-language translation (Third World Action Group) for libel. After a two-year trial, the court found in favour of Nestlé because they could not be held responsible for the infant deaths 'in terms of criminal law'. [19] However, because of the Defendants were only fined 300 Swiss Francs, and that Judge Jürg Sollberger commented that Nestlé "must modify its publicity methods fundamentally", TIME magazine declared this a "moral victory" for the defendants. [20]

The widespread publicity led to the launch of the boycott in Minneapolis, USA by the Infant Formula Action Coalition (INFACT) and this boycott soon spread to Australia, Canada, New Zealand, and Europe. In May 1978, the US Senate held a public hearing into the promotion of breast-milk substitutes in developing countries and joined calls for a Marketing Code. In 1979, WHO and UNICEF hosted an international meeting which called for the development of an international code of marketing, as well as action on other fronts to improve infant and young child feeding practices. The International Baby Food Action Network (IBFAN) was formed by six of the campaigning groups at this meeting. [16]

In 1981, the 34th World Health Assembly (WHA) adopted Resolution WHA34.22 which includes the International Code of Marketing of Breast-milk Substitutes. The Code covers infant formula and other milk products, foods and beverages, when marketed or otherwise represented to be suitable as a partial or total replacement of breast-milk. It bans the promotion of breast-milk substitutes and gives health workers the responsibility of advising parents. It limits manufacturing companies to the provision of scientific and factual information to health workers and sets out labeling requirements.[21]

In 1984, boycott coordinators met with Nestlé, which agreed to implement the code, and the boycott was officially suspended. However, in 1988 IBFAN alleged that baby-milk companies were flooding health facilities in the developing world with free and low-cost supplies, and the boycott was relaunched the following year [5]

In May 1999 a ruling against Nestlé was issued by the UK Advertising Standards Authority (ASA). Nestlé claimed in an anti-boycott advertisement that it markets infant formula “ethically and responsibly”. The ASA found that Nestlé could not support this nor other claims in the face of evidence provided by the campaigning group Baby Milk Action.[22]

In November 2000 the European Parliament invited IBFAN, UNICEF and Nestlé to present evidence to a Public Hearing before the Development and Cooperation Committee. Evidence was presented by the IBFAN group from Pakistan and UNICEF's legal officer commented on Nestlé's failure to bring its policies into line with the World Health Assembly Resolutions. Nestlé declined an invitation to attend, claiming scheduling conflicts, although it sent a representative of the auditing company it had commissioned to produce a report on its Pakistan operation.[23][24][25]

θα σας κουρασω το ξερω..

μερικα απο αυτα θα μου πειτε ποιος τα υπογραφει και τι και πως...

μερικα απο αυτα ειναι γραφικα

και μερικα απο αυτα ...ειναι ...δογματικα αλλα take your time...

http://www.newswithviews.com/Howenstine/james.htm

μερικα αρθρα:

http://www.novaccine.com/authorities-speakout/

εδω εχει ενα ερκετα " γραφικο βιντεακι " θα ελεγα μαζι με αλλα...:

http://www.shirleys-wellness-cafe.com/v-coulter.htm

καλα αυτο το ξερετε νομιζω :

Πρέπει να υπερτονιστεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία, ούτε μία, κλινική μελέτη σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ανίχνευση των πιθανών μη ειδικών μακροπρόθεσμων παρενεργειών των εμβολίων, σε επίπεδο ετών. Μόνο αναδρομικές μελέτες (που μελετούν ήδη υπάρχοντα δεδομένα) παρουσιάζονται σποραδικά από ανεξάρτητους φορείς που καταλήγουν σε σαφείς ενδείξεις της αναγκαιότητας για πολυκεντρικές διπλές τυφλές μελέτες πάνω στο θέμα αυτό. Ένα από τα πολλά ενδεικτικά γεγονότα απότοκα αυτής της κατάστασης, είναι και το παρακάτω: Το 1994 μία ειδική επιτροπή του Ινστιτούτου Ιατρικής, της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Αμερικής, δημοσίευσε μία εμπεριστατωμένη ανασκόπηση σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου της Ηπατίτιδας Β. Όταν η επιτροπή, που είχε και την εξουσιοδοτημένη ευθύνη από το Κογκρέσο για την τελική απόφαση της ασφάλειας των εμβολίων, ερεύνησε πέντε πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, σχετιζόμενες με αναφερθέντα περιστατικά, διαπίστωσε ότι για τις τέσσερις πιο σοβαρές παρενέργειες, δεν μπορούσε να καταλήξει σε επιστημονικό συμπέρασμα. Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν γίνει ποτέ κατάλληλες μελέτες ασφαλείας. Επιπλέον διαπίστωσαν σοβαρά «επιστημονικά κενά και περιορισμούς στην κλινική γνώση και στην τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την μελέτη των παρενεργειών από τα εμβόλια.» Η επιτροπή κατέληξε στην αναφορά της ότι: «εάν η έρευνα δεν βελτιωθεί, οι μελλοντικές ανασκοπήσεις ασφαλείας των εμβολίων θα είναι ομοίως αδύνατες»

