Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ρήξη με γονείς μου όσον αφορά το θέμα σχέσεων (24 ετών)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 83
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 31/7/2021 at 6:55 ΜΜ, Super.mum είπε:

Σύμφωνο σε όλα και εγώ και από την μια μεριά πρέπει να καταλαβαίνουμε λίγο και τους γονείς να μπαίνουμε και στην θέση τους. Και ας ελπίσουμε ότι το τελευταίο όντως το είπαν έτσι κ δεν το εννοούσαν. 

Όχιι το εννοούν και μάλιστα η μάνα μου με απείλησε ξανά ότι αν δεν έρθω έστω και μόνη μου θα καταγγείλει τον φίλο μου και θα πει ότι εκείνος φταίει και με έχει απομακρύνει από τούς γονείς μου

On 31/7/2021 at 6:55 ΜΜ, Super.mum είπε:

Σύμφωνο σε όλα και εγώ και από την μια μεριά πρέπει να καταλαβαίνουμε λίγο και τους γονείς να μπαίνουμε και στην θέση τους. Και ας ελπίσουμε ότι το τελευταίο όντως το είπαν έτσι κ δεν το εννοούσαν. 

Το εννοούν

1 ώρα πρίν, Blossom 58 είπε:

Όχιι το εννοούν και μάλιστα η μάνα μου με απείλησε ξανά ότι αν δεν έρθω έστω και μόνη μου θα καταγγείλει τον φίλο μου και θα πει ότι εκείνος φταίει και με έχει απομακρύνει από τούς γονείς μου

Tρολαρεις, πες αληθεια!

2 ώρες πρίν, Blossom 58 είπε:

με τι κατηγορια;:confused:

μην βρεθουν μπλεγμενοι να τους πεις:shock:

η κανε την καρδια σου πετρα,ασε μια βδομαδα το αμορε,κ πανε να τους δεις.του χρονου ξανα

σορρυ,αλλα πλεον δ μπορω να δωσω πιο σοβαρη απαντηση

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blossom 58 είπε:

Κοίτα τώρα η συζήτηση είναι σουρεάλ αλλά επειδή όντως συμβαίνει άντρες να απομακρύνουν τις γυναίκες από τις οικογένειες τους, αλλά έισης συμβαίνει οι γονείς να είναι λίγο φορτικοί κ να διεκτραγωδούν καταστάσεις, μπορεί οτιδήποτε από τα δυο να ισχύει, ή κ τα δυο μαζί. Εσυ δεν θες να πας στους γονείς σου να συζητήσετε από κοντά τπ θέμα της σχέσης σας κ να λήξει η παρεξήγηση; νομθζω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Με τον φίλο σου πηγαίνετε διακοπές κάπου αλλού. 

Ναι βρε παιδι μου καλυτερα μονη σου για να μιλησετε κιολας, αλλιως αν θες οπωσδηποτε να ερθει κι εκεινος κοιμηθειτε σε αλλο κρεβατι να ξεμπερδευετε, σιγα

2 ώρες πρίν, little lamb είπε:

Ναι βρε παιδι μου καλυτερα μονη σου για να μιλησετε κιολας, αλλιως αν θες οπωσδηποτε να ερθει κι εκεινος κοιμηθειτε σε αλλο κρεβατι να ξεμπερδευετε, σιγα

καλα πλεον κ εγω ξενοδοχειο θα προτιμουσα.κ στο πατρικο θα πηγαινα επισκεψη

γτ εχουν ειπωθει κ βαριες κουβεντες,αν ισχυει

4 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

καλα πλεον κ εγω ξενοδοχειο θα προτιμουσα.κ στο πατρικο θα πηγαινα επισκεψη

γτ εχουν ειπωθει κ βαριες κουβεντες,αν ισχυει

Αν ισχύει ... πολύ σωστά λες 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...