Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θηλασμός και εξαντληση

Alexia arap

Recommended Posts

Μην μου λες τέτοια μολις ανακάλυψα το νέο μου αγαπημένο σνακ σάντουιτς με μέλι και ταχίνι! 

Εγώ ξεκίνησα γυμναστήριο, έκανα μια ετήσια συνδρομή για να μην το σκέφτομαι και ελπίζω για το καλύτερο.

Πάω όχι για τα κιλά μόνο αλλά γιατί πονάω μέση, χέρια, ώμους, πλάτη κλπ. Να δυναμώσω λίγο να ανεβεί και η αντοχή μου να μπορώ να ακολουθήσω τον μικρό που θα μεγαλώνει. 9 μήνες εγκυμοσύνη στους 3 έκανα μια ήπια άσκηση, περπάτημα, στους άλλους 2-3 τέζα στο κρεβάτι, μετά βάρυνα έπιασαν και οι ζεστές όλο καθισιό στο αιρ κοντισιον. Τώρα με το μωρό οκ τους 2 πρώτους μήνες έχασα 12 κιλά. Έχουν μείνει αλλά 5 και τώρα δεν τρέχω πια τόσο πανικόβλητη. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alexia arap είπε:

Ωχ σε μάτιασα εγώ πλάκα κάνω. Πόσα κιλά πήρες; 

Δεν ζυγίστηκα, έβαλα ένα φορεμα που με στένεψε λιγο. Τοςο καιρο με τα καλοκαιρινα που ειναι πιο χαλαρα δεν το καταλαβαινα. Ενταξει εγκαιρως το καταλαβα, θα το μαζεψω. Δεν φταιει το πολυ φαι του θηλασμου, χαλάρωσα λιγο την προσοχη κ αρχισα να τρωω και βλακειουλες.

1 hour ago, Έσπερος είπε:

Δεν ζυγίστηκα, έβαλα ένα φορεμα που με στένεψε λιγο. Τοςο καιρο με τα καλοκαιρινα που ειναι πιο χαλαρα δεν το καταλαβαινα. Ενταξει εγκαιρως το καταλαβα, θα το μαζεψω. Δεν φταιει το πολυ φαι του θηλασμου, χαλάρωσα λιγο την προσοχη κ αρχισα να τρωω και βλακειουλες.

Αυτό δεν είναι τίποτα μπορεί να, είναι και πρήξιμο. Από τα καλοκαιρινά στα χειμωνιάτικα πάντα μας φαίνεται διαφορά 

5 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

To δύσκολο είναι όταν σταματήσει να θηλάζει το παιδί :( 

Ναι, σήμερα συνειδητοποίησα ότι σε 2,5-3 μήνες το πολύ τερμα το θηλαστρο αρα πρεπει να προσεξω λιγο απο τωρα να μην ξεφύγω. 

19 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Αν τρως τόσο ώστε παρά το θηλασμό να μη χάνεις βάρος, οπότε το θέμα δεν είναι ότι λείπουν θερμίδες, αλλά νιώθεις συνέχεια πείνα και εξάντληση, αφενός πρόσεξε τι τρως, βεβαιώσου ότι δε σου λείπουν π.χ. βιταμίνες ή σίδηρο, βεβαιώσου ότι τρως πρωτεϊνη, και επίσης μην ξεχνάς να πίνεις νερό, όσο θηλάζεις χρειάζεσαι πραγματικά πολλά υγρά.

Θα κάνω εξετάσεις τώρα να δούμε. Νερό πίνω 4 μισή λίτρα την ημέρα. 

Διαφημίσεις

Πείνα, δίψα και νύστα είναι αναμενόμενα όταν θηλάζεις. Να έχεις πάντα διπλα σου μπουκάλι νερό, κρακεράκια.

Εκτός από τις εξετάσεις που αναφέρθηκαν, κάνε και έναν έλεγχο θυρεοειδούς.

Το νερό το έχω πάντα δίπλα μου αφού με κοροϊδεύουν  και μου λένε οικοδόμος είσαι με το νερο συνέχεια διπλα. Θα κοιτάξω και το θεροειδη αλλά πάντα είναι φυσιολογικός ούτε στην εγκυμοσύνη δεν επειρεαστηκε. 

πρίν από 7 λεπτά , anath είπε:

Πείνα, δίψα και νύστα είναι αναμενόμενα όταν θηλάζεις. Να έχεις πάντα διπλα σου μπουκάλι νερό, κρακεράκια.

Εκτός από τις εξετάσεις που αναφέρθηκαν, κάνε και έναν έλεγχο θυρεοειδούς.

πρίν από 8 λεπτά , Alexia arap είπε:

Το νερό το έχω πάντα δίπλα μου αφού με κοροϊδεύουν  και μου λένε οικοδόμος είσαι με το νερο συνέχεια διπλα. Θα κοιτάξω και το θεροειδη αλλά πάντα είναι φυσιολογικός ούτε στην εγκυμοσύνη δεν επειρεαστηκε. 

Κοίτα κι εγώ σαν τρελή έτρωγα όσο θήλαζα.... Θυμάμαι όταν κοιμόταν το μωρό αισθανόμουν έναν εκνευρισμό γιατί δεν ήξερα τι να κάνω και έτρεχα στο ψυγείο και στα ντουλάπια! Τελικά όλα οκ ήταν στις εξετάσεις μου, σίδηρο συνέχισα να παίρνω για 2-3 μήνες μετά τη γέννα, μετά δεν έπαιρνα κανένα συμπλήρωμα.

Για ασβέστιο να τρως αμύγδαλα, σουσάμι, σαρδέλες.

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, anath είπε:

Κοίτα κι εγώ σαν τρελή έτρωγα όσο θήλαζα.... Θυμάμαι όταν κοιμόταν το μωρό αισθανόμουν έναν εκνευρισμό γιατί δεν ήξερα τι να κάνω και έτρεχα στο ψυγείο και στα ντουλάπια! Τελικά όλα οκ ήταν στις εξετάσεις μου, σίδηρο συνέχισα να παίρνω για 2-3 μήνες μετά τη γέννα, μετά δεν έπαιρνα κανένα συμπλήρωμα.

Για ασβέστιο να τρως αμύγδαλα, σουσάμι, σαρδέλες.

Τα ίδια κάνω και εγώ. Μπορεί να φτεει και  που τρώω βιάστηκα γιατί δεν κάθετε σε ησυχία καθόλου όλη μέρα. Αμύγδαλα σουσάμι τρώω σαρδέλα έτσι και έτσι. 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...