απο εδω: http://www.homeopathy.gr/homeopathy/vaccines_scientific_critisism.html

εχουμε και αυτο: http://www.ikko.gr/emvoliasmoi.htm

εχω κι αλλα αλλα λεω μην σας κουρασω ....

τα φιλια μου...

Η Νεστλέ στι site παρέχει πληροφορίες για τη διατροφή του μωρού ηλικίας

α. 0-4 μηνών

Καλωσήρθατε σε έναν ολοκαίνουριο κόσμο! Το μωρό σας προς το παρόν θηλάζει, αλλά σύντομα θα είναι έτοιμος να δοκιμάσει γάλα και/ή βρεφικά παρασκευάσματα. Συμβουλευτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό προτού κάνετε αυτή την αλλαγή. Θα είναι σε θέση να σας συστήσει ένα βρεφικό παρασκεύασμα εάν δεν μπορείτε να θηλάσετε, ή δεν το επιθυμείτε. Επίσης, μπορεί να σας εξηγήσει ποια είναι η καλύτερη περίοδος και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για τον απογαλακτισμό του μωρού σας.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο απογαλακτισμός συζητιέται με το γιατρό πριν το μωρό κλείσει τον τέταρτο μήνα γιατί το μωρό σύντομα θα είναι έτοιμο (μετά τον 4ο μήνα) να δοκιμάσει γάλα (οχι μητρικό, προς Θεού!) και βρεφικά παρασκευάσματα...

β. από 4 μηνών μέχρι 6

Το μωρό σας βρίσκεται πλέον στο Στάδιο 1 –από 4 μηνών – και παρόλο που ξεκινά και κοιμάται πολύ, «ξυπνά» και ξεκινά να ανακαλύπτει τόσο τον κόσμο γύρω του, όσο και νέες συναρπαστικές γεύσεις! Αυτό σημαίνει ότι το μωρό σας είναι έτοιμο να προσθέσει νέες τροφές στο διαιτολόγιο που βασίζεται στο μητρικό γάλα και/ή το βρεφικό παρασκεύασμα το οποίο ήδη δεν του είναι αρκετό!

Και πάλι για όσους δεν κατάλαβαν, μετά τον 4ο μήνα το μητρικό γάλα δεν είναι αρκετό! Αυτό, σύμφωνα με τη Νεστλέ ισχύει ΠΑΝΤΑ!

Αυτή είναι η πολιτική της νεστλέ, τα φυλλάδιά της μπαίνουν σχεδόν σε κάθε σπίτι και η πλειοψηφία των μητέρων τα πιστεύει και πορεύεται σύμφωνα με αυτά. Φαίνεται παντού γύρω μας!

Διαφημίσεις

Άρια, το ξαναβάζω και χωρίς quote για να διαβάζεται άνετα και βάζω και μερικά κενά για τον ίδιο λόγο.

Πρέπει να υπερτονιστεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία, ούτε μία, κλινική μελέτη σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ανίχνευση των πιθανών μη ειδικών μακροπρόθεσμων παρενεργειών των εμβολίων, σε επίπεδο ετών.

Μόνο αναδρομικές μελέτες (που μελετούν ήδη υπάρχοντα δεδομένα) παρουσιάζονται σποραδικά από ανεξάρτητους φορείς που καταλήγουν σε σαφείς ενδείξεις της αναγκαιότητας για πολυκεντρικές διπλές τυφλές μελέτες πάνω στο θέμα αυτό.

Ένα από τα πολλά ενδεικτικά γεγονότα απότοκα αυτής της κατάστασης, είναι και το παρακάτω:

Το 1994 μία ειδική επιτροπή του Ινστιτούτου Ιατρικής, της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Αμερικής, δημοσίευσε μία εμπεριστατωμένη ανασκόπηση σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου της Ηπατίτιδας Β. Όταν η επιτροπή, που είχε και την εξουσιοδοτημένη ευθύνη από το Κογκρέσο για την τελική απόφαση της ασφάλειας των εμβολίων, ερεύνησε πέντε πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, σχετιζόμενες με αναφερθέντα περιστατικά, διαπίστωσε ότι για τις τέσσερις πιο σοβαρές παρενέργειες, δεν μπορούσε να καταλήξει σε επιστημονικό συμπέρασμα.

Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν γίνει ποτέ κατάλληλες μελέτες ασφαλείας. Επιπλέον διαπίστωσαν σοβαρά «επιστημονικά κενά και περιορισμούς στην κλινική γνώση και στην τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την μελέτη των παρενεργειών από τα εμβόλια.» Η επιτροπή κατέληξε στην αναφορά της ότι: «εάν η έρευνα δεν βελτιωθεί, οι μελλοντικές ανασκοπήσεις ασφαλείας των εμβολίων θα είναι ομοίως αδύνατες»

Dr Rosie, ξέρεις κάποιο σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά/παιδάκια που να μην έχει Sodium Laurel Sulfate? Ακόμα και στα βιολογικά προιόντα, το βρίσκω μέσα.

:?

Sorry που βγαίνω απ'το θέμα :oops:

Sorry που θα βγω και εγώ από το θέμα, αλλά τι είναι αυτό το Sodium Laurel Sulfate?? Και τι προκαλεί?

Άρια, το ξαναβάζω και χωρίς quote για να διαβάζεται άνετα και βάζω και μερικά κενά για τον ίδιο λόγο.

Πρέπει να υπερτονιστεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία, ούτε μία, κλινική μελέτη σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ανίχνευση των πιθανών μη ειδικών μακροπρόθεσμων παρενεργειών των εμβολίων, σε επίπεδο ετών.

Μόνο αναδρομικές μελέτες (που μελετούν ήδη υπάρχοντα δεδομένα) παρουσιάζονται σποραδικά από ανεξάρτητους φορείς που καταλήγουν σε σαφείς ενδείξεις της αναγκαιότητας για πολυκεντρικές διπλές τυφλές μελέτες πάνω στο θέμα αυτό.

Ένα από τα πολλά ενδεικτικά γεγονότα απότοκα αυτής της κατάστασης, είναι και το παρακάτω:

Το 1994 μία ειδική επιτροπή του Ινστιτούτου Ιατρικής, της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών της Αμερικής, δημοσίευσε μία εμπεριστατωμένη ανασκόπηση σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου της Ηπατίτιδας Β. Όταν η επιτροπή, που είχε και την εξουσιοδοτημένη ευθύνη από το Κογκρέσο για την τελική απόφαση της ασφάλειας των εμβολίων, ερεύνησε πέντε πιθανές παρενέργειες του εμβολίου, σχετιζόμενες με αναφερθέντα περιστατικά, διαπίστωσε ότι για τις τέσσερις πιο σοβαρές παρενέργειες, δεν μπορούσε να καταλήξει σε επιστημονικό συμπέρασμα.

Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν γίνει ποτέ κατάλληλες μελέτες ασφαλείας. Επιπλέον διαπίστωσαν σοβαρά «επιστημονικά κενά και περιορισμούς στην κλινική γνώση και στην τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για την μελέτη των παρενεργειών από τα εμβόλια.» Η επιτροπή κατέληξε στην αναφορά της ότι: «εάν η έρευνα δεν βελτιωθεί, οι μελλοντικές ανασκοπήσεις ασφαλείας των εμβολίων θα είναι ομοίως αδύνατες»

Στα παιδιά σας εσείς έχετε κάνει αυτό το εμβόλιο? Εμείς στη μεγάλη το κάναμε, αλλά στη μικρή όχι ακόμη και το σκεφτόμαστε σοβαρά αν θα το κάνουμε. Θα ήθελα να μάθω τις σκέψεις σας.

Οι πιθανότητες αυτές δεν είναι οι επιστημονικά τεκμηριωμένες. Είναι φτιγαμένες από τον παιδίατρο για να σε πείσει. Είμαι σίγουρη ότι δεν σου έδειξε καμία δημοσίευση που να γράφει αυτά τα νούμερα... (δεν υπάρχει γι αυτό δεν σου την έδειξε...)

Ε, λίγο υπερβολή μου φαίνεται κι αυτό.... Σιγά μη, σε κάθε ερώτηση που κάνουμε στο γιατρό, μας βγάζει εγκυκλοπαίδιες, πάπυρους, κ.α., για να μας αποδείξει την εγκυρότητα της απάντησης του... Όταν μιλάει ένας γιατρός, μιλάει από εμπειρία, σπουδές, τριβή.

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Οι πιθανότητες αυτές δεν είναι οι επιστημονικά τεκμηριωμένες. Είναι φτιγαμένες από τον παιδίατρο για να σε πείσει. Είμαι σίγουρη ότι δεν σου έδειξε καμία δημοσίευση που να γράφει αυτά τα νούμερα... (δεν υπάρχει γι αυτό δεν σου την έδειξε...)

Ε, λίγο υπερβολή μου φαίνεται κι αυτό.... Σιγά μη, σε κάθε ερώτηση που κάνουμε στο γιατρό, μας βγάζει εγκυκλοπαίδιες, πάπυρους, κ.α., για να μας αποδείξει την εγκυρότητα της απάντησης του... Όταν μιλάει ένας γιατρός, μιλάει από εμπειρία, σπουδές, τριβή.

Βασικά, νομίζω ότι η Αγλαΐα (αλλα φυσικά θα απαντήσει εκείνη για τον εαυτό της) εννοεί ότι η πιθανότητα να νοσήσει κάποιος από την ασθένεια με φυσικό τρόπο δεν είναι τόσο μεγάλη (όσο λέει ο γιατρός) και η πιθανότητα να νοσήσει από το εμβόλιο δεν είναι τόσο μικρή, δηλαδή αν είναι x η πιθανότητα ασθένειας από φυσική μόλυνση, η πιθανότητα ασθένειας από το εμβόλιο (ίδια ασθένεια ή κάτι άλλο) είναι 0,95 x, ενώ ο γιατρός λέει 0,00000 x. (τώρα μάλλον σας μπέρδεψα παραπάνω) και φυσικά οι αριθμοί που χρησιμοποιώ δεν είναι αποτέλεσμα ερευνών.

Αλλά άλλο θέλω να σχολιάσω:

Όταν μιλάει ένας γιατρός, μιλάει από εμπειρία, σπουδές, τριβή

Όταν μιλάει ένας υδραυλικός / ηλεκτρολόγος/πωλητής, μιλάει από εμπειρία, σπουδές, τριβή

Όλοι το ίδιο κάνουνε, αλλά εμείς λέμε για τη δεύτερη ομάδα - μπα, μήπως θέλει να με χρεώσει παραπάνω, μήπως θέλει να μου πουλήσει περισσότερα;, μ΄πως παίρνει μίζα από εκείνον που θα αγοράσω σωλήνες/ φώτα, προϊόντα; Και το ψάχνουμε περισσότερο, ρωτάμε και κανεναν άλλο και διαμορφώνουμε μόνοι μας άποψη

Για τους γιατρούς νομίζουμε ότι λένε πάντα σωστά, εμπεριστατωμένα, επιστημονικά πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι. Γιατί τις περισσότερες φορές παρουσιάζουν μόνο τη μια όψη του νομίσματος (ναι, και οι γιατροί το κάνουν αυτό - ίσως όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι)

Συγγνώμη για τη φλυαρία

Διαφημίσεις

Sorry που θα βγω και εγώ από το θέμα, αλλά τι είναι αυτό το Sodium Laurel Sulfate?? Και τι προκαλεί?

"Sodium lauryl sulfate: A cleansing agent linked to cancer and developmental and reproductive toxicity".

Δες κι εδώ:

http://www.aubrey-organics.gr/index.jsp?CMCCode=0301&extLang=

Dr Rosie, ξέρεις κάποιο σαμπουάν και αφρόλουτρο για μωρά/παιδάκια που να μην έχει Sodium Laurel Sulfate? Ακόμα και στα βιολογικά προιόντα, το βρίσκω μέσα.

:?

Sorry που βγαίνω απ'το θέμα :oops:

Χλόη τα weleda (αφρολουτρο και κρεμα αλλαγης)που χρησιμοποιω εγω δεν εχουν!

Στα παιδιά σας εσείς έχετε κάνει αυτό το εμβόλιο? Εμείς στη μεγάλη το κάναμε, αλλά στη μικρή όχι ακόμη και το σκεφτόμαστε σοβαρά αν θα το κάνουμε. Θα ήθελα να μάθω τις σκέψεις σας.

ποιο εμβολιο λες? για να μην μπεις στον κοπο παντως θα σου πω οτι εγω εχω κανει στο παιδι εμβολια για τις ανιατες ασθαινειες...

(αυτες δλδ που δεν θεραπευονται οπως πχ πολυομυελιτιδα...αν κολησει παει πεθανε...η για διφθερητιδα .... και για τετανο κι αυτα τις τα εκανα μετα τον χρονο (που σημαινει οχι ολες τις προβλεπομενες δοσεις αν το ξεκηνουσα απο τους 2 μηνες...)

(παραλληλα δλδ με το που σταματησα να θυλαζω ) και με πολυ ΠΟΝΟ και ΑΝΥΣΗΧΙΑ.... ) μεχρι τοτε το παιδι μου δεν ειχε παθει τιποτα .... μετα μου παρουσιασε αλλεργιες (καναμε ολα τα τεστ δεν βρηκαν να ειναι απο τροφικη ουτε απο το περιβαλλον της ...ο νοον νοητο... , κρυωαματακια, και αλλα πολλα)

δεν θα κανω κανενα αλλο εμβολιο οπως και η μαμα μου δεν μου ειχε κανει για κανενα αλλο .....

τελος θα ηθελα να π ω οτι οταν καποιος γιατρος τελειωνει την σχολη του και ανοιγει ενα ιατριο δεν το ιδιο με εναν γιατρο που παει και καθετε αλλα δυο χρονια να κανει ομοιπαθητικη ...ή αλλα δυο χρονια να κανει ενα μεταπτυχιακο πανω σε μια ειδηκευση παραπανο στο αντικειμενο του...

αλλα ο πρωτος (με την ομοιπαθητικη πχ ) ειναι καποιος που εχει αμφιβολιες ....αλλα και ειναι πιο σφαιρικος στην γνωση ...ε οπως και να το κανουμε εγω τον εκτιμω αυτον περισσοτερο ...

οσο για τα ποσοστα επιμενω να μην συμφωνω.... :wink:

αλλα ο πρωτος (με την ομοιπαθητικη πχ ) ειναι καποιος που εχει αμφιβολιες ....αλλα και ειναι πιο σφαιρικος στην γνωση ...ε οπως και να το κανουμε εγω τον εκτιμω αυτον περισσοτερο ...

Αυτό ακριβώς εννοώ, να είναι πιο ψαγμένοι και οι ίδιοι και φυσικά πιο σφαιρικοί

Δείτε εδώ τα συστατικά των εμβολιων.

http://www.vaclib.org/basic/vacingredient.htm

Πως είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι γιατροί, οτι αυτά τα συστατικά είναι βλαβερά για τον οργανισμό? Κυρίως για τον οργανισμό ενός νεογέννητου, που... ακόμα του αποστειρώνουμε τα μπιμπερό και τις πιπίλες... Κατα τ'άλλα είναι έτοιμο να δεχτεί όλα αυτά τα μικρόβια, συντηρητικά, δηλητήρια...

monkey kidney cell cultures

formaldehyde

mercury

aluminum

Για μένα είναι αρκετό να διαβάσω τα συστατικά. Πως είναι δυνατόν, να είναι υγιές να βάζω κάθε τρεις και λίγο στο σώμα του παιδιού μου formaldehyde?

Διαφημίσεις

ποιο εμβολιο λες? για να μην μπεις στον κοπο παντως θα σου πω οτι εγω εχω κανει στο παιδι εμβολια για τις ανιατες ασθαινειες...

(αυτες δλδ που δεν θεραπευονται οπως πχ πολυομυελιτιδα...αν κολησει παει πεθανε...η για διφθερητιδα .... και για τετανο κι αυτα τις τα εκανα μετα τον χρονο (που σημαινει οχι ολες τις προβλεπομενες δοσεις αν το ξεκηνουσα απο τους 2 μηνες...)

τα ίδια κι εμείς (μα τέτοια ταύτιση με το εξωγήινο μέλλος; αρχίζω να αμφιβάλλω για την καταγωγή μου! :lol: )

Να τονίσω ότι σε μεγαλύτερη ηλικία δεν γίνονται όλες οι δόσεις γιατί δεν είναι απαραίτητες. Το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού είναι πιο ώριμο, παράγονται περισσότερα αντισώματα και δεν χρειάζονται τόσο πολλές δόσεις.

Νομίζω ότι ο ομοιπαθητικός έχει πιο ολιστική αντίληψη για το σώμα, για τον ασθενή, για την υγεία.

Έχει μια επιπλέον θεραπευτική προσέγγιση στις γνώσεις του και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει.

εγω παντως ξερω αρκετους γιατρους που εχουν στην επαγγελματικη τους εμπειρια διαφορα περιστατικα με σοβαρες παρενεργιες μετα απο εμβολιασμο , αλλα δεν τα εχουν αναφερει και αν τα εχουν αναφερει τους εχει ζητηθει να τα αποδειξουν(πραγμα αδυνατο) .... αρα τα ποσοστα παραμενουν ετσι οπως μας τα παρουσιαζουν ...

ναι θα οφηλε (αν ερωτονταν ) ο καθε γιατρος να αποδειξει τα λεγομενα του αλλα και να καταθεσει τα στοιχεια που εχει στην διαθεση του....

εγω δλδ πως ζητησα στην μια την κλασσικη να μου αποδειξει αυτα που λεει και δνε ειχε στοιχεια (παραμονο περιστατικα ....και στοιχεια που τα βρισκω ανετα στο ιντερνετ...) ενω η αλλη η ομοιπαθητικος ειχε να μου δωσει εναν φακελο (75 σελιδων) ??

και δε πηγα σε μια κλασσικη γιατρο αλλα στην ζωη του παιδιου μου περασαν 6 παιδιατροι , 2 νεογνολογοι , 3 αλλεργιολογοι ....μου ελεγαν ολα οσα ηξερα...κι οταν εκανα καποιες ερωτησεις βαση μιας ερευνητριας σε φαρμακοβιομηχανια ...δεν ηξεραν αν μου απαντησουν....

(εδω ωφειλω να πω οτι 2 αο αυτους μου ειπαν δεν ξερω απο ομοιπαθητικη , δεν μπηκα στον κοπο να κανω τα δυο εξτρα χρονια ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και σεβαστηκαν αλλα και ενυσχησαν τι αποφασεις μου .......μπραβο τους ) η μια δε με πειρε και τηλ να μου ζητησει συμβουλες θηλασμου για μια πελατησα της χαχαχαχαχαχ.....

το θεμα ειναι οπως ειχε πει κι ο ιπποκρατης .... εγω κοιταω τον ανθρωπο κιοχι την ασθαινεια.....

κι αυτο το εχουν ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ περαν μερικων λαμπρων παραδειγματων ...απο τοτε που εγω θυμαμαι τον ευατο μου να ψαχνει τροπους προληψης...(απο τα 16 δλδ) ...

aglaia παιδι μου ..... εισια κι εσυ ουφο ...αργησες να το καταλαβεις χαχαχαχχα αλλα εισαι (ειναι και το νικ σου παραπλανητικο ...aglai σου λεει ο αλλος οκ ...φυσιολογικος ανθρωπος ειναι χαχαχαχαχ που να ξερε...)

Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι οι ομοιοπαθητικοί γιατροί δεν είναι οι μόνοι εναλλακτικοί γιατροί για τα παιδάκια σας αλλά και για σας. Υπάρχουν και οι naturopathic medical doctors (NMD) - στα ελληνικά φυσικοπαθητικοί γιατροί- οι οποίοι έχουνε και γνώσεις ομοιοπαθητικής αλλά έχουνε και άλλες προσεγγίσεις, όπως διατροφική θεραπεία, βοτανοθεραπεία, κινέζικη ιατρική κτλ. Είναι πραγματικά πολύ μορφωμένα άτομα (το έψαξα πολύ το θέμα). Στην Αθήνα τουλάχιστον υπάρχουνε μερικοί πολύ καλοί.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι' αυτούς στο:

http://www.naturopathyworks.com/

Εγώ το μωρό μου το παίρνω σε ομοιοπαθητικό, απλά γιατί με βολεύει που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου. Σε θέματα διατροφής όμως πιστεύω ότι ένας NMD έχει περισσότερες γνώσεις.

Και επιπλέον, για όσες ενδιαφέρονται, υπάρχουνε και γυναικολόγοι ομοιοπαθητικοί. Η γυναικολόγος μου είναι μια τέτοια, και είχα την τύχη να κάνω μια υπέροχη γέννα μ' αυτή: ήτανε μαζί μου καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, ο οποίος κράτησε 15 ώρες, δεν με είχε καθηλωμένη σ' ένα κρεββάτι αλλά περπατούσε μαζί μου συνέχεια δίχνοντας μου στάσεις που με βοηθούσαν και με ανακούφιζαν (φυσικά γνώριζα κι εγώ πολλά απ' τη yoga), δεν μου έκανε το εξευτελιστικό, για μενα τουλάχιστον, ξύρισμα και κλήσμα, δεν είχα πάνω μου καρδιοτοκογράφους, ορρούς κτλ (δεν είχα κάνει επισκλήριδιο αναισθησία), και με πήρε σε ήσυχο δωματιάκι με χαμηλό φωτισμό (που είχα και κατά τη διάρκεια του τοκετού) αμέσως μετά τη γέννα για να θηλάσω το μωρό μου. Και όλα αυτά στο Μητέρα...

Σκέφτομαι την επόμενη μου γέννα να την κάνω στο σπίτι μου, αν συμφωνήσει κι αυτή.

Και τέλος, κατά τη διάρκεια την εγκυμοσύνης, είχε μια τελείως φυσική προσέγγιση, ενημερώντας με για το κάθε τι, ακόμη και για τους υπέρηχους, και σεβάστηκε την απόφασή μου να κάνω μόνο δύο (που μου είπε ότι και αυτοί δεν ήτανε απαραίτητοι αν δεν ήθελα).

Δρ Rosie, κι εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω την επόμενη γέννα στο σπίτι. Μάλλιστα σκέφτομαι χωρίς καν γιατρό η μαία... μόνη μου. Απλά δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμη όταν έρθει η στιγμή. Χρειάζομαι περισσότερες γνώσεις.

Όσο για το κλύσμα και ξύρισμα... αν είναι δυνατόν. Πρόσφατα έμαθα οτι ακόμα το εφαρμόζουν στην Ελλάδα. Έπαθα σοκ :shock: Δηλαδή αν δε θες, σε ξυρίζουν και σου κάνουν κλύσμα με το ζόρι????

Ωχ πάλι εκτός θέματος βγήκαμε... :roll:

Δρ Rosie, κι εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω την επόμενη γέννα στο σπίτι. Μάλλιστα σκέφτομαι χωρίς καν γιατρό η μαία... μόνη μου. Απλά δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμη όταν έρθει η στιγμή. Χρειάζομαι περισσότερες γνώσεις.

Όσο για το κλύσμα και ξύρισμα... αν είναι δυνατόν. Πρόσφατα έμαθα οτι ακόμα το εφαρμόζουν στην Ελλάδα. Έπαθα σοκ :shock: Δηλαδή αν δε θες, σε ξυρίζουν και σου κάνουν κλύσμα με το ζόρι????

Ωχ πάλι εκτός θέματος βγήκαμε... :roll:

Στην Ελλάδα θέλουν να σε έχουν φρεσκοξυρισμένη για την καισαρική που ελπίζουν να κάνουν.

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Δρ Rosie, κι εγώ θα ήθελα πολύ να κάνω την επόμενη γέννα στο σπίτι. Μάλλιστα σκέφτομαι χωρίς καν γιατρό η μαία... μόνη μου.

Σκέφτεσαι δηλαδή να κάνεις "free-birth". Χρειάζεται μεγάλα guts να το κάνει κάποια αυτό. Εγώ δεν ξέρω αν τα έχω. Αλλά απ' την άλλη η γέννα είναι κάτι το τελείως φυσικό, γενεές γενεών αυτό κάνανε, καθώς και όλα τα ζώα...

Φυσικά! Εξετευλιστικό, ε;

Μια πουβγήκαμε εκτός θέματος δείτε και αυτό:

http:// www.birthchoices.gr

Ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό. Ήτανε κάτι που χρειαζότανε οπωσδήποτε στην Ελλάδα!

http://www.rense.com/general32/mmr.htm

WASHINGTON (Reuters Health) - Attorneys for the Bush Administration asked a federal court on Monday to order that documents on hundreds of cases of autism allegedly caused by childhood vaccines be kept from the public.

Department of Justice lawyers asked a special master in the US Court of Federal Claims to seal the documents, arguing that allowing their automatic disclosure would take away the right of federal agencies to decide when and how the material should be released.....

διαβαστε ολο το αρθρο στο λινκ!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